MarJel 28.02.2012 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Muszę zapytać mojego z ciekawości cóż on na to??? Obawiam się, że w imię dizajnu no way Twój m też taki duży? Ty już myszko masz piękne tapicerowane, to nie musisz swojemu fundować takich atrakcji Ja absolutnie się z tym zgadzam, ten drewniany stól zlewa sie z ta drewniana podłoga i te drewniane nogi od krzeseł również, mnie sie to juz tak nie podoba. Moim skromnym zdaniem ten zestaw lepiej prezentuje sie na gresie. No, ale to tylko moja wizja, każdy z nas ma inną, na szczęście. Mnie np bardzo podobaja sie wiklinowe fotele przy jesionowym stole i takie mam, a obok jesionowa podloga. Muszę tylko jakieś fajne poduszki wymyślec na te fotele. emiranda masz taką samą wizję jak ja Gumisiowa ja od przeszzło dwóch miesięcy śpię na ich materacu. Chciałam mega twardy i ostatnio jak byłam w sklepie kładłam się na najtwardszym (sic!) Hildingu i powim Ci, że się nie umywał do Stanuchowego . Zapomniałam! Przecież Ty też Mirelko zdecydowałaś ja na ten materac:rolleyes: Nie ma co narzekać nie? Ja też się wysypiam, pod warunkiem że w środku nocy ( jak mały się obudzi) wrócę do siebie, bo czasem do rana śpię w samochodzie A tu jak zawsze gwarno i wesoło . Super że młody już lepiej i trzymam kciuki za wizytę kontrolną , poproszę foteczki dzieciaczków co by babską ciekawość zaspokoić i mam pytanie techniczne ... co ile i ile ci zajmuje mycie podłogi na dole? Szukam dobrego patentu a jak widzę twoje przestrzenie to wierzę że coś boskiego opanowałaś skoro jeszcze na FM masz czas i tryskasz dobrym humorem . :lol2: Nie ma patentu niestety raz w tygodniu myję dwa razy odkurzam No schodzi się nie ukrywam:sick: ręka też od mopa boli Telefon do pani Małgosi ( od sprzątania)leży na wierzchu, miałam dzwonić do niej po św. BN i umowić się na stałe zlecenie , ale jak na razie cieszę się tymi hektarami i pucuję sama :lol2: myślę, że bliżej wiosny mi się już znudzi, a w domu mniej siedzieć będę to i sprzątać już się nie będzie chciało:p Własnie byliśmy na wizycie kontrolnej i Bartuś zdrowy! A jak Tymuś? A mi się Eamesy ani z podłogą drewnianą, ani wyłożoną gresem, nie gryzą. I tu i tu świetnie wyglądają. U MarJel też będą bosko wyglądać Marta, a Ty nie masz gdzieś sklepu z Eamesami koło siebie żeby pupę męża w nich usadzić? :;D: Rozwiałyby się wszystkie wątpliwości. Mam mezzo, właśnie mój m też mówił, że jeszcze chętnie przed zakupem by się usadził rere, u mnie bedzie podłoga i słół debowe i do tego drewniane nóżki eamsów;) i co teraz Żartowałam też będzie pięknie, przecież nikt nie mówił że tak nie pasuje. Martuśka stolik bardzo łazdny, chociaż dla mnie mógłby być ciut większy Przestrzenie, domek... no całość oczywiscie miodzio Krzesełka białe po bokach i 2 czarne będą wyglądać bosko!!!! Kupuj i isę nie zastanawiaj! Ja też chce zdjecia dzieciaczków Buziaki :*** Karolcia, a ja mam wrażenie że on nawet za duży Chyba że Ty mówisz że u siebie wolałbyś większy? Zaraz coś pokombinuję z tymi fotami dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.02.2012 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Dziewuszki podczytuje Was po ciuchu i widzę,że Wy tu o eamsach dyskutujecie a ja na swoim wątku na wnętrzach pytam się o namiar na sprawdzone eamsy, no ale do mnie nikt nie zajrzy, dlatego pisze tutaj u MarJelki. Możecie polecić dobre żródło gdzie się w te krzesełka zaopatrze? Szukam białych DSW bluezee zaraz Ci wyślę na priwa namiary Oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.02.2012 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Kto nie widział dzieci? a chce zobaczyć? Tylko w zamian musi mi wysłać swoje:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.02.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Kto nie widział dzieci? a chce zobaczyć? Tylko w zamian musi mi wysłać swoje:Pja poproszę [email protected] marta z noclegiem w samochodzie mnie roz....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.02.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 No prosze, handel dziećmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.02.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 (edytowane) moje z sierściami jest na pokojach dziecięcych . Edytowane 28 Lutego 2012 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 28.02.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Super:) Czekam w takim razie na info i z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.02.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Mirelko, zamiast @ wpisz może małpa bo Ci spam będzie przychodził jak się Twój adres wyłapie w sieci . Marta jestem na piętrze więc szczękę muszę z parteru zebrać. Wy tam mieszkacie??? Wszystko się tak błyszczy i jest tak uporzadkowane, że w ogóle na to nie wygląda . Suuuuper, ograniczona paleta barw mi się podoba i sofy i stól i całość mamma mia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.02.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 yokasta - dziękuję za ochronę . Już wywaliłam bo dostałam swoje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 28.02.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Twój m też taki duży? Nie wiem czy taki duży, bo jakoś Twojego wymiary mi umknęły Mój teraz ok. 115 kg (ale bywało też ok. 130...). Na usprawiedliwienie dodam, że w parze ze 194 cm wzrostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.02.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 MarJel Normalnie już słów brak na te Twoje piękne wnętrza. Za każdym razem co pokazujesz to jest idealne. Podpisuję się pod wszystkim co zostało napisane i cofam się, aby ponownie pooglądać te piękne zdjęcia, Twoich boskich wnętrz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.02.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 yokasta - dziękuję za ochronę . jeszcze trochę i będę zbierać haracz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.02.2012 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Mirelko, zamiast @ wpisz może małpa bo Ci spam będzie przychodził jak się Twój adres wyłapie w sieci . Marta jestem na piętrze więc szczękę muszę z parteru zebrać. Wy tam mieszkacie??? Wszystko się tak błyszczy i jest tak uporzadkowane, że w ogóle na to nie wygląda . Suuuuper, ograniczona paleta barw mi się podoba i sofy i stól i całość mamma mia ! Yokasiu błyszczy bo gres polerowany, meble na wysoki połysk, szkło, kamień, kryształki to chyba stąd ten połysk Dziękuję kochana miło to usłyszeć od osoby która ma zupełnie inny dom. Ja też kocham biel u Ciebie i oby jej jak najwięcej, sama żałuję, że za mało mam białego Miało być więcej Nie wiem czy taki duży, bo jakoś Twojego wymiary mi umknęły Mój teraz ok. 115 kg (ale bywało też ok. 130...). Na usprawiedliwienie dodam, że w parze ze 194 cm wzrostu To mogą sobie pewnie przybić pione tylko mój sie nie przyznaję, że już dawno setkę przekroczył Myszka chciałam ci wysłać priwa z dziećmi, ale nie masz miejsca na nie MarJel Normalnie już słów brak na te Twoje piękne wnętrza. Za każdym razem co pokazujesz to jest idealne. Podpisuję się pod wszystkim co zostało napisane i cofam się, aby ponownie pooglądać te piękne zdjęcia, Twoich boskich wnętrz! Pysiaczku, ja już tez nie wiem jak mam dziękować za te komplementy:p Nie umiem wklejać fajnych emotek z buziakiem tylko ciągle was przytulam jeszcze trochę i będę zbierać haracz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 28.02.2012 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Już opróżniłam. Dawaj. Ja Ci zaraz poślę moją Kluskę, która jak się dziś okazało znów 900 g w miesiąc przybrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.02.2012 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Już opróżniłam. Dawaj. Ja Ci zaraz poślę moją Kluskę, która jak się dziś okazało znów 900 g w miesiąc przybrała Ja też wysłałam i twoje dziecię dostałam. Dzięki za komplementy, mąż wiatrówkę kupi Twoja cudna klusia,słodka , moje też w jej wieku pyzy były Widzę w małej garderobie szarości królują A propos klusek, własnie makaron rozgotowałam , zmykam obowiązki wzywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 28.02.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Marjel napisz proszę jakiej wielkości masz lampy caboche . Ja chcę w wiatrołapie i w salonie . Nie wiem czy kupić plafon czy lampę zwisającą do wiatrołapu. Zestaw eamesy i stów debowy mój IDEAŁ. Też krzesełka niebawem zakupię Też ładnie poproszę o namiary gdzie będziesz kupowała krzesła oraz gdzie zamawiałaś siedzisko pikowane na ławeczkę do wiatrołapu (ławeczka z tego co wyczytałam zrobiona przez stolarza). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.02.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Nie wiem czy taki duży, bo jakoś Twojego wymiary mi umknęły Mój teraz ok. 115 kg (ale bywało też ok. 130...). Na usprawiedliwienie dodam, że w parze ze 194 cm wzrostu oj to duży Ja też wysłałam i twoje dziecię dostałam. Dzięki za komplementy, mąż wiatrówkę kupi Twoja cudna klusia,słodka , moje też w jej wieku pyzy były Widzę w małej garderobie szarości królują A propos klusek, własnie makaron rozgotowałam , zmykam obowiązki wzywają Marta śliczności dostałam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.02.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 A propos klusek, własnie makaron rozgotowałam :rotfl: Super, że maluch już zdrowy:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.02.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 mARTA zajrzyj do swojej skrzynki:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 28.02.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Dzięki za zdjęcia Martusia Dziecieczki masz śliczne i bardzo sympatyczne, miałam szczęście przekonać sie w realu Ehhh... a stolik na naturalnej fotce podoba mi się jeszcze bardziej niż na ustawce Buziaki :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts