Karolina i Artur P 07.03.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Było takie : [ATTACH=CONFIG]105140[/ATTACH] tylko, że białe... Teraz widzę, że nie ma, więc mieć go nie będę. Dużo rzeczy do 'mojego' H&Y nie dociera rere u nas w Lublinie w h&y takie były w chromie napewno , białe chyba też , jeszcze niedawno widziałam, może nadal są .... Martusia Ty jak piszesz, masz po drodze, sprawdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 07.03.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Kura superancka:rotfl: Zapomniałam, że to święta tuż tuż Zobaczymy jaką dekorację MarJelka wymyśli Chciałam w weekend pokazać zdjęcia Twojego pięknego domu mojej mamie, ale net u rodziców wolniejszy niż ślimak:mad: Widziała tylko kilka i tak jak ja piała z zachwytu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 07.03.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 No chyba u ciebie nie byłam. Nie wiem, jak to się stało....ale oblukałam wszystko i bardzo mi się podoba:-) Kura świetna, też zastanawiałam się, czy jej nie kupić Dzięki za namiar na stojak na ręczniki. A czy uchwyt na papier i szczotka to z tej samej firmy, bo nie mogę znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.03.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Martuśka jak coś wyhaczy to nie może być zwyczajne. Koszyk na święconkę zajefajny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.03.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Wiecie, że jutro w h&y rabat 30% na wszystko:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.03.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Wiecie, że jutro w h&y rabat 30% na wszystko:yes: Taaaak? To dobrze, że nic w weekend nie kupiłam:lol2: Marta, a Ty gdzie się szlajasz? Kota nie ma myszy harcują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 07.03.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Marta dzięki za info dot. lamp. Siedzisko faktycznie drogo wyszło, pomaszeruję do tapicera u mnie w miescie i zobacze jakie ma tkaniny.A zapytam jeszcze o ławeczkę. Ja mam sporą wnekę, tak ok 150 cm, mój stolarz powiedział ze ławeczka o takiej długosci na 2 nogach bedzie się wyginać, muszę po srodku wzmocnić. Ile twoja ma cm długosci? Chyba swoja do 100 cm zmniejszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 08.03.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Marta, przyszły krzesełka, są już nawet zmontowane. Siedzenia są matowe, nóżki w porządku choć odrobinę chyba ciemniejsze niż na zdjęciu. Muszę zobaczyć jeszcze w świetle dziennym bo dopiero wczoraj wieczorem je złożyliśmy. Baaaardzo podobają mi się, salon dużo zyskał dzięki nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.03.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Ale fajna na kura.Kurcze, niby pracuję w Katowicach ale na obrzeżach, wiec do H&Y nigdy nie docieram . A 30% to dużo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 08.03.2012 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Hej Martus, czy moglabym Cie prosic o jakies wieksze zdjecie Twoich drzwi do garazu? generalnie chodzi mi o to, czy lustro jest dokladnie w ten sam sposob zamonotwane, co szyba, czy jednak i z gory i z dolu jest drewniana listewka. Jesli bedzie latwiej to podaje adres email: [email protected] No i jeszcze jak moglabys podac co to za oswietlenie masz w zabudowie sufitu w kuchni.. Generalnie nie moge sie oderwac od podziwiania Twoich wnetrz - sa cudne i tak idealnie pasujace do mojego wyobrazenia o przytulnym domku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.03.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 A Marta zabalowała Mam dla Ciebie kwiatki z okazji Dnia Baby http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/flowers/smileys-flowers-510068.gif http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/flowers/smileys-flowers-268417.gif http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/flowers/smileys-flowers-510068.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.03.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 A ja z piosenką przychodzę, STO LAT KOCHANE BABECZKI... http://www.youtube.com/watch?v=prkUc...e_gdata_player Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 08.03.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Cofam, co powiedziałm na temat nóżek. W świetle dziennym są identyczne jak na zdjęciu ze sklepu internetowego. Mogę Ci śmiało polecić tą firmę. No to sto lat dla wszystkich forumek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.03.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Marta kura ŚWIETNA!!!! a ja różyczkę zostawiam http://i2.fmix.pl/fmi103/7b2dbc81002bf2b54f5902cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.03.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Martuś, męża wysłałaś, a sama balujesz?, najlepsze życzenia z okazji babskiego święta. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.03.2012 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Ale żeście nabazgrały, pleciugi moje Przedwczoraj tak mnie rozłożyło, że mało nie zeszłam z tej ziemi Spałam w dresie, swetrze skarpetach, przykryta kołdrą i nadal się telepałam z zimna. Nad ranem nie mogłam się ruszyć ani przekręcić głowę w żadną stronę , a tu sama ( mąż na wczasach ) dzieci trzeba zawieść do szkoły przedszkola:o, oprócz tego inne sprawy bardzo ważne i te mniej które zostały tylko na mojej głowie. Nie ma czasu chorować....Pozwoliłam sobie na jeden dzień luzu do póki dzieci nie odebrałam i tyle było mojego chorowania:P Dziś już trochę lepiej:rolleyes: Wczoraj Dzień Kobiet, męża ni ma , ale z samego rana dostałam przesyłkę od kuriera bukiet czerwonych róż Miła niespodzianka a ja już widziałam twoją kurę a jeszcze kurcze nie dotarłam do H&y , widziałahijacynty świeczki???? ja chyba na giełdę kwiatową w piątek podjadę po prawdziwe hijacynty i tulipanki:p wiosny mi się chce Monia, u nas już tych świeczników hiacyntów nie ma, są natomiast podobne mini doniczki z hiacyntem takie kamionkowe. Kur koszyków też już nie ma, przynajmniej u nas. Marta własnie byla w Warsaw (niestety z mężem) i oglądałam Twój koszyk bardzo mi się podobał jest super, chciałam kupić, ale nie chciałam się narazić na gadania, więc odpuściłam, ale faktycznie robi wrażenie, w ogóle pełno wielkanocnych rzeczy juz było. Pozdrawiam To prawda emiranda tyle tego że trudno się zdecydować na coś, mój m na szczęście jest z tych wyrozumiałych i nie ogranicza zbytnio moich zapędów:lol2: Martusia, fotki będą i promise, jak tylko się uporam z bałaganem budowlanym to obfocę wszystko hurtem, dłuższy seans sobie zrobisz przed kompem:rolleyes: Czekam w takim razie nilafku na świeżutkie fotki Martuś jak się sprawują akcesoria łaz. Tiger'a???nie zostają jakieś plamy nie do usunięcia??? A tak w ogóle to zostawiam trochę słoneczka http://emotikona.pl/emotikony/pic/0slonce.gif i dużo zdrówka życzę Oluś, ja póki co jestem zadowolona, sporo mam tego tigera i nic się nie dzieje, jedynie na czarnym uchwycie na papier toaletowy zbierają się pyłki po papierze na tej klapce i wolałabym uchwyt bez klapki:lol2: Poza tym nie robią się plamki:no: rere u nas w Lublinie w h&y takie były w chromie napewno , białe chyba też , jeszcze niedawno widziałam, może nadal są .... Martusia Ty jak piszesz, masz po drodze, sprawdź Karolcia ja wczoraj chora już poleciałam, bo do pracy musiałam wyskoczyć, no a, że po drodze:lol2: Rere, było jedno drzewko, ale nie białe:rolleyes: Kura superancka:rotfl: Zapomniałam, że to święta tuż tuż Zobaczymy jaką dekorację MarJelka wymyśli Chciałam w weekend pokazać zdjęcia Twojego pięknego domu mojej mamie, ale net u rodziców wolniejszy niż ślimak:mad: Widziała tylko kilka i tak jak ja piała z zachwytu:rotfl: Madziu, Ty to mi zawsze na słodzisz, dzięki Kochana No chyba u ciebie nie byłam. Nie wiem, jak to się stało....ale oblukałam wszystko i bardzo mi się podoba:-) Kura świetna, też zastanawiałam się, czy jej nie kupić Dzięki za namiar na stojak na ręczniki. A czy uchwyt na papier i szczotka to z tej samej firmy, bo nie mogę znaleźć? Skibusiu, tak, tak to ta sama firma jest , jakby co to ja kupiłam za 350 zł jeden, w necie jest 40 zł drożej, plus jeszcze koszt przesyłki, ale ja jak zwykle walczyłam o rabat http://kapu-kapu.pl/uchwyt-papieru-stojak-kela-style-18782-p-1030.html Martuśka jak coś wyhaczy to nie może być zwyczajne. Koszyk na święconkę zajefajny . Dzięki Yokasiu Kura z dumy nastroszyła piórka tzn. druciki Wiecie, że jutro w h&y rabat 30% na wszystko:yes: Pasiu , wiemy, też dostajesz sms ? Ja słaniająca się oczywiście polazłam i coś kupiłam, zaraz pokarzę co Taaaak? To dobrze, że nic w weekend nie kupiłam:lol2: Marta, a Ty gdzie się szlajasz? Kota nie ma myszy harcują To już Aguś chyba wiesz jak się szlajam , moje plany weekendowe też legły w gruzach ( wyjście w miasto z żonami tych którzy wyjechali) Marta dzięki za info dot. lamp. Siedzisko faktycznie drogo wyszło, pomaszeruję do tapicera u mnie w miescie i zobacze jakie ma tkaniny. A zapytam jeszcze o ławeczkę. Ja mam sporą wnekę, tak ok 150 cm, mój stolarz powiedział ze ławeczka o takiej długosci na 2 nogach bedzie się wyginać, muszę po srodku wzmocnić. Ile twoja ma cm długosci? Chyba swoja do 100 cm zmniejszę. adriado, moja ma właśnie 150cm:lol2: nic się nie wygina bo nikt w wiatrołapie godzinami na niej nie przesiaduje , ona służy po to, aby przysiąść na chwilę by założyć buty, czy posadzić dziecko i ubrać. Także nie miej obaw, jeśli pasuje Ci 150 to zamawiaj taką Marta, przyszły krzesełka, są już nawet zmontowane. Siedzenia są matowe, nóżki w porządku choć odrobinę chyba ciemniejsze niż na zdjęciu. Muszę zobaczyć jeszcze w świetle dziennym bo dopiero wczoraj wieczorem je złożyliśmy. Baaaardzo podobają mi się, salon dużo zyskał dzięki nim. Martuś Ekstara!! Czy jest szansa na foto Napisz mi jeszcze jak możesz ile płaciłaś za krzesełko. Ale fajna na kura.Kurcze, niby pracuję w Katowicach ale na obrzeżach, wiec do H&Y nigdy nie docieram . A 30% to dużo . Warto Mirelko, jest naprawdę duży wybór i na pewno każdy coś dla siebie znajdzie pasującego do wnętrza swojego domu Hej Martus, czy moglabym Cie prosic o jakies wieksze zdjecie Twoich drzwi do garazu? generalnie chodzi mi o to, czy lustro jest dokladnie w ten sam sposob zamonotwane, co szyba, czy jednak i z gory i z dolu jest drewniana listewka. Jesli bedzie latwiej to podaje adres email: [email protected] No i jeszcze jak moglabys podac co to za oswietlenie masz w zabudowie sufitu w kuchni.. Generalnie nie moge sie oderwac od podziwiania Twoich wnetrz - sa cudne i tak idealnie pasujace do mojego wyobrazenia o przytulnym domku.. Kamiku , zrobię fotki i wyślę. Na tą chwilę mogę powiedzieć, że wygląda ciut inaczej niż te z szybą, bo właśnie mają cienką listewkę u góry i na dole. Oświetlenie w kuchni to lampy aquaform. Dzięki za miłe słowa A Marta zabalowała Mam dla Ciebie kwiatki z okazji Dnia Baby http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/flowers/smileys-flowers-510068.gif http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/flowers/smileys-flowers-268417.gif http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/flowers/smileys-flowers-510068.gif A ja z piosenką przychodzę, STO LAT KOCHANE BABECZKI... http://www.youtube.com/watch?v=prkUc...e_gdata_player Cofam, co powiedziałm na temat nóżek. W świetle dziennym są identyczne jak na zdjęciu ze sklepu internetowego. Mogę Ci śmiało polecić tą firmę. No to sto lat dla wszystkich forumek!!! Marta kura ŚWIETNA!!!! a ja różyczkę zostawiam http://i2.fmix.pl/fmi103/7b2dbc81002bf2b54f5902cd Martuś, męża wysłałaś, a sama balujesz?, najlepsze życzenia z okazji babskiego święta. Pozdrawiam Dziękuję Kochane za życzonka Dla Was mam gerberki http://img17.imageshack.us/img17/660/165kuv.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.03.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 MarJelko i buezze - czy krzesła to TE KRZESŁA(na E się zaczynające ?) ? Które i jak chcę kupić ? Miało ich długo nie być w PL (w Chinach chyba zastrajkowali ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.03.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Martulkaaaa, kuruj sie Kochana:confused: To nasi Faceci sie w takim razie umówili chyba-bo mnie tez kurier przywiózł bukiet czerwonych róż Fajne te nasze Chłopaki:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.03.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Mirelko, tez krzesła na E beda w Polsce na poczatku kwietnia-tez na nie czekam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.03.2012 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 MarJelko i buezze - czy krzesła to TE KRZESŁA(na E się zaczynające ?) ? Które i jak chcę kupić ? Miało ich długo nie być w PL (w Chinach chyba zastrajkowali ). Nio , w niektórych sklepach są, ale nie było pewności czy nóżki są jasne czy mahoniowe, dać namiar od bluzze? Martulkaaaa, kuruj sie Kochana:confused: To nasi Faceci sie w takim razie umówili chyba-bo mnie tez kurier przywiózł bukiet czerwonych róż Fajne te nasze Chłopaki:wiggle: Fajne:lol: Mój wie że jakby zapomniał ciężki by miał los jakby wrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts