Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam :) Dołączam do grona fanów Twoich pięknych wnętrz :) Rewelacyjny dom! Oglądanie uzależnia :)

Czy mogłabym się dowiedzieć jakiej średnicy są światłowody wiszące nad schodami oraz jakie to są dokladnie światlowody (świecace bocznie?) i ile sztuk wisi u Ciebie oraz jak zostały zamontowane?

Pozdrawiam serdecznie :)

Pogoda taka fajna, pewnie woli inne rzeczy robic, niz siedziec przed kompem :))

Ja osobiscie wolalabym byc teraz na naszej budowie, myc okna, szorowac podlogi, lazienki niz siedziec w pracy i w klawiature stukac ;) Tym bardziej, ze do przeprowadzki juz coraz blizej..

Martusia, jakbys tu jednak zajrzala, to mam kolejne pytanie - moglabys jakas fotke zrobic, gdzie byloby widac miejsce 'laczenia' sciany ze szklem, ktore masz w kuchni? Konkretnie chodzi mi o to, czy ta sciana z zegarem jest w rownej plaszczyznie z szyba, czy moze szyba odstaje od sciany i jesli tak, to czy masz tam jakas listwe, czy inny bajer, a moze zwyczajnie tylko frez szyby.. U nas juz niedlugo maja montowac kuchnie i musze sie ostatecznie wypowiedziec w tej kwestii.. :)

Martusia, czy miedzy blatem granitowym i sciana Ty masz silikon? Ja sie upieram przy takim rozwiązaniu a pan zaproponował mi jakies ....cokoliki 5mm:eek:
ola ja mam silikon między blatem i lacobelem na ścianie. a między blatem i ścianą nie mam nic( krótszy bok);)