yokasta 09.02.2012 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 A ja wyszłam ostatnio co prawda bez metki przy płaszczu ale pominelam jeden ten taki biały plasticzek zobaczyłam go dzisiaj rano w lustrze :D:D Marta, wszystko pysznie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.02.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Martusia, sałatki mega apetyczne:yes: ale mały foch za brak Waszych fothttp://forum.barcis.pl/images/smilies/foch.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/foch.gif Na serio nie znałaś wcześniej PESTO?http://forum.barcis.pl/images/smilies/szoook.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/szoook.gif Niemożliwe:no: To jeden z moich ulubionych dodatków do makaronu od lat:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 09.02.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Marta Tak jak napisałam Gospocha z Ciebie Nie dość że perfekcja w domku to jeszcze kulinarnie - artystka Dzięki za info o ekspresie - bardzo mnie to cieszy Kupuje go Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.02.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Martuś super, że spotkanie udane:), szkoda tylko, że fotek nie zobaczymy ale następnym razem Wam nie odpuścimy;) salaterki faktycznie czadowe, a metką się nie przejmuj - takie rzeczy się zdarzają U mnie w wątku na 2 str mam zgromadzone przepisy od Dziewczyn, może Znajdziesz coś dla siebie...te z Twojego wątku oczywiście też tam wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.02.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Właśnie, zapomniałam się odnieść do metki. Na Sylwestra (dzień przeprowadzki) 15 osób jadło z talerzy, które od spodu miały cenę dopiero przy ich zmianie była chwila na usunięcie metek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.02.2012 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Mój za to jak szatan śmiaga na hulajnodze, myślę że rowerek mu przypasuje. Traktor na pedały z przyczepą planuję kupić na dzień dziecka To moze ja jednak nie jestem taka zwariowana (jak uwaza moja rodzina, jak trzylatek może jeździc na hulajnodze, przeciez może głowe sobie rozbić itd), bo widzę, że Twoj też hulajnogę ma opanowaną. Ja w ogóle jestem za tym, zeby dziecko zachęcac do wszelkiego ruchu. http://www.emoty-gg.eu/mini/357.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 09.02.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 rere pamiętaj o czajniku- fotki, jakbyś była i widziała gdzieś przy okazji oki? Bo już bym zamawiała a zbiłaś mnie z tropu:cool: Chyba nadal nie jest dostępny w Pl:rolleyes: : Pamiętam, pamiętam, nie byłam od tamtej pory w tym sklepie, a tylko tam go widziałam. Po weekendzie się postaram podjechać i pstryknąć focie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justka9 09.02.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 (edytowane) hej! Mogłabyś mi napisać gdzie kupiłaś takie piękne lustro do sypialni oraz ławeczkę do wiatrołapu i konsolę białą koło jadalni pod kinkietem. Śliczne to wszystko Pozdrawiam i z góry dziękuje za odp. Edytowane 9 Lutego 2012 przez justka9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 09.02.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 oooo ileż tu smakowitych przepisów:) no to zaczynam notować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 09.02.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 (edytowane) Hej Marta! Ja dopiero teraz dorwałam się do kompa,bo miałam lekko zwariowany dzień,a dziś działam na lekko zwolnionych obrotach Chciałabym podziękować za bardzo miły wieczór-pyszne jedzenie,wyjątkową kawę i babskie zwierzenia i plotki.... Martusia dzięki wielkie za gościnę Skoro jesteśmy na etapie sałatek, to mówię szczerze i bez bicia.... były obłędne!!!!!!!!!!!! Poprostu przepyszne! Lady serwowała drinki... pierwszym nas tak uraczyła,że rozcieńczałyśmy go kilka razy Plus był taki że kolejne wydawały mi się już bezalkoholowe Dom Marty wszyscy znamy ze zdjeć i wiadomo jest piękny.... Ale w rzeczywistości....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :jawdrop: Po pierwsze jest znacznie większy!!! Wszytko tam jest większe Poczynając od lamp wiszących nad stołem, kończąc na wielkiej kabinie w łazience dzici, która jest ogromna! Weszłysmy tam oczywiście z Lady i zmieściło by sie z nami jeszcze spokojnie kilka osób Dom jest poprostu cudowny! Tak jak i gospodarze, dziciaczki mają suuuper, Maja to rosnąca modelka, a Bartuś mimo,ze ma dopiero 3 latka już uwodzi ciotki spojrzeniem Martusia jeszcze raz dzięki za spotkanko, żałuje,że tak krótko byłam, ale myślałam o Was do pierwszej ( bo wtedy zasneła dopiero marudząca Julcia ) .... Buzaiki wielkie i w kwietniu widzimy się u mnie Wtedy już nie ucieknę Podpisuję się pod wszystkim co napisała Karola obiema ręcami bo dziś z powodu zarwanej nocki i kilku drinków mało twórcza jestem. Dodam,że sałatki były nie tylko efektowne ale i bardzo smaczne Dom po zamieszkaniu przez MarJelkę i jej rodzinę stał się jeszcze wspanialszy . Dzięki tym wszystkim drobiazgom którymi się otaczamy-budowa staje się prawdziwym ciepłym DOMEM.Marta stworzyła cudowne,klimatyczne miejsce Zresztą zdjęcia-nie oddają uroku,a przede wszystkim wielkości domu To był BARDZO MIŁY wieczór .A następne spotkanie-mam nadzieję,że z dziećmi i Mężami Oczywiście zapraszam do Mnie Buziaki! Edytowane 9 Lutego 2012 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 09.02.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Almi Decor-trzeba często odwiedzać Bo oferta na stronce - ma się nijak do tego co w sklepie . Szczególnie jeśli chodzi i drobiazgi-typu naczynia,dekoracje itp. Marta!A metka na naczyniu? Przynajmniej widać,że nowe było:lol2: Bużka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 09.02.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Noooo, to ja tu na foty mord moich Lublinianek kochanych przyszłam i nic!? To chociaż nam napiszcie jak się poubierałyście. Lady w swoich nieśmiertelnych czerwieniach? Tym razem z dekoltem a nie z golfem? Kieliszek ocalał? A kiedy się*wybieracie do mnie? Martuchna, za IKEA z przygodami się nie stęskniłaś? Ja ostatnio robię co drugi dzień sałaty z roszponką, także podzielam zachwyty, bo to razem z rukolą i rzymską trójka moich ulubionych zielenin Hej Monia :hug: I tu Cię zaskoczę Wczoraj ubrana byłam na czarno z dodatkiem carmelowego brązu Kieliszków nie biłam ale zainspirował i zaintygował Nas ten wielki prysznic u Marty .Więc następna impreza może być w kabinie .Ona jest OGROMNA Sałatka Marty była rewelacyjna i łikend ją dubluję Buziaki dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.02.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Kieliszków nie biłam ale zainspirował i zaintygował Nas ten wielki prysznic u Marty .Więc następna impreza może być w kabinie .Ona jest OGROMNA Jak przeczytałam miejsca w nim dla wielu ... Przyłączę się! (Lady, ty sprośnico! ) czarny+karmel! Jak mogłyście sobie nie pstryknąć żadnej fory (szczególnie że M przecież z aparatem lata i każe pstrykać co i rusz, u mnie chociażby) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 09.02.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 (Lady, ty sprośnico! ) Ja? . Ja grzeczna dziewczynka jestem To głodnemu zawsze chleb na mysli Myślałam,że następnym razem aby nie robić zamieszania w domu usiadziemy po turecku w kabinie i tam będziemy drinki pić . Bo Marty łazienkę uwielbiam Monia! Tych naszych czerwonych golfików to nam nigdy nie zapomnisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.02.2012 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Monia! Tych naszych czerwonych golfików to nam nigdy nie zapomnisz zawsze jak o Was pomyślę mam je przed oczami! Wszystkie w-wianki szare i 2-ie lu-nianki czerwone. Jak zmowa! Bardziej pamiętam wycieczkę z koszykami Nie no, ewidentnie czas na powtórkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.02.2012 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Marjelko Karola Lady super że spotkanie się udało w tak pięknym otoczeniu, we wspaniałym towarzystwie i z przesmacznym jedzonkiem Marjelko prezenty dla małego EXTRA, rowerek sama polecam wszystkim znajomym odkąd kupilismy mojemu małemu tez na 3 urodziny. Całe lato na nim śmigał - dosłownie bo tak szybko załapał że nie dało się go dogonić. Tak naprawdę dorosły sam powinien wsiąść na rower żeby z dziecku towarzyszyć . Mam nadzieję że nie zapomniałaś o kasku? Od razu trzeba wpajać że bez niego na rower wsiadać nie wolno. No a samochód......marzenie mojego malucha - ale my póki co nie mamy gdzie takiego trzymać - więc czekamy na przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.02.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Ja generalnie z Młodym jeździłam na rowerze w przeciwnym razie nie byłam w stanie go ogarnąć Później były rolki, łyżwy, pływanie cieszyłam się, że mogę to wszystko z moim dzieckiem robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 10.02.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Hej Monia :hug: I tu Cię zaskoczę Wczoraj ubrana byłam na czarno z dodatkiem carmelowego brązu Kieliszków nie biłam ale zainspirował i zaintygował Nas ten wielki prysznic u Marty .Więc następna impreza może być w kabinie .Ona jest OGROMNA Sałatka Marty była rewelacyjna i łikend ją dubluję Buziaki dla Was no to ja oczywiście prawie 2 dni spóznienia:) ksiązka wciągnęla!!!!( DLA WIEDZĄCYCH KTÓRA:cool:) ALE fotek nie było:offtopic: dziewczyny a ja umierałam z ciekawości, czy te bikini będziecie mieć!!!! no ale nie było . następnym razem może w tym prysznicu z drinkami zaszalejecie;) Marta ale pochwał nazvbierałas i jeszcze nie odkamieniłaś ekspressU?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 10.02.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Witaj Marta, czy moglabym prosic o informacje jak technicznie zostalo wykonane u Ciebie to siedzisko, ktore jest pod prysznicem w lazience dzieci? Czy kupowaliscie gotowy model siedziska, jakich uzywa sie do lazni parowych, czy tez konstrukcja byla robiona z plyt g-k? Wiem, ze to pytanie do fachowcow, ale ja wole sie najpierw sama 'doedukowac' na wszelkie mozliwe sposoby ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.02.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Martusia, mam pytanko w kwestii NASZEGO piekarnika:D czy testowałas już tą funkcję pyrolizy?Bo masz taka, prawda? Zastanawiam, sie-czy nie wziac troche tanszego modelu -bez funkcji samoczyszczenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts