admete 28.04.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Wiesz wrzucasz taką fotkę salonu i mimo,że go widziałam 10000 razy i tak z zaciekawiemi i przyjemnością patrzę Ja tez zawsze się rozsiadam jak widzę nowe fotki i patrzę jak sroka w świecidełko Rower piękny Ja Ci się podoba to kupuj - ten różowy wygląda na zupełnie inny rower - oszpecił go ten kolor Martuś słoneczka i wypoczynku jutro życzę http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/summer/smileys-summer-731252.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.04.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 marta a gdzie ty tą gazelą będziesz pędzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 28.04.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 MarJelko powiedz kochana czy ten rower to electra? za male jest zdjecie i nie widze Jak to jest electra to witam w klubie ja tez choruje na electre ale fioletowa w biale kwiatki ostatnio byly te rowery na westwing w promocji ale niestety przegapilam juz 2 rzeczy tam mi przepadly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 29.04.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 MIlego dnia zyczę http://www.e-gify.pl/gify/przyroda/slonce/slonce33_(www.e-gify.pl).gif http://www.decathlon.com.pl/products-pictures/250/gd-asset_39945379.jpg Ja mam taki i jestem bardzo zadowolona , ale w Milano gór nie ma , a w LB radziłabym kupic rower z 24 przerzutkami, na te góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.04.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 MIlego dnia zyczę http://www.e-gify.pl/gify/przyroda/slonce/slonce33_(www.e-gify.pl).gif http://www.decathlon.com.pl/products-pictures/250/gd-asset_39945379.jpg Ja mam taki i jestem bardzo zadowolona , ale w Milano gór nie ma , a w LB radziłabym kupic rower z 24 przerzutkami, na te góry czyli ten rower jaest na płasko???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casse 29.04.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Marta dziekuje za odpowiedz, to chyba musisz nie miec gresu polerowanego bo ja uzywam taki sam zestaw mop vileda i ajax i smugi są Zasłony BAJKA juz sie zakochałam Kocham twój wątek nie tylko za przepiękne wnętrza ale za naprawde gościnną atmosfere którą stworzyłaś Szkoda ze mam tak mało czasu wolnego bo byłabym tu częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 29.04.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 (edytowane) W LB - a w zasadzie na górkach w kierunku północno-wschodnim i wschodnim - 3 przerzutki wystarczą w zupełności Mój retro bike sprawdza się znakomicie Edytowane 29 Kwietnia 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 29.04.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 czyli ten rower jaest na płasko???? Moniko to zalezy, ile sie ma sił w nogach i czy się chce miec gruba łydkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 29.04.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 (edytowane) Piękne zasłony !! widzę ,że maja bardzo duży wybór ciekawych tkanin ,ale niestety ,sklep jest tylko w Lublinie..może kiedyś wybiorę się w odwiedziny do siostrzenicy męża ,to wdepnę .Pozdrowienia...AA rower cudny..ja śmigam na stylowym Batavusie Edytowane 29 Kwietnia 2012 przez Beauty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.04.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Martunia dziekuje za pamiec Ja tam marze o jakims malym samochodziku po powrocie a Ty sie na rower przesiadasz -co to sie porobilo:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaibartek 29.04.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Witaj, podziwiam Twoje wnętrza i wzdycham do nich i gratuluję dobrego gustu. Zapatrzyłam się na światłowodowe oświetlenie nad schodami. Czy mogłabyś udostępnić więcej info na temat sposobu wykonania takiej lampy (czy zamawiałaś gdzieś wykonanie całości, czy we własnym zakresie), ewentualnie, jeśli to nie problem kosztu tego cuda. Z góry dziękuję jeśli znajdziesz chwilkę i zechcesz podpowiedzieć mi cokolwiek w tym temacie Pozdrawiam, Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.04.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Wypasiony rowerek:jawdrop: Szkoda, że mój jest jeszcze całkiem dobry:P Martuś, niech Ci mężuś kupi na urodzinki- super okazja:wiggle: A kiedy masz te urodzinki-żebyśmy tylko nie przegapiły i zapomniały opić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 30.04.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 MarJelko powiedz prosze jak duzy jest Twoj zegar karlsson? 30cm czy 50cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 04.05.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Kasiu odpowiem za Marjelkę Marta ma 50cm, ja mam 30 i uwazam,że 50 fajniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 04.05.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Karolinko a czy ja gdzies moge zobaczyc zdjecie Twojego zegara? Ja juz co prawda zamowilam 30cm i mam nadzieje ze nie bedzie zly Co prawda udalo mi sie go kupic w dobrej cenie wiec jak cos to duzo nie strace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.05.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 MarJelko, fajny sobie upatrzyłaś rowerek. Ja 2 lata temu napaliłam się okrutnie na pewien kremowy jednoślad. O taki: Obdzwoniłam wszystkie sklepy stacjonarne w mojej okolicy i dziesiątki internetowych i za każdym razem słyszałam, że już wyprzedane. Do tego to była ponoć jakaś seria limitowana, więc na kolejne dostawy nie miałam co liczyć. Zrezygnowana chciałam już kupić czarny, kiedy na Allegro wskoczyła jedna jedyna oferta kremowego. Okazało się, że ktoś go wcześniej kliknął, ale nie sfinalizował transakcji i po jakimś czasie wystawili aukcję jeszcze raz. No i mam go! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.05.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Kasiu 30-stka równie ładna jak 50-tka Poprostu ten większy wygląda jakoś tak..... dostojniej Ja miałam ten zegar juz doawno jeszcze w poprzednim mieszkani, niestety fotek brak a podczas przeprowadzki się uszkodził i nigdzie nie wisi Napewno będziesz zadowolona, bo ten zegar wogóle jest ładny Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.05.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Hallo Marta Jak tam dłuuugi weekend? Gdzie juz Cie wywiało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 06.05.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Marjel czy zasłony w pokoju Mai zamawiałaś też w eurofiranach? A moze to jakieś gotowce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.05.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Martuska pewnie już coś "łał" dla nas szykuje, zawsze jak jej dłużej nie ma to wyskakuje z jakąś niespodzianką Teraz pewnie trawkę z rolki gładzi No Martus proszę mi tu szybko pisać, co tam słychować !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts