Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

:rotfl:

Muszę zapytać mojego z ciekawości cóż on na to??? Obawiam się, że w imię dizajnu no way :wiggle:

Twój m też taki duży? :rolleyes: Ty już myszko masz piękne tapicerowane, to nie musisz swojemu fundować takich atrakcji :p

Ja absolutnie się z tym zgadzam, ten drewniany stól zlewa sie z ta drewniana podłoga i te drewniane nogi od krzeseł również, mnie sie to juz tak nie podoba. Moim skromnym zdaniem ten zestaw lepiej prezentuje sie na gresie. No, ale to tylko moja wizja, każdy z nas ma inną, na szczęście. :)

Mnie np bardzo podobaja sie wiklinowe fotele przy jesionowym stole i takie mam, a obok jesionowa podloga. Muszę tylko jakieś fajne poduszki wymyślec na te fotele. :)

emiranda masz taką samą wizję jak ja :lol::hug:

Gumisiowa ja od przeszzło dwóch miesięcy śpię na ich materacu. Chciałam mega twardy i ostatnio jak byłam w sklepie kładłam się na najtwardszym (sic!) Hildingu i powim Ci, że się nie umywał do Stanuchowego ;).

Zapomniałam! Przecież Ty też Mirelko zdecydowałaś ja na ten materac:rolleyes: Nie ma co narzekać nie? Ja też się wysypiam, pod warunkiem że w środku nocy ( jak mały się obudzi) wrócę do siebie, bo czasem do rana śpię w samochodzie :lol2:

A tu jak zawsze gwarno i wesoło :lol:.

Super że młody już lepiej i trzymam kciuki za wizytę kontrolną ;), poproszę foteczki dzieciaczków co by babską ciekawość zaspokoić i mam pytanie techniczne ... co ile i ile ci zajmuje mycie podłogi na dole? Szukam dobrego patentu a jak widzę twoje przestrzenie to wierzę że coś boskiego opanowałaś skoro jeszcze na FM masz czas i tryskasz dobrym humorem :lol2:.

:lol2::lol2::lol2:

Nie ma patentu niestety :p raz w tygodniu myję dwa razy odkurzam :rolleyes:

No schodzi się nie ukrywam:sick: ręka też od mopa boli :mad:

Telefon do pani Małgosi ( od sprzątania)leży na wierzchu, miałam dzwonić do niej po św. BN i umowić się na stałe zlecenie :rolleyes:, ale jak na razie cieszę się tymi hektarami i pucuję sama :p:lol2: myślę, że bliżej wiosny mi się już znudzi, a w domu mniej siedzieć będę to i sprzątać już się nie będzie chciało:p

Własnie byliśmy na wizycie kontrolnej i Bartuś zdrowy! :wiggle:

A jak Tymuś?

A mi się Eamesy ani z podłogą drewnianą, ani wyłożoną gresem, nie gryzą. I tu i tu świetnie wyglądają. U MarJel też będą bosko wyglądać :D

Marta, a Ty nie masz gdzieś sklepu z Eamesami koło siebie żeby pupę męża w nich usadzić? :;D: Rozwiałyby się wszystkie wątpliwości.

:hug:

Mam mezzo, właśnie mój m też mówił, że jeszcze chętnie przed zakupem by się usadził :rolleyes:

rere, u mnie bedzie podłoga i słół debowe i do tego drewniane nóżki eamsów;)

:o i co teraz :o

Żartowałam :lol: też będzie pięknie, przecież nikt nie mówił że tak nie pasuje.

Martuśka stolik bardzo łazdny, chociaż dla mnie mógłby być ciut większy ;)

Przestrzenie, domek... no całość oczywiscie miodzio :)

Krzesełka białe po bokach i 2 czarne będą wyglądać bosko!!!! :yes:

Kupuj i isę nie zastanawiaj! ;)

Ja też chce zdjecia dzieciaczków :p

Buziaki :***

Karolcia, a ja mam wrażenie że on nawet za duży :o

Chyba że Ty mówisz że u siebie wolałbyś większy? :rolleyes:

Zaraz coś pokombinuję z tymi fotami dzieci ;)

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewuszki podczytuje Was po ciuchu i widzę,że Wy tu o eamsach dyskutujecie a ja na swoim wątku na wnętrzach pytam się o namiar na sprawdzone eamsy, no ale do mnie nikt nie zajrzy, dlatego pisze tutaj u MarJelki. Możecie polecić dobre żródło gdzie się w te krzesełka zaopatrze? Szukam białych DSW

bluezee zaraz Ci wyślę na priwa namiary Oki?

Mirelko, zamiast @ wpisz może małpa bo Ci spam będzie przychodził jak się Twój adres wyłapie w sieci :hug:.

Marta :jawdrop: jestem na piętrze więc szczękę muszę z parteru zebrać. Wy tam mieszkacie??? Wszystko się tak błyszczy :rotfl: i jest tak uporzadkowane, że w ogóle na to nie wygląda :rotfl:. Suuuuper, ograniczona paleta barw mi się podoba i sofy i stól i całość mamma mia !

Mirelko, zamiast @ wpisz może małpa bo Ci spam będzie przychodził jak się Twój adres wyłapie w sieci :hug:.

Marta :jawdrop: jestem na piętrze więc szczękę muszę z parteru zebrać. Wy tam mieszkacie??? Wszystko się tak błyszczy :rotfl: i jest tak uporzadkowane, że w ogóle na to nie wygląda :rotfl:. Suuuuper, ograniczona paleta barw mi się podoba i sofy i stól i całość mamma mia !

Yokasiu błyszczy :lol2: bo gres polerowany, meble na wysoki połysk, szkło, kamień, kryształki to chyba stąd ten połysk :rolleyes::lol2:

Dziękuję kochana :hug: miło to usłyszeć od osoby która ma zupełnie inny dom.

Ja też kocham biel u Ciebie i oby jej jak najwięcej, sama żałuję, że za mało mam białego :mad: Miało być więcej :rolleyes:

Nie wiem czy taki duży, bo jakoś Twojego wymiary mi umknęły ;) Mój teraz ok. 115 kg (ale bywało też ok. 130...). Na usprawiedliwienie dodam, że w parze ze 194 cm wzrostu ;)

To mogą sobie pewnie przybić pione :p tylko mój sie nie przyznaję, że już dawno setkę przekroczył :rolleyes::lol2:

Myszka chciałam ci wysłać priwa z dziećmi, ale nie masz miejsca na nie :p

MarJel :jawdrop: Normalnie już słów brak na te Twoje piękne wnętrza. Za każdym razem co pokazujesz to jest idealne. Podpisuję się pod wszystkim co zostało napisane i cofam się, aby ponownie pooglądać te piękne zdjęcia, Twoich boskich wnętrz! :p

Pysiaczku, ja już tez nie wiem jak mam dziękować za te komplementy:p Nie umiem wklejać fajnych emotek z buziakiem tylko ciągle was przytulam :hug:

:cool: jeszcze trochę i będę zbierać haracz :rotfl:

:rotfl:

Już opróżniłam. Dawaj. Ja Ci zaraz poślę moją Kluskę, która jak się dziś okazało znów 900 g w miesiąc przybrała ;)

Ja też wysłałam i twoje dziecię dostałam. Dzięki za komplementy, mąż wiatrówkę kupi :lol2::hug:

Twoja cudna klusia,słodka :rolleyes:, moje też w jej wieku pyzy były :lol2: Widzę w małej garderobie szarości królują :p

A propos klusek, własnie makaron rozgotowałam :sick: , zmykam obowiązki wzywają :bye:

Marjel napisz proszę jakiej wielkości masz lampy caboche .

Ja chcę w wiatrołapie i w salonie . Nie wiem czy kupić plafon czy lampę zwisającą do wiatrołapu.

Zestaw eamesy i stów debowy mój IDEAŁ. Też krzesełka niebawem zakupię :D

Też ładnie poproszę o namiary gdzie będziesz kupowała krzesła oraz gdzie zamawiałaś siedzisko pikowane na ławeczkę do wiatrołapu (ławeczka z tego co wyczytałam zrobiona przez stolarza).

Nie wiem czy taki duży, bo jakoś Twojego wymiary mi umknęły ;) Mój teraz ok. 115 kg (ale bywało też ok. 130...). Na usprawiedliwienie dodam, że w parze ze 194 cm wzrostu ;)
oj to duży:lol2:

Ja też wysłałam i twoje dziecię dostałam. Dzięki za komplementy, mąż wiatrówkę kupi :lol2::hug:

Twoja cudna klusia,słodka :rolleyes:, moje też w jej wieku pyzy były :lol2: Widzę w małej garderobie szarości królują :p

A propos klusek, własnie makaron rozgotowałam :sick: , zmykam obowiązki wzywają :bye:

Marta:p śliczności dostałam:rolleyes: