Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Martusia, sałatki mega apetyczne:yes::jawdrop: ale mały foch za brak Waszych fothttp://forum.barcis.pl/images/smilies/foch.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/foch.gif

Na serio nie znałaś wcześniej PESTO?http://forum.barcis.pl/images/smilies/szoook.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/szoook.gif Niemożliwe:no: To jeden z moich ulubionych dodatków do makaronu od lat:D

Martuś super, że spotkanie udane:);), szkoda tylko, że fotek nie zobaczymy ale następnym razem Wam nie odpuścimy;)

salaterki faktycznie czadowe, a metką się nie przejmuj - takie rzeczy się zdarzają;)

U mnie w wątku na 2 str mam zgromadzone przepisy od Dziewczyn, może Znajdziesz coś dla siebie...te z Twojego wątku oczywiście też tam wkleję;)

Mój za to jak szatan śmiaga na hulajnodze, myślę że rowerek mu przypasuje.

Traktor na pedały z przyczepą planuję kupić na dzień dziecka

To moze ja jednak nie jestem taka zwariowana (jak uwaza moja rodzina, jak trzylatek może jeździc na hulajnodze, przeciez może głowe sobie rozbić itd), bo widzę, że Twoj też hulajnogę ma opanowaną. Ja w ogóle jestem za tym, zeby dziecko zachęcac do wszelkiego ruchu.

http://www.emoty-gg.eu/mini/357.gif

rere pamiętaj o czajniku- fotki, jakbyś była i widziała gdzieś przy okazji oki?

Bo już bym zamawiała a zbiłaś mnie z tropu:cool:

Chyba nadal nie jest dostępny w Pl:rolleyes:

:

Pamiętam, pamiętam, nie byłam od tamtej pory w tym sklepie, a tylko tam go widziałam. Po weekendzie się postaram podjechać i pstryknąć focie ;)

Hej Marta! :)

Ja dopiero teraz dorwałam się do kompa,bo miałam lekko zwariowany dzień,a dziś działam na lekko zwolnionych obrotach ;) :D

Chciałabym podziękować za bardzo miły wieczór-pyszne jedzenie,wyjątkową kawę i babskie zwierzenia i plotki....

Martusia dzięki wielkie za gościnę :hug:

Skoro jesteśmy na etapie sałatek, to mówię szczerze i bez bicia.... były obłędne!!!!!!!!!!!! :yes:

Poprostu przepyszne! Lady serwowała drinki... pierwszym nas tak uraczyła,że rozcieńczałyśmy go kilka razy :D

Plus był taki że kolejne wydawały mi się już bezalkoholowe :p

Dom Marty wszyscy znamy ze zdjeć i wiadomo jest piękny....

Ale w rzeczywistości....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Po pierwsze jest znacznie większy!!! Wszytko tam jest większe :)

Poczynając od lamp wiszących nad stołem, kończąc na wielkiej kabinie w łazience dzici, która jest ogromna! Weszłysmy tam oczywiście z Lady i zmieściło by sie z nami jeszcze spokojnie kilka osób :D

Dom jest poprostu cudowny! Tak jak i gospodarze, dziciaczki mają suuuper, Maja to rosnąca modelka, a Bartuś mimo,ze ma dopiero 3 latka już uwodzi ciotki spojrzeniem ;)

Martusia jeszcze raz dzięki za spotkanko, żałuje,że tak krótko byłam, ale myślałam o Was do pierwszej ( bo wtedy zasneła dopiero marudząca Julcia ;) ) ....

Buzaiki wielkie i w kwietniu widzimy się u mnie ;) Wtedy już nie ucieknę :D

Podpisuję się pod wszystkim co napisała Karola obiema ręcami bo dziś z powodu zarwanej nocki i kilku drinków ;) mało twórcza jestem.

:)

Dodam,że sałatki były nie tylko efektowne ale i bardzo smaczne :yes:

Dom po zamieszkaniu przez MarJelkę i jej rodzinę stał się jeszcze wspanialszy :yes:.

Dzięki tym wszystkim drobiazgom którymi się otaczamy-budowa staje się prawdziwym ciepłym DOMEM.Marta stworzyła cudowne,klimatyczne miejsce :yes:

Zresztą zdjęcia-nie oddają uroku,a przede wszystkim wielkości domu :o

To był BARDZO MIŁY wieczór :yes:.A następne spotkanie-mam nadzieję,że z dziećmi i Mężami :)

Oczywiście zapraszam do Mnie :)

Buziaki!

Edytowane przez lady in red

Noooo, to ja tu na foty mord moich Lublinianek kochanych przyszłam i nic!?

To chociaż nam napiszcie jak się poubierałyście. Lady w swoich nieśmiertelnych czerwieniach? Tym razem z dekoltem a nie z golfem? ;) Kieliszek ocalał? :lol2:

A kiedy się*wybieracie do mnie? :p Martuchna, za IKEA z przygodami się nie stęskniłaś? :lol2:

Ja ostatnio robię co drugi dzień sałaty z roszponką, także podzielam zachwyty, bo to razem z rukolą i rzymską trójka moich ulubionych zielenin :yes:

Hej Monia :hug: :hug: :hug:

I tu Cię zaskoczę ;) :D

Wczoraj ubrana byłam na czarno z dodatkiem carmelowego brązu :cool: :D

Kieliszków nie biłam :cool: ale zainspirował i zaintygował Nas ten wielki prysznic u Marty :o.Więc następna impreza może być w kabinie :D.Ona jest OGROMNA :o

Sałatka Marty była rewelacyjna i łikend ją dubluję :p

Buziaki dla Was :)

Kieliszków nie biłam :cool: ale zainspirował i zaintygował Nas ten wielki prysznic u Marty :o.Więc następna impreza może być w kabinie :D.Ona jest OGROMNA :o

Jak przeczytałam miejsca w nim dla wielu ... Przyłączę się!

(Lady, ty sprośnico! :p) :lol:

czarny+karmel! Jak mogłyście sobie nie pstryknąć żadnej fory :evil: (szczególnie że M przecież z aparatem lata i każe pstrykać co i rusz, u mnie chociażby)

(Lady, ty sprośnico! :p) :lol:

Ja? :o. Ja grzeczna dziewczynka jestem :cool: :D

To głodnemu zawsze chleb na mysli :lol2:

Myślałam,że następnym razem aby nie robić zamieszania w domu usiadziemy po turecku w kabinie i tam będziemy drinki pić :D.

Bo Marty łazienkę uwielbiam :p

Monia!:)

Tych naszych czerwonych golfików to nam nigdy nie zapomnisz :lol2:

Marjelko Karola Lady super że spotkanie się udało w tak pięknym otoczeniu, we wspaniałym towarzystwie i z przesmacznym jedzonkiem :yes:

Marjelko prezenty dla małego EXTRA, rowerek sama polecam wszystkim znajomym odkąd kupilismy mojemu małemu tez na 3 urodziny. Całe lato na nim śmigał - dosłownie bo tak szybko załapał że nie dało się go dogonić. Tak naprawdę dorosły sam powinien wsiąść na rower żeby z dziecku towarzyszyć :lol2:. Mam nadzieję że nie zapomniałaś o kasku? Od razu trzeba wpajać że bez niego na rower wsiadać nie wolno.

No a samochód......marzenie mojego malucha - ale my póki co nie mamy gdzie takiego trzymać - więc czekamy na przeprowadzkę ;)

Hej Monia :hug: :hug: :hug:

I tu Cię zaskoczę ;) :D

Wczoraj ubrana byłam na czarno z dodatkiem carmelowego brązu :cool: :D

Sałatka Marty była rewelacyjna i łikend ją dubluję :p

Buziaki dla Was :)

no to ja oczywiście prawie 2 dni spóznienia:) ksiązka wciągnęla!!!!( DLA WIEDZĄCYCH KTÓRA:cool:)

ALE fotek nie było:offtopic:

dziewczyny a ja umierałam z ciekawości, czy te bikini będziecie mieć!!!!

no ale nie ;) było . następnym razem może w tym prysznicu z drinkami zaszalejecie;)

Marta :jawdrop: ale pochwał nazvbierałas

i jeszcze nie odkamieniłaś ekspressU??

Witaj Marta,

czy moglabym prosic o informacje jak technicznie zostalo wykonane u Ciebie to siedzisko, ktore jest pod prysznicem w lazience dzieci?

Czy kupowaliscie gotowy model siedziska, jakich uzywa sie do lazni parowych, czy tez konstrukcja byla robiona z plyt g-k?

Wiem, ze to pytanie do fachowcow, ale ja wole sie najpierw sama 'doedukowac' na wszelkie mozliwe sposoby ;))