myszonik 27.02.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 No, pewnie nie tyle osób - maiłam na myśli akurat Monię, Anulę, heyzel, która już zamówiła. Jakoś tak akurat w otoczeniu się ostatnio dużo eamsów zrobiło. W tv jakoś też często widzę Chyba modne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 27.02.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Czy dokonałam wyboru? Tak jakby kobieta zmienną jest, ale już rabat mam załatwiony na te eamsy ( tak na marginesie:lol2:) Leia mój kruszyną nie jest myślę że ponad 100:eek: Ciekawe czy eamsy to wytrzymają A Twój ? tak czułam ooo i rabacik już załatwiony te eamsy w Twoje wnętrza super się wpiszą hmmmm...ciekawe jaki jest ciężar dopuszczalny a mój J waży tylko 130 kg ale nie widać tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 27.02.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Marta ode mnie masz Oskara za swoje wnętrza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 27.02.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Dzieciaczków też nie widziałam:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.02.2012 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Martuś, mnie się te tapicerowane nowoczesne nie widzą jakieś takie lekko kosmiczne som Za to 2 inne na krańcach stołów i z podłokietnikami jak najbardziej, ale tapicerowane klasyczne:lol: poza tym mam wrażenie, ze jednak znacznie solidniejsze są na drewnianych, dębowych stelażach:yes: Zrobisz jak uważasz:D Aguś, szczerze? to mi się one też nie podobają, tak jak piszesz za kosmiczne:roll: Z drugiej strony krzesła to nie łóżko czy wielki stół, ja mam spory strych, pusty jeszcze Za dwa trzy lata kupię drugi komplet krzeseł - tapicerowanych, może przez ten czas znajdę te idealne... zapomniałam napisać, że też stawiam na mix kolorystyczny jak na zdjęciu i te tapicerowane eamsy nie podobają mi się... Leia, mix kolorystyczny -konicznie:yes: Marta ja bardzo chetnie, uwielbiam dzieci, nie żartuję i jestem dobrą ciocią. Mam wrażenie, że dzieci tez mnie lubią. Szkoda, że mieszkam tak daleko O wnętrzach Twoich juz mówiłam, ja gdyby to był moj dom , to dałabym te 4 białe krzesla i dwa czarne ten zestaw do mnie tez przemawia. Natomiast zastanowiłabym sie nad komodą, jeżeli nie chcesz tak zupelnie nowocześne. Mnie bardziej podobałaby sie jakaś witrynka, może nawet stylizowana na nowoczesność, ale wysoka. Taka surowa, niska, jaka przedstawiłas, tez mi sie podoba, na pewno będzie ładnie wyglądała na tle tej ściany, jak na mój gust tylko biała. Wnetrza przepiękne i te slonce zglądające przez okna,odbijające się od gresowej podłogi, rewelacyjny efekt. Akurat słonko u nas ładnie świeci na przemian ze śnieżycą i zawieruchą co chwilę Myślałam o witrynce, ale na tej ścianie jest kinkiet i szkoda go wywalić, dlatego będzie niski bufet:yes: Oj przydała by mi się tu na miejscu taka ciocia:lol:, nie mam niestety siostry, ani kogoś komu mogłabym czasami podrzucić dzieciaki No, pewnie nie tyle osób - maiłam na myśli akurat Monię, Anulę, heyzel, która już zamówiła. Jakoś tak akurat w otoczeniu się ostatnio dużo eamsów zrobiło. W tv jakoś też często widzę Chyba modne są Zapomniałam o hezelce Tu na forum może będzie nas trochę, ale w gronie moich znajomych to nikt nie wiem co to w ogóle eamsy są tak czułam ooo i rabacik już załatwiony te eamsy w Twoje wnętrza super się wpiszą hmmmm...ciekawe jaki jest ciężar dopuszczalny a mój J waży tylko 130 kg ale nie widać tego Leia :jawdrop:to kawał chłopa;) Coś czuję że mój D już dawno przekroczył setkę tylko się nie przyznaję , po nim niestety widać tą wagę, za to ja się przy nim czuję jak kruszyna Zawsze lubiłam dużych mężczyzn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.02.2012 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Marta ode mnie masz Oskara za swoje wnętrza! Mariomili a Ty ode mnie masz przytulasa:hug: Dam cynka gdzie i kiedy będą dzieci żebyś zobaczyła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.02.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Dziewczynki dzieci wam wyślę dziś lub jutro ( na tydzień chcecie czy na dwa?) wyślij , wyślij. pokaże smoka wawlskiego dzieciaczkom:D Ja niezmiernie jestem w tym zestawie zakochana, więc grzechem byłoby nie przytaknąć ślicznie, też mi się poodoba No, pewnie nie tyle osób - maiłam na myśli akurat Monię, Anulę, heyzel, która już zamówiła. Jakoś tak akurat w otoczeniu się ostatnio dużo eamsów zrobiło. W tv jakoś też często widzę Chyba modne sątak i nawet na "sponsoringu" były.. marta ślicznie ten biały stolik się wpasowal. w ogóle masz ślicznie. aha i komputer na posterunku:) krzesła juz przesądzone:) bardzo mi się one podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.02.2012 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Aguś, szczerze? to mi się one też nie podobają, tak jak piszesz za kosmiczne:roll: Z drugiej strony krzesła to nie łóżko czy wielki stół, ja mam spory strych, pusty jeszcze Za dwa trzy lata kupię drugi komplet krzeseł - tapicerowanych, może przez ten czas znajdę te idealne... Aaa takie buty:lol2: Jak będzie jeszcze w przyszłości drugi komplecik, to luz- nie zastanawiaj się Marta i kupuj te Eamesy:yes: A widziałaś wersję "przy kominku":rotfl: http://www.deco24.pl/image_func.php?img=gfx/1d4f1f484770e040581d6a3181e412fd.jpg&maxwidth=360 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 27.02.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Mariomili a Ty ode mnie masz przytulasa:hug: Dam cynka gdzie i kiedy będą dzieci żebyś zobaczyła;) A mamusia też będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.02.2012 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 wyślij , wyślij. pokaże smoka wawlskiego dzieciaczkom:D ślicznie, też mi się poodoba tak i nawet na "sponsoringu" były.. marta ślicznie ten biały stolik się wpasowal. w ogóle masz ślicznie. aha i komputer na posterunku:) krzesła juz przesądzone:) bardzo mi się one podobają. Minia smokiem wawelskim mnie rozwaliłaś Nawet im nie wspomnę, bo jutro byśmy do krk jechali na bank Cieszę się że Ci się mój wybór podoba Aaa takie buty:lol2: Jak będzie jeszcze w przyszłości drugi komplecik, to luz- nie zastanawiaj się Marta i kupuj te Eamesy:yes: A widziałaś wersję "przy kominku":rotfl: http://www.deco24.pl/image_func.php?img=gfx/1d4f1f484770e040581d6a3181e412fd.jpg&maxwidth=360 Aguś :hug:nie uwierzysz Myślałam o tym bujaczku właśnie przy kominku:yes: Tylko najpierw chciałam zestaw eams przy stole zobaczyć, a potem ewentualnie bujaka dokupić. Potem pomyślałam że może przegięcie z deka będzie Zeby to nie wyglądało tak że czego ta marjelka jeszcze nie wymyśli i za dużo się dzieję i to i tamto rozumiesz? A mamusia też będzie:) Byłam wczoraj na fociach , ale bez głowy i takie też dostaniecie żeby było sprawiedliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.02.2012 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 marta a jak Bartuś?? lepiej???? a ty widzę masz dyżur przy kompie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.02.2012 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 marta a jak Bartuś?? lepiej???? a ty widzę masz dyżur przy kompie:lol2: Dziękuję, że pytasz:) Lepiej, ale jutro pójdę z nim na wszelki wypadek kontrolnie do lekarza jeszcze, żeby móc go spokojnie wysłać do przedszkola No właśnie przyrosłam do krzesła przy tym kompie jak nigdy , idę jakieś pranie nastawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.02.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 no ja w między czasie na fm posprzatałam , zrobiłam pranie, teraz suszę tylko dziś nic nie gotowałam, bo M z miasta przywiezie:wave: i głodna jestem na 4 kawach i 4 petitkach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.02.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Aguś :hug:nie uwierzysz Myślałam o tym bujaczku właśnie przy kominku:yes: Tylko najpierw chciałam zestaw eams przy stole zobaczyć, a potem ewentualnie bujaka dokupić. Potem pomyślałam że może przegięcie z deka będzie Zeby to nie wyglądało tak że czego ta marjelka jeszcze nie wymyśli i za dużo się dzieję i to i tamto rozumiesz? Serio, serio Martuś? No to telepatia:D myślę, że rzeczywiście się wstrzymaj z zakupem, dopóki nie zobaczysz krzeseł przy stole i na próbę jednego przy kominku:yes: Zawsze zdążysz dokupić to bujane:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.02.2012 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 no ja w między czasie na fm posprzatałam , zrobiłam pranie, teraz suszę tylko dziś nic nie gotowałam, bo M z miasta przywiezie:wave: i głodna jestem na 4 kawach i 4 petitkach:) Ja tez musiałam posprzątać do zdjęć przecież Miałam na szczęście wczorajszy obiad( przepis od Moni) sos szpinakowy z serem pleśniowym i kurczakiem + makaron , ale znowu jestem głodna Serio, serio Martuś? No to telepatia:D myślę, że rzeczywiście się wstrzymaj z zakupem, dopóki nie zobaczysz krzeseł przy stole i na próbę jednego przy kominku:yes: Zawsze zdążysz dokupić to bujane:D Serio Tak też zrobię, że z bujaczkiem się wstrzymam, póki nie dojdą krzesła. Około miesiąca muszę czekać na zestaw eams do stołu ( bo w tej chwili nie ma ich w sprzedaży) To ja się ewakuuję, późnym wieczorem się pewnie zamelduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 27.02.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 MarJel-POMOCY!!!!!-dzwonilam do Stanucha-oni wykonuja tez materace do swoich lozek-czy ty zamawialas lozko z materacem ??!!Co z jakoscia i wygoda?:bash:nie wiem co robic!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.02.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 marta nie wspomniałam nic o porządku????? wstyd mi:rolleyes: pięknie wysprzątałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 27.02.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 MarJel, mój mąż ma prawie stówę na wadze i Eames z podłokietnikami żyje i ma się świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szama 27.02.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Witam serdecznie, oglądałam wątek o schodach i tak trafiłam na Twój dziennik. Masz pięknie urządzony dom, gratuluję.Wpadła mi w oko szafka pod umywalkę w łazience dla dzieci, możesz zdradzić z jakiego materiału wykonany jest blat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 27.02.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Stolik prezentuje się cudnie!!! Mój ma być w środę Podłamałaś mnie trochę pisząc że się rysuje:( Mam nadzieję, że nie za bardzo....:( Zestaw biało -czarny krzeseł to strzał w dziesiątke. Stół jest "masywny" przez grubość nóg, a takie krzesełka dodadzą mu "lekkości" ( moim skromnym zdaniem:)) Do całego zestawu biały bufet i wszystko będziesz miała urządzone w jadalni:) Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts