Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Marta, jak ona ma juz 10 lat to Ty na nia musisz uwazać, nie wiem czy jakiś facet oparłby sie takim ustom. Mój mąz tu obok siedzi i aż buzie otworzył z wrażenia.

Pytanie jeszcze, czy córka sie płcia przeciwną juz interesuje? czy też raczej luzak jest?

Ja pamietam jak mój syn (16) do trzeciej klasy chodził to duzy problem z dziewczynkami był nie z chłopcami. :)

A ja nie mam dzieci, bo żadne do mnie nie podobne :eek:

Ja mam tak samo jak Rere, moj Synek to caly tatus :bash: moze w przyszlosci chociaz klejne dzieciatko bedzie podobne do mnie :cool:

A kolor wlosow u Nas cala 3 ma inny ( i to bardzo) tylko ze moj maz jak byl maly to mial taki kolor wlosow jak Mieszko teraz (a obecnie maz ma ciemne ale nie malowane hehehe):cool:

Edytowane przez *Kasia*

Yokasiu, dziękuję (wciągnęłam brzuch):D

emiranda, na razie jeszcze nie ma problemu, aczkolwiek ma w klasie sympatię :yes:, nawet walentynkę dostał od niej , a ona od niego misia :roll:

Zwierza mi się ze wszystkiego, mąż jednak zapowiedział, że na dyskoteki z nią będzie chodził w przyszłości :lol2:

Aguś :hug:.

:hug:

Aga poprawiłam i u mnie w cytacie na synka i mamusie :lol2:

Dzięki Marta:D

Agawi, niepotrzebnie poprawiłaś swój post, to naprawde było bardzo wymowne i jakby podkreślalo sedno sprawy. :)

Mnie to sie bardzo podobało, rewelacyjny tekst, uwierz. Czasami gra słów, (może w tym wypadku niezamierzona) daje rewelacyjne efekty. :)

No trudno już poprawiłam. Po prostu pisząc myślałam o czymś innym, a potem nie przeczytałam:lol2: i masz babo placek:D Najważniejsze, że wszystkie wiemy o co chodzi:D

emiranda, na razie jeszcze nie ma problemu, aczkolwiek ma w klasie sympatię :yes:, nawet walentynkę dostał od niej , a ona od niego misia :roll:

Zwierza mi się ze wszystkiego, mąż jednak zapowiedział, że na dyskoteki z nią będzie chodził w przyszłości :lol2:

No to sie ubawiłam, chociaz popieram, musi tylko o kondycje fizyczna dbać, pozdrów męża ode mnie, ma chłopak głowę, córki trzeba pilnować. Jak ja żałuję, że nie mam tez córki :(

Dobra wrzucam na chwilę, bo teraz będziecie emotami płakać pół nocy lub walić emotową główką w mur:D

Elenko, dziękuję pięknie,że się jeszcze dodatkowo pofatygowałaś do mnie :hug: Czyli to jest taka nie błyszcząca tkanina?, ala aksamit? Na stronce są też inne ciekawe kolory, ja mam na razie dylemat czy w jasne, czy w ciemne zasłony iść na dół:rolleyes: Bliżej mi do jasnych, ale jak zobaczyłam u ciebie stalowe to znowu wiem, że nie wiem :D

Edytowane przez MarJel

ojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Marta stolik ładny, ale przy takich dzieciakach to prawie na niego nie patrzę :lol2:

Maja jest prześliczna, te usta i nosek. Cudna dziewczynka :)

Mały terrorysta też słodki blondas ;) :hug:

Terrorysta:lol2:

Dzisiaj miał dzień ykania tzn. jęczenia bez powodu i znowu przez cały dzień się ciągnął za mną :rolleyes:

Emiranda męża pozdrowiłam, a dla ciebie :hug: