oldzia 30.06.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 no MarJel my czekamy i czekamy... zlituj się....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 30.06.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 MarJel chyba się szykuje do przeprowadzki.................,albo już się przeprowadza:cool: no, mi też się tak wydaje:yes: pewnie będzie chciała zrealizować swój plan i przez lato pić kawkę na tarasie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 01.07.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Na początek Część damska Uploaded with ImageShack.us http://img6.imageshack.us/img6/9776/dsc0448j.jpg no zajebiszczo.... [i więcej nic już nie powiem.... ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 01.07.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 o domek też superowo się prezentuje. aż chce się więcej i więcej zdjęć oglądać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.07.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 o domek też superowo się prezentuje. aż chce się więcej i więcej zdjęć oglądać! Witam i dziękować jak również Witam atikę i dziękuję za miłe komplementy:D Dziewczynki, uciekam jutro na parę dni, z moim młodszym dzieciem do Nałęczowa( starsze z rana jedzie z dziadkami w góry) Jadę z moją najlepszą przyjaciółką( już od 23 lat) i z jej małą. Musiałam ogarnąć trochę spraw coby pojechać ze spokojną głową, stąd mało bywałam na fm. Dopiero od poniedziałku wchodzi stolarz by skończyć to co zaczął, ale na miejscu będzie mężuś więc spoks. Mam nadzieję że jak wrócę zasypię Was fotami:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.07.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Martuś ja to mogę nawet dziś Straaaasznie jestem ciekawa Twojego Benia, miomo, że na fm są fotki to wiem,ze w realu.... będzie jeszcze piekniej!!! Maruś kiedy ci pasuje ??? Może ok 17.00 któregoś dnia ??? Czy wolisz inaczej ??? Buziaki :****** Karolinka wyskoczył mi niespodziewany wyjazd, więc wypad do benia przekładamy na następny tydzień już naaaapewno ( może będzie więcej do oglądania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.07.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 to wypoczywaj i zasyp nas zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.07.2011 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 No ptarz, jak w końcu do Ciebie trafiłam (czemu tak późno? - nie wiem:oops:), to nawet ładnie przywitać się nie mogę, bo wyjeżdżasz;) Alee i tak się przywitam, a ty się o tym dowiesz za tydzień Dziewczyno, ty to widzę też lubisz namieszać i zaskoczyć jakimiś oryginalnymi pomysłami czy zestawieniami;) Bardzo mi się podaba:yes: A jaki "zakład" ci wyszedł brawo!!! od dziś jestem stałą bywalczynią Twoich salonów;) A, no i też chciałam o cenę łóżka podpytać, ale nie mam wyjścia - poczekam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 02.07.2011 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 no to wypoczywaj i ładuj baterie - cobyś mogła nas zasypać nowymi foto;) będziemy czekać dużo słoneczka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.07.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Spoko kochana!!!!!! Odpoczywaj, relaksuj się a twój domek będziemy podziwiać w przyszłym tygodniu Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.07.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Marta, miłego wypoczynku życzę Ja właśnie wróciłam z wakacji, a i tak ci zazdroszczę, że jedziesz na swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.07.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 No to bawcie się dobrze!! I jak zwykle mawia mój narzeczony...bądźcie grzeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 05.07.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 w takim razie udanego wyjazdu życzę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 05.07.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Pięknie Ci wyszła sypialnia MarJel! Też uważam, że mocny fioletowy akcent to jest to Udanego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.07.2011 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Leniuchuję, byczę się i w ogóle nic nie robię Podglądam Was czasami z ukrycia, ale nawet pisać mi się nie chcę Wieczorkiem skrobnę więcej i odpiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.07.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Leniuchuję, byczę się i w ogóle nic nie robię Podglądam Was czasami z ukrycia, ale nawet pisać mi się nie chcę Wieczorkiem skrobnę więcej i odpiszę leniuchuj na całego ja miałam przymusowy odwyk tygodniowy od fm na wczasach i było naprawdę bardzo fajnie, chociaż bardzo się za wami stęskniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 05.07.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 (edytowane) Hej Dziewczynki! Wpadłam na chilkę a tu gospodyni nie ma .Byczy się w Nałęczowie.Pogoda coś Ci nie dopisuje .Pogoda typowo barowa ;)Pewnie kursujecie pomiędzy atruim a barem . Chciałabym wytłumaczyć moją chwilową nieobecność na FM tym,że się przeprowadziliśmy .Mamy jeszcze bałagan,zyjemy na pudełkach-ale jest ZAJEBIŚCIE .Pierwsza różnica jaka rzuciła mi się w oczy pomiędzy mieszkaniem w bloku,a domku-to fakt,że w ogóle nie oglądamy telewizji.W mieszkaniu Tv był włączony praktycznie cały czas-a w domu wolę coś zrobić w ogródku lub rozpakować jedno pudełko zamiast wpatrywać sie w odbiornik:).Tylko jak patrzę na okna zastanawiam się kto umyje 21 okien:( Karola! Cieszę się,że chciny Julkci udane,że Malutka grzeczna była W wolnej chwili looknę na Twój dziennik.Na razie jak głupia dorwałam się do netu w pracy(bo w domu internetu jeszcze niet) Dlatego tak krótko i nieco chaotycznie -wybaczcie dziewczęta Edytowane 5 Lipca 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.07.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Leniuchuj Martuśka, odpoczynku nigdy za wiele a Ty ostatnio nie dość że domek wykańczasz to i salon więc odpoczywaj Lady ale się ciesze ,ze się przeprowadziliście!!!!!!!! Cudownie,że tak fajnie czujesz się w nowym domku Jak dojdziesz do siebie to sie odzywaj i opowiadaj dalej jak się mieszka! Może przed moim wyjazdem do Turcji umówimy się jeszcze na jakieś małe pogaduchy na tarasie ? Buziaki:*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 07.07.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Hej Karola! Na razie przechodzimy przez okres fascynacji własnym domem.Ale to podobno przechodzi .Cieszę się,że mieszkam w mieście,mam wszędzie blisko,a jednocześnie mamy kawałek własnego trawnika.Choć jeszcze nie wszystko wykończone fajnie jest.OCZYWIŚCIE bardzo serdecznie zapraszam .Tylko się trochę ogarniemy,bo wstyd zapraszać TAKICH gości w nasze skromne progi. Nie chciałabym nadużywać Karolino Twojej gościnności-może więc pójdziemy gdzieś na Starówkę na kolację -z mężami oczywiście ?Oczywiście Marjelka i jej D również muszą być :)Proponuję łikend.Kiedy Marjelka wraca ze swoich wojarzy?A Ty karola kiedy wyruszasz na podbój Turcji?My odpoczywamy w sierpniu:)Więc teraz jesteśmy ( w miarę ) luźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 07.07.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Lady- no to gratulacje że już we własnym domku!!! i zazdroszczę (pozytywnie oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts