Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Marjelko czekałam czekałam na stolik i go przegapiłam :lol2:

Ale wrażenia z oglądania wnętrz - znowu niezapomniane :yes:

Szkoda tylko że się stolik rysuje :mad:

Barek oczywiście biały :yes: :lol:

Krzesła już wybrane to tylko czekać na efekty przy stole - pięknie się to wszystko komponuje:yes:

A ja bym z chęcią zobaczyła zdjęcie salonu ze wszystkim duperelkami małego :lol2: - dla mnie to norma - bo wszystkie nasze zabawki - dla małego i dużego są na 39 m2 - więc my praktycznie żyjemy na zabawkach http://www.matrax.net/forum/images/keny/glupek1.gif

http://img100.imageshack.us/img100/6393/sce203244b1b39b98a26e52.jpg

Co to za krzesełko??? Ale taj jak pisałaś oparcie może być nie wygodne :no:. Ale ciekawa jestem :yes:

Kto nie widział dzieci? a chce zobaczyć?

Tylko w zamian musi mi wysłać swoje

jajajajajajajajaja http://emoty.blox.pl/resource/4_16_1.gif bo się znowu nie załapałam

MarJeluś

dzięki za wiadomość

Powiem tak : Mur na 3 metry i psa musisz miec mając TAKĄ MODELKĘ w domu - jest ŚLICZNA!!!!! bo od chłopaków się nie opędzi :-)

O małym Przystojniaku nie wspomnę ....:-)

A stolik - świetny !!!!! Kurcze szkoda ze mam inny już zakupiony bo BARDZO MI SIĘ PODOBA !!!

Buziaki

Saly

hej hej witam się, bo jeszcze się nie ujawniałam. Jesteśmy na etapie planowania wykończenia i Twoje wnętrza są dla nas inspiracją. Wspaniałe wyczucie smaku, pięknie wszystko dobrane, każdy detal. Pięknie! Narzeczony jest zachwycony łazienką dzieci.

Ten wątek czytam wieczorami jak dobra książkę ;) Ciesze się, że tu trafiłam.

...ehh wracam na 46 stronę bo tam dopiero jestem!!

Światłowody boskie - jeśli to nie problem proszę o namiary gdzie takie cudo można kupić i za ile (na priv).

Pozdrawiam!

Martusia lecę do Ciebie aby podziękować Ci za rady, zdjęcia a propos blatu kamiennego. Twoje wytyczne pomogły mi przy postawieniu na swoim, dobrze, że mamy w Tobie takie oparcie i pomoc. Blat wyszedł pięknie, wpuszczony zlewozmywak i ociekacz suuper. Nie ukrywam że gdyby nie Twoje wskazówki to pewnie skończyłoby się na zlewozmywaku nakładanym. Dlatego pytałam sie Ciebie jaką masz grubość blatu, bo mój kamieniarz stwierdził że przy gr. 3 cm nie można zrobić ociekacza. Jak się okazało jednak MOŻNA!!! Wielkie dzięki dobra kobieto:):):):) Pozdrowionka.

MarJel, nie wiem dlaczego ja u Ciebie jeszcze nie byłam?! Gratuluję konsekwentnego urządzania domu. Jest pięknie!

Mam też małą prośbę - czy możesz się podzielić co to za dodatki do łazienki małżeńskiej (stojak na papier, uchwyty na ręczniki)? Są super. Przypasowałyby mi do dolnej łazienki. Tylko wyglądają na mega drogie i wypasione...

MarJel, zaglądasz tu?

Jestem, jestem Skibusiu :hug:, już od paru dni próbuję nadrobić zaległości u siebie i cały czas mi coś, ktoś przeszkadza.

Dziś mnie rozłożyło nie poszłam do pracy, dzieci jeszcze w placówkach , jestem już po porannej drzemce (co do mnie nie podobne aby w dzień spać:o) Rano rozwiozłam dzieci, o godz. 8.10 byłam już z powrotem w domu, o 9 już spałam, obudził mnie telefon:P, ale dostałam zastrzyk energii, piję kawkę i już jest lepiej zaraz nadrabiam powyższe zaległości:p