MarJel 20.06.2011 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 mirelka masz gdzieś fotkę bakłażanowego wyrka o którym myślisz? Ale o których szafkach mówisz tych białych czy srebrnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 20.06.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Martuśprośba o info o Twoich światłowodach przy schodach - gdzie kupione? za ile? ile ich jest? i jaka długość? Czy już je odpaliłaś i ile światła dają ?czy tylko dekoracja Plissssss może być na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.06.2011 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Saluś, światłowodów jest 300m i 50 kryształowych kulek, są pocięte na różne długości i tworzą z kilku rzędów taką jakby ściankę. Światło dają tylko dekoracyjne, bardzo słabiutkie, ale klimatyczne, konieczne dodatkowe oświetlenie schodów.Reszta na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.06.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 mirelka masz gdzieś fotkę bakłażanowego wyrka o którym myślisz? Ale o których szafkach mówisz tych białych czy srebrnych? Widzę Twoje w kolorze bakłażana A szafki białe, pięęęęęękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 20.06.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Witam Czemu ja dopiero teraz tutaj trafiłam?! Chałupę to masz pierwsza klasa. Cud, miód i orzeszki. Wszystko mi się podoba! Mogłabym także prosić na priv info o łóżku? Oczywiście zapisuję się do stałych podglądaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casse 20.06.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Sypialnia pieknaŁoże powala ...jak Ty to robisz.... ach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 20.06.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Karolcia Twoje dziecko to Aniołek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 20.06.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 MarJelko sorki, że tak się upominam..., ale zrobiłaś może pomiary w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 20.06.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 (edytowane) Oldzia ja nie mam parcia na oryginaly wiec spokojnie moze u mnie wisiec taka za 400 zl;) Ta ktora wkleilam wczesniej bylaby ok tylko ze po pierwsze jest za krotka a po drugie odsc mala bo ta srednica 20 cm to raczje jak kinkiet/plafon pewnie wyglada i bardziej nadaje sie do lazienki lub sypialni niz nad schody. Twoja propozycja tez niczego sobie tylko juz bardziej "bogata" ale w razie czego zapisuje :)Moze masz jeszcze schowane jakies fajne dlugie zwisy nadajace sie na klatke schodowa? Za tydzien lece do Pl i musze w koncu zrobic rundke po sklepach z płytkami i cos poogladac.Masz juz swoje typy do lazienek?Moze pokaz w jakim kierunku uderzasz ps Przegladnelam stronke ktora zalinkowalas i jest tam lampa Long Crystal Snake .Nie jestem pewna ale to chyba ta sama ktora ogladalam wczoraj w sklepie (za 500 eur0 bo ma wlasnie 5 halogenkow.Musze jeszcze raz podjechac i zobaczy czy tak samo na gorze zylki polaczone sa z plafonem bo na fotkach jakos brzydko to wyglada a w realu lampa naprawde super . Edytowane 20 Czerwca 2011 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 20.06.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 (edytowane) kakusku jak coś żuci mi się w oko zaraz Ci prześlę ja też szukam czegoś taniego i fajnego na klatkę schodową pytasz o łazienki - jak na razie wiem, że dolna, mała łazienka będzie czarna:cool: typu płytek jeszcze dokładnie nie mam - tez planuję pojechać teraz, pooglądać na żywo... wiem tylko, że prysznic, blat pod umywalką i wnęka nad wc będzie z mozaiki - czarnej oczywiście;) na resztę chciałabym chyba coś gładkiego a podłoga, jak nic nie znajdę to ściągnę od Oli te Durstone purpurina - są drogie, ale metraz mały to chyba jakoś przejdzie;) no i dodatki będą srebrne....... aaaa no i umywalkę dune czarną z brokatem już mam;) i czarna misa wc do tego - to chyba tyle........ górna łazienka stoi pod znakiem zapytania - będzie biało-szara albo biała połączona z drewnem........... mam nadzieję, że mnie oświeci, jak pooglądam na żywo;) Edytowane 20 Czerwca 2011 przez oldzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 20.06.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Oldzia zobacz sobie na lazienkach poczatki lazienki asizo.Ma tam czarne plytki i twierdzi ze sa rewelacyjne w utrzymaniu.Ich cena oczywiscie nie nalezy do najmniejsych sle skoro masz maly metraz ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.06.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Marjel to i ja się oficjalnie witam, chodź na premierze byłam cichym gapiem Pięknie wszystko u was wychodzi i nie przejmuj się bo doła to każdy z nas z czasem łapie. Sypialnia piękna, u mnie na monitorze tapeta wygląda na odcienie brązu. Łóżko i ławka ekstra, ja jedynie nie stawiałabym jej przed bo jakoś tak mi się to niesymetryczne wydaje. Ławka wyższa od łóżka, ale to już kwestia mojego skrzywienia nad symetrią więc przejmować się nie trzeba. Chciałabym spytać skąd lub gdzie kupujesz te lustra do sypialni, ja takich szukam w niezabijającej cenie i znaleźć nie mogę Salon super, bardzo lubię kamienicowo kryształowe klimaty Ja bym lamp w męskim nie zmieniała, bo mi się podoba tak jak jest, ale jak dziewczyny radzą inne to też będzie ładnie...tego się poprostu chyba nie da zepsuć, bo jest super Zaraziłam się od Ciebie szklanymi drzwiami wewnętrznymi, czy mogłabyś napisać, może być na priv jaki był koszyt wykonania podwójnych szklanych drzwi rozsuwanych (jeżeli takie posiadasz? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.06.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Cześć MarJel Łóżko :jawdrop:booooskie!!!! Podejrzewam, że cena już taka nie jest;) Ale i tak poprosiłabym o nią I jeśli mogłabyś jeszcze wymiary łóżka mi podesłać to:hug: Bez pufki, bo chociaż piękna jest i cudnie u Ciebie wygląda, to u mnie szans nie ma, żeby się zmieściła:( I oczywiście też uważam, że niskie białe szafeczki świetnie skomponują się z całością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 22.06.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Hej MarJelko ;)co tam w domku słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.06.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 no wlasnie co u ciebie słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.06.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 hej Martuska jeseś??? Zapomniałas juz o nas ???? :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 23.06.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 ja mam nadzieję, że NIE!!! i szybko nas tutaj czymś zaskoczy;):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 23.06.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 MarJel nie mozesz wyjsc z tej Ikei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.06.2011 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Jestem:lol: Niestety nie pochwalę się niczym nowym, ani też tym że w w czasie mojej nieobecności tutaj byczyłam się na urlopie W domku ostatnio byłam w czasie jak przywieźli sypialnie i chwilowo się w nim nic nie dzieje. Różne inne sprawy pochłonęły mi tyle czasu, że zabrakło go na fm. Cieszę się że zaglądacie, oczywiście Witam serdecznie Venus, ja też u Ciebie bywam, wyczuwam moje klimaty, muszę się zacząć wreszcie udzielać Odpowiadam lustra zamawiałam w avai, nie są tanie faktycznie, ale nie znalazłam niestety tańszego zastępstwa, a i zamawiałam przez allegro http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=9733754&p=2, teraz chyba nie mają w ofercie, ale jak ja kupowałam też nie mieli i zamawiałam, to duże do sypialni będzie dopiero ok. sierpnia, to mniejsze co jest w tej chwili w sypialni będzie wisiało w wiatrołapie. Szklane drzwi, posiadam podwójne, ale nie rozsuwane lecz otwierane wahadłowo, rozsuwane też posiadam ale pojedyńcze koszt wyślę na priv aaa takie podwójne rozsuwane ma mytka, cenowo podobnie mu wyszło jak za maje podwójne wahadłowe Korozja, Witaj info na temat łóżka wyślę na priv, na razie na szybko zajrzałam do Ciebie, widzę że szukasz sypialni, z wysokim zagłówkiem? Tam gdzie zamawiałam swoją możesz zamówić każdą inną, mają też w ofercie z wysokim zagłówkiem, możesz sama zaprojektować jaką chcesz i w jakim kolorze, jakie pikowania, materiał, skóra, skaja itp., itd:yes: http://www.stanuch.pl/index2.php yuka, dzięki , info na temat łóżka wysyłam na priv, białe szafeczki dzisiaj postaram się zamówić, jak na razie bardziej pasujących nie znalazłam i szukać mi się już nie chce. marimili, reni, Oldzia, Karolcia, kakusku, dziękuję że zaglądacie i pamiętacie:hug: ps.pomiarów obiecanych jeszcze nie zrobiłam, obiecuję poprawę na dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 24.06.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 no cóż pozostaje nam wracać do pierwszych stron twojego dziennika i cieszyć oko... dobrze, że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts