Saly 28.02.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Martunia ja tyż chce zdjęcia Dzieciaszków Plisss Ja jeszcze nie mam własnych:-( ale jak tylko będę miała a juz nad tym pracuję to prześle promis Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 28.02.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 D:wiggle:Z:wiggle:I:wiggle:Ę:wiggle:K:wiggle:U:wiggle:Ę Dzieciaczki faktycznie śliczne!!! Córa ma potencjał na modelkę z taką ładną twarzyczką Jeśli to MArJelka kroi tort to szczuplutka, ładna blondi, widać po kim Maja to ma:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 28.02.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Chciałam Ci wysłać w podzięce zdjęcia mojego skarba, ale nie umiemmmm buuuu:no::mad: Zawsze się śmieję, że przez to że taka ciapa ze mnie, wyszłam za informatyka- muszę go spytac i tym razem i coś podeślę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.02.2012 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 ja cieeee:jawdrop: przecież widziałam Cię na żywo... nie wierzę, że ta "nastolatka" to Twoja córka:jawdrop: Przecież Ty sama wyglądasz jak dziecko. Jak możesz mieć taką"dorosłą" córcię:lol2: Śliczna:) A synuś - istny słodziak:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.02.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Witam mamę pięknej dziewczyny z rana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_D 29.02.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Doniczki na zioła starałam się dobrać do przyszłego czajnika i tostera:D http://img713.imageshack.us/img713/7170/20120116182604.jpg Witam. gdzie można zdobyć takie pięękne doniczki? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 29.02.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Witam. gdzie można zdobyć takie pięękne doniczki? Pozdr. Chyba MarJelka pisała, że w LM były jako dekoracje świąteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.02.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Marjelko czekałam czekałam na stolik i go przegapiłam Ale wrażenia z oglądania wnętrz - znowu niezapomniane Szkoda tylko że się stolik rysuje Barek oczywiście biały Krzesła już wybrane to tylko czekać na efekty przy stole - pięknie się to wszystko komponuje:yes: A ja bym z chęcią zobaczyła zdjęcie salonu ze wszystkim duperelkami małego - dla mnie to norma - bo wszystkie nasze zabawki - dla małego i dużego są na 39 m2 - więc my praktycznie żyjemy na zabawkach http://www.matrax.net/forum/images/keny/glupek1.gif http://img100.imageshack.us/img100/6393/sce203244b1b39b98a26e52.jpg Co to za krzesełko??? Ale taj jak pisałaś oparcie może być nie wygodne . Ale ciekawa jestem Kto nie widział dzieci? a chce zobaczyć? Tylko w zamian musi mi wysłać swoje jajajajajajajajaja http://emoty.blox.pl/resource/4_16_1.gif bo się znowu nie załapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 29.02.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Dzień Doberek:) Dostałam dziś stolik:rotfl: Na żywo wygląda jeszcze ładniej:rotfl: Ten sam model co Ty:p Miałaś rację, maja już tylko takie, ale i tak super!!! Nie wspominałam nic u mnie w domu, że się rysuje:P Pózniej będę kombinować z podładkami itd Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 29.02.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 A ja nie mam zdjęć Idę oglądać meczyk:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_D 29.02.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Chyba MarJelka pisała, że w LM były jako dekoracje świąteczne Ehhh. To się spóźniłam jakieś 2 m-ce ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 01.03.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 MarJeluś dzięki za wiadomość Powiem tak : Mur na 3 metry i psa musisz miec mając TAKĄ MODELKĘ w domu - jest ŚLICZNA!!!!! bo od chłopaków się nie opędzi O małym Przystojniaku nie wspomnę .... A stolik - świetny !!!!! Kurcze szkoda ze mam inny już zakupiony bo BARDZO MI SIĘ PODOBA !!! Buziaki Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viikii 01.03.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 hej hej witam się, bo jeszcze się nie ujawniałam. Jesteśmy na etapie planowania wykończenia i Twoje wnętrza są dla nas inspiracją. Wspaniałe wyczucie smaku, pięknie wszystko dobrane, każdy detal. Pięknie! Narzeczony jest zachwycony łazienką dzieci. Ten wątek czytam wieczorami jak dobra książkę Ciesze się, że tu trafiłam. ...ehh wracam na 46 stronę bo tam dopiero jestem!! Światłowody boskie - jeśli to nie problem proszę o namiary gdzie takie cudo można kupić i za ile (na priv). Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 02.03.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Martusia lecę do Ciebie aby podziękować Ci za rady, zdjęcia a propos blatu kamiennego. Twoje wytyczne pomogły mi przy postawieniu na swoim, dobrze, że mamy w Tobie takie oparcie i pomoc. Blat wyszedł pięknie, wpuszczony zlewozmywak i ociekacz suuper. Nie ukrywam że gdyby nie Twoje wskazówki to pewnie skończyłoby się na zlewozmywaku nakładanym. Dlatego pytałam sie Ciebie jaką masz grubość blatu, bo mój kamieniarz stwierdził że przy gr. 3 cm nie można zrobić ociekacza. Jak się okazało jednak MOŻNA!!! Wielkie dzięki dobra kobieto:):) Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 05.03.2012 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 MarJel, nie wiem dlaczego ja u Ciebie jeszcze nie byłam?! Gratuluję konsekwentnego urządzania domu. Jest pięknie! Mam też małą prośbę - czy możesz się podzielić co to za dodatki do łazienki małżeńskiej (stojak na papier, uchwyty na ręczniki)? Są super. Przypasowałyby mi do dolnej łazienki. Tylko wyglądają na mega drogie i wypasione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 05.03.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Hej Marta:bye:powiedz mi kochana co masz za baterię przy wannie wolnostojącej? może pamiętasz gdzie i za ile można ją kupić? oj cena to pewnie zabijająca będzie:oszukam czegoś podtynkowego....pozdrawiam i ściskam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.03.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Marjelko oczyść skrzynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 07.03.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 MarJel, zaglądasz tu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.03.2012 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 MarJel, zaglądasz tu? Jestem, jestem Skibusiu , już od paru dni próbuję nadrobić zaległości u siebie i cały czas mi coś, ktoś przeszkadza. Dziś mnie rozłożyło nie poszłam do pracy, dzieci jeszcze w placówkach , jestem już po porannej drzemce (co do mnie nie podobne aby w dzień spać) Rano rozwiozłam dzieci, o godz. 8.10 byłam już z powrotem w domu, o 9 już spałam, obudził mnie telefon:P, ale dostałam zastrzyk energii, piję kawkę i już jest lepiej zaraz nadrabiam powyższe zaległości:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.03.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Buziaki, Martuka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts