narendil 16.02.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 nie znam takiego sklepu h&y, bardzo mi sie ten świecznik podoba (ile kosztował) wysłałabym kuzynkę, żeby mi kupiła. Home&You W Warszawie też są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.02.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 eszcze taki świecznik na srebrną komodę kupiłam Mam wielka prosbe gdzie dokładnie ten świecznik kupiłas nie znam takiego sklepu h&y, bardzo mi sie ten świecznik podoba (ile kosztował) wysłałabym kuzynkę, żeby mi kupiła. Jeśli oczywiście to Ci nie przeszkadza. H&Y z naszej strony Warszawy;) to chyba najbliżej w Reducie lub Galerii Mokotów alee ten świecznik to raczej nie tam... Martuśka masz oko Dziewczyno:D coby takie fajne rzeczy wyszukiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.02.2012 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Niezłe cudeńka upolowałaś A te buteleczki kup koniecznie:yes: Ja też muszę poleciećpo nie:lol: Długo szukałamtakich z pomką...tak jak emiranda mówi - najlepsze do oliwy:lol: Ja mam takąoliwę monini z psikaczem - ale umówmy się - nic urodziwego:lol2: A ta śliczna:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.02.2012 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Jak zwykle świetne łupy Martuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 17.02.2012 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 jezu jak się cieszę, że moja Małż nie jest taką gadżeciarą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.02.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Marjelko -ja znowu zachwycona zdjęciami z pierwszego posta - można by tak oglądać oglądać i oglądać................ A przeglądałam galerię bo szukałam zdjęcia zlewozmywaka - i sławnych rowków - cykniesz mi fotkę Twojego zlewu? - nie śpieszy się - jak będziesz cykać cośdla kogoś ok? I mam pytanko techniczne - jakie są wymiary tej ławeczki pod prysznicem zrobionej z mozaiki u dzieci? Bo chciałam ją ukraść do siebie http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif - ale chyba mi się nie zmieści - a wczoraj oglądałam nawet mozaiki na nią.......... I drugie pytanko - jakiej firmy masz pralkę i suszarkę (u mnie rozgrywa się walka o centymetry żeby wstawić suszarkę ) i jak Ci się sprawują. Szczególnie chodzi mi o używanie suszarki - jak często jej używasz? Bo u mnie rodzinka chce mi ją wyperswadować z głowy i szukam argumentów ZA Doniczki do serii brylantowo-diamentowej - SUPER - Mirelce się spodobają No i wszystkie nowe zakupione gadżety rewelka Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.02.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 I Doniczki do serii brylantowo-diamentowej - SUPER - Mirelce się spodobają Jeno że mirelka ma sierści i nie bardzo miałaby co w nich trzymać (chyba że kocimiętkę). Piękne dodatki . Fajnie się zgrało wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.02.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Home&You W Warszawie też są Faktycznie nie skojarzyłam nazwy, byłam w Reducie w środe w H&Y i nie widzialam, może własnie w Lublinie tylko sa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 17.02.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 jezu jak się cieszę, że moja Małż nie jest taką gadżeciarą... A może jeszcze o tym nie wiesz? To się często w nowym domu nasila:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 17.02.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 MarJel, świetne łupy . O czajniku pamiętam, tylko znowy mi w tym tygodniu wyskoczyło parę rzeczy. Jak się dzisiaj wyrobię to podskoczę. Zdradźcie Kochane gdzie można taką buteleczkę z psikaczem, ale ceramiczną kupić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 17.02.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 " GADŻECIARA" http://emotikona.pl/emotikony/pic/0pleasantry.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0laughing.gif fajowe łupy ...strasznie mi się buteleczki podobają :yes: Marjelko, pokażesz nam nowy stoliczek ??? :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 17.02.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 A może jeszcze o tym nie wiesz? To się często w nowym domu nasila:) czasem lepiej zyć w nieswiadomości:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 17.02.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 czasem lepiej zyć w nieswiadomości:rolleyes: W tym wypadku niewątpliwie. A może sam po przeprowadzce staniesz się gadżeciarzem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 17.02.2012 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 W tym wypadku niewątpliwie. A może sam po przeprowadzce staniesz się gadżeciarzem? nie mam tego w swojej naturze:no:, a za stary jestem na zmiany;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.02.2012 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 A ja dziś poleciałam i od razu te buteleczki kupiłam:wiggle: Dzięki Marti za cynk;) Ale powiem szczerze, że byłam zaskoczona tym, że wykonane są z plastiku - nie szkła:o Ale i tak pięknie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.02.2012 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 a ja nie byłam dziś w żadnej galerii- a miałam:p jutro mam jechać po śniegowce do Galerii Kazimierz, ale tam chyba nie ma H&Y:( a do tego jutro sobota, więc w tych galeriach będzie masakra. ale przy okazji wpadnę na pewno. przed świętami kupiłam w H&Y super świeczki, pachną pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.02.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Martusia, bardzo fajne popierdółki kupiłas:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 18.02.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Dzień Dobry Marjel!! Znowu mnie zainspirowałaś - wczoraj robiłam ostatnie zakupy do domku przed wtorkowym powrotem i kupiłam sobie czarne pojemniki do kawy, herbaty i na cukier:P Nie są tak ładne jak Twoje, ale też będą pasować do mojej biało- czarnej kuchni:p Pozdrawiam serdecznie, mam nadzieję że wszystko u Was dobrze, bo nie było Cię chwilkę na forum:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.02.2012 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 MarJel witaj:) Jestem barrrdzo na bieżąco z Twoim wątkiem i czas napisać parę słów: cud, miód, malina!!! Miałam okazję widzieć też domek z zewnątrz-totalnie mój styl-rewelacja. Schody z "żyrandolem" to dla mnie fenomen - mimo materiałów są "ciepłe" Oniemiała z zachwytu - Lenka mme, bardzo, bardzo dziękuję no piękne zakupy Kochana! :Ddrineczki...a gdzie woda i soczki dla karmiących? A dla Ciebie Aneciu, woda i soczki;) już som http://img269.imageshack.us/img269/149/97423034.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img836.imageshack.us/img836/4780/indekso.jpg Uploaded with ImageShack.us Gratuluję Marta ilości wyświetlen Hej Mrtuniu dodatki fajowe:-) - jak zawsze wynurałaś same perełki:yes: Bardzo podobają mi się literki HOME - nie wiem czy one nowe czy po prostu przegapiłam jak je kupiłaś Tak czy siak napisz mi Kochana z czego one są i gdzie je można nabyć A co do ilości odwiedzin - wcale się nie dziwnie Tak piękny dom i taka miła gospodyni PRZYCIĄGA !!!! BUZIAKI Saluś ja je kupiłam w lerłamerleł to takie tymczasówki, łyso było na tych półkach i tak przy okazji kupiłam. Te moje sa wykonane chyba z twardej tektury:rolleyes: Dzięki za tą miłą gosposie MarJelko kubeczki przeeeeeśliczne ,zreszta reszta zdobyczy rowniez Tyle wyświetlen świadczy o bardzo dużym gronie wielbicieli Saly ja literki HOME kupowałam w Tchibo wielbicieli? eeee:p Podglądam czasem po ciuchutku... i mam pytanie bo przyznam, nie sposób przeczytać tyle stron Czy to projekt Benedykt II? Jesli tak to czy mogę prosić o link do galerii? Witaj mayland Skrzynka pw zapchana Nasz projekt to benedykt V , dużo większy od II, w zasadzie V jest największą benkową wersją Nie prowadzę ukrytej galerii, chodzi Ci o fotki z zewnątrz? Witam Marjelkę! Zakupy jak zawsze bardzo udane, bardzo podoba mi się również Twój zegar kuchenny:D. "Między wierszami" wspomniałaś, że masz już stolik opium, a gdzie fotki? Proszę zrób jakieś, niech popatrzę jak on wygląda chociaż u Ciebie. Please... Do nas dzwonili, że stolik już jest w sklepie, czekają tylko z dostawą bo teraz nie miałby mi go kto odebrać. Umieram z ciekawości którą wersję dostanę, bo już sama nie wiem co zamówiłam:D Zrobię Magdzińska fotki w przyszłym tyg.oki? Coś podejrzewam że będziesz miała tą wersję którą mam ja:rolleyes:, tamtej prostej już nie produkują... Marta dodatki super:yes: a literki takowe również posiadam;) Dzięki Oldzia, wczoraj dokupiłam jeszcze kilka rzeczy eszcze taki świecznik na srebrną komodę kupiłam Mam wielka prosbe gdzie dokładnie ten świecznik kupiłas nie znam takiego sklepu h&y, bardzo mi sie ten świecznik podoba (ile kosztował) wysłałabym kuzynkę, żeby mi kupiła. Jeśli oczywiście to Ci nie przeszkadza. emiranda, świecznik kupiłam w meblach vox http://www.meble.vox.pl/artykuly-dekoracyjne/swieczniki-i-lampiony/pw/swiecznik-piecioramienny,535/ 259zł Home&You W Warszawie też są I to jakie wypasione, nie to co u nas H&Y z naszej strony Warszawy;) to chyba najbliżej w Reducie lub Galerii Mokotów alee ten świecznik to raczej nie tam... Martuśka masz oko Dziewczyno:D coby takie fajne rzeczy wyszukiwać Wy w tej Warszawce to macie możliwości dopiero, w Lublinie do bida wnętrzarska, ale człowiek sobie jakoś radzi Jak zwykle świetne łupy Martuś Dziękuję Aguś jezu jak się cieszę, że moja Małż nie jest taką gadżeciarą... przyznaję jestem gadżeciara , ale mój małż nie ma nic przeciwko mojemu hobby Marjelko -ja znowu zachwycona zdjęciami z pierwszego posta - można by tak oglądać oglądać i oglądać................ A przeglądałam galerię bo szukałam zdjęcia zlewozmywaka - i sławnych rowków - cykniesz mi fotkę Twojego zlewu? - nie śpieszy się - jak będziesz cykać cośdla kogoś ok? I mam pytanko techniczne - jakie są wymiary tej ławeczki pod prysznicem zrobionej z mozaiki u dzieci? Bo chciałam ją ukraść do siebie http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif - ale chyba mi się nie zmieści - a wczoraj oglądałam nawet mozaiki na nią.......... I drugie pytanko - jakiej firmy masz pralkę i suszarkę (u mnie rozgrywa się walka o centymetry żeby wstawić suszarkę ) i jak Ci się sprawują. Szczególnie chodzi mi o używanie suszarki - jak często jej używasz? Bo u mnie rodzinka chce mi ją wyperswadować z głowy i szukam argumentów ZA Doniczki do serii brylantowo-diamentowej - SUPER - Mirelce się spodobają No i wszystkie nowe zakupione gadżety rewelka Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedzi admete , wymiarami siedziska u mnie nie ma co się sugerować, bo ja mam wielki prysznic i siedzisko jest dość spore, głębokie, coby optycznie ten prysznic zmniejszyć. Nie moge znaleźć miarki , ale na dniach podam ci wymiary. Pralkę mam SIEMENS WM 16S890EU , suszarkę beco- prezent od firmy nie miałam w tym wypadku wyboru. Pralka boska, z suszarki nie wiem czemu, ale rzadko korzystam , w zasadzie suszę tylko ręczniki żeby były puszyste, ciuszków ciągle boję się wrzucić Ociekacz w zlewie mam taki sam jak chcesz ty, czyli z delikatnym spadkiem, dodatkowo mam wycięte rowki, po to aby woda lepiej ściekała i nie osadzał się kamień. Wyobraźmy sobie szklankę, kubek, talerz itd. odkładamy na ociekacz ze spadkiem (on naprawdę jest bardzo delikatny) naczynie się przysysa, a woda stoi i nie ścieka, dlatego u mnie są rowki Tak to wygląda http://img220.imageshack.us/img220/6033/dsc0941i.jpg Uploaded with ImageShack.us Przy okazji doszedł nowy gadżet , ociekacz na makaron, warzywka, rozmrażanie mięska itd. http://img404.imageshack.us/img404/452/20120218101830.jpg Uploaded with ImageShack.us Faktycznie nie skojarzyłam nazwy, byłam w Reducie w środe w H&Y i nie widzialam, może własnie w Lublinie tylko sa? W Lublinie bida z nędzą , ale coś zawsze uda mi się wyszperać MarJel, świetne łupy . O czajniku pamiętam, tylko znowy mi w tym tygodniu wyskoczyło parę rzeczy. Jak się dzisiaj wyrobię to podskoczę. Zdradźcie Kochane gdzie można taką buteleczkę z psikaczem, ale ceramiczną kupić?? rere, ceramiczne też są w H&Y np. http://img818.imageshack.us/img818/6843/6052o.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img444.imageshack.us/img444/3707/7619.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img849.imageshack.us/img849/2665/7623.jpg Uploaded with ImageShack.us Ten drugi zestawik śliczny " GADŻECIARA" http://emotikona.pl/emotikony/pic/0pleasantry.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0laughing.gif fajowe łupy ...strasznie mi się buteleczki podobają :yes: Marjelko, pokażesz nam nowy stoliczek ??? :popcorn: Stoliczek pokarzę w przyszłym tygodniu, obiecuję A ja dziś poleciałam i od razu te buteleczki kupiłam:wiggle: Dzięki Marti za cynk;) Ale powiem szczerze, że byłam zaskoczona tym, że wykonane są z plastiku - nie szkła:o Ale i tak pięknie wyglądają Madziu ja też juz kupiłam , niesamowite, one wyglądają jak szklane i w dotyku takie są Mi też nie przeszkadza że są z platiku, śliczne sa. Martusia, bardzo fajne popierdółki kupiłas:lol: Dzień Dobry Marjel!! Znowu mnie zainspirowałaś - wczoraj robiłam ostatnie zakupy do domku przed wtorkowym powrotem i kupiłam sobie czarne pojemniki do kawy, herbaty i na cukier:P Nie są tak ładne jak Twoje, ale też będą pasować do mojej biało- czarnej kuchni:p Pozdrawiam serdecznie, mam nadzieję że wszystko u Was dobrze, bo nie było Cię chwilkę na forum:hug::hug: U nas Ok. dzisiaj idziemy na ostatki :wiggle: Dawaj foty swoich pojemników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 18.02.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Wszystko mi sie podoba mam tylko pytanie gdzie kupilas doniczki z krysztalkami i ten ociekacz na zlew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts