hazeleyes1982 28.02.2012 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 (edytowane) Zapomniałam o hezelce Tu na forum może będzie nas trochę, ale w gronie moich znajomych to nikt nie wiem co to w ogóle eamsy są Ja pierdziu, dopiero teraz doczytałam i ...sorki ale musze opierdaczyć: Ufff. Teraz moge napisac, ze mam to samo wsród moich znajomych-i w 100% sie z Toba zgadzam. Tylko my na fm takie obcykane w swiatowych "dizajnach" jestesmy:lol2: Edytowane 28 Lutego 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.02.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Ja pierdziu, dopiero teraz doczytałam i ...sorki ale musze opierdaczyć: Ufff. Teraz moge napisac, ze mam to samo wsród moich znajomych-i w 100% sie z Toba zgadzam. Tylko my na fm takie obcykane w swiatowych "dizajnach" jestesmy:lol2:korzysci zfm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 28.02.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Ja pierdziu, dopiero teraz doczytałam i ...sorki ale musze opierdaczyć: Ufff. Teraz moge napisac, ze mam to samo wsród moich znajomych-i w 100% sie z Toba zgadzam. Tylko my na fm takie obcykane w swiatowych "dizajnach" jestesmy:lol2: Zapomniałam zupełnie, że tu niezbyt reprezentatywna grupa społeczna się udziela i w realu nie każdy wie co to eamsy i MD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.02.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Myszoniku, bo my z fm, to jestesmy troche z innej planety:lol2: zgrywające sie fugi na scianach i podłodze, przycisk geberitu co do mm na srodku...przeciez w domach ludzi, którzy nie zaglądają tutaj-nikt nie zwraca na to uwagi;) ale jak juz sie wchłonie...ciezko nie zwracac uwagi na takie rzeczy potem-nie macie tak?to taka choroba forumowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 28.02.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 z tymi eamesami to jest jak z dziecmi ...kochasz je bezgranicznie ale nieraz tak cie wkurzaja ze masz ochote przez okno wyrzucic trzeba je regularnie kapac bo strasznie sie brudza (i dzieci i krzesla) i trzeba pamietac zeby srobki dokrecac. pod ciezarem +100 troche trzeszcza, ale na pewno sie nie rozsypia do Twojego stolu pieknie beda wygladaly...ale do reszty wystroju bardziej 'widzimisie' tapicerowane na zdjeciu chyba moja ulubiona inspiracja. najkorzystniej wygladaja na drewnianej podlodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.02.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Jak je kąpiesz ? szmatką czy w wannie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 28.02.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 szmatka jak sa niewielkie powierzchowne zabrudzenia (np odbite lapki po zjedzeniu kanapki z dzemem;) a co jakis czas do wanny (najwygodniej jest wowczas odkrecic nozki) najgorsze, ze brudza sie od spodu - przyciagaja kurz jak magnes! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.02.2012 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 (edytowane) marta nie wspomniałam nic o porządku????? wstyd mi:rolleyes: pięknie wysprzątałaś E tam tylko schowałam chrupki i soczki ze stolika mojego dziecka i wszystkie sprzęty jeżdżąca jego MarJel, mój mąż ma prawie stówę na wadze i Eames z podłokietnikami żyje i ma się świetnie ufff Pocieszyłaś mnie rere Witam serdecznie, oglądałam wątek o schodach i tak trafiłam na Twój dziennik. Masz pięknie urządzony dom, gratuluję. Wpadła mi w oko szafka pod umywalkę w łazience dla dzieci, możesz zdradzić z jakiego materiału wykonany jest blat? Blat w kuchni to kwarcytogranit czy jakoś tak:rolleyes: jest zupełnie biały, twardy jak granit. Bardzo dobrze się sprawuję, super się myję, a po za tym ładnie wygląda:) Stolik prezentuje się cudnie!!! Mój ma być w środę Podłamałaś mnie trochę pisząc że się rysuje:( Mam nadzieję, że nie za bardzo....:( Zestaw biało -czarny krzeseł to strzał w dziesiątke. Stół jest "masywny" przez grubość nóg, a takie krzesełka dodadzą mu "lekkości" ( moim skromnym zdaniem:)) Do całego zestawu biały bufet i wszystko będziesz miała urządzone w jadalni:) Pozdrowionka Madziu, no rysuje niestety Tak naprawdę to dopiero wczoraj zauważyłam te ryski, jak słonko przyświeciło, a tak to ich w ogóle nie widać, no ale są... Choć używam zawsze podkładek pod herbatę, ale trzeba jednak bardzo uważać na ten blacik. Coś mi się wydaję że te ryski załatwił mi Bartuś nową koparą jeździł prawdopodobnie po stoliku, a ja pewnie siedziałam na fm i nie zauważyłam:lol2: Nie martw się nie ma tragedii widać je tylko pod słonko, sam lakier jest porządny i nie odpryskuje ( nie raz już syn zatrzymał się na stoliku jeepem:eek:) Jednak lepiej jakieś podkładki płożyć Pochwal się jaki Ci przyjedzie ten stolik, prosty? czy taki jak mój? bardzo jestem ciekawa. Ja pierdziu, dopiero teraz doczytałam i ...sorki ale musze opierdaczyć: Ufff. Teraz moge napisac, ze mam to samo wsród moich znajomych-i w 100% sie z Toba zgadzam. Tylko my na fm takie obcykane w swiatowych "dizajnach" jestesmy:lol2: Co nie Coś w tym jest na pewno. Prosty jeden przykład : znajomi zachwycają się moim ektorpem - kanapą i fotelem w bawialni z ikea i za każdym razem pytają skąd takie zajeb...e kanapy korzysci zfm :yes: Zapomniałam zupełnie, że tu niezbyt reprezentatywna grupa społeczna się udziela i w realu nie każdy wie co to eamsy i MD Myszoniku, bo my z fm, to jestesmy troche z innej planety:lol2: zgrywające sie fugi na scianach i podłodze, przycisk geberitu co do mm na srodku...przeciez w domach ludzi, którzy nie zaglądają tutaj-nikt nie zwraca na to uwagi;) ale jak juz sie wchłonie...ciezko nie zwracac uwagi na takie rzeczy potem-nie macie tak?to taka choroba forumowa. :rotfl: z tymi eamesami to jest jak z dziecmi ...kochasz je bezgranicznie ale nieraz tak cie wkurzaja ze masz ochote przez okno wyrzucic trzeba je regularnie kapac bo strasznie sie brudza (i dzieci i krzesla) i trzeba pamietac zeby srobki dokrecac. pod ciezarem +100 troche trzeszcza, ale na pewno sie nie rozsypia do Twojego stolu pieknie beda wygladaly...ale do reszty wystroju bardziej 'widzimisie' tapicerowane na zdjeciu chyba moja ulubiona inspiracja. najkorzystniej wygladaja na drewnianej podlodze. Na temat mycia białych krzeseł coś wiem:evil: Wolę jednak szorować plastik niż białą skórę Zmartwiłaś mnie tym, że pod setką trzeszczą Ciekawe co mój mąż na to , jak mu powiem, że musi zrzucić co nie co dla dizajnu w domu Piękna ta inspiracja, acz ja uważam że eamsy pięknie wyglądają przy dębowym stole i wcale nie musi być drewniana podłoga I tej wersji będę się trzymała:lol: Edytowane 28 Lutego 2012 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.02.2012 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 MarJel-POMOCY!!!!!-dzwonilam do Stanucha-oni wykonuja tez materace do swoich lozek-czy ty zamawialas lozko z materacem ??!!Co z jakoscia i wygoda?:bash:nie wiem co robic!!! Mam tez materac od nich:yes: Nawet porządny jak za te pieniądze Mam jedynie porównanie do swojego ostatniego dwunastoletniego wygniecionego i nie wygodnego, gdzie na koniec sprężyny wchodziły mi w tyłek Także teraz mam wygodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 28.02.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Zmartwiłaś mnie tym, że pod setką trzeszczą Ciekawe co mój mąż na to , jak mu powiem, że musi zrzucić co nie co dla dizajnu w domu Muszę zapytać mojego z ciekawości cóż on na to??? Obawiam się, że w imię dizajnu no way Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 28.02.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Piękna ta inspiracja, acz ja uważam że eamsy pięknie wyglądają przy dębowym stole i wcale nie musi być drewniana podłoga I tej wersji będę się trzymała Ja absolutnie się z tym zgadzam, ten drewniany stól zlewa sie z ta drewniana podłoga i te drewniane nogi od krzeseł również, mnie sie to juz tak nie podoba. Moim skromnym zdaniem ten zestaw lepiej prezentuje sie na gresie. No, ale to tylko moja wizja, każdy z nas ma inną, na szczęście. Mnie np bardzo podobaja sie wiklinowe fotele przy jesionowym stole i takie mam, a obok jesionowa podloga. Muszę tylko jakieś fajne poduszki wymyślec na te fotele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.02.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Gumisiowa ja od przeszzło dwóch miesięcy śpię na ich materacu. Chciałam mega twardy i ostatnio jak byłam w sklepie kładłam się na najtwardszym (sic!) Hildingu i powim Ci, że się nie umywał do Stanuchowego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.02.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Ciekawe co mój mąż na to , jak mu powiem, że musi zrzucić co nie co dla dizajnu w domu O biedni nasi mężowie . Mój biedak musiał się do plastików przekonać bo w przeciwnym razie kolejnych kilka lat musieli byśmy bez krzeseł przeżyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 28.02.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 A tu jak zawsze gwarno i wesoło . Super że młody już lepiej i trzymam kciuki za wizytę kontrolną , poproszę foteczki dzieciaczków co by babską ciekawość zaspokoić i mam pytanie techniczne ... co ile i ile ci zajmuje mycie podłogi na dole? Szukam dobrego patentu a jak widzę twoje przestrzenie to wierzę że coś boskiego opanowałaś skoro jeszcze na FM masz czas i tryskasz dobrym humorem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.02.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 A mi się Eamesy ani z podłogą drewnianą, ani wyłożoną gresem, nie gryzą. I tu i tu świetnie wyglądają. U MarJel też będą bosko wyglądać Marta, a Ty nie masz gdzieś sklepu z Eamesami koło siebie żeby pupę męża w nich usadzić? :;D: Rozwiałyby się wszystkie wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.02.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 rere, u mnie bedzie podłoga i słół debowe i do tego drewniane nóżki eamsów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.02.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 rere, u mnie bedzie podłoga i słół debowe i do tego drewniane nóżki eamsów;) I będzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.02.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 rere, czy moge zapytac o tajemnicza sygnaturke? Czy ta droga do celu, jest juz choc troszke blizej? Tego Ci zyczyłam w swieta.Mam nadzieje, ze sie spełnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 28.02.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Martuśka stolik bardzo łazdny, chociaż dla mnie mógłby być ciut większy Przestrzenie, domek... no całość oczywiscie miodzio Krzesełka białe po bokach i 2 czarne będą wyglądać bosko!!!! Kupuj i isę nie zastanawiaj! Ja też chce zdjecia dzieciaczków Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 28.02.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Dziewuszki podczytuje Was po ciuchu i widzę,że Wy tu o eamsach dyskutujecie a ja na swoim wątku na wnętrzach pytam się o namiar na sprawdzone eamsy, no ale do mnie nikt nie zajrzy, dlatego pisze tutaj u MarJelki. Możecie polecić dobre żródło gdzie się w te krzesełka zaopatrze? Szukam białych DSW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts