bluezee 14.04.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 No i są w końcu eamsiki u MarJelki:) Świetnie wyglądają w twoim pięknym salonie. W Decolabie kupiłaś czy gdzieś indziej? Zmykam bo jedziemy do Ikei po zakupy do kuchni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 14.04.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 (edytowane) O proszę Marta widzę że u Ciebie krzesełka juz som Świetnie się wkomponowały cały wystrój .http://forum.barcis.pl/images/smilies/ok2.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/ok2.gif Bufecik fajowy wynalazłaś . Ciekawe tylko jak on sie w realu prezentuje?? Edytowane 14 Kwietnia 2012 przez karolek59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.04.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Martuśkaaaaa:hug: Fajne te twoje eamsy;) Choć mnie akurat niezmiennie nie zachwycają to u ciebie fajnie się prezentują Ale bufet moim zadniem już trochę za dużo... dałabym coś z prostrzymi nóżkami;) Uściski dla Majeczki:hug: bździągwy:rotfl: kocham ten tekst:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.04.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Bufet śmieszny, oprócz kurzych łapek ma fajne cycuszki, które służą do otwierania no, faktycznie do mnie podobny :lol2: http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gif http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gif Marta krzesełka wkomponowały się IDEALNIE (ale i tak jestem ciekawa co tam nowego wyszperałaś ) Bufecik ciekawy - jeśłi będzie pasować do późniejszych zmian które planujesz to go bierz Udanego weekendu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.04.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Marta doczytałam u Ali że chcesz się wziąć za ogród - jeśłi chcesz kogoś profesjonalnego i znającego się na rzeczy to polecam panią Danusię z gardenarium - myślę że może Ci zrobić sam projekt - a u siebie znajdziesz firmę ktora by Ci to wykonałą - obejrzyj sobie realizacje na stronie - są świetne - szczególnie ogród samej p. Danusi - ogród bukszpanowy. Ja będę się na nim wzorować - przynajmniej front bym chciała mieć w jakimś małym procenciuku podobny do jej ogrodu Polecam też forum ogrodowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddaaiissyy 15.04.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 MarJel cuuuudownie u Ciebie ! Jako, że laik ze mnie, proszę powiedz to oryginalne eamsy czy krzesła inspirowane nimi? Bo cena oryginału mnie zabiła.. ok 2tys sztuka ??! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.04.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Marjelka fajne te eamsy, wymieniaj jeżeli masz miejsce. Ja w szczytach tylko mam z podłokietnikami, ale u nas stół będzie dużo mniejszy Bufet średnio mi podchodzi, ale w sumie mogłabym się do niego przekonać. Jednak mógłby tymi nóżkami zgasić eamsy no i ...nie byłoby już tak elegancko. Dzięki za namiar na tapetę i zasłony. Chcę koleżance tapetę pokazać, bo chyba będziemy jej urządzać mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.04.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 marta dołączam się do zachwytów krzesłami:) piękne są. i dla mnie obojetne czy bez podłokietników , czy z ..... piekne i już. ale do codziennego użwywania jak ma Ola z K. ( hazelka) przy pólwyspie lepsze bez. szybciej wsiadziesz i wysiądziesz:) 100 lat dla Mai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 16.04.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 no nieee...twoja jadalnia to obecnie moje ulubione wnętrze czekam na więcej fotek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.04.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Krzesła ZAJEBISTE !!! Niezmiennie jestem w nich zakochana. Ale moja kochana ... ja byłam zdecydowana na 4 zwykłe i 2 z podłokietnikami. Czy możesz mi zobaczyć jaka jest różnica w szerokości tych krzeseł ? Ile mają zwykłe a ile z podłokietnikami ? Niewielka różnica w cenie a skoro są wygodniejsze to moze warto jednak zainwestować ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiunia 1981 16.04.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Marjelko witam ponownie Krzesła piękneeee. Tak więc zostaje mi tylko powiedzieć że jadalnia jest cudna tak jak cała reszta Twojego domku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 16.04.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Marta krzesła super, fajnie że dałas dwa kolorki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 16.04.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Hej Marta, krzesła fajne, chociaż ja wolę taki bardzo podobny model tylko na metalowych nóżkach, chociaż te drewniane akurat idealnie pasują u Ciebie do stołu. Czy mogłabyś proszę napisać jakie rozmiary ma ten Twój stół? Chcę kupić meble do jadalni i chciałabym tak jak u Ciebie takie z podłokietnikami na szczytach, tylko one się nie wsuwają pod stół i nie wiem czy to wszystko się zmieści. A te Twoje się wsuwają? Pozdrawiam Cię serdecznie P.S. Też mam u siebie inspirację z Twojego domku, czyli Caboche w wiatrołapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 16.04.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Mirelko, zobacz sobie na stronie dkwadrat-tam obie z Martulką kupiłysmy krzesła:) Martusia, mam juz swoje pieknosci, ale nierozpakowane (do weekendu) Martusia, napiszesz mi, jaki masz zlew gospodarczy w pralni i jakie ma wymiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.04.2012 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 O dzięki, nie wiedziałam, że tak sa takie dokłądne wymiary. A jak myślicie ile powinno być między tymi krzesłami odstępu żeby się wygodnie siadało i wstawało od stołu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 17.04.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 MarJel-wpadam z rewizyta-pieknie u Ciebie-jak zawsze!Czy moge zapytac gdzie kupilas krzesla,chcialam taki na biegunach do synka do pokoju.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.04.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 MarJel - Krzesła wpasowały się idealnie jest BOSKO!!! czy mogłabys zmierzyc jaką wysokość maja podłokietniki? Chcę sprawdzić czy wsuną mi się pod mój stół ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.04.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 MarJel - Krzesła wpasowały się idealnie jest BOSKO!!! czy mogłabys zmierzyc jaką wysokość maja podłokietniki? Chcę sprawdzić czy wsuną mi się pod mój stół ?? Pozdrawiam OOO... właśnie, czy się zmieszczą . Wiedziałam, że o czymś zapomniałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.04.2012 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Kochane! Muszę uciekać niestety, a miało być tak pięknie, że zostaje dzisiaj w domu i się lenie, a przy okazji odpiszę na posty:mad: Na wasze pytanka i posty odpiszę wieczorkiem łobiecuję Pomierzę krzesła i zrobię fotki na jaką głębokość się wsuwają te z podłokietnikami, teraz jedynie mogę powiedzieć że wsuwają się niewiele :rolleyes:praktycznie wcale:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.04.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 teraz jedynie mogę powiedzieć że wsuwają się niewiele :rolleyes:praktycznie wcale:rolleyes: no to doopa :( ale czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts