rere79 26.02.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Marta, ależ cudne masz dzieciaki, tfu- dziecko i nastolatkę. Stolik też jest fajny A ja nie mam dzieci, bo żadne do mnie nie podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.02.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Kurcze Marta Twoja figura nie wskazuje mi na takie duże dzieci . Aguś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.02.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Marta, jak ona ma juz 10 lat to Ty na nia musisz uwazać, nie wiem czy jakiś facet oparłby sie takim ustom. Mój mąz tu obok siedzi i aż buzie otworzył z wrażenia. Pytanie jeszcze, czy córka sie płcia przeciwną juz interesuje? czy też raczej luzak jest? Ja pamietam jak mój syn (16) do trzeciej klasy chodził to duzy problem z dziewczynkami był nie z chłopcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 26.02.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Nooo warto bylo czekac Stoliczek ladny, ale Twoje dzieciaki... po prostu cudne sa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.02.2012 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 rere, spróbuj może z trzecim się uda:D Aga poprawiłam i u mnie w cytacie na synka i mamusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 26.02.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 rere, spróbuj może z trzecim się uda:D Chyba jednak nie będę próbować, żeby o tym się przekonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.02.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Agawi, niepotrzebnie poprawiłaś swój post, to naprawde było bardzo wymowne i jakby podkreślalo sedno sprawy. Mnie to sie bardzo podobało, rewelacyjny tekst, uwierz. Czasami gra słów, (może w tym wypadku niezamierzona) daje rewelacyjne efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 26.02.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 (edytowane) A ja nie mam dzieci, bo żadne do mnie nie podobne Ja mam tak samo jak Rere, moj Synek to caly tatus moze w przyszlosci chociaz klejne dzieciatko bedzie podobne do mnie A kolor wlosow u Nas cala 3 ma inny ( i to bardzo) tylko ze moj maz jak byl maly to mial taki kolor wlosow jak Mieszko teraz (a obecnie maz ma ciemne ale nie malowane hehehe) Edytowane 26 Lutego 2012 przez *Kasia* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.02.2012 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Yokasiu, dziękuję (wciągnęłam brzuch) emiranda, na razie jeszcze nie ma problemu, aczkolwiek ma w klasie sympatię , nawet walentynkę dostał od niej , a ona od niego misia Zwierza mi się ze wszystkiego, mąż jednak zapowiedział, że na dyskoteki z nią będzie chodził w przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.02.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Aguś . Aga poprawiłam i u mnie w cytacie na synka i mamusie Dzięki Marta Agawi, niepotrzebnie poprawiłaś swój post, to naprawde było bardzo wymowne i jakby podkreślalo sedno sprawy. Mnie to sie bardzo podobało, rewelacyjny tekst, uwierz. Czasami gra słów, (może w tym wypadku niezamierzona) daje rewelacyjne efekty. No trudno już poprawiłam. Po prostu pisząc myślałam o czymś innym, a potem nie przeczytałam:lol2: i masz babo placek:D Najważniejsze, że wszystkie wiemy o co chodzi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.02.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ja czekałam i przegapiłam głupi licencjat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.02.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Buuuu, fot już ni ma? Martuś, wrzucałam u siebie, ale nie wiem czy zajrzysz więc u Ciebie też piszę, bo pytałas o zasłony w jadalni - tkanina na zasłony Sati nr S3100 - 1273 kod. 70 - 2800 - 14 (w sieci znalazłam np tutaj http://www.sklep.flokatex.com.pl/pl/produkt/1/622/4750.html ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.02.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 oo i ja też się nie załapałam:spam:film oglądałam ani syna , ani corki nie widziałam, nie mówiąc o stoliku:(:(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.02.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 emiranda, na razie jeszcze nie ma problemu, aczkolwiek ma w klasie sympatię , nawet walentynkę dostał od niej , a ona od niego misia Zwierza mi się ze wszystkiego, mąż jednak zapowiedział, że na dyskoteki z nią będzie chodził w przyszłości No to sie ubawiłam, chociaz popieram, musi tylko o kondycje fizyczna dbać, pozdrów męża ode mnie, ma chłopak głowę, córki trzeba pilnować. Jak ja żałuję, że nie mam tez córki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 26.02.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 (edytowane) nieeeeeee ! Tyle czekałam i nic nie zobaczyłam !!!!!!!!! Edytowane 26 Lutego 2012 przez Leia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 26.02.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Marta...wrzuć jeszcze raz na sekund 5........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.02.2012 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 (edytowane) Dobra wrzucam na chwilę, bo teraz będziecie emotami płakać pół nocy lub walić emotową główką w mur:D Elenko, dziękuję pięknie,że się jeszcze dodatkowo pofatygowałaś do mnie Czyli to jest taka nie błyszcząca tkanina?, ala aksamit? Na stronce są też inne ciekawe kolory, ja mam na razie dylemat czy w jasne, czy w ciemne zasłony iść na dół Bliżej mi do jasnych, ale jak zobaczyłam u ciebie stalowe to znowu wiem, że nie wiem Edytowane 26 Lutego 2012 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.02.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 ojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Marta stolik ładny, ale przy takich dzieciakach to prawie na niego nie patrzę Maja jest prześliczna, te usta i nosek. Cudna dziewczynka Mały terrorysta też słodki blondas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 26.02.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Marta...cudne masz dzieci...i takie niepodobne do siebie a Ty...TAKA CHUDZINAAAA !!!!!! czemu się ucięłaś http://emoty.blox.pl/resource/zly.gif a.....i stoliczek ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.02.2012 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 ojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Marta stolik ładny, ale przy takich dzieciakach to prawie na niego nie patrzę Maja jest prześliczna, te usta i nosek. Cudna dziewczynka Mały terrorysta też słodki blondas Terrorysta:lol2: Dzisiaj miał dzień ykania tzn. jęczenia bez powodu i znowu przez cały dzień się ciągnął za mną Emiranda męża pozdrowiłam, a dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts