MarJel 26.02.2012 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Marta...cudne masz dzieci...i takie niepodobne do siebie a Ty...TAKA CHUDZINAAAA !!!!!! czemu się ucięłaś http://emoty.blox.pl/resource/zly.gif a.....i stoliczek ładny Leia, nie ucięłam, tylko maż takie foto pyknął, reszta jest z głową , ale na wszystkich widać moich gości, więc wybrałam zdjęcia bez nich Dzieci faktycznie mało podobne do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 26.02.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 MarJelko, stolik świetny ale dzieci to dopiero masz piekne!! Rośnie Wam w domu murowany łamacz kobiecych serc ...Majeczka pewnie już ma grono adoratorów napatrzeć się nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 26.02.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 ;)Martunia Twoje dzieciaczki roznia sie kolorem wlosow czy wogole sa calkiem inne? U mnie kazdy mowi ze jeden to caly mama a drugi wykapany tato a ze my z mezem raczej do siebie niepodobni mam dzieci z dwoch roznych bajek -dwa całkiwite przeciwienstwa w wygladzie i charakterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.02.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Emiranda męża pozdrowiłam, a dla ciebie Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.02.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 :mad::mad: a ja znów nic nie widziałam:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.02.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Ja też nie widziałam. Nawet stoliczka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 27.02.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Też się nie załapałam:( A tu tyle zachwytów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.02.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 marta wrzuć na priv zdjęcia . [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.02.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Marta - kiedyś się interesowałaś białym karniszem. Masz takowy ? Jakiś namiar albo coś podrzucisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 27.02.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 (edytowane) MarJelko ja TAK czekałam na zdjęcia stolika, rodzinki TEŻ bardzo ciekawa jestem i przegapiłam:bash: BARDZO Proszę o zdjęcia na priv jeśli można [email protected] P:hug:R:hug:O:hug:S:hug:Z:hug:Ę Edytowane 27 Lutego 2012 przez Magdzinska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.02.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 No to macie czego żalować dziewczyny, bo co tam stolik, ładny, a nawet bardzo ladny, super pasuje do wnętrza Marty. Córka natomiast zjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawiskowa panienka już można powiedzieć. Synek ma iskry w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszenko 27.02.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Marjel, grube masz to szklo przy schodach?? To jest podwojne/sklejone ?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.02.2012 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Dziewczynki:hug: Jeszcze siedzę w domu z chorym terrorystą jak go położę w południe, to na spokojnie obfocę stolik i wrzucę na stałe:yes: Jak za dwa trzy dni wrócę do rzeczywistości na pełnych obrotach, to nie będzie kiedy latać z aparatem, więc zrobię to dziś Mirelko mam biały karnisz w pokoju synka zwyklak z LM chyba ten (z inną końcówką) http://www.leroymerlin.pl/produkty/seria-barok-bialy,m1295013970.html, możesz tam skoczyć jest sporo do wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.02.2012 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Marjel, grube masz to szklo przy schodach?? To jest podwojne/sklejone ?? pozdrawiam Grube:yes: i podwójnie sklejone również pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.02.2012 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Martunia Twoje dzieciaczki roznia sie kolorem wlosow czy wogole sa calkiem inne? U mnie kazdy mowi ze jeden to caly mama a drugi wykapany tato a ze my z mezem raczej do siebie niepodobni mam dzieci z dwoch roznych bajek -dwa całkiwite przeciwienstwa w wygladzie i charakterze Podobne mają tylko chyba nosy:lol2: cała reszta zupełnie inna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 27.02.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Witaj MarJeluś Ja w wirze wykończeniówki wiec tylko z ukrycia podczytuje i nie mam kiedy włączyć się do dyskusji tyle się u Ciebie dzieje Ja także z chęcią bym zobaczyła stolika więc jak znajdziesz czas obfoć kochana Pozdrawiam serdecznie Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 27.02.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Witaj Martusia,Mam do Ciebie pytanie, a w zasadzie do wszystkich posiadaczek i czyścicielek:) kominków. Macie jakiś patent na łatwe, proste, skuteczne i przyjemne czyszczenie szyby z okropnego osadu? Może jakiś dobry sprawdzony środek możecie polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.02.2012 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Witaj MarJeluś Ja w wirze wykończeniówki wiec tylko z ukrycia podczytuje i nie mam kiedy włączyć się do dyskusji tyle się u Ciebie dzieje Ja także z chęcią bym zobaczyła stolika więc jak znajdziesz czas obfoć kochana Pozdrawiam serdecznie Saly Cześć Saly Tyle, że u mnie nic się dzieję, tylko ja robię chyba tyle szumu wokół siebie:eek: mały już się układa do snu, zaraz zacznę działać Zaraz lecę do ciebie... Witaj Martusia, Mam do Ciebie pytanie, a w zasadzie do wszystkich posiadaczek i czyścicielek:) kominków. Macie jakiś patent na łatwe, proste, skuteczne i przyjemne czyszczenie szyby z okropnego osadu? Może jakiś dobry sprawdzony środek możecie polecić. Hej nilaf dawno cię nie było A widzisz w tym wypadku muszę zapytać mojego m to jedyne miejsce w całym domu które sprząta i zajmuję się mój mąż Pokupował kilka specyfików w Obi chyba, ale żaden raczej nie jest na tyle skuteczny żeby było szybko łatwo i przyjemnie. Stoi kilka butelek, psikaczy w spiżarni, ale bez sennsu wymieniać wszystkie, zapytam jak wróci który jest najlepszy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.02.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 marta to do dzieła!!! ale dzieciaczków nie zobaczę:( i jest mi smutno a co do szumu koło siebie- rób go dalej i dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.02.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 to i ja czekam na stolik:popcorn: bo wczoraj się nie załapałam:( A co gorsza się nie załapałam na zdjęcia dzieciaczków:cry: - plizzzz, wyślij mi na priva:lol: Znam Ciebie, to i córusię z wielką ciekawością bym zobaczyła... i synusia tyż Nie bądź wiśnia:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts