mirela99 08.05.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 A czy z drugiej strony czarny nie będzie brzydko płowiał do słońca ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.05.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 własnie Marta cała czarna jest super, ale musisz się liczyć z tym ,że ci może wypłowieć. Chyba ,że masz gwarancję od firmy na trwałość kolorów. ja mam parasol czarny ogrodowy z Ikei i po 1 sezonie nadaje się do wyrzucenia- cały wypłowiał Może weż limonkową huśtawkę - typowo dla dzieci i pod gust dzieciątek:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 08.05.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 no to biały... tylko znowu na białym mocno widać brud ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaibartek 08.05.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Dziękuję bardzo za informację i pozdrawiam oczywiście nadal podglądam temat i mam nieustająco opadniętą szczękę z wrażenia rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 08.05.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Z własnego doświadczenia odradzam czarną huśtawkę, chyba że będzie stała pod dachem lub w cieniu, albo ma być na jeden sezon . Słońce jest niestety bezlitosne..., a spłowiała nie wygląda zbyt efektownie:( Co do leżaków, niby fajnie na takich grubych poduchach, ale mega gorąco i człowiek się tylko poci. Poza tym te drugie mi osobiście podobają się dużo bardziej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.05.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Marta, przypomniałam sobie, że nasi sąsiedzi z Gdyni mieli taka limonkową hustawkę i jak dla mnie ona zupełnie fajnie wyglądała. Czarna faktycznie ładniejsza, ale jak dziewczyny piszą nie za bardzo praktyczna Przecież nie będziesz co roku wymieniala materiału, a spłowiały czarny wygląda fatalnie. To na tyle moich genialnych rad To tak w ciągu dnia troche zmienilam zdanie, a leżaki nr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.05.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 17 maj jeszcze mam trochę czasu na urabianie mężusia no to wiem czyje zdrowie będziemy śpiewać i pić w piątek Ostatecznie urzekły mnie listki ala serca w catalpie Ja też je pokochałam od pierwszego wejrzenia - chcę 4 sztuki Huśtawka - cała czarna lub tylko akcent limonkowy w postaci wałeczków Marta co do leżaka - ten drugi może i ładny -ale czy wygodny? - patrz koniecznie najpierw na wygodę - ale myślę że możesz wybrać i wygodny i ładnie wyglądający -poszukaj jeszcze Bużka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.05.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Z czarnymi tkaninami na ogrodzie toniestety prawda:roll: Dlatego najpopularniejsze i najlepsze meble ogrodowe są w stonowanych, raczej jaśniejszych kolorach ziemi - najbardziej praktyczne. Ale skoro Martuśka już wybrała i zakupiła czarne meble ogrodowe to byłabym konsekwentna;) Alebo w ogóle poszła w kremy dla kontrastu... ale limonka - moim skromnym zdaniem - jest feee;) Fajna na działkę, żeby było wesoło:lol2: ale nie do postawienia przy tak pięknym, eleganckim i wypasionym domu:no: A już huśtawka duo-color:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 08.05.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Martusia meble na taras BOMBA! Co do huśtawki to albo czarna albo tak jak mówi Magda ZZZ daj jasną kremową, leciutki beżyk jako jasny akcent napewno nie wpłynie na twoja koncepcję jednolitego ogrodu, juz bardziej wpłynie na nią limonka Dla mnie czerń albo krem.... lekki beż Pięknie będzie u Ciebie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 08.05.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Marjelka pewnie już podjęła decyzję co chce w ogrodzie- wiem to napewno:) Szukasz pewnie tylko potwierdzenia Twojego pomysłu:D Jeśli jednak zdecydujesz się liczyć głosy Twoich wiernych fanek, to ja dołączam się do Magdy ZZZ i Karolci...może coś jasnego dla kontrastu do czarnych mebelków? Miałam kiedyś parasol ogrodowy w bardzo ciemnym granacie i niestety szybko nadawał się do wymiany:( P>S Czy mogę również prosić o fotki:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.05.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Martus zdjatka fajne:yes: ale Ciebie nie widzę czy ja tez mogę na priva? co do tarasu podzielam zdanie Madzi . Obawiam się , że takie ostre kolory szybko sie opatrzą i zaczną Cię drażnić ...ale jak bardzo Ci się podoba ta limonka to bierz , ostatecznie za rok wymienisz huśtawkę na nową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.05.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 własnie hustawka ma stać dalej od tarasu, przy placu zabaw dzieciakówjak ci się podoba limonka to bierz:D zawsze mozna zamienić poduchy i resztę na nastęny rok:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.05.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Martusia, buziaki zostawiam Na foto sie nie załapałam, ale bede Cie miała na zywo w pt, to jakos wytrzymam (wez fotki Dzieciaczków;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.05.2012 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 :hug:Jak zwykle jesteście nieocenione:hug::hug: Uwielbiam czytać wasze opinie Chyba Magda obrzydziła mi limonkę :hug: choć Alicja nadal korci żywymi kolorami:D Macie rację, że cała czarna elegancka i najbardziej pasowałaby do reszty:yes:, czyli mebli tarasowych( możliwe że już będą w piątek ) , ale zaraz pewnie wypłowieje na słonku.... Dałyście mi do myślenia tym beżem i chyba faktycznie tak będzie najbezpieczniej, na szczęście ten kolorek jest dostępny. Leżak faktycznie ładniejszy ratanowy i pewnie w tym kierunku pójdę Drewnianą huśtawkę też brałam pod uwagę byłaby na pewno najładniejsza, ale one się nie rozkładają do leżącej pozycji .....co ja jeszcze miałam.....a ALTANKA!!!!!! mąż dziś znalazł tą wymarzaną, ja padłam trupem jak ją zobaczyłam, a ten teraz się stawia że za droga , już zrezygnowałam z roweru, obiecałam być posłuszna no zobaczymy co da się zrobić A o to moje marzenie http://img821.imageshack.us/img821/472/altanabiala1.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img52.imageshack.us/img52/7843/altanabiala2.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img513.imageshack.us/img513/4656/altanabiala3.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img213.imageshack.us/img213/7373/altanabiala4.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img827.imageshack.us/img827/3623/altanabiala5.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img833.imageshack.us/img833/1433/altanabiala6.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img716.imageshack.us/img716/543/altanabiala7.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img37.imageshack.us/img37/9389/altanabiala8.jpg Uploaded with ImageShack.us - Malowana 6 razy farbą SADOLIN. - Wymiary 350/400cm, wysokość 350cm - W każdym rogu znajduje się obłożona łupkami z kamienia donica, w której mozna posadzić ulubione kwiaty - Wysokie przęsła wykończone bambusem bardzo ładnie komponują sie z całą altanką. - Bardzo praktyczny i niespotykany dach pokryty blachą przypominającą gont drewniany. - !Pokrycie to nie wymaga żadnej konserwacji - producent daje na nie 50lat gwarancji ! Od wewnętrznej strony dachu zjanduje się trzcina, która nadaje bardzo przytulny klimat oraz izoluje w upalne dni. Dzięki czemu wnętrze nie nagrzewa sie a w altance jest zawsze świerzy chłód. - Duże, solidne meble wykonane z drzewa dębowego dopasowane do wnętrza. stół o wymiarach 220/120cm oraz ławki pod wymiar stołu Dla przypomnienia dom mój- elewacja- jasna śmietana , dach grafit, okna białe, taras jasny krem, meble na tarasie grafitowo- czarne, opaska w około domu jasna szarość, kostka - szaro-grafitowa, huśtawka ogrodowa beż Dziś kupiłam donice na taras dwie białe i dwie czarne Nie zasnę dzisiaj czy może przesadzam? Nie! Dla mnie jest idealna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.05.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 (edytowane) Nie przesadzasz, Kochana:jawdrop: Nie lubie altan.....ale ta jest na mega wypasie..... ja swojemu nie pokaze, bo w naszym związku, to ja zazwyczaj sie stawiam, ze cos jest za drogie:D jeszcze by mu sie spodobała:D Edytowane 8 Maja 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.05.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Martuś, ja tez nie jestem fanką altanek:( ale ta jest bardzo estetyczna i jeżeli jej naprawdę potrzebujecie to urabiaj małża:yes: Limonkowego nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.05.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 A ja lubię altany ... dają upragniony cień w upalne dni ... My w naszej spędzamy mnóstwo czasu ... ta Twoja bardzo mi się podoba, ja właśnie wstępnie rozglądam się za jakąś nową altaną ... tyle,że mi podobają się te kryte tylko trzciną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.05.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 :hug:Jak zwykle jesteście nieocenione:hug::hug: Uwielbiam czytać wasze opinie Chyba Magda obrzydziła mi limonkę :hug: Taki był cel:rotfl: Starałam się jak mogłam:rotfl: Drewnianą huśtawkę też brałam pod uwagę byłaby na pewno najładniejsza, ale one się nie rozkładają do leżącej pozycji Tchibo miało rozkładane drewniane huśtawki... ale możecie sobie też taką zapodać Altana wypasiona! Urabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 09.05.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Ta hustawka ktora pokazala Magda cudna jest !!! I altana fantastyczna - co to znaczy ze maz ja znalazl, a teraz marudzi ? TAK SIE NIE ROBI !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.05.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Urabiaj, urabiaj! Altanka rewelacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts