Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

:hug:

Marta...cudne masz dzieci...i takie niepodobne do siebie ;)

a Ty...TAKA CHUDZINAAAA !!!!!! czemu się ucięłaś http://emoty.blox.pl/resource/zly.gif

a.....i stoliczek ładny :yes:

Leia, nie ucięłam, tylko maż takie foto pyknął:cool:, reszta jest z głową :lol2:, ale na wszystkich widać moich gości, więc wybrałam zdjęcia bez nich :D

Dzieci faktycznie mało podobne do siebie :rolleyes:

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczynki:hug:

Jeszcze siedzę w domu z chorym terrorystą ;) jak go położę w południe, to na spokojnie obfocę stolik i wrzucę na stałe:yes:

Jak za dwa trzy dni wrócę do rzeczywistości na pełnych obrotach, to nie będzie kiedy latać z aparatem, więc zrobię to dziś :yes:

Mirelko mam biały karnisz w pokoju synka zwyklak z LM chyba ten (z inną końcówką) http://www.leroymerlin.pl/produkty/seria-barok-bialy,m1295013970.html, możesz tam skoczyć jest sporo do wyboru.

;)Martunia Twoje dzieciaczki roznia sie kolorem wlosow czy wogole sa calkiem inne? U mnie kazdy mowi ze jeden to caly mama a drugi wykapany tato a ze my z mezem raczej do siebie niepodobni mam dzieci z dwoch roznych bajek :lol2:-dwa całkiwite przeciwienstwa w wygladzie i charakterze :rotfl:

Podobne mają tylko chyba nosy:lol2: cała reszta zupełnie inna:)

Witaj MarJeluś

Ja w wirze wykończeniówki wiec tylko z ukrycia podczytuje i nie mam kiedy włączyć się do dyskusji tyle się u Ciebie dzieje :-)

Ja także z chęcią bym zobaczyła stolika :-) więc jak znajdziesz czas obfoć kochana

Pozdrawiam serdecznie

Saly

Witaj MarJeluś

Ja w wirze wykończeniówki wiec tylko z ukrycia podczytuje i nie mam kiedy włączyć się do dyskusji tyle się u Ciebie dzieje :-)

Ja także z chęcią bym zobaczyła stolika :-) więc jak znajdziesz czas obfoć kochana

Pozdrawiam serdecznie

Saly

Cześć Saly :hug:

Tyle, że u mnie nic się dzieję, tylko ja robię chyba tyle szumu wokół siebie:eek::lol2:

mały już się układa do snu, zaraz zacznę działać:yes:

Zaraz lecę do ciebie...

Witaj Martusia,

Mam do Ciebie pytanie, a w zasadzie do wszystkich posiadaczek i czyścicielek:) kominków. Macie jakiś patent na łatwe, proste, skuteczne i przyjemne czyszczenie szyby z okropnego osadu? Może jakiś dobry sprawdzony środek możecie polecić.

Hej nilaf dawno cię nie było :???:

A widzisz :D w tym wypadku muszę zapytać mojego m :lol: to jedyne miejsce w całym domu które sprząta i zajmuję się mój mąż:cool: Pokupował kilka specyfików w Obi chyba, ale żaden raczej nie jest na tyle skuteczny żeby było szybko łatwo i przyjemnie. Stoi kilka butelek, psikaczy w spiżarni, ale bez sennsu wymieniać wszystkie, zapytam jak wróci który jest najlepszy:yes:

to i ja czekam na stolik:popcorn: bo wczoraj się nie załapałam:( A co gorsza się nie załapałam na zdjęcia dzieciaczków:cry: - plizzzz, wyślij mi na priva:lol: Znam Ciebie, to i córusię z wielką ciekawością bym zobaczyła... i synusia tyż:rolleyes: Nie bądź wiśnia:lol2: