MarJel 16.03.2012 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Dodam jeszcze że ją b. lubię i prawdopodobnie jak bym ją urządzała dziś wyglądała by tak samo:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.03.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 No piękna ta Twoja kuchnia. Też bym taką chciała mieć . Zdradź mi jeszcze jakie wymiary ma Twoja spiżarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.03.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Idę zjeśc ananasa, aż slinka mi leci, kuchnie znam na pamięć, jest zajwiskowa, ale moją opinię już znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.03.2012 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 No piękna ta Twoja kuchnia. Też bym taką chciała mieć . Zdradź mi jeszcze jakie wymiary ma Twoja spiżarka. Już mnie pogoniłaś z miarką ;) W projekcie to ona była ze trzy razy większa, po moich zmianach ma 140/ 180 i jest tak w sam raz miejsca, po dwóch stronach są półki. Idę zjeśc ananasa, aż slinka mi leci, kuchnie znam na pamięć, jest zajwiskowa, ale moją opinię już znasz Ananas 3.50zł w biedronce polecam Dzięki Alu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.03.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Dziękuję . Pamiętaj, ruch to samo zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.03.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Marta piękna sesja pięknej kuchnii:p błyszczy się , swieci, czyściutko!!!! super!!! i ta żywa ekspozycja:) I nie wierzę _ ty i zaduma:no: oj nie pasuje mi to do Ciebie:no: ale chyba szybciutko ci minęło? powiem Ci na pocieszenie, że ja miałam to samo przez ostatnie dni. Nic mi się nie chciało. tylko spać. chyba ta pogoda tak nastrajała a dziś słoneczko i super:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.03.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Ananas 3.50zł w biedronce polecam Dzięki Alu No wlaśnie, dzisiaj kupiłam i poszłam z braku laku do swojej kuchni go zjeść, pyszności Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.03.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Właśnie mówiłam mężowi o Twoim domu i cytuję: - rewelacyjne połączenie nowoczesności, klasyki (szprosy np.), glamour i drugi dom mógłby tak wyglądać - dopracowany - przemyślany - taki...świetlisty (powierzchnie na wysoki połysk, kryształki, światłowody) - piękna kuchnia która wygląda na funkcjonalną - gościnny pokój gościnny - sypialnia taka, że mmm.... - super czarna łazienka kibelkowa - wszystko jest takie wielkie (lubimy przestrzeń ) I wiele wiele innych ale nie mam czasu wypisywać . Fajnie, że wrzuciłaś zdjęcia w jednym miejscu, wszystko mi się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 16.03.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Ja też chcę taką kuchnię.... Pewnie wyjdzie mi tylko słabiutka kopia MArjelkowej wersji, bo na granit kasiory nie starczy i na kawiarke pewnie też Ale napewno będzie biało -czarna i szare ściany i może jeszcze te płytki łazio bianco (chyba że właścicielka będzie mnie ścigać i próbować ściągnąć opłate za pomysł) Cud cud cud:wiggle: My może za tydzień ruszymy w końcu z łazienką więc następna obsesja będzie zdecydowanie kuchenna P.S Przesilenie wiosenne łapie również mnie, więc możemy założyć 'klub blondynek dumających nad egzystencją" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.03.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Ooo wróciła nasza gwiazda:p:lol2: no ładnie Martuś zabalowałaś z tym Dżordżem:lol2: kochana Twoja kuchnia jest katalogowa- tak piękna, że aż strach:rolleyes: W spiżarni mam podobny zestawik:lol: A chłop już wrócił z wojaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.03.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Przechodzę czas zadumy, zastanowienia się nad sobą, życiem i takie tam, sama nie wiem o co chodzi... to co ja tu będę pisała. No nie było mnie właśnie z tych powodów, weny nie było i chęci, a jakiś taki głupawy czas podsumowań mam:rolleyes: To tak w ramach wytłumaczenia bo wiem, że się martwiłyście Wczoraj nie zauważyłam tego postu. Każdy w pewnym momencie potrzebuje sie zatrzymać odpocząć, ale warto pamietac o "Ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy" jak śpiewał Marek Grechuta i jak to powiedział Saint Exupery: "Czas nie jest klepsydrą, która przesypuje piasek, lecz żniwiarzem, który więzi snop." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.03.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Martusia to cię pochwalę, czyściutko jak u mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia4 17.03.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Dzięki za odpowiedź MarJelko:) Stan ducha, który wcześniej opisałaś także nie jest mi obcy, ale ja tak mam najczęściej w czasie tzw.przesilenia wiosennego i po kilku dniach znika.U nas w Poznaniu dzisiaj był pierwszy, prawdziwie wiosenny dzień i wybrałam się z moim młodszym synem na plac zabaw.Pomogło! Teraz już powinno być ok.Idzie wiosna:wave: Aha a wczoraj byłam u fryzjera.Ale nie wiem, czy na Ciebie zmiana fryzury także działa terapeutycznie skoro dla Ciebie to standard:D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 18.03.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Jedno łączenie jest przy oknie ( zaraz na fotkach będzie widać) Optyczne pogrubienie jest zrobione w sposób o którym wspomniałaś, czyli łączenie jest na rancie. Jest to bardzo profesjonalnie wykonane, pięknie wypolerowane, że nawet z bliska patrząc ciężko stwierdzić, że to takie oszustwo , wygląda jakby ten blat naprawdę był taki gruby. Jeżeli chodzi o blat wyspy to zaraz będą fotki. Dzieki Martus P.S. Bedziesz jeszcze pamietala pls o tych fotkach drzwi od garazu...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 18.03.2012 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Ile fotek :wave:a jak pięknie i strasznie też lubię pierwszego posta z nowymi zdjęciamiMartuś co to za lampki reflektorki wiszą w łązience dzieci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.03.2012 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 och, ach i ech:rolleyes:szkoda, ze do Lublina tak daleko... wpadłabym na tąpyszną kawę do Ciebie:lol2: Martuśka -a planujesz jakieś hokerki przy wyspie czy nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.03.2012 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Martuś - sesja rewelka można by oglądać i oglądać :popcorn: A kiedy kochana mają przyjść krzesełka??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 19.03.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Kuchnia mistrzostwo świata!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 19.03.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Przypomniało mi się! Możesz mi napisać ( lub fotki zrobić) jak sa zamontowane drzwi do waszej garderoby lub gabinetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.03.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Przypomniało mi się! Możesz mi napisać ( lub fotki zrobić) jak sa zamontowane drzwi do waszej garderoby lub gabinetu. ja też jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts