monika996 24.07.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 ola do mnie też przyjechala prz\yjaciolka z mężem i tez nic nie powiedzieli;) czy się podoba , czy nie;) i co wtedy myśleć?????? chyba to jednak zazdrość:)u niektorych tak się ujawnia. warto powiedzieć cokolwiek , a nie zupełnie nic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 24.07.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 A ja wolę nie usłyszeć nic, niż usłyszeć "no ładnie masz...", bo tak wypada Moja kumpela, podczas mojej pierwszej u niej wizyty, stwierdziła, że wie o tym, że spodoba mi się tylko jej łazienka, bo reszta jest zbyt kolorowa To lubię! A kiedy komuś czegoś podzazdraszczam, to otwarcie o tym mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.07.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 pewnie, ale jakikolwiek komentarz na pierwszy raz zawsze jest!!! bo nie wierzę ,że nie. a tak bez slowa, jakby nty raz;) to coś nie tak:) wiadomo,że z gusta są rózne. tak byśmy wszystkie tak samo wyglądały i miale takie same domy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 24.07.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Fakt, ja staram się wyłapać choćby drobiazgi, które mi się podobają i o nich mówię Nie przeszłoby mi jednak przed gardło chwalenie czegoś, do czego nie mam przekonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 24.07.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Patent na wyłapywanie detali jest super - też stosuję Jakoś głupio mi piać z zachwytu nad czymś, co mi zupełnie nie leży, szczególnie kiedy znajomi doskonale wiedzą, że takich rzeczy nie lubię. Zazwyczaj w takich sytuacjach boję się, że wyczują ściemę. A jakiś ładny szczegół czy ciekawe rozwiązanie zawsze się znajdzie - i wtedy zupełnie szczerze i prosto z serca chwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 24.07.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Wielkie dzięki dziewczyny:) Ja również staram się zawsze znalezc coś co można pochwalić u kogoś, bo to zawsze jakoś przyjemniej:) U nas jeszcze w sumie mało widać, ale "ktoś" mnie nieraz bardzo wkurza, dlatego to napisałam. Jak większość z Was na forum, u nas będzie biało- szaro, czarno, dlatego już psychicznie szykuje się na komentarze typu "szpitalnie" hehe Ola, rozwaliłaś mnie pisząc o Twojej babci i diabelskich kolorach:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.07.2012 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Ależ u mnie gwarno:lol: Witam Was wszystkie Kochane po powrocie z zaświatów. Anetko, rere, Olu, moniko, Justynko, Magdzińska Ivy, E&co, kakusku, emiranda, Oldzia, psie,Venusku, Elano, Ślężanko, psosin, toffe, yuczka, admete, nihiru, mirela, Karolcia, pysiaczku, Janiela, Saly, Reni, Joliska:hug::hug::hug: psisin kamyki na rabatach to grys ozdobny z granitu, o szczegóły-cenę podpytam i dam znać. Faktycznie jest bardzo podobny do kostki naszej. Jak jest suchy jest bardziej biały z szaro-gafitowymi nakropieniami, a jak jest mokry robi się szary . Bardzo dziękuję za wszystkie komplementy ogrodowe, mam nadzieję szczere? Zazdrość no z tematem trafiłyście do dobrego wątku. Właśnie przez nią ostatnio znikłam z fm. Ktoś nie mógł przeżyć czyjegoś, mojego szczęścia i powywracał mi trochę w życiu osobistym.... Jeśli chodzi o komentarze odnośnie domu, odwiedzających nas gości, bywa tak że nic nie mówią i nie wiadomo, czy się podoba czy nie ( choć w sumie nie ma to dla mnie znaczenia ) To jednak po jakimś czasie dzwonią i pytają: jeden z przykładów- ,,,a słuchaj gdzie kupiłaś tą np. lampę, wiesz jest tak beznadziejny wybór w sklepach że ta twoja ostatecznie by mi pasowała ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.07.2012 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Olunia to się nam tu lepiej przyznaj co ty robisz w tych Niemczech taka młoda z taką chatą! mi tu też śmierdzi jakimś szemranym interesem Zaraz Ci kochana naskrobię i wyślę to historyję moją, tylko skoczę na akurat u mnie nie chodziło o ,,majątek" ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 24.07.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Marta-FANTASTYCZNIE,ZE WROCILAS!!!! Ludzie chamy sa(przepraszam za moj jezyk:rolleyes:) My tez nie raz uslyszelismy.... OGROD CUDOWNY I BARDZO ZAZDROSZCZE-ale w taki pozytywny sposob.... Pozdrawiam i zawsze podgladam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.07.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 ola no to wiem , co robisz:lol2: a ty marta jak piszesz o tych twoim powywracanym życiu ,aż mam ciarki:( ale z ciebie super babka i wrocilas tryskająca optymizmem- tak trzymaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 24.07.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Co za historia MarJel... Nie znam szczegółów...mogę się tylko domyślać i współczuję Najważniejsze, że wszystko się dobrze zakończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.07.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Martuś, jak mawiała Bożena Dykiel w filmie "Wyjście awaryjne" - "Podłość ludzka nie ma granic". Przykro tylko, że jakiś miałki zazdrośnik potrafił narobić problemów A propos zazdrośników majątkowych to też kiedyś u siebie pisałam o takich dziwnych odwiedzinach i np. opukiwaniu blatu, czy aby na pewno to kamień Poza tym zero komentarza... dopiero po jakimś czasie dostałam maila, że w sumie to całkiem fajnie sobie urządziliśmy, ale i tak jeszcze tyyyyle kasy trzeba, żeby to wykończyć słodko-gorzki komplement jakbym sama o tym nie wiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.07.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Dzięki za wsparcie Kochane:hug:Jak to się mówi co nas nie zabije to nas wzmocni.A ja mam nadzieję że moja ,,przyjaciółeczka" wie, że całe zło, jakie wyrządzimy komuś, kiedyś do nas wróci..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.07.2012 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Marta ,wyczyść skrzynkę ,migusiem sie robi:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 24.07.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Jak ktoś jest pierwszy raz w domu i nic nie mó∑i to znaczy ,że zżera go zazdrość ,a co do zawiści bo ktoś ma dobrze to wiem ,że są tacy ludzie ,i mogą nieźle namieszać,ale to prymitywy ,najgorsze jak znajdzie się taki wśród rodziny.Na szczęście mnie,albo ja nie mam takiego znajomego,albo za mało mam:)Jeśli chodzi o ogród, to dopasowany do domu,dopracowany w każdym szczególe,Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 24.07.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Oj Martuś, lepiej z dala od takich przyjaciółeczek. Dzielna babka z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.07.2012 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Basiu dziękować za komplement:) Rere, teraz to ja mam oczy nawet wiesz gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.07.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Rere, teraz to ja mam oczy nawet wiesz gdzie? Martuś waryjatko, jak ja się cieszę , że wróciłaś ps. Twoja skrzynka znowu zapchana:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.07.2012 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Martuś waryjatko, jak ja się cieszę , że wróciłaś ps. Twoja skrzynka znowu zapchana:yes: Już odepchałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 24.07.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Ale fajowo że już jesteś Ogród mistrzostwo A z zazdrosnymi znajomymi to chyba wszędzie tak samo Moja koleżanka przyjechała do mnie 3 dni po wprowadzinach zamiast docenić ile udało mi się w te parę dni że nasza chatka zaczeła wyglądać domowo To ona: ,, A tutaj macie ryskę , tu Wam chyba nie wyszło? ładniejszych grzejników to nie było? generalnie szukała jakiś nie dociągnięć A najlepszy był tekst ,, O ta łązienka to Wam nawet wyszła;),, oczywiście następnego zadzwoniła wypytać o projekt i takie tam Cóż tu wiecej gadać Samo życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts