Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czy dokonałam wyboru? Tak jakby :D kobieta zmienną jest, ale już rabat mam załatwiony na te eamsy ( tak na marginesie:lol2:)

Leia mój kruszyną nie jest :eek: myślę że ponad 100:eek: Ciekawe czy eamsy to wytrzymają :cool:

A Twój ? :rolleyes:

tak czułam :lol2:

ooo i rabacik już załatwiony :lol2:

te eamsy w Twoje wnętrza super się wpiszą :yes: hmmmm...ciekawe jaki jest ciężar dopuszczalny :)

a mój J waży tylko 130 kg :eek: ale nie widać tego ;)

Martuś, mnie się te tapicerowane nowoczesne nie widzą:( jakieś takie lekko kosmiczne som:hug:

Za to 2 inne na krańcach stołów i z podłokietnikami jak najbardziej, ale tapicerowane klasyczne:lol: poza tym mam wrażenie, ze jednak znacznie solidniejsze są na drewnianych, dębowych stelażach:yes: Zrobisz jak uważasz:D

Aguś, szczerze? to mi się one też nie podobają, tak jak piszesz za kosmiczne:roll:

Z drugiej strony krzesła to nie łóżko czy wielki stół, ja mam spory strych, pusty jeszcze :lol: Za dwa trzy lata kupię drugi komplet krzeseł - tapicerowanych, może przez ten czas znajdę te idealne...

zapomniałam napisać, że też stawiam na mix kolorystyczny :yes: jak na zdjęciu :yes:

i te tapicerowane eamsy nie podobają mi się...

Leia, mix kolorystyczny -konicznie:yes:

Marta ja bardzo chetnie, uwielbiam dzieci, nie żartuję i jestem dobrą ciocią. Mam wrażenie, że dzieci tez mnie lubią. Szkoda, że mieszkam tak daleko :(

O wnętrzach Twoich juz mówiłam, ja gdyby to był moj dom , to dałabym te 4 białe krzesla i dwa czarne ten zestaw do mnie tez przemawia. Natomiast zastanowiłabym sie nad komodą, jeżeli nie chcesz tak zupelnie nowocześne. Mnie bardziej podobałaby sie jakaś witrynka, może nawet stylizowana na nowoczesność, ale wysoka. Taka surowa, niska, jaka przedstawiłas, tez mi sie podoba, na pewno będzie ładnie wyglądała na tle tej ściany, jak na mój gust tylko biała. :)

Wnetrza przepiękne i te slonce zglądające przez okna,odbijające się od gresowej podłogi, rewelacyjny efekt. :)

Akurat słonko u nas ładnie świeci na przemian ze śnieżycą i zawieruchą co chwilę :rolleyes:

Myślałam o witrynce, ale na tej ścianie jest kinkiet i szkoda go wywalić, dlatego będzie niski bufet:yes:

Oj przydała by mi się tu na miejscu taka ciocia:lol:, nie mam niestety siostry, ani kogoś komu mogłabym czasami podrzucić dzieciaki :)

No, pewnie nie tyle osób - maiłam na myśli akurat Monię, Anulę, heyzel, która już zamówiła. Jakoś tak akurat w otoczeniu się ostatnio dużo eamsów zrobiło. W tv jakoś też często widzę ;) Chyba modne są:)

Zapomniałam o hezelce :oops: Tu na forum może będzie nas trochę, ale w gronie moich znajomych to nikt nie wiem co to w ogóle eamsy są :lol2:

tak czułam :lol2:

ooo i rabacik już załatwiony :lol2:

te eamsy w Twoje wnętrza super się wpiszą :yes: hmmmm...ciekawe jaki jest ciężar dopuszczalny :)

a mój J waży tylko 130 kg :eek: ale nie widać tego ;)

Leia :jawdrop:to kawał chłopa;)

Coś czuję że mój D już dawno przekroczył setkę tylko się nie przyznaję :lol2:, po nim niestety widać tą wagę, za to ja się przy nim czuję jak kruszyna :lol2: Zawsze lubiłam dużych mężczyzn :rolleyes:

Dziewczynki dzieci wam wyślę dziś lub jutro ( na tydzień chcecie czy na dwa?):lol2:
wyślij , wyślij. pokaże smoka wawlskiego dzieciaczkom:D

Ja niezmiernie jestem w tym zestawie zakochana, więc grzechem byłoby nie przytaknąć:yes: :lol:
ślicznie, też mi się poodoba

No, pewnie nie tyle osób - maiłam na myśli akurat Monię, Anulę, heyzel, która już zamówiła. Jakoś tak akurat w otoczeniu się ostatnio dużo eamsów zrobiło. W tv jakoś też często widzę ;) Chyba modne są:)
tak i nawet na "sponsoringu" były..:lol2:

marta ślicznie ten biały stolik się wpasowal.:) w ogóle masz ślicznie.

aha i komputer na posterunku:)

krzesła juz przesądzone:) bardzo mi się one podobają.

Aguś, szczerze? to mi się one też nie podobają, tak jak piszesz za kosmiczne:roll:

Z drugiej strony krzesła to nie łóżko czy wielki stół, ja mam spory strych, pusty jeszcze :lol: Za dwa trzy lata kupię drugi komplet krzeseł - tapicerowanych, może przez ten czas znajdę te idealne...

Aaa takie buty:lol2: Jak będzie jeszcze w przyszłości drugi komplecik, to luz- nie zastanawiaj się Marta i kupuj te Eamesy:yes:

A widziałaś wersję "przy kominku":rotfl:

http://www.deco24.pl/image_func.php?img=gfx/1d4f1f484770e040581d6a3181e412fd.jpg&maxwidth=360

wyślij , wyślij. pokaże smoka wawlskiego dzieciaczkom:D

ślicznie, też mi się poodoba

tak i nawet na "sponsoringu" były..:lol2:

marta ślicznie ten biały stolik się wpasowal.:) w ogóle masz ślicznie.

aha i komputer na posterunku:)

krzesła juz przesądzone:) bardzo mi się one podobają.

Minia smokiem wawelskim mnie rozwaliłaś :rotfl: Nawet im nie wspomnę, bo jutro byśmy do krk jechali na bank :lol2:

Cieszę się że Ci się mój wybór podoba :hug:

Aaa takie buty:lol2: Jak będzie jeszcze w przyszłości drugi komplecik, to luz- nie zastanawiaj się Marta i kupuj te Eamesy:yes:

A widziałaś wersję "przy kominku":rotfl:

http://www.deco24.pl/image_func.php?img=gfx/1d4f1f484770e040581d6a3181e412fd.jpg&maxwidth=360

Aguś :hug:nie uwierzysz :eek: Myślałam o tym bujaczku właśnie przy kominku:yes: Tylko najpierw chciałam zestaw eams przy stole zobaczyć, a potem ewentualnie bujaka dokupić.

Potem pomyślałam że może przegięcie z deka będzie :rolleyes: Zeby to nie wyglądało tak że czego ta marjelka jeszcze nie wymyśli :lol2: i za dużo się dzieję i to i tamto :lol2: rozumiesz? :lol2:

A mamusia też będzie:)

Byłam wczoraj na fociach , ale bez głowy :lol: i takie też dostaniecie żeby było sprawiedliwe :D

marta a jak Bartuś?? lepiej????

a ty widzę masz dyżur przy kompie:lol2:

Dziękuję, że pytasz:) Lepiej, ale jutro pójdę z nim na wszelki wypadek kontrolnie do lekarza jeszcze, żeby móc go spokojnie wysłać do przedszkola :D

No właśnie :mad: przyrosłam do krzesła przy tym kompie jak nigdy ;), idę jakieś pranie nastawić :D

Aguś :hug:nie uwierzysz :eek: Myślałam o tym bujaczku właśnie przy kominku:yes: Tylko najpierw chciałam zestaw eams przy stole zobaczyć, a potem ewentualnie bujaka dokupić.

Potem pomyślałam że może przegięcie z deka będzie :rolleyes: Zeby to nie wyglądało tak że czego ta marjelka jeszcze nie wymyśli :lol2: i za dużo się dzieję i to i tamto :lol2: rozumiesz? :lol2:

Serio, serio Martuś?:lol2: No to telepatia:D myślę, że rzeczywiście się wstrzymaj z zakupem, dopóki nie zobaczysz krzeseł przy stole i na próbę jednego przy kominku:yes: Zawsze zdążysz dokupić to bujane:D

no ja w między czasie na fm posprzatałam , zrobiłam pranie, teraz suszę:) tylko dziś nic nie gotowałam, bo M z miasta przywiezie:wave: i głodna jestem na 4 kawach i 4 petitkach:)

Ja tez musiałam posprzątać do zdjęć przecież :lol2: Miałam na szczęście wczorajszy obiad( przepis od Moni) sos szpinakowy z serem pleśniowym i kurczakiem + makaron , ale znowu jestem głodna :eek:

Serio, serio Martuś?:lol2: No to telepatia:D myślę, że rzeczywiście się wstrzymaj z zakupem, dopóki nie zobaczysz krzeseł przy stole i na próbę jednego przy kominku:yes: Zawsze zdążysz dokupić to bujane:D

Serio :yes:

Tak też zrobię, że z bujaczkiem się wstrzymam, póki nie dojdą krzesła.

Około miesiąca muszę czekać na zestaw eams do stołu ( bo w tej chwili nie ma ich w sprzedaży)

To ja się ewakuuję, późnym wieczorem się pewnie zamelduję :)

Stolik prezentuje się cudnie!!! Mój ma być w środę:D Podłamałaś mnie trochę pisząc że się rysuje:( :( Mam nadzieję, że nie za bardzo....:(:(:(

Zestaw biało -czarny krzeseł to strzał w dziesiątke. Stół jest "masywny" przez grubość nóg, a takie krzesełka dodadzą mu "lekkości" ( moim skromnym zdaniem:)) Do całego zestawu biały bufet i wszystko będziesz miała urządzone w jadalni:) Pozdrowionka