lady in red 07.07.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Saly! Dzięki!Choć powiem Ci szczerze,że kiedyś wyobrażałam sobie ,że jak się przeprowadzimy to będzie czyścuitko i sielsko-anielsko :)A tu jeszcze tyle pracy,że szok:)Ale jak się człowiek przeprowadzi do domu jak ma wszystko zrobione nie ciesza go tak drobiazgi.Wiesz jaką radośc mieliśmy wczoraj jak Mąż zamontował roletę rzymską.A jak cieszy wieszaczek w łazience,bo nie musisz już kłaść ręcznika na krzesło . W wolnej chwili looknę do Ciebie-do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 07.07.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 No tak żal by było stracić lato - fajnie ze sie jednak zdecydowałaś na przeprowadzkę - teraz jest najprzyjemniej mieszkać w domu A drobiazgi się "zrobi" po mału Rozkoszuj się chwilą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.07.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Lady kochana, do siebie zapraszam serdecznie, wiesz,że to żaden problem U mnie weekend odpada, bo moi rodzice wyjeżdżają jutro na wakacje i nie będę miałą z kim zostawic Julci, w kolejny weekend mamy wesele kawałek za Lublinem, więc też nie bardzo a w nocy z wtorku na środe (20.07 ) lecimy do Turcji więc lipiec weekendowo odpada, u nas wolniejszy sierpień, bo na początku września też z czasem krucho.... myślałam,że uda nam się na tygodniu po niedzieli spotkać, ale jak się nie składa to nadrobimy w sierpniu Chyba nie wyjeżdżacie na cały miesiąc ???? Oczywiście MarJelke zabieramy na pogaduchy Spotkanie z mężami.... jestem zdecydowanie na TAK !!! BUZIAKI :******************* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 08.07.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Hej Karola! My się dostosujemy.Nasz Młody wyjeżdża jutro na kolonie więc jesteśmy wolniejsi:)Pewnie tradycyjnie będziemy korzystać z tej wolności i imprezować ale ciiiiiiiiiiiiiiiii.Możemy spotkać się i w ciągu tygodnia.Ma być ładna pogoda więc kolacja na Starówce pod rozgwieżdzonym niebem bardzo mile widziana :)Kiedy Wam pasuje?Może środa,czwartek?Jak wiesz nie mamy jeszcze w domu netu-więc odpiszę Ci dopiero w poniedziałek lub pozostaje Nam kontakt telefoniczny. Marta! A Tobie kiedy pasuje? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 08.07.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Martuś no kiedy wracasz???? wiem, wiem - wypoczynek należy się, ale już troszkę dłuuuuugo Ciebie nie ma:( mam nadzieję, że w weekend coś wrzucisz, bo we wtorek lecę do Pl:lol2: wtedy mało czasu i ograniczony dostęp do netu......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.07.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Lady kochana nie dogadałyśmy sie Moi rodzice wyjechali wczoraj w nocy i wracają dopiero w kolejny weekend a my zostawiamy im Julke i idziemy na weselicho... więc mówiąc o tym,że na tygodniu mialam na myśli babskie drinki u nas na tarasie,żeby mieć pod ręką niunię. Po weselu znajomych, we wtorek w nocy śmigamy do Turcji... A kolacyjka z mężami..... w naszym przypadku wypalić może dopiero w sierpniu Pozdrowionka!!! P.S lady nie mam twojego tel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 09.07.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 MarJelka no gdzie Ty ? Fotki sa u Olki ale niedlugo bede usuwac wiec sie spiesz kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 11.07.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Karola! To ja Cię nie zrozumiałam .Ale jeśli pogaduchy na tarasie "na tygodniu" aktualne-to ja jestem jak najbardziej Za A Czy MarJelce też pasuje?Czemu sie nie odzywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.07.2011 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Czołem Wróciłam wczoraj wieczorem, było miło i sympatycznie, nagadałam się z przyjaciółką jak za dawnych starych czasów. Nałęczów to taki trochę drugi Ciechocinek, przewaga spacerujących emerytów, więc na densingi nie chadzałyśmy, a były od 18 do 22:lol2: Moja przyjaciółka ma tam duży dom po dziadkach, pewnie jak czas pozwoli jeszcze w te wakacje wyskoczymy na parę dni. Po za tym w sierpniu czekają mnie dwu tygodniowe wakacje z mężem i dziećmi i prawdopodobnie tygodniowy rejs po naszych mazurskich jeziorach. Czekaliśmy aż synek będzie na tyle duży, co by znowu zacząć żeglować, córka miała 2 lata jak była po raz pierwszy teraz czas zacząć szkolić drugiego majtka pokładowego. Mam nadzieje że tak jak rodzice i dziadki pokochają ten czynny letni wypoczynek. W sprawach budowlanych cisza przed burzą, na razie powolutku coś się kręci, ale niebawem ruszamy pełną parą, bo mnie już nosi żeby zamieszkać. Madzia, nie dziwię się w sumie że nie zaglądałaś do mnie wcześniej, w twoim wątku ruch w interesie na porządku dziennym :lol2: zaraz wyślę priva na temat łóżka. Karolcia, Lady już się pogubiłam to kiedy ta kawka? i gdzie?, bo ja z wami na koniec świata choćby dziś Lady małpo jedna:P, to ja wchodzę na cudze wątki i widzę twoje wnętrza a Ty się nie chwalisz, mało tego obiecałaś nawet galerie a ja o tym nic nie wiem:P, a tak się zarzekała na ostatniej kawusi u Karolci:D Widziałam część Twoich skromnych wnętrz, sypialnia boska, kolorystycznie cudnie, napisy super pomysł, dawaj resztę i zakładaj galerie to może jeszcze coś uda mi się ściągnąć od Ciebie:D Masz może fotki jadalni i kuchni? bo ja chce już Oldzia, skarbie chyba nie uda mi się wrzucić fotek przed twoim wyjazdem, jeszcze w beniu nie byłam, ale wiem że za dużo nowości nie ma. Mam nadzieje że jak wrócisz to zasypiasz nas fotami swojego cuda:D Olu, lidszu, pysiaczku, lasche, venus,blekitna Czy Paniusia blekitna już po obronie czy jeszcze siedzi w książkach? Saly, czytałam o twojej dachówce:o, włos się jeży na głowie, ja to bym się z nimi sądziła normalnie, przegięcie totalne. Kakusku, nie widziałam fotek , dawaj ten twój wypasiony kominek i całą resztę bo umieram z ciekawości:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.07.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 witam MarJel, dobrze ze jesteś i oczywiście wypoczęta Lady gdzie można zobaczyć twój domek?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 11.07.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Wczasowiczka wróciła:DHej MarJel fajnie że sobie odpoczełaś, a miłe towarzystwo to jest to.Pisz co się dzieje w domku i obiecane fotki wstawiaj. Jak tam kuchnia, robi się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.07.2011 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Cześć Renatko stęskniłam się bardzo za Wami:yes:Lady na wnętrzach wkleiła w wątku o naklejkach i szablonach kawałek sypialni i wiatrołapuhttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?170555-Naklejki-i-szablony-na-%C5%9Bcian%C4%99/page9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.07.2011 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Wczasowiczka wróciła:D Hej MarJel fajnie że sobie odpoczełaś, a miłe towarzystwo to jest to. Pisz co się dzieje w domku i obiecane fotki wstawiaj. Jak tam kuchnia, robi się? Cześ mariomili Nie uwierzycie:o przed samym wyjazdem, a w zasadzie w trakcie pobytu w Nałęczowie, zmienił się stolarz kuchenny:lol2: Tak jak kiedyś pisałam kuchnie i schody robił inny, szafki, szafy wszystkie zabudowy drugi i ten drugi będzie robił również kuchnie, bo ten pierwszy jeszcze jej nie zaczął długo by opowiadać, ale już wszystko nagrane i ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 11.07.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 MarJelko! Fajnie,że już jesteś-wypoczęta i opalona pewnie :)Trochę zazdroszczę Ci takiego babskiego wypadu,co takie wypady to ja BARDZO lubię :)Wszystko,ze szczególami opowiesz na na najbliższym zlocie Mam nadzieję,że uda Nam się spotkać przed wyjazdem Karoli w tym tygodniu.Ja się w zasadzie dostosuję-Młody pojechał na kolonię więc nie jestem uziemiona obowiązkami Cieszę się,że Ci się podoba mój domek.Choć w porównaniu z Twoim to "pikuś".U Nas jest skromnie i zwyczajnie.Obiecałam publicznie,że galeria będzie-więc na pewno założę.Tylko boję się ,że się rozczarujecie,bo u mnie tak zwyczajnie.Na razie nadrabiam zaległości towarzyskie,biegam po sklepach,restauracjach-Młodego nie ma więc nie spieszę.Ostatnoi spontanicznie z Mężem pojechaliśmy sobie na kolację o 22 do centrum :)Zachowujemy się trochę jak psy zerwane ze smyczy Cześć reni! Kilka zdjęć wrzuciłam na wątek Kachy i na wątek o naklejkach ściennych.Ale nie oczekuj za dużo po tych zdjęciach .A galeria BĘDZIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.07.2011 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Lady Zapomniałam z tego wszystkiego pogratulować przeprowadzki, domyślałam się jak znikłaś na jakiś czas z fm, super! że to już za wami, zazdroszczę No kochana, syn na kolonii, nowy domek, piękna sypialnia, oj sprzyjające warunki macie:lol2: Czekam z niecierpliwością na twój zwyczajny domek lady:P Porobiłaś jakieś nowe fotki w łikend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.07.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 No kochana, syn na kolonii, nowy domek, piękna sypialnia, oj sprzyjające warunki macie MarJel ty też na myśli tylko jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.07.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 lady sypialnia miód malina tez taką chciałam ale jakoś nie wyszło, ale nic straconego , około jesieni będę robić od nowa to zgapię to i owo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 11.07.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 (edytowane) Marta :hug: super, że jesteś!!! pewnie opalona, wypoczęta, baterie naładowane - ehhhhhh szczęściara:) w takim razie będę wypatrywać w wolnych chwilach nowych foto;) Lady a Ty taka niepozorna, skromna - sypialnia BOSKA:yes: również czekam na resztę Twoich wnętrz:D Edytowane 11 Lipca 2011 przez oldzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 11.07.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 MarJelko! Głodnemu to zawsze chleb na myśli . Ale nowy członek rodziny bardzo mile widziany.W końcu ile można być rodziną 2+1?Oby tylko Bozia dała Reni-jeśli znajdziesz w moim domu COKOLWIEK co Cię zainspiruje -proszę bardzo zgapiaj :)Jak na razie ja lookam do Ciebie ;)Rzadko piszę,bo jaczej z tych podglądających ,ale obiecuję to zmienić i częściej się odzywać Oldzia-więc zapraszam serdecznie do mojej galerii,ale ja naprawdę nie mam nic wyjątkowego. Buziole Laski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.07.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 dziewczyny zazdroszczę wam tych wspólnych kawek z mężusiami, tez bym się skusiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts