Kasia1719508754 07.04.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 http://img593.imageshack.us/img593/2692/4302r.jpg Niech Zmartwychwstały Chrystus oświeca nam drogi codziennego życia, obdarza błogosławieństwem i pomaga życie czynić szczęśliwym. Niech króliczek przyniesie Wam w prezencie to, czego najbardziej pragniecie. To "coś" nie musi być ani widoczne, ani dotykalne, może nawet nie pachnieć, ale niech będzie czymś bez czego nie można i nie warto żyć... Zyczy Kasia z Rodzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.04.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 http://i43.tinypic.com/21eyxx1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.04.2012 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 (edytowane) Ja mam pytanie odnosnie kuchni, na pewno 100 razy pisalas co masz na scianie ale nie mam szans odnalezc. To szklo lakierowane klejone do sciany?? , szary lacobel Martusia, wypucowałaś juz domek? Marta widziałaś na You can dance fryzjerkę z Lublina???? ale była zakręcona:rotfl: Edytowane 8 Kwietnia 2012 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.04.2012 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 (edytowane) Kochani bardzo Wam dziękuję za tyle cudownych życzeń i świąteczne kartki:hug: Wam również życzę zdrowych i wesołych Świąt http://img685.imageshack.us/img685/4825/dsc09772s.jpg Uploaded with ImageShack.us ps. przepraszam, że tym razem tak ogólnie, a nie każdej z osobna Edytowane 8 Kwietnia 2012 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.04.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Radosnych Świąthttp://img.national-geographic.pl/images/1003/pics/shutterstock_wielkanoc_37d63d5b92.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 11.04.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Hej Martuś, jak tam świeta?Zaglądasz tu jeszcze:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.04.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 no właśnie! Marta napisz proszę skąd masz zasłony w sypialni i jaki był ich koszt (może być PW). Proszę również o namiar na tapetę w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 12.04.2012 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Hej Martuś ja też podpinam się pod pytanie o zasłony w sypialni Pozdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.04.2012 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Heloł! Martuś ,gdzieś zasłyszałam ,że masz taras z Libetu...to prawda? Zapodasz jakies zdjęcie ,bo cały czas się zastanawiam ,czym swój wyłożyć Venetią czy brukiem klinkierowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.04.2012 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Hej Martuś, jak tam świeta? Zaglądasz tu jeszcze:confused: Ano Brzuch urósł i nic więcej ciekawego się nie wydarzyło no właśnie! Marta napisz proszę skąd masz zasłony w sypialni i jaki był ich koszt (może być PW). Proszę również o namiar na tapetę w sypialni Hej Martuś ja też podpinam się pod pytanie o zasłony w sypialni Pozdrawia Dziewuszki zasłony z eurofiran, cenę wyślę na priw;), Venusku tapeta piazza, http://alejka.pl/tapeta-ekskluzywna-na-flizelinie-do-salonu-wallquest-piazza-zz-51509.html, ja kupowałam w sklepie stacjonarnym, z tego co pamiętam też ponad 300stówki Heloł! Martuś ,gdzieś zasłyszałam ,że masz taras z Libetu...to prawda? Zapodasz jakies zdjęcie ,bo cały czas się zastanawiam ,czym swój wyłożyć Venetią czy brukiem klinkierowym. Beauty, w tej chwili jedynie w swoich zasobach fotowych mam jedynie stare foto schodów wejściowych,obłożonych venetią, tarasu na tą chwilę nie mam, ale pyknę i Ci wyślę, chyba że chcesz te schodki też zobaczyć? ------------------------------------------------------------------ A mi dzisiaj przyszły krzesełka do jadalni:wave: zamówione zresztą wczoraj :rotfl: Już złożone nawet stoją przy stole:wiggle: Ale od 16 szaleje u nas w domu 10 koleżanek mojej Mai i ciężko zrobić foto:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.04.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 :wave: CONGRATULATION :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 13.04.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ty się od fotki i tak nie wywiniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.04.2012 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 :wave: CONGRATULATION :wave: Ty się od fotki i tak nie wywiniesz zaraz pykne telefonem na szybcika, ;)bo potem znowu gdzieś wybędę na kilka dni z fm i znowu będzie, że obiecanki cacanki, a tej nie ma:P:lol2:, a prawdziwą sesyjkę zrobię jak już będą zasłony na dole:rolleyes:, bo zamierzam się w przyszłym tyg. zamawiać. Najważniejsze, że już wiem co chcę żeby wisiało na oknach, bo myślałam przecież chyba z pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.04.2012 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 O 15.50 złożyliśmy ostatnie krzesełko, a o 16 wpadły do Mai koleżanki, takie na szybko udało mi się zrobić foto;) Z pszczółką Mają w roli głównej http://img837.imageshack.us/img837/4444/20120413164312.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.04.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Marzenia sie spelniają, super to wygląda, mi sie w każdym razie podoba Idealnie pasują do tego wnetrza Ja na tym czarnym fotelu zajmuje miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.04.2012 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Alu zajęłam Ci ten z przywiązaną pszczółką Muszę stwierdzić że czarne z podłokietnikami o niebo wygodniejsze:rolleyes:, żałuję że są tylko dwa:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.04.2012 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Alu zajęłam Ci ten z przywiązaną pszczółką Muszę stwierdzić że czarne z podłokietnikami o niebo wygodniejsze:rolleyes:, żałuję że są tylko dwa:rolleyes: Dzięki Ty z męzem macie fotele a dzieci i goście tylko na chwilę, więc niema czego żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 13.04.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 BOSKO!!! To jest to co tygryski lubią najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.04.2012 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Dzięki Ty z męzem macie fotele a dzieci i goście tylko na chwilę, więc niema czego żałować Tez tak właśnie pomyślałam BOSKO!!! To jest to co tygryski lubią najbardziej Wiedziałam, że to Twoje tygrysie klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 13.04.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Jak zwykle rewelacja krzeselka pasuja idealnie Wasz domek jest naprawde przesliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts