MarJel 11.05.2012 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 aleście nagadały Zaraz postaram się odpisać Właśnie siedzę na tarasiku i popijam co nieco tak tak nie na schodach jak dotąd tylko na nowym wypoczynku:P Jeszcze udało mi się przed zmrokiem zrobić kilka fotek na szybko, prawdziwą sesję zrobię jeszcze raz po jutrzjszych targach ogrodniczych:rolleyes:, może uda mi się poczynić jakieś zakupy:popcorn: tarasowe ofkors Dziś działała ekipa ogrodowa, miałam również spotkanie ze stolarzem w sprawie altany powinna być gotowa za miesiąc:wiggle: troszkę ją pozmieniamy tzn. zamiast donic z łupka, będą białe drewniane, altana nie będzie z okrągłych bali tylko kwadratowych , a poza tym ławki stół i cała reszta bez zmian, no i cena ciut niższa, nie wiele, ale zawsze, róznicę przeznaczę na plac zabaw, który też już uzgodniony , a! i jeszcze drewutnię zrobi ten sam stolarz, ale dopiero bliżej jesieni gdyż teraz może się nie wyrobić, choć może mu się uda wcześniej. Jak uparam się z dzieciakami wkleję foty tarasu i odpiszę na pościki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 11.05.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Beda zdjecia !!! O, i altana widze sie szykuje... Pieeeknie bedzie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 11.05.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Czesc Byczku Ja tez majowa panienka Ciesze sie ze zlapalas bakcyla ogrodniczego i bedziesz nam teraz pokazywac swoje zewnetrzne poczynania.Mi bardzo podobaja sie kuliste krzewy wiec tym bardziej bede przebierac nozkami czekajac na kolene foty.Frony domku prezentuje sie wspaniale i juz zaczelam zalowac ze wylalam betonowe schody bo Twoj libet prezentuje sie bosko :jawdrop:Dobrze ze mam chociaz jeszcze jakas szanse z tarasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.05.2012 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Olu, Aguś dziękuję za wszystkie propozycję coś na pewno z tego wybiorę i dosadzę w przyszłości, na razie poczekam na skończony ogród, wtedy będzie wiadomo czego tam brakuje i ile:rolleyes: Mirelko masz rację zbyt kolorowo też nie chcę, ale pałacowo też nie:rolleyes: poczekajmy jeszcze dwa tyg. to się rozjaśni, rysunki, rysunkami w rzeczywistości może wyjść zupełnie inaczej Malkul , dzięki za wykład o katalpie, ale tak mi się podoba to drzewko że zaryzykuję jednak , w razie wu , wywalę i posadzę inne,ale szansę u mnie drzewku dam;) Monia , mówisz żurawki w rabatach? a co to? zaraz sprawdzę Reniu, a mi w tamtym roku żal du..e ściskał na twój taras i z zazdrości pękałam, a gól mi mało nie wyskoczył Limonka wieśniacka? Reni no wiesz;) Nihiru bardzo dziękuję za pozytywną opinię dzięki takim mi się chce dalej działać Anetko, na kolorowo to raczej nie będzie , ale postaram się żeby nie było jak na cmentarzu Majeczko , zaraz będzie dla ciebie kawałek tarsiku obiecanego z twoim przyszłym libetem ( mam nadzieję) będzie pani zadowolona, jak się pani zdecyduje Mario jeszcze trawka nie urosła :lol2: E& co , fotki za chwilunie. Kaka, ale ja też mam wylane schody, w czym problem żebyś miała Libet? Z którego maja byczku jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 11.05.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Majeczko , zaraz będzie dla ciebie kawałek tarsiku obiecanego z twoim przyszłym libetem ( mam nadzieję) będzie pani zadowolona, jak się pani zdecyduje Będą FOTKI hura A miałam już na fm dzisiaj nie wchodzić ... ufff jak dobrze,że jednak weszłam Pani ... proszę Pani już się zdecydowała i jest pewna tej decyzji na 1000000000000% :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.05.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Mebelki fajne, nie mam nic im do zarzucenia, także dziewczynkom które się nad tym zestawem zastanawiają polecam. Technorattan, niby grafitowy,ale czasem w słońcu gdzie nie gdzie wychodzi lekki brązik , poduchy nie są grafitowe, czy czarne jak wydawało się na zdjęciu ze stronki, a ciemno szare- ładne tkanina porządna:yes: Stoliczek wielkościowo taki w sam raz , jak i sofka oraz fotele, zgrabne nie kolubryny bardzo wygodne:rolleyes: Tak na szybciutko jeszcze przed zmrokiem udało mi się pyknąć foto, wcześniej nie mogłam bo wpadła do nas koleżanka, która na dzień dobry wykrzyczała: O! masz zestaw z Almi decor Proszę zwrócić uwagę, że lampa sufitowa wypada centralnie nad stolikiem Oraz na moje jedyne drzewko przy tarasie, któro uchowało się przez całą budowę domu i ma się dobrze- świerk srebrny;) http://img59.imageshack.us/img59/2509/dsc1032zf.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img708.imageshack.us/img708/649/dsc1033s.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img407.imageshack.us/img407/6674/dsc1034j.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img214.imageshack.us/img214/4412/dsc1035x.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img705.imageshack.us/img705/7309/dsc1036ky.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img195.imageshack.us/img195/2618/dsc1037p.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img688.imageshack.us/img688/9008/dsc1039x.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img545.imageshack.us/img545/1079/dsc1040ft.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.05.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 A tu mały dowód że prace ogrodowe się zaczęły.... wyobraźcie sobie że chłopcy centymetr po centymetrze plewili ręcznie dziś w tym ukropie:rolleyes:, tak dokładnie ,że aż mi słabo było http://img4.imageshack.us/img4/8789/dsc1029l.jpg Uploaded with ImageShack.us Dziś tylko dwóch, w poniedziałek będzie więcej ludków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.05.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Wow To odnośnie zestawu na tarasie, a nie facetów - ogrodników:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 11.05.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Martuś taras pięknie się prezentuje ... ale ten zestaw na tarasie ... :jawdrop: Cudny ... sama bym taki chciała :rolleyes: Fajnie,że prace ogrodowe już się zaczęły ... niedługo usiądziesz na tarasie i będziesz napawać oczy swoim pięknym ogrodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 11.05.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Martunia ja z Dnia Zwyciestwa . patrzac na fotki te plyty sa dosc grubawe dlatego ubolewam nad wylanymi schodami bo wydaje mi sie ze mam tam zostawiona minimalna ilosc miejsca (pod plytke) a drzwi otwieraja sie na zewnatrz wiec musi spasic. Supr masz ten zestawik tarasowy-taki dostojny Czy pomiedzy plytami masz polozona fuge tak jak przy gresie czy jest tam cos innego? Martunia zapomnialam wczesniej powdychac do Twojej altanki-Ty to zawsze takie perelki wyniuchasz ze szczeka opada:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.05.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Ale cudnie!!!Marta a te donice na lawendę to mają jakiś otwór na dole? Czy to osłonki i coś masz w środku? Mebelki boskie!!! I wejście i tarasi latarenki na tarasiei projekt ogrodui wszystko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 11.05.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 MarJelko ale masz czadowy taras z mebelkami a jak dojdzie ogrod bedzie miodziooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.05.2012 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Majeczko, Aluś, Kasiu dziękuję Kaka to ty w takim razie jak z dnia zwycięstwa, to jesteś wielką wygraną Między płytami jest fuga. Yuczka, nie mają dziurek podsypałam dno takimi specjalnymi kamyczkami, nie mogę sobie przypomnieć nazwy, na razie lawenda ma się dobrze, co lepiej jakby by były dziurki pewnie? A tak w ogóle to bardzo się cieszę, że wam się podoba:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.05.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 wow:o Jak super ten zestaw wygląda:wiggle: Może jednak ten ciemny do mnie też lepszy by był??? I ta lampa nad stolikiem... no nie wytrzymam:no: - uwielbiam Cię... ty to wszystko robisz bez większej spinki, bez roztrząsania zagadnienia, bez zbędnych analiz i wyszukiwania sztucznych problemów (to rzadkość na tym forum;))... większość decyzji widać, że podejmujesz szybko, a często wręcz pod wpływem impulsu - mało tego - pozwalasz INNYM podejmować te decyzje... a wszystko zawsze wychodzi Ci I.D.E.A.L.N.I.E!!! Jak Ty to robisz??? To wkurzajace:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.05.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Marta mebelki pełen wypas:jawdrop: A wygodne chociaż? Bardzo pasują do Waszego domku:wiggle:Ślicznie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.05.2012 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 wow:o Jak super ten zestaw wygląda:wiggle: Może jednak ten ciemny do mnie też lepszy by był??? I ta lampa nad stolikiem... no nie wytrzymam:no: - uwielbiam Cię... ty to wszystko robisz bez większej spinki, bez roztrząsania zagadnienia, bez zbędnych analiz i wyszukiwania sztucznych problemów (to rzadkość na tym forum;))... większość decyzji widać, że podejmujesz szybko, a często wręcz pod wpływem impulsu - mało tego - pozwalasz INNYM podejmować te decyzje... a wszystko zawsze wychodzi Ci I.D.E.A.L.N.I.E!!! Jak Ty to robisz??? To wkurzajace:mad: Magda - czarownico! rozgryzłaś mnie:P Aż mi się ciśnienie do ust, że,, gupi to ma zawsze szczęście" Chyba sama sobie odpowiedziałaś : bez spinki, roztrząsania, analiz, sztucznych problemów.....i samo jakoś wychodzi, a może mam szczęście do ludzi,a przede wszystkim fachowców;) Tak to śmiesznie opisałaś, ze pękam ze śmiechu Aguś, baaaaaardzo wygodne:yes: To chyab też od poduch zależy, a te są takie w sam raz nie za twarde, nie za miękkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 11.05.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Wyslalam Ci pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.05.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Magda - czarownico! rozgryzłaś mnie:P Aż mi się ciśnienie do ust, że,, gupi to ma zawsze szczęście" Chyba sama sobie odpowiedziałaś : bez spinki, roztrząsania, analiz, sztucznych problemów.....i samo jakoś wychodzi, a może mam szczęście do ludzi,a przede wszystkim fachowców;) Tak to śmiesznie opisałaś, ze pękam ze śmiechu Aguś, baaaaaardzo wygodne:yes: To chyab też od poduch zależy, a te są takie w sam raz nie za twarde, nie za miękkie. :lol2: Oj gupolku, gupolku... czemu ja takim gupolkiem nie jestem - może bym miała więcej szczęścia:rotfl: A tak zgrywam mądralę, a nic mi nie wychodzi:P:P:P:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.05.2012 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 No widzisz, a ja zgrywam blond naiwniarę , zrobię Szreka oczy, to się chłopy nade mną litują i myślą za mnie;) A ja w tym czasie fryzjer, kosmetyczka, zakupy w Londynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.05.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 No widzisz, a ja zgrywam blond naiwniarę , zrobię Szreka oczy, to się chłopy nade mną litują i myślą za mnie;) A ja w tym czasie fryzjer, kosmetyczka, zakupy w Londynie DZIEWCZYNY - UCZMY SIĘ!!!!!!!!!!!!!!! lov'u:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts