Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewuszki, już nie długo i znowu będę się chwalić nowościami, ostatnio mam parcie żeby wreszcie zamieszkać, zaczynam się męczyć w teraźniejszym mieszkaniu.

Marzy mi się ta słynna poranna kawa na własnym tarasie:lol2:

Anna , info o drzwiach wysłane:yes:

Olu, a potrzebna Ci ta komoda w sypialni, nie masz garderoby przy sypialni? Bo nie pamiętam.

Anna, nie panikuj :lol2:, u mnie po prostu w szklanych podwójnych wahadłowych były bardzo drogie zawiasy (jeden zawias 1000zł, a jest ich 4) dodać szkło, pochwyty, okucia i stąd ta cena:sick:

Dostałam 2 lub 3 wersje tych samych drzwi z różnymi sposobami montażu ;na ościeżnicy, w świetle muru, z różnymi zawiasami i cena różniła się o połowę.

Wszystko zależy jaką wersję wybierzesz, trochę mogą się różnić wizualnie, ale bez przesady:D

Yuka, proszę bardzo:D

Olu, szafka rtv to faktycznie się przyda, u mnie też pewnie będzie, bo wszystko tak jak u Ciebie przygotowane pod tv, też miałam obawy czy się zmieści jak będzie pufa, ale jestem mile zaskoczona zostało jeszcze dużo miejsca. Hmm nawet komoda by stanęła z kompletu od szafek nocnych, ale nie mam takiej potrzeby by ją mieć.

Pomyśl jeszcze:D, pufa wcale nie musi stać jak u mnie za łóżkiem :rolleyes:, widziałam gdzieś foty jak stoi zupełnie nie przy łóżku, mi ciężko sobie wyobrazić to u Ciebie bo nie znam planów Twojej sypialni:D

MarJelko sorki, że tak się upominam...:oops:, ale zrobiłaś może pomiary w łazience?;)

Zrobiłam:lol:

Czarna łazienka ma ok. 3 m2,

podest pod umywalkę zaczyna się ok. 80 cm od wejścia, niżej wymiary samego podestu;

głębokość ok. 35.5 cm

wysokość ok. 71 cm

szerokość ok. 92 cm

Tyle? czy o czymś zapomniałam? :rolleyes:

Olu, wszystko zrozumiałam, w tym wypadku z pufą się wstrzymaj, dopóki, dopóty nie staną ważniejsze elementy, a pufę zawsze możesz domówić:yes:

Ja jak zamawiałam łóżko i pufę termin realizacji podali 3-4 tyg., a wszystko było już po dwóch tygodniach:D, więc w razie co długo nie będziesz czekała.

Najważniejsze zmierzyłam dla Ciebie wysokość kinkietów od podłogi w sypialni, ok. 110 cm:)

czyli troszkę wystaje poza?

:yes::yes:

wizualnie wygląda to dobrze, umywalka jest mała i zgrabna i lekko się prezentuje na tle tego podestu, to ona ma grać pierwsze skrzypce, a nie podest. Nie wyobrażam sobie teraz inaczej, zdecydowanie dobrze to wygląda, polecam:D

Jedynie co bym odrobinę zmieniła to wysokość podestu, jakby miał parę centymetrów więcej wcale bym się nie obraziła:P, ale może to skutek tego że jak przyjeżdżam do domu chodzę w butach często na obcasie, a sama mam 170cm wzrostu:D, a w życiu codziennym po domu nie chodzę na obcasach :lol2:, więc w sumie jest oki.

a foteczki dla nas są :D

nie e :p

Stolarz gdzieś nam zaginął i ostatnio nie bywał, wszystko rozgrzebane, zabudowy nie skończone, to znaczy w większości brakuje frontów, a one robią efekt więc zdjęcia byłyby blee (hmm podejrzewam że czekał na fronty, nie miał co robić i stąd jego nieobecność)

Mam nadzieję że dziś już zawita, lub już jest:D

Wszystkie zabudowy, aby dotknąć, pewnie niebawem się pochwalę:yes:

Martuś a te szafki do sypialni...hmn...no te w skórze też dobre, ale może ...pokazywałaś takie srebrne glamour...a gdybyś takie tylko białe kupiła? Mi się wydaje, że sypialnia wtedy pięknie nawiązywałaby do reszty domu. Oczywiście te na które już sie chyba zdecydowałaś niczego nie zepsują ;) to tylko taka moja sugestia.

Venus, zostaną jednak białe niskie szafeczki, one są białe lakierowane, a nie w skórze. Te na wysokich nóżkach fajne, ale łóżko jest bardzo niziutkie i raczej nie będą pasowały. Zresztą pocieszam się że srebrną na wysokich nóżkach będę miała na dole w korytarzu, a na górze też w korytarzu prawdopodobnie srebrną konsolę na ścianie z galerią zdjęć

:D

Ola, a u nas paskudna deszczowa pogoda aż do końca tygodnia :(, ale nie zazdroszczę 40stopni szczególnie gdy trzeba siedzieć w pracy.

Karolcia, mówisz i masz:lol2: to kiedy Ci pasuje wizja lokalna, daj znać i jedziemy:D

Martuś ja to mogę nawet dziś ;) Straaaasznie jestem ciekawa Twojego Benia, miomo, że na fm są fotki to wiem,ze w realu.... będzie jeszcze piekniej!!!

Maruś kiedy ci pasuje ??? Może ok 17.00 któregoś dnia ??? Czy wolisz inaczej ??? Buziaki :******

Witam się u Ciebie MarJel

Że też wcześniej tu nie trafiłam....

Wnętrza są po prostu CUDNE !!!!

Nie do końca moje klimaty, ale kolorystyka jak najbardziej.

Świetna czarna łazienka. Boskie białe łoże....

a przy Twojej "obórce" zbierałam szczenę z podłogi :jawdrop:

Mogę tylko napisać, że zazdraszczam wyczucia smaku i cudnego domku.

PS. Synków mamy w tym samym wieku ;) Mój styczniak 2009 ;) i największy fan samochodzików !!