emiranda 29.05.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 No to ja Wam powiem co robila, prała, prasowala, odwoziła dzieci do przedszkola i szkoły, odbierała dzieci, zajmowała sie swoja praca,, dopilnowywała prac ogrodowych, gotowała, bawiła sie , opiekowala się rodziną......................malo jak na jedna osobę? Czy jest jeszcze czas forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.05.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 No to ja Wam powiem co robila, prała, prasowala, odwoziła dzieci do przedszkola i szkoły, odbierała dzieci, zajmowała sie swoja praca,, dopilnowywała prac ogrodowych, gotowała, bawiła sie , opiekowala się rodziną......................malo jak na jedna osobę? Czy jest jeszcze czas forum? ja znajduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.05.2012 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Kurcze no człowiek na chwilę wypisał się z klubu , narobiło się zaległości, chce nadrobić i net mi cos się dzisiaj jak na złość tnie Wkurza mnie strasznie, a odpisywania trochę mam, więc przełożę to na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 29.05.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 No proszę kogo ja widzę, witamy, witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.05.2012 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Martusia ja też ciekawa jestem czy wymyśliłaś coś nowego? :popcorn: I jak ogród?? - panowie skończyli wyrywać chwasty - czy dalej skubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.05.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 tez mam silikon, kazalam zuzankowemu wpuscic jak mi szklo zakladal. Miedzy blatem i sciana tez. I dobrze, bo ostatnio wielki kubek herbaty przewrocilam. Wszystko by sie wlalo za szafki. Silikon bezbarwny, fajnie sie sprawuje, ladnie wygladamiałam to samo napisać Kurcze no człowiek na chwilę wypisał się z klubu , narobiło się zaległości, chce nadrobić i net mi cos się dzisiaj jak na złość tnie Wkurza mnie strasznie, a odpisywania trochę mam, więc przełożę to na jutro juuż jest jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 31.05.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Kurcze no człowiek na chwilę wypisał się z klubu , narobiło się zaległości, chce nadrobić i net mi cos się dzisiaj jak na złość tnie Wkurza mnie strasznie, a odpisywania trochę mam, więc przełożę to na jutro I to miał być ten wielki powrót w wielkim stylu, phhi:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 31.05.2012 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Kochane Me :oops: wybaczcie że tak was ostatnio zaniedbuję, a szczególnie swój wątek bo do was to czasem po cichaczu zaglądam, a nawet coś skrobnę Nie mam nawet jakiegoś sensownego wytłumaczenia, co niektóre wiedzą z jakimi problemami się borykam i co mi zabiera sporo czasu, a tak po za tym to życie po prostu życie, doba jest za krótka Jak wiecie doszedł też ogród:rolleyes:, w ostatnich dniach działały u nas od 7 rano nawet 4 ekipy : 1. ogrodnicy, 2.panowie od kostki pod altanę, 3. panwie od palcu zabaw 4. panowie od:rolleyes: kurcze mam na końcu języka yyyyy no tego co na dachu i słońcem podgrzewa wodę w domu, no ten , aaaaa solary , coś tam trzeba było przy nich pogrzebać Zabijcie mnie, ale nie nadrobię dwóch tygodni, bo trochę na plotowałyście, a część już nie aktualna, jak np. moja dieta , mąż nadal się katuję, a ja mu gotuję co dzień, ważę, a potem zawijam w te sreberka i pakuję do pracy Schudł już 8 kg, oczywiście siłowania itd. Ja natomiast ograniczyłam żarło, staram się mniej i zdrowiej i też doszły ćwiczenia Odpowiem tylko na zadane mi pytania, resztę postów oczywiście przeczytałam z miłą chęcią, ale pozostawię bez odpowiedzi bo by mi się zeszło do rana. MaBuka Przepraszam, że dopiero po dwóch tygodniach witam się z tobą, no tak się jakoś złożyło.... Nie wiem czy tu jeszcze zajrzysz, ale bardzo dziękuję za tyle ciepłych słów i zapraszam częściej. Widzę że jesteśmy prawie sąsiadkami Lubartów to rzut beretem od nas niki 5 mebelki na taras są firmy focus garden http://focusgarden.pl/zestaw-trivento-black-p-332.html Ślężankaaa Witam serdecznie, nie odpowiem Ci fachowo jak zostały zamontowane światłowody, nawet nie byłam przy ich montażu... tak świecą całe w bok też. Nie wiem ile dokładnie sztuk wisi, żeby był efekt musi być ich sporo, u nas jest ich chyba coś ok. 300m. linki są różnej długości. Średnica światłowodu yyyyy może ok 4-5 milimetrów? kamiku u mnie szkło licuje się ze ścianą, odpowiednio wcześnie ściana była przygotowana pod nie i pogrubiona płytami karton gips, aby była równa powierzchnia. Także szkło nigdzie nie odstaje tylko równa się ze ścianą. Gdzieś już wklejałam komuś fotkę, jak znajdę to wrzucę raz jeszcze. hazelku, mam silkon:yes: mariomili , chciałaś fotkę drzwi przesuwnych szklanych? Miałam wrócić w wielkim stylu i pokazać gotowy ogród, ale u mnie nadal rozpierducha , jak położę potwory postaram się wkleić pole walki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.05.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 odezwała się i obiecała fotki:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 31.05.2012 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 No tak wygląda ogród http://img545.imageshack.us/img545/7435/20120529170132.jpg Uploaded with ImageShack.us A tak roślinki to tylko część reszta jeszcze dojdzie następnym tirem - żartowałam , już nie tirem Brzuski podrośnięte z lekka jak i cała reszta http://img341.imageshack.us/img341/3787/20120531085647.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img189.imageshack.us/img189/838/20120531085609.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img593.imageshack.us/img593/2526/20120531085659.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img24.imageshack.us/img24/1151/20120531085739.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img14.imageshack.us/img14/2117/20120531085911.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.05.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 MARTA to wszystko twoje:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 31.05.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 o matko jakie duze te roslinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 31.05.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Będę pod wrażeniem jeśli wszystko się przyjmie w tym rozmiarze . Wygląda naprawdę imponująco . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 31.05.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Dziewczynki zrozumcie, mamy wścibskich sąsiadów;), nie mogliśmy czekać 10 lat aż wszystko podrośnie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 31.05.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Jessuuusicku, ale piękne roślinki. A jakie wielkie brzozy . Martusia, to są brzozy pożyteczne? Zdradzisz ile kosztowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 31.05.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Martusia, gratuluje Kochana, ze sie tyle dzieje:wiggle: u mnie tez takie pobojowisko:sick: kostka i ogród jednoczesnie i rozpierducha niezła (a pamietasz, co Ci mówilam w czasie naszych pogaduch u Ali o tym:rolleyes:).Roslinki piekniaste (tfu, tfu-coby nie urzec:rolleyes:) Martunia, mam na szybko pytanko: gdzie kupowałas swoje komplety poscieli?no wiesz...te piekne szare poszewki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 31.05.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Cha cha Martuś, ja nic nie mówię a wlasciwię mówię, ciesze się, że będziecie mieli tyle roślinek w ogródku super, z niecierpliwościa czekam, aż to wszystko zostanie posadzone :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 31.05.2012 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 rere cały kosztorys mam w samochodzie, jedynie pamiętam cenę za wszystkie rośliny, a nie szczegółowo, ale jutro zajrzę i napiszę. Hazelku, ale konkretnie które poduszki? Pościel, czy któreś ozdobne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 31.05.2012 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Alu, ja już już dostaję wściku d...y:rolleyes: tak się nie mogę doczekać , ale gdzie mi z moimi brzózkami do twoich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 31.05.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 ale będzie faaaaajnie jak już to wszystko posadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts