MarJel 17.04.2012 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 no to doopa :( ale czekam na fotki Nie wsunięte też wyglądają dobrze, chyba że masz mało miejsca w jadalni to wtedy wiadomo, lepiej jak byłby wsunięte. Po drugie ja mam specyficzny stół gdzie tkj. gruba 13 cm noga przechodzi w blat, przy czym obniża się też miejsce na wsunięcie krzeseł.... Pomierzę później te wszystkie wysokości i będziemy gdybać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 17.04.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Dziewczyny zmartwię Was- mój Eames z podłokietnikami też nie wsuwa się pod stół, blokuje się od razu na podłokietnikach. Stół wysoki na 74 cm, a decha pod spodem zaczyna się na 64 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.04.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Muszę dzisiaj swój zmierzyć ... ale jakiegoś nadzwyczaj wysokiego to ja nie mam . Oki, wobec tego jednak tylko dwa będą z podłokietnikami. Dzięki za info . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.04.2012 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Jeszcze tak na szybko bo trochę namieszałam.... zostawiam zestaw krzeseł taki jaki mam i nic nie wymieniam, podoba mi się ta mieszanka krzeseł i to że jedne są białe drugie czarne, jedne się wsuwają inne nie, jest ciekawie, jestem zadowolona i innej opcji nie chcę. Jedne i drugie są tak samo wygodne ( dla pupy:rolleyes:) jedynie przy dłuższym siedzeniu te z podłokietnikami się sprawdzają bo można oprzeć ręce nie tylko na stole jak to robiłam dotychczas:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 17.04.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Marjel, to faktycznie namieszałaś z tą wygodą krzeseł . Czyli takim sam problem jak we wszystkich bezpodłokietnikowych krzesłach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niki 5 17.04.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Witaj MarJel. od niedawna śledzę twój wątek i podziwiam piękne wnętrza.Korzystając z okazji - mam do Ciebie bardzo przyziemne pytanie:Jak w praktyce sprawdza się gres, który masz na podłodze w holu i salonie- bardzo mi się podoba (nawet oglądałam go w realu) ale obawiam się czy nie jest zbyt pracochłonny w utrzymaniu czystości ? i czy nie jest za śliski w użytkowaniu? - mam 8 letniego syna i nie chciałabym, żeby złamał nogę zaraz po przeprowadzce. Będę wdzięczna za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.04.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Nie wsunięte też wyglądają dobrze, chyba że masz mało miejsca w jadalni to wtedy wiadomo, lepiej jak byłby wsunięte. Marta, moje ludwiczki z podłokietnikami też się nie wsuwają, ale tak ma być z założenia:) Mi się tak poodba. :wiggle:Prawda, ze potrzeba jest wtedy ciut więcej miejsca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.04.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Jeszcze tak na szybko bo trochę namieszałam.... zostawiam zestaw krzeseł taki jaki mam i nic nie wymieniam, podoba mi się ta mieszanka krzeseł i to że jedne są białe drugie czarne, jedne się wsuwają inne nie, jest ciekawie, jestem zadowolona i innej opcji nie chcę. Jedne i drugie są tak samo wygodne ( dla pupy:rolleyes:) jedynie przy dłuższym siedzeniu te z podłokietnikami się sprawdzają bo można oprzeć ręce nie tylko na stole jak to robiłam dotychczas:rolleyes: To super, bo bardzo mi sie podobają nie widze problemu że szcytowe sie nie wsuwaja pod stół, masz przecież duzo miejsca. Miłego dnia zyczę Martuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.04.2012 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Dzień dobry:) Ale jestem koza;), miałam wczoraj odpowiedzieć na zaległe pytania i posty i usnęłam przy tv o 21 . za pół godz. wyruszam do stolycy, obejrzeć bufet do jadalni w bo concept , zahaczę pewnie też ikea, a jak czasu wystarczy to może też jakieś ciuchowe sklepy nawiedzę , a i buty takie jedne mi wpadły w oko, ale u mnie w mieście chyba nie ma....w W-wie pewnie znajdę Życzę miłego dnia:) edit. Na pytania na priwie i tutaj odpowiem jak znajdę wolną chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.04.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Bardzo ładnie to wygląda, kiedy szczytowe krzesła się nie wsuwają! Gorzej, jak ktoś jest tak zdolny jak narendil i kupuje sobie cztery takie niewsuwane krzesła Marta, udanej wycieczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.04.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Dzień dobry:) Ale jestem koza;), miałam wczoraj odpowiedzieć na zaległe pytania i posty i usnęłam przy tv o 21 . za pół godz. wyruszam do stolycy, obejrzeć bufet do jadalni w bo concept , zahaczę pewnie też ikea, a jak czasu wystarczy to może też jakieś ciuchowe sklepy nawiedzę , a i buty takie jedne mi wpadły w oko, ale u mnie w mieście chyba nie ma....w W-wie pewnie znajdę Życzę miłego dnia:) edit. Na pytania na priwie i tutaj odpowiem jak znajdę wolną chwilkę ładnie to tak zetzetki nie poinformowaćhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/foch.gif skoro gardzisz moim towarzystwem... nawet kawki nie chcesz wypić... http://forum.barcis.pl/images/smilies/foch.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 18.04.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Udanych zakupow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 18.04.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Martuś - przyznaję się bez bicia, że ostatnio zaniedbywałam Twój wątek, za co słusznie zostałam ukarana, bo dopiero dzisiaj zobaczyłam Twoją cudną jadalnię. Eamsy wyglądają jak stworzone dla Ciebie Nie wypowiem się jednak co do bufetu - z jednej strony - faktycznie pasuje idealnie, a z drugiej - czy Magda_ZZZ nie ma racji? może za bardzo komplecikowo będzie wyglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renja 18.04.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Witam serdecznie, ja tylko mogę potwierdzic to co powiedziały forumki.... jest pięknie z nowymi krzesłami !!! Bardzo mi się podoba.... również kuchnia jest w moim guście. Bardzo proszę o info nt. spotów na suficie w kuchni,(wymiary i producent) z tego co wiem to są różne grubości a mi zależy żeby nie obniżac zbyt dużo sufitu, i jakie żarówki są w oprawie? pozdrawiamRenja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.04.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Udanych zakupów Martuś:wiggle:Zdaj nam tylko wieczorkiem relację co tam kupiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 18.04.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 MarJel-wpadlam podziekowac za namiary na krzeselka:wiggle: I mam pytanie -jesli moge je tutaj zadac-bo tu same fajne dizajnerskie babki-czy ktos moze posiada takie krzeslo jak Marjelka tylko na biegunach-chcialam do synka do pokoju zamowic bo moj czteromiesieczny synek ma swoja kase i mamusia nia rozdysponowuje:rolleyes:DZIEKUJE I POZDRAWIAM WSZYSTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.04.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Martuś, wróciłaś już jak zakupy jak komoda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 19.04.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Gumisiowa ja własnie wczoraj kupiłam białe na biegunach i czekam na dostawę krzesła, więc jak będę je miała, to mogę odpowiedzieć na twoje pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Gumisiowa ja nie mam, ale bardzo pragnę mieć w dzieciowym a eamsy są mini chyba też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 19.04.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Gumisiowa ja własnie wczoraj kupiłam białe na biegunach i czekam na dostawę krzesła, więc jak będę je miała, to mogę odpowiedzieć na twoje pytania. adriado-to czekam z niecierpliwoscia i prosze powiedz gdzie zamawialas,jaka jakosc ,cene-WSZYSTKO PROSZE:lol2: Venus no to nic tylko kupuj do dzieciowego:lol2:DZIEKUJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts