Karollinka 26.04.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 OOO dzięki:) szukam od długiego czasu fajnego dywanu dla Kingi i nic nie ma, a ten Wasz ma piękny kolor:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 26.04.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 MarJel! Dziękuję za błyskawiczną reakcją- choć nie wiem jak to się stało..- przeglądałam Twój wątek dziesiątki razy i jakoś wcześniej nie zwróciłam uwagi na te uchwyty... nie chcę nadwyrężać.. więc ostatnie pytanie na ten temat - czy u Ciebie uchwyt jest przymocowany w lodówce od dołu?? Tak widzę .. ale ze zmęczenia pracami wykończeniowymi nie wiem czy dobrze.. i jak te uchwyty się sprawują ,czy jesteś zadowolona z ich wyboru, czy aby otworzyć zamrażalnik i lodówkę trzeba użyć dużej siły etc.. U mnie dodatkowy problem bo chłodziarka razem zzamrażarką więc powinny chyba być dwa uchwyt koło siebie??? A może po prostu nie robić uchwytu do zamrażarki i otwierać ją dopiero po otwarciu lodówki.. Teraz idę jeszcze raz pozachwycać się zdjęciami wklejonymi na początku tego wątku, pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 26.04.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 taaak.. właśnie doczytałam kilka postów wyżej , że jesteś zadowolona z tego rozwiązania ...chyba naprawdę jestem zmęczona .. ale jeśli masz jakiś pomysł co zrobić w przypadku jak się jest posiadaczem całej lodówki tj chłodziarki razem z zamrażarką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 26.04.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Miałam podobny problem przy projektowaniu kuchni, tyle że w grę wchodziły tylko okucia bezuchwytowe, dotykowe. Może nie jest to najcichszy system, ze wzglęu na zamykanie, ale przynajmniej w dolnej części nie trzeba używać rąk do otwierania kiedy są brudne, stopy, kolana i pupka idealnie je zastępują Niestety w przypadku lodówek jest to niemożliwe, dlatego stolarz zrobił podcięcie frontów od dołu przy lodówce i od góry przy zamrażarce. jakoś się to zgubiło a linia kuchni została zachowana bez stosowania zbędnych uchwytów. Tyle, że ja mam kuchnie na wysoki połysk białą, na której śladów palców generalnie nie widać. W przypadku innych kolorów na połysku lub lacobelu chyba wybrałabym pomysł twojego stolarza. Inaczej będziesz panią ręczników papierowych i płynu do mysia okien ( czyszczę nim fronty). Ale tak sobie popatrzyłam na okucia MarJel.. i stwierdzam, że są genialne. Naprawde to najlepszy wybór jeśli chcesz mieć widoczne uchwyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 26.04.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 przepraszam ale dopiero się uczę, chciałam podziękować bellamag a wyszło na to że wsadziłam tu jej wpis.. wybaczcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.04.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Eeee wszystkie nie wsuwane też będą ok. , jak jest miejsce to czemu nie, a jeszcze jak tylko 4 to już w ogóle Tylko widzisz, ja je kupiłam z myślą, że się wsuną No nic, wierzę, że na nowym będzie wystarczająco dużo miejsca. Bo teraz to ciasno, oj ciasno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 26.04.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Bóg zapłać dobra kobieto - musze zmierzyc ile ma mój stół do dolnej krawędzi .....może akurat u mnie sie zmieszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 26.04.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Matko, mnie aż serce szybciej zabiło na widok tych wszystkich eamsów Gdyby mi kiedykolwiek było dane posiadać choć jeden, przez pierwszy tydzień nie robiłabym chyba nic innego tylko go tuliła ze szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 26.04.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Bóg zapłać dobra kobieto - musze zmierzyc ile ma mój stół do dolnej krawędzi .....może akurat u mnie sie zmieszczą Mój stół do dolnej krawędzi ma uwaga..... 67cm Rozumiecie?? Brakło mi pół centa Zastanawiam sie nad podniesieniem stołu o te 5mm (tylko jak?) albo obetne nogi eamesikom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.04.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Zastanawiam sie nad podniesieniem stołu o te 5mm (tylko jak?) A podkładki pod meble? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.04.2012 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Fra myślę nad tym twoim uchwytem intensywnie :rolleyes::rolleyes:, może przez noc coś wymyślę, to jutro napiszę. Matko, mnie aż serce szybciej zabiło na widok tych wszystkich eamsów Gdyby mi kiedykolwiek było dane posiadać choć jeden, przez pierwszy tydzień nie robiłabym chyba nic innego tylko go tuliła ze szczęścia Dropku waryjacie Mój stół do dolnej krawędzi ma uwaga..... 67cm Rozumiecie?? Brakło mi pół centa Zastanawiam sie nad podniesieniem stołu o te 5mm (tylko jak?) albo obetne nogi eamesikom A podkładki pod meble? Dasz dwie warstwy filcu pod meble w nogach stołu- poważnie A czemu ci tak zależy żeby się wsuwały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 26.04.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Dasz dwie warstwy filcu pod meble w nogach stołu- poważnie A czemu ci tak zależy żeby się wsuwały? Zalezy mi bo mój stół bedzie zachodził troszkę w światło wejścia do kuchni i obawiam się , że taki wystające krzesło irytowało by mnie na codzień. A 2 warstwy filcu chyba nic nie dadzą - ten stół jest taki ciężki , że szybciutko z 2 warstw filcu zrobi sie "gazeta " Myslałam prędzej o zrobieniu dwóch pólcentymetrowych klocków przez stolarza i podklejenie pod nogi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.04.2012 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 pinacolada, jak postawisz krzesła, a wcześniej je kupisz:D to zobaczysz w praktyce czy faktycznie aż tak będą przeszkadzać , jeżeli będą, to może warto na próbę zrobić taki jeden klocek i sprawdzić jak to będzie wizualnie wyglądało, choć coś wydaję mi się jednak że gupio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 26.04.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Zalezy mi bo mój stół bedzie zachodził troszkę w światło wejścia do kuchni i obawiam się , że taki wystające krzesło irytowało by mnie na codzień. A 2 warstwy filcu chyba nic nie dadzą - ten stół jest taki ciężki , że szybciutko z 2 warstw filcu zrobi sie "gazeta " Myslałam prędzej o zrobieniu dwóch pólcentymetrowych klocków przez stolarza i podklejenie pod nogi .... sama nie wiem czemu napisałam dwóch -przeca stół ma 4 nogi MarJel mówisz że gupio , kurna chata sama juz nie wiem. kciałabym je mieć ale jak mam się o nie potykać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.04.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 sama nie wiem czemu napisałam dwóch -przeca stół ma 4 nogi MarJel mówisz że gupio , kurna chata sama juz nie wiem. kciałabym je mieć ale jak mam się o nie potykać.... No patrz! a ja nie zaczaiłam, że napisałaś o dwóch:rotfl: Oj wiesz:rolleyes: to że ja mówię że gupio to nie znaczy że tak ma być, na razie sobie nie wyobrażam, ale mogę się mylić,myślę że warto z jedną podstawką spróbować może a nóż. Nie panikuj zawczasu może okazać się, że z nie wsuniętymi będzie ok. ty babo w gorącej wodzie kąpana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.04.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 No patrz! a ja nie zaczaiłam, że napisałaś o dwóch:rotfl: Oj wiesz:rolleyes: to że ja mówię że gupio to nie znaczy że tak ma być, na razie sobie nie wyobrażam, ale mogę się mylić,myślę że warto z jedną podstawką spróbować może a nóż. Nie panikuj zawczasu może okazać się, że z nie wsuniętymi będzie ok. ty babo w gorącej wodzie kąpana Kinga pewnie , że nie panikuj. zawsze potem coś wymyślisz, albo stól podwyższysz:)albo eamsiki skrocisz:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.04.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 No pięknie Ci ta jadalnie wyszła Martuś Wszystko psuje do siebie jak ulał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.04.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 fajnie Marta, że wrzuciłaś te zdjęcia z niewsuniętymi - muszę się przespać z tematem bo o tym,nie pomyślałam i takiej opcji nie miałam w planach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 26.04.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Martusia, super, ze jestes:hug: Teraz ja, idąc Twoim śladem, pierdyknę u siebie takiego posta, ze chyba skoncze za godzine:lol2:Martusia, a gdzie ja takie cudo kupię? tą nadstawkę miedzy pralkę i suszarkę....znaczy sie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 26.04.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 ty babo w gorącej wodzie kąpana oja tam, oj tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts