MarJel 11.05.2012 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 DZIEWCZYNY - UCZMY SIĘ!!!!!!!!!!!!!!! lov'u:hug: Nie dodałaś: od starszej bardziej doświadczonej koleżanki:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.05.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Obie wariatki:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 11.05.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 (edytowane) Martuśka ,świetny masz kącik wypoczynkowy...mebelki fantastyczne i to, że poduchy są szare a nie czarne to chyba tylko na plus .. normalnie pozazdrościłam.. znowu (nie zazdroszczę tylko tych okienek wyglądających na Twój azyl) Dziękuję za namiar na firmę...ja potrzebuję pomysłu na ogród czyli projektu, a z realizacją sama powalczę -tak jak ci dwaj panowie u Ciebie w ten sposób walczyłam przez cały weekend majowy:mad: a i tak dzisiaj z chemią ruszyłam do boju.. MagdaZZZ trafnie opisała to co nam tutaj prezentujesz... możemy brać z Ciebie przykład:yes: edit.. no to idę do lustra przećwiczyć odpowiednie spojrzenie... ciekawe czy też w Londynie na zakupach wyląduję Edytowane 11 Maja 2012 przez madileo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.05.2012 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Obie wariatki:rotfl: :lol: Martuśka ,świetny masz kącik wypoczynkowy...mebelki fantastyczne i to, że poduchy są szare a nie czarne to chyba tylko na plus .. normalnie pozazdrościłam.. znowu (nie zazdroszczę tylko tych okienek wyglądających na Twój azyl) Dziękuję za namiar na firmę...ja potrzebuję pomysłu na ogród czyli projektu, a z realizacją sama powalczę -tak jak ci dwaj panowie u Ciebie w ten sposób walczyłam przez cały weekend majowy:mad: a i tak dzisiaj z chemią ruszyłam do boju.. MagdaZZZ trafnie opisała to co nam tutaj prezentujesz... możemy brać z Ciebie przykład edit.. no to idę do lustra przećwiczyć odpowiednie spojrzenie... ciekawe czy też w Londynie na zakupach wyląduję :lol2: Dzięki Maduś (nie zazdroszczę tylko tych okienek wyglądających na Twój azyl) jakich okienek?, nie czaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 11.05.2012 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Moze chodzi o szprosy w oknach:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 11.05.2012 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 nie o szprosy..tylko o dom po sąsiedzku... ja nie mam sąsiadów za płotem, więc od razu wyobraziłam sobie wścibską sąsiadkę w oknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 12.05.2012 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Marta, znasz tę stronę: http://gardenpuzzle.pl ? Można się pobawić i zobaczyć swój ogród - chyba coś w sam raz dla Ciebie Byczek z (dawnego) dnia zwycięstwa pozdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 12.05.2012 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Ale duzo byczkow na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 12.05.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Ogród bedzie piekny:)Marta mam pytanie odnosnie uchwytów zobal. Czy w szafkach, które są na zawiasach, otwierane jak np ladówka, to uchwyty masz zeszlifowane pod katem jak w zamrazalniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 12.05.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Joliska to my siostry gwiezdne jestesmy bo ja zapomnialam napisac ze tez z dawnego jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 12.05.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Zawsze się śmieję, że moje urodziny to doniosłe wydarzenie czczone salwami armatnimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 12.05.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Zestaw tarasowy ładnie się prezentuje, i wyglada na mega wygodny, super są te poduchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.05.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 A ja mam wrzuty sumienia, że ciągle nie mogę nadążyć za twoim tempem prowadzenia galerii i budowy:oops: i choć zaglądam to cały czas jestem do tyłu no coś Ty zaglądaj kiedy możesz i na ile możesz - to ma być przyjemność nie obowiązek ciszę się że w ogóle jesteś Co do ogrodu wklejałam Ci kiedyś inka do ogrodu bukszpanowego z Gardenarium - przeglądałaś? Piękne kompozycje - eleganckie z białymi hortensjami....polecam - ja chcę mój przód ogrodu na tym wzorować mam jeszcze 2 stronki do nadrobienia, ale musze już zmykać napiszę tylko że zestaw wypoczynkowy - kolor idelany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.05.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 No widzisz, a ja zgrywam blond naiwniarę , zrobię Szreka oczy, to się chłopy nade mną litują i myślą za mnie;) A ja w tym czasie fryzjer, kosmetyczka, zakupy w Londynie ZAPAMIĘTAĆ I WPROWADZIĆ W ŻYCIE udanego weekendu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 12.05.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 helloł Projekt ogrodu cudny :wiggle: na szczegóły nie zwracam uwagi bo jeszcze nie kumam czaczy Mebelki ogrodowe :jawdrop::jawdrop: Bombowe . Bardzo mi się podobają Wszystkie pozostałe dodatki również z latarenkami na czele ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.05.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 helloł Projekt ogrodu cudny :wiggle: na szczegóły nie zwracam uwagi bo jeszcze nie kumam czaczy karolku, jestes bezbłędna, tudzież obłędna:lol2: Martusia, komentów nie dam rady nadrobic ale wszystko zem widziała i bardzo mi sie ten komplecik podoba, choc ja szukam jak zwykle czegos kanciastego:rolleyes: Martusia, spisz u Ali prawda?(nie wyobrazam sobie, ze bedzie inaczej) I bedziesz na afterparty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 12.05.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 No a nie mowilam ? Pieknie jest Kawa na takim tarasie .... (i wszystko pod kolor, i meble, i doniczki, i latarenki, tylko co to na stoliczku LIMONKOWE stoi !!! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 12.05.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Kawa na takim tarasie .... Ja tam widzę jakieś drineczki a nie kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 12.05.2012 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 A mnie najbardziej zachwyca Libet i to do tego stopnia ,że chyba sama się na niego skuszę nie ty jedna:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 12.05.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 MarJelko, dziękuję za fotorelację zestawu ogrodowego. Jestem na 100% już do niego przekonana, tylko z kolorem teraz nie wiem co wziąć. Czy ktoś ma/planuje ten jasny. Ja się waham. Obydwa mi się podobają, ale boję się, że ten jasny ma jakieś takie różowe te poduchy. Znowu ten ciemny boję się, że szybko wypłowieje i będzie się nagrzewał. I bądź tu mądry. Chciałabym tak jak ty: decyzja, fryzjer, kawka, londyn...niestety to trzeba mieć jeszcze odpowiedni charakter. Dziwię się tylko, że ogrodnicy glebogryzarką najpierw tego nie przeorali. No ale widocznie wolą dłużej dłubać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts