Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

Nasza sypialnia, przy niej garderoba i nasza łazienka ( po jednej stronie sypialni jest garderoba, a po drugiej łazienka)

Tapeta jest szara, listki fioletowo- szare, w tych kolorach będą zasłony, łóżko z białej skóry, szafki nocne białe, wykładzina jest szara, garderoba jeszcze nie skończona

Edytowane przez MarJel

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

MarJel - no wkońcu, wszystko super! Łazienka czarna wyszła extra i nie jest tak ciemno. Jakie płytki masz w salonie i jak wysoko są listwy przypodłogowe?

Namawialiście mnie to macie:D , już mi ręką zdrętwiała od wklejania, a jestem może w połowie drogi :bash:

Dzięki. Listwy białe mają 10 cm. W salonie są płytki opoczno lazio bianco:D

Nareszcie MarJel - obiecywałaś, obiecywałaś i w końcu się zjawiłaś ;)

Jest co oglądać, a najbardziej podoba mi się kominek (o tym już pisałam), szara łazienka przy sypialni i sypialnia (to łóżko :jawdrop:) - już się nie mogę doczekać ostatecznego efektu :popcorn:

Nie napisałam o wannie - moje marzenie :yes:

Ja ? hehe średnio się znam, ale mim że sama lubię trochę co innego - ładne zawsze doceniam :yes: tylko pogratulować! Jest bardzo fajnie :wiggle:

No widzisz, a ja do tej pory mam ciągoty i uwielbiam takie wnętrza jakie masz Ty, czy też Darcy i długo by wymieniać, ale jednak poszliśmy w tym bardziej nowoczesnym kierunku, ale może kiedyś.....

Nareszcie MarJel - obiecywałaś, obiecywałaś i w końcu się zjawiłaś ;)

Jest co oglądać, a najbardziej podoba mi się kominek (o tym już pisałam), szara łazienka przy sypialni i sypialnia (to łóżko :jawdrop:) - już się nie mogę doczekać ostatecznego efektu :popcorn:

Cześć Ilonka, dzięki Kochana za miłe słowo:)

Dalszy ciąg fotek nastąpi jeszcze dzisiaj , już niebawem:popcorn:

Edytowane przez MarJel

MarJel BRAWO - za założenie galerii

Podtrzymuję ze jest to jeden z ładniejszych jak nie najładniejszy dom na forum

O gustach się nie dyskutje ale nie wiem czy jest ktoś komu by się Toje wnętrza nie podobały

Póki co jesteś nr 1 ŚLICZNIE, WSPANIALE Z KLASĄ

I jeszcze aby już przesłodzić do reszty jesteś super doradcą w wielu kwestiach

Buziole

Martusia super,że mamy nareszcie Twoją galerię ;) :)

Piękniście masz, ale to już wiesz... i pewnie nudzą Cię już te wszystkie ochy i achy... ;)

Cały domek jest spójny i bardzo fajnie wykończony, mimo to oczywiście mam swoje ulubione pomieszczenia i elementy i tak uwielbiam czarną łazienkę na równi z łazienką dzieci! Bardzo mi się podoba tez cała obudowa kominka i jeszcze wiele, wiele innych ;)

Buziaki :***

Chciałam szczególnie powitać Saly, Ole, Karolinkę, Blekitną, Oldzie, jeszcze nie były u mnie, ale wiem że przyjdą ;)Prahę,Lady i Kakusek, za to że są i były ze mną w tych dobrych i złych chwilach. Że już od dawna pomagają mi w moich dylematach wnętrzarskich i nie tylko i dzięki nim jest ten wątek. Dzięki dziewuszki za wszystko, Wy wiecie za co:hug:

Dzięki forum miałam przyjemność poznać co nie które za Was, a resztę też zamierzam w niedalekiej przyszłości, niech ja się tylko przeprowadzę:D

Już dla Was szykuję sypialnię gościnną :D, no to żeby nie były tylko plotki, wklejam fotki sypialni gościnnej.

Edytowane przez MarJel