MagdaZZZ 31.03.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 A mnie tak skręciło, że weszłam, przeczytałam, zzieleniałam i poszłam spać żartuję oczywiście:hug: Choć naprawdę zazdroszczę - zakupów, takich kuleżanek i zwariowanych pomysłów:lol2: Choć uważam, że przy następnym wypadzie mogłybyście o mnie pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 31.03.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Martuś, super, że cała, zdrowa, zadowolona i obładowana zakupami wróciłaś Reni, nie wiem czy fajniejsze są, niektóre bardziej zwydziwiane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.03.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Martuś na myśl o tej sukience z czarnej koronki i cielistym podszyciu zeżarło mnie z zazdrości, dobrze że mąż ostatnio przysponsorował mi zieloną bo by mnie nosiło fajnie że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 31.03.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Marta poczytałam , rozmarzyłam się, pozazdrościłam.........ehhhhhhhhhhhhhh ....... Super że wypoczęłaś Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 31.03.2012 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Proszę takiej to się żyje http://emoty.blox.pl/resource/100.gifMarta dawaj fotorelację A dorwałaś jakiegoś fajnego Dzordża?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 01.04.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Hej Marta, ale fajny miałaś ten wypad, aż się rozmarzyłam Za parę lat, jak trochę odchowam, to też sobie tak wyskoczę hehe Wrzuć zdjęcie tej sukienki, na pewno jest piękna Pozdrowienia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.04.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 (edytowane) No Martulka super,że wyjazd się udał Ja też mam za sobą babskie wypady i zawsze były sukcesem Chocia musze przyznać ,ze wspólne wyjazdy z Arturem we dwoje albo ze znajomymi są zawsze fantastyczne i te chyba wolę W maju śmigamy do Barcelony we dwoje i juz przebieram nogami Słońce.... inny klimat ... ehhhh już tego chcę!!! Mój Artur bardzo lubi zakupy Moge spokojnie , wybierać, dobierać a on tez wyzjane zasade... skoro nie mozesz się zdecydowac którą rzecz to kup obie Potrafi doradzić lepiej niż niektóre kupele, wiec to zakupowy skrb Pokazuj zdobycze koniecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edytowane 1 Kwietnia 2012 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.04.2012 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Jejku jak poszalałaś. Kurcze ... taki wypad to było spełnienie moich najskrytszych marzeń.Pokażesz coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.04.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Martusia, ja widzę, ze nawet na swoim watku jestes gościem, zatem oficjalnie zapraszam Cie na spotkanie w Milanówku 18 maja O Lubliniankach zawsze myślę ciepło sama wiesz czekałam trochę z ustaleniem terminu, ale myślę, że 18 maja bedzie dobrze i oczywiście bedzie można u mnie przenocować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.04.2012 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Martusia, ja widzę, ze nawet na swoim watku jestes gościem, zatem oficjalnie zapraszam Cie na spotkanie w Milanówku 18 maja O Lubliniankach zawsze myślę ciepło sama wiesz czekałam trochę z ustaleniem terminu, ale myślę, że 18 maja bedzie dobrze i oczywiście bedzie można u mnie przenocować Przepraszam, że tak od końca odpisuję...na wcześniejsze posty też odpowiem:D Dzisiaj robię porządki wiosenno-świąteczne, nie udało mi się znaleźć pani do pomocy (takie u nas bezrobocie;)) więc sama zakasałam rękawy i od rana na szmacie latam:bash: Alu Kochana bardzo dziękuję za zaproszenie:hug:, jak nic ważnego mi nie wypadnie to oczywiście będę:yes:Od dziś staram się żyć tak;) coby 18.05. 2012r. podpisać listę u Ciebie:lol: Ja pewnie nocować nie będę, w sumie daleko do domu nie mam. Może uda nam się namówić Karolę z Lublina, to wtedy obie byśmy przyjechały. Ten Malinówek to za W-wą? gdzie to dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.04.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Przepraszam, że tak od końca odpisuję...na wcześniejsze posty też odpowiem:D Dzisiaj robię porządki wiosenno-świąteczne, nie udało mi się znaleźć pani do pomocy (takie u nas bezrobocie;)) więc sama zakasałam rękawy i od rana na szmacie latam:bash: Alu Kochana bardzo dziękuję za zaproszenie:hug:, jak nic ważnego mi nie wypadnie to oczywiście będę:yes:Od dziś staram się żyć tak;) coby 18.05. 2012r. podpisać listę u Ciebie:lol: Ja pewnie nocować nie będę, w sumie daleko do domu nie mam. Może uda nam się namówić Karolę z Lublina, to wtedy obie byśmy przyjechały. Ten Malinówek to za W-wą? gdzie to dokładnie? My do Lublina przez Radom jeździmy, przez Warszawe nie ma co jechac bo tam okropny tłok, ale myślę, ze nocne pogduchy zrobimy, a w sobote bedzie można d0 W-wy podskoczyc i jakies zakupy zrobić, spac jest gdzie, z tym nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.04.2012 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 My do Lublina przez Radom jeździmy, przez Warszawe nie ma co jechac bo tam okropny tłok, ale myślę, ze nocne pogduchy zrobimy, a w sobote bedzie można d0 W-wy podskoczyc i jakies zakupy zrobić, spac jest gdzie, z tym nie ma problemu Oj korcisz Alu, korcisz tym noclegiem:D i jeszcze zakupy w sobote powiadasz no nie wiem, nie wiem, jak to się skończy;) Jak będzie bliżej terminu to się zobaczy, tak ponad miesiąc przed to ciężko się określić, ja to będę szczęśiwa jak choćby przez chwilę wasze morduchny zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 04.04.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 (edytowane) Ja baaardzo chętnie Aluś do Ciebie bym przyjechała, a z Martusią to już wogóle najchętniej Ale ja 19 maja raniutko mam samolot do Barcelony, lecimy z A. na kilka dni... wiec 18. nie dam rasdy ale kiedyś w innym terminie baaardzo chętnie!!! Buziaki kochane Edytowane 4 Kwietnia 2012 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.04.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Martuś na Milanówek w kierunku Warszawa Zachodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.04.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 (edytowane) Ja mam pytanie odnosnie kuchni, na pewno 100 razy pisalas co masz na scianie ale nie mam szans odnalezc. To szklo lakierowane klejone do sciany?? Pieknie tam u ciebie, wszystko tak dopracowane, wszystkie dodatki super Edytowane 4 Kwietnia 2012 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.04.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Martusia, wypucowałaś juz domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.04.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Marta widziałaś na You can dance fryzjerkę z Lublina???? ale była zakręcona:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.04.2012 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 (edytowane) Martusia, pozwalam sobie na samowolne wklejenie...w bardzo słusznej sprawie:rolleyes: przekleisz dalej? Kochani, rusza nasza forumowa akcja : "Zajączek dla Frania" Franio, http://images40.fotosik.pl/1473/b25f65fdfc715948m.jpg to wspaniały i dzielny Chłopiec, który zmaga się z Potworzastym- nieuleczalną dziś chorobą genetyczną- SMARD1. Jest bohaterem bloga pisanego przez swoją Mamę: mojsynfranek.pl. Nasza akcja, na początku miała polegac na zbiórce pieniążków na remont łazienki dla naszego niebieskookiego Dzielniaka, ale ponieważ Franio jest podopiecznym fundacji, możemy zrobić to tylko poprzez wpłate na subkonto fundacji, co wbrew naszym obawom, nie jest złą wiadomoscią. Forumowicze-to jest, my w tytule wpłaty wpisujemy: Fundacja Dzieciom „Zdążyć z Pomocą”Bank BPH 15 1060 0076 0000 3310 0018 2615 tytułem: 13984 Trzęsowski Franciszek – darowizna na pomoc i ochronę zdrowia/murator/nick np: emirandai wówczas nasze pieniązki zostaną zliczone przez fundacje, a kwota podana na Blogu:yes:Mama Frania zobowiązuje sie do podania konkretnej kwoty przypisanej danemu nick'owi. Wiec, jak widzicie nasza wspólna akcja ma bardzo duży sens. Mama Frania, dziękowała nam jeszcze przed rozpoczęciem akcji:"Forumowiczom z Muratora już dziś dziękujemy za chęć i zryw do pomocy."Franio, trzymaj kciuki za swoje Muratorowe Ciocie i Wujków! Akcja "Zajączek dla Frania" kończy sie we wtorek-10 kwietnia Edytowane 5 Kwietnia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.04.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Martuś wpadłam -poczytałam co tam słychać - życzę miłego sprzątania i zmykam buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 05.04.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Alu, błąd poprawiony;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts