yuka 01.06.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Kochana, jak z pod Wawy, to jednak proszę o info:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 01.06.2012 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 (edytowane) Do garderoby tez moga byc:yes: Prysznic przy saunie tam masz szare płyteczki, tak? Edytowane 1 Czerwca 2012 przez mariomili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.06.2012 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Skoczyłam na dwór obczaić ceny( na drzewkach są nazwy wraz z ceną) Aguś, ty masz smykałkę ogrodową, już czuję jak nas powali na kolana twój ogród:yes: mirelko, ej nie przesadzaj dożyjesz, jak Cię ostatnio widziałam wyglądałaś kwitnąco, na umierającą nie wyglądałaś U mnie sporo krzaków które wyjątkowo wolno rosną i tak np. bukszpany 4szt. mam 8 letnie i z tego co pamiętam kosztował jeden ok.350zł, ale mam też sporo ciut mniejszych może nie takich dorodnych, ale piękne i duże i te już były po 160 zł Brzoza doorenbos z bieluśką korą koszt 595zł jedna Yuczka, poleciałam zapytać ogrodników , to szkółka http://www.grabczewscy.com/ z miejscowości Runów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.06.2012 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Mario, za momencik wrzuce te foty drzwi co mam, a w saunie nie mam szarych płytek tylko białe wpadające w krem:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 01.06.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Mario, za momencik wrzuce te foty drzwi co mam, a w saunie nie mam szarych płytek tylko białe wpadające w krem:p Nie w saunie tylko w pomieszczeniu obok masz prysznic i tam masz chyba szare? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.06.2012 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Mario, w sanie na podłodze mam szare w takie jakby trójwymiarowe kwadraciki - chyba że o te ci chodzi? bo tak to oprócz naszej łazienki szarych płytek nigdzie nie mam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 01.06.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Mario, w sanie na podłodze mam szare w takie jakby trójwymiarowe kwadraciki - chyba że o te ci chodzi? bo tak to oprócz naszej łazienki szarych płytek nigdzie nie mam:cool: No własnie o te trojwymiarowe mi chodzi:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.06.2012 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Mario, drzwi szklane do garderoby, zrobiłam z bliska, takie z daleka to są u mnie na 1 str. chyba http://img19.imageshack.us/img19/3091/20120531192116.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img256.imageshack.us/img256/7866/20120531192133.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img205.imageshack.us/img205/3388/20120531192141.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.06.2012 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 No własnie o te trojwymiarowe mi chodzi:wave: Ekstara że się wreszcie dogadałyśmy, tylko że ja nie pamiętam nazwy tych płytek:rotfl: Jak mąż wróci to zapytam, pamiętam że on je zamawiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 01.06.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Ekstara że się wreszcie dogadałyśmy, tylko że ja nie pamiętam nazwy tych płytek:rotfl: Jak mąż wróci to zapytam, pamiętam że on je zamawiał No mi cały czas o nie chodziło, to Ty nie wiesz jakie masz płytki w domu:p Dzięki Martuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 01.06.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Marta zaraz wyślę ci cenę na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.06.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Agusia pocieszyłaś mnie, że wszystko Ci się przyjęło, eh żeby mój ogród choć w połowie przypominała twój:rolleyes: Martusia, kochana nawet sobie nie żartuj- Twój ogród będzie najpiękniejszy:yes: Gdzie mi tam do Ciebie:p Po wsadzeniu oczywiście roślinki trzeba bardzo dużo podlewać, żeby się ukorzeniły na nowo i będzie cacy. Trzymam kciuki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 01.06.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Marta! Ale ogrodowa dżungla powstaje . Duże, dorodne okazy drzew i krzewów :yes:Jestem pewna,że powstanie ogród marzeń I to w tak krótkim czasie A to wszystko nie przepłacone własnym potem i zdartymi paznokciami Szczęściara z Ciebie Martuś .Tylko My wszystko "tymi rencami" Żartuję ;)Będzie piknie jak wszystko u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.06.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Marta kurna chata toż u ciebie będzie prawdziwy, dorodny ogród będzie, rośliny piękne i ogromne i aż mi się ciśnie na usta ile cie to kosztować będzie jak jedna brzoza 600 zł, ło matko, tyś jest największa szczęściara z nas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 01.06.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Alu, chyba wczoraj polecałam u Beaty (Bogumil) tego bloga bo skończyłam czytać. Jest piękny. Aniu faktycznie ogrod jest cudowny, takie ogrody z mężem uwielbiamy i te pięknie zrobione zdjęcia, jestem zachwycona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 01.06.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 MarJel - Jestem Ci bardzo, bardzo, bardzo wdzięczna za odpowiedź! Dziękuję że specjalnie dla mnie liczyłaś te linki Wybacz że Cię tak męczę o te światłowody ale po prostu zakochałam się w nich i faktycznie nie dawało mi to spokoju Posiadam schody dywanowe ze szklaną barierką i chciałabym umieścić te światłowody podobnie jak u Ciebie ale ja nie mam miejsca wolnego pomiędzy balustradami, dlatego mam nadzieję że jakoś to się u mnie będzie prezentowało U Ciebie wygląda to zniewalająco! Chciabym aby światłowody tworzyły linie o długości ok. 60 cm, długość 3,70. Ostatnie pytanie Masz barwę ciepłą czy zimną tych światłowodów? Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 01.06.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Normalnie te twoje roślinki http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/flowers/smileys-flowers-413527.gif wyrwały mnie z butów http://forum.barcis.pl/images/smilies/pragnie.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/poklony.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 01.06.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Martus i znow dalas czadu Olbrzymiaste te Twoje roslinki i jakie sliczne.Jak dojdzie altanka to chyba Cie znienawidze :rotfl:No wlasnie kiedy bedzie gotowa zebym nie przegapila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.06.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Marta, poszalałaś! Będzie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.06.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Maruska rośliny wymiatają!!!!!!!!!!!!!!! :jawdrop: A ja widziałam je "na żywca" dzisiaj kolo Ciebie przejeżdzałam Drzwa są gigantyczne!!!!!!!!!!!! A kolory wielkich piwowni posadzonych przed domem cudne!!! Moi rodzice takie mają i je uwielbiam Jednym słowem proszę trzymamć kontakt do swoich ogrodników dla mnie bo przy kolejnym domu pewnie z nich skorzystam Marusia już jest, a będzie jeszcze bardziej PIĘKNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts