Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

Marjel napisz proszę jakiej wielkości masz lampy caboche .

Ja chcę w wiatrołapie i w salonie . Nie wiem czy kupić plafon czy lampę zwisającą do wiatrołapu.

Zestaw eamesy i stów debowy mój IDEAŁ. Też krzesełka niebawem zakupię :D

Też ładnie poproszę o namiary gdzie będziesz kupowała krzesła oraz gdzie zamawiałaś siedzisko pikowane na ławeczkę do wiatrołapu (ławeczka z tego co wyczytałam zrobiona przez stolarza).

adriado moje caboche mają 50cm, mam dwa plafony i lampę zwisającą, to i to ładne :p Wiatrołap nie jest za duży i ta 50 cm pasuje idealnie, jakbym miała kupować do salonu to chyba pokusiłabym się o 70cm. Nad stołem mam dwa klosze o średnicy 50cm i wcale nie są za duże( ale to nie caboche)

Siedzisko czyli materacyk zamawiałam tam gdzie łóżko do sypialni i ławeczkę na giętych nóżkach. Ta biała ławka wiatrołapie robiona przez stolarza, materacyk stąd http://www.stanuch.pl/index2.php Średni się opłacało sam materac zamawiać bo wyszedł coś ok. 560zł uważam że dużo.

Nie mam jeszcze sprawdzonego na 100% namiaru na krzesła, ale jak tylko będę miała to dam

Chciałam Ci wysłać w podzięce zdjęcia mojego skarba, ale nie umiemmmm buuuu:no::no::mad::mad: Zawsze się śmieję, że przez to że taka ciapa ze mnie, wyszłam za informatyka- muszę go spytac i tym razem i coś podeślę:):)

:bye:

Madzia to idź na nauki do mężusia i mi tu wysyłaj foty :p

Marjelko czekałam czekałam na stolik i go przegapiłam :lol2:

Ale wrażenia z oglądania wnętrz - znowu niezapomniane :yes:

Szkoda tylko że się stolik rysuje :mad:

Barek oczywiście biały :yes: :lol:

Krzesła już wybrane to tylko czekać na efekty przy stole - pięknie się to wszystko komponuje:yes:

A ja bym z chęcią zobaczyła zdjęcie salonu ze wszystkim duperelkami małego :lol2: - dla mnie to norma - bo wszystkie nasze zabawki - dla małego i dużego są na 39 m2 - więc my praktycznie żyjemy na zabawkach http://www.matrax.net/forum/images/keny/glupek1.gif

http://img100.imageshack.us/img100/6393/sce203244b1b39b98a26e52.jpg

Co to za krzesełko??? Ale taj jak pisałaś oparcie może być nie wygodne :no:. Ale ciekawa jestem :yes:

jajajajajajajajaja http://emoty.blox.pl/resource/4_16_1.gif bo się znowu nie załapałam

Admete dziękuję Cholera zapisałam to krzesło, a namiaru już nie :mad:, ale może sobie przypomnę lub znajdę to od

razu przybiegnę do Ciebie.

Powiem Ci że syn nie jest bałaganiarzem, ale za to córka ...:o

Wyślę na priva foty:yes:

Dzień Doberek:) Dostałam dziś stolik:rotfl: Na żywo wygląda jeszcze ładniej:rotfl: Ten sam model co Ty:p Miałaś rację, maja już tylko takie, ale i tak super!!! Nie wspominałam nic u mnie w domu, że się rysuje:P Pózniej będę kombinować z podładkami itd Miłego dnia życzę:bye:

:wave: no to mamy takie same, a nie mówiłam :p Powiem Ci że nowe rysko póki co sie nie pojawiły, a przewinęło się ostatnio sporo dzieci u nas i trochę imprezek było :wiggle:

hej hej witam się, bo jeszcze się nie ujawniałam. Jesteśmy na etapie planowania wykończenia i Twoje wnętrza są dla nas inspiracją. Wspaniałe wyczucie smaku, pięknie wszystko dobrane, każdy detal. Pięknie! Narzeczony jest zachwycony łazienką dzieci.

Ten wątek czytam wieczorami jak dobra książkę ;) Ciesze się, że tu trafiłam.

...ehh wracam na 46 stronę bo tam dopiero jestem!!

Światłowody boskie - jeśli to nie problem proszę o namiary gdzie takie cudo można kupić i za ile (na priv).

Pozdrawiam!

Viikii:welcome: dzięki za wszystkie komplementy. Namiaru na światłowody nie dam bo nie mam:no: Trzeba kupić światłowody na metry( u mnie chyba ok. 300m) końcówki kryształowe, transformator, mieć pomysł na lampę którą chcemy z nich stworzyć i znaleźć magików którzy to zrobią( mi robiła jakas lokalna firma która zajmuje się światełkami na sufitach, jakieś gwiezdne nieba itd.

Koszt wyślę na priv.

Martusia lecę do Ciebie aby podziękować Ci za rady, zdjęcia a propos blatu kamiennego. Twoje wytyczne pomogły mi przy postawieniu na swoim, dobrze, że mamy w Tobie takie oparcie i pomoc. Blat wyszedł pięknie, wpuszczony zlewozmywak i ociekacz suuper. Nie ukrywam że gdyby nie Twoje wskazówki to pewnie skończyłoby się na zlewozmywaku nakładanym. Dlatego pytałam sie Ciebie jaką masz grubość blatu, bo mój kamieniarz stwierdził że przy gr. 3 cm nie można zrobić ociekacza. Jak się okazało jednak MOŻNA!!! Wielkie dzięki dobra kobieto:):):):) Pozdrowionka.

Jak czytam takie posty to pękam z dumy :lol::hug: Czuję się matką chrzestną Twojego zlewozmywaka i ociekacza :lol2::lol2::lol2:

Nilafku po wklejaj trochę nowych fotek u siebie, chyba masz się czum chwalić :rolleyes:

MarJel, nie wiem dlaczego ja u Ciebie jeszcze nie byłam?! Gratuluję konsekwentnego urządzania domu. Jest pięknie!

Mam też małą prośbę - czy możesz się podzielić co to za dodatki do łazienki małżeńskiej (stojak na papier, uchwyty na ręczniki)? Są super. Przypasowałyby mi do dolnej łazienki. Tylko wyglądają na mega drogie i wypasione...

Skibusiu, nie byłaś u mnie:o, no wiesz ;)

To wieszaki kela style, ja kupiłam w sklepie stacjonarnym w moim mieście, a w necie znalazłam np. tu http://kapu-kapu.pl/wieszak-stojak-82cm-kela-style-18781-p-745.html

Hej Marta:bye:

powiedz mi kochana co masz za baterię przy wannie wolnostojącej? może pamiętasz gdzie i za ile można ją kupić? oj cena to pewnie zabijająca będzie:o

szukam czegoś podtynkowego....

pozdrawiam i ściskam:)

Oldziu, praktycznie wszystkie baterie oprócz jednej chyba mam kludi , akurat zamawiał mi wszystkie wykonawca w stacjonarnym sklepie. Nawet nie pamiętam co to za model , wiem że każdą praktycznie część trzeba oddzielnie kupować, tanio nie było :sick: Baterie to jednak spory koszt :sick:

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

MarJelka sliczna ta kura :rolleyes: Moi jeszcze nosza koszyki ale lada moment zaczna sie wykrety bo to przeciez juz młodzież :rotfl:Wtedy mamusia tez poszuka takiej kurki :p

Znając życie koszyk będę niosła ja:rolleyes: bo moje dziki zaraz będą się wstydzić paradować z taką kurą :lol2:

Na żywo jest zdecydowanie ładniejsza niż na tej fotce, dość duża ( a z kilo kiełbasy i kilka jaj na pewno wejdzie:lol2:)

Malkul w h&y oczywiście, codziennie mijam ten sklep idąc do pracy:p

Już się czaję na ozdoby wielkanocne, ale nie mam koncepcji co kupić tyle tego jest:o

O tak, ja tez byłam w weekend i głowa aż boli tyle tego jest:o Oczywiście nic nie kupiłam:lol2:

Martuś, kurka boska:rotfl:

Cześć zakrętasku mój:hug:

A z nowości :rolleyes: kupiłam nowy koszyk na święconkę, dzieci wyślę do kościoła z kurą :lol2::lol2::lol2:

http://img708.imageshack.us/img708/9932/7928n.jpg

Uploaded with ImageShack.us

:rotfl::rotfl::rotfl:

a ja już widziałam twoją kurę:rotfl: a jeszcze kurcze nie dotarłam do H&y ,

widziałahijacynty świeczki????

ja chyba na giełdę kwiatową w piątek podjadę po prawdziwe hijacynty i tulipanki:p wiosny mi się chce

Marta własnie byla w Warsaw (niestety z mężem) i oglądałam Twój koszyk bardzo mi się podobał jest super, chciałam kupić, ale nie chciałam się narazić na gadania, więc odpuściłam, ale faktycznie robi wrażenie, w ogóle pełno wielkanocnych rzeczy juz było. :)

Pozdrawiam :)