MarJel 25.05.2011 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 (edytowane) Nasza sypialnia, przy niej garderoba i nasza łazienka ( po jednej stronie sypialni jest garderoba, a po drugiej łazienka)Tapeta jest szara, listki fioletowo- szare, w tych kolorach będą zasłony, łóżko z białej skóry, szafki nocne białe, wykładzina jest szara, garderoba jeszcze nie skończona Edytowane 23 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 25.05.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 MarJel - no wkońcu, wszystko super! Łazienka czarna wyszła extra i nie jest tak ciemno. Jakie płytki masz w salonie i jak wysoko są listwy przypodłogowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.05.2011 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 MarJel - no wkońcu, wszystko super! Łazienka czarna wyszła extra i nie jest tak ciemno. Jakie płytki masz w salonie i jak wysoko są listwy przypodłogowe? Namawialiście mnie to macie:D , już mi ręką zdrętwiała od wklejania, a jestem może w połowie drogi Dzięki. Listwy białe mają 10 cm. W salonie są płytki opoczno lazio bianco:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.05.2011 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 O jesuniu - jak ładnie! Mamo bardzo mi się podoba, całość przemyślana i pasuje wszystko nonnono! Łoj Yokasta tym bardziej mi miło że słyszę to z Twoich ust, a wiem że Ty się znasz na rzeczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.05.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Nareszcie MarJel - obiecywałaś, obiecywałaś i w końcu się zjawiłaś Jest co oglądać, a najbardziej podoba mi się kominek (o tym już pisałam), szara łazienka przy sypialni i sypialnia (to łóżko ) - już się nie mogę doczekać ostatecznego efektu Nie napisałam o wannie - moje marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.05.2011 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Ja ? hehe średnio się znam, ale mim że sama lubię trochę co innego - ładne zawsze doceniam tylko pogratulować! Jest bardzo fajnie No widzisz, a ja do tej pory mam ciągoty i uwielbiam takie wnętrza jakie masz Ty, czy też Darcy i długo by wymieniać, ale jednak poszliśmy w tym bardziej nowoczesnym kierunku, ale może kiedyś..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.05.2011 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 (edytowane) Nareszcie MarJel - obiecywałaś, obiecywałaś i w końcu się zjawiłaś Jest co oglądać, a najbardziej podoba mi się kominek (o tym już pisałam), szara łazienka przy sypialni i sypialnia (to łóżko ) - już się nie mogę doczekać ostatecznego efektu Cześć Ilonka, dzięki Kochana za miłe słowo:) Dalszy ciąg fotek nastąpi jeszcze dzisiaj , już niebawem:popcorn: Edytowane 25 Maja 2011 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.05.2011 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Ty to wiesz jak podkręcić atmosferę Będę czekać z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 25.05.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 MarJel BRAWO - za założenie galerii Podtrzymuję ze jest to jeden z ładniejszych jak nie najładniejszy dom na forumO gustach się nie dyskutje ale nie wiem czy jest ktoś komu by się Toje wnętrza nie podobałyPóki co jesteś nr 1 ŚLICZNIE, WSPANIALE Z KLASĄ I jeszcze aby już przesłodzić do reszty jesteś super doradcą w wielu kwestiach Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 25.05.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 ..a nas będą ręce bolały od przewijania stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 25.05.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 A Marjel pytanko : Czy pamiętasz co to za wanna? chodzi mi o link lub nazwę firmy - fajowa b mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 25.05.2011 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Mar Jel wkońcu własna galeria super bardzo mi się podoba kran w łazience małej, rewelacyjny pozdrawiam i czekam na dalsze foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.05.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Martusia super,że mamy nareszcie Twoją galerię Piękniście masz, ale to już wiesz... i pewnie nudzą Cię już te wszystkie ochy i achy... Cały domek jest spójny i bardzo fajnie wykończony, mimo to oczywiście mam swoje ulubione pomieszczenia i elementy i tak uwielbiam czarną łazienkę na równi z łazienką dzieci! Bardzo mi się podoba tez cała obudowa kominka i jeszcze wiele, wiele innych Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 25.05.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 (edytowane) wow:jawdrop: to ju 3 stronka???????? gdzie ja byłam do tej pory? MarJel no w końcu:wave: - widzisz, ile masz podglądaczy? juz zapisuje do ulubionych i lecę czytać od początku Edytowane 25 Maja 2011 przez oldzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.05.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 MarJel dla mnie numer 1 twoja łazienka, wiesz dlaczego, super że wszystkie zdjęcia w jednym miejscu, z niecierpliwością czekam na salon i jadalnie no i kuchnię rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.05.2011 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 (edytowane) Chciałam szczególnie powitać Saly, Ole, Karolinkę, Blekitną, Oldzie, jeszcze nie były u mnie, ale wiem że przyjdą Prahę,Lady i Kakusek, za to że są i były ze mną w tych dobrych i złych chwilach. Że już od dawna pomagają mi w moich dylematach wnętrzarskich i nie tylko i dzięki nim jest ten wątek. Dzięki dziewuszki za wszystko, Wy wiecie za co:hug: Dzięki forum miałam przyjemność poznać co nie które za Was, a resztę też zamierzam w niedalekiej przyszłości, niech ja się tylko przeprowadzę Już dla Was szykuję sypialnię gościnną , no to żeby nie były tylko plotki, wklejam fotki sypialni gościnnej. Edytowane 25 Maja 2011 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.05.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 No i gdzie są, gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.05.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 pewno wkleja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.05.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Ja niecierpliwa . Właśnie licytowałam łóżko, to co MarJel kupiła córce i przegrałam aukcję. Dodam tylko, że tego łóżka nie można już kupić w I angielskiej :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 25.05.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 MarJeluś kochana:hug:aż się wzruszyłam..... Ty to masz podejście... to gdzie ta sypialnia gościnna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts