Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja wolę nie usłyszeć nic, niż usłyszeć "no ładnie masz...", bo tak wypada :) Moja kumpela, podczas mojej pierwszej u niej wizyty, stwierdziła, że wie o tym, że spodoba mi się tylko jej łazienka, bo reszta jest zbyt kolorowa :D To lubię!

A kiedy komuś czegoś podzazdraszczam, to otwarcie o tym mówię :yes:

Patent na wyłapywanie detali jest super - też stosuję :yes:

Jakoś głupio mi piać z zachwytu nad czymś, co mi zupełnie nie leży, szczególnie kiedy znajomi doskonale wiedzą, że takich rzeczy nie lubię. Zazwyczaj w takich sytuacjach boję się, że wyczują ściemę. A jakiś ładny szczegół czy ciekawe rozwiązanie zawsze się znajdzie - i wtedy zupełnie szczerze i prosto z serca chwalę ;)

Wielkie dzięki dziewczyny:)

Ja również staram się zawsze znalezc coś co można pochwalić u kogoś, bo to zawsze jakoś przyjemniej:)

U nas jeszcze w sumie mało widać, ale "ktoś" mnie nieraz bardzo wkurza, dlatego to napisałam.

Jak większość z Was na forum, u nas będzie biało- szaro, czarno, dlatego już psychicznie szykuje się na komentarze typu "szpitalnie" hehe

Ola, rozwaliłaś mnie pisząc o Twojej babci i diabelskich kolorach:wiggle::wave:

Ależ u mnie gwarno:lol: Witam Was wszystkie Kochane :hug: po powrocie z zaświatów.

Anetko, rere, Olu, moniko, Justynko, Magdzińska Ivy, E&co, kakusku, emiranda, Oldzia, psie,Venusku, Elano, Ślężanko, psosin, toffe, yuczka, admete, nihiru, mirela, Karolcia, pysiaczku, Janiela, Saly, Reni, Joliska:hug::hug::hug::hug::hug:

psisin kamyki na rabatach to grys ozdobny z granitu, o szczegóły-cenę podpytam i dam znać. Faktycznie jest bardzo podobny do kostki naszej. Jak jest suchy jest bardziej biały z szaro-gafitowymi nakropieniami, a jak jest mokry robi się szary .

Bardzo dziękuję za wszystkie komplementy ogrodowe, mam nadzieję szczere? :lol2:

Zazdrość:rolleyes: no z tematem trafiłyście do dobrego wątku. Właśnie przez nią ostatnio znikłam z fm. Ktoś nie mógł przeżyć czyjegoś, mojego szczęścia i powywracał mi trochę w życiu osobistym....

Jeśli chodzi o komentarze odnośnie domu, odwiedzających nas gości, bywa tak że nic nie mówią i nie wiadomo, czy się podoba czy nie ( choć w sumie nie ma to dla mnie znaczenia ;)) To jednak po jakimś czasie dzwonią i pytają: jeden z przykładów- ,,,a słuchaj gdzie kupiłaś tą np. lampę, wiesz jest tak beznadziejny wybór w sklepach że ta twoja ostatecznie by mi pasowała ..." :rotfl:

Olunia to się nam tu lepiej przyznaj co ty robisz w tych Niemczech :lol2: taka młoda z taką chatą! mi tu też śmierdzi jakimś szemranym interesem :lol:;)

Zaraz Ci kochana naskrobię i wyślę to historyję moją, tylko skoczę na :razz:

akurat u mnie nie chodziło o ,,majątek" .....

Martuś, jak mawiała Bożena Dykiel w filmie "Wyjście awaryjne" - "Podłość ludzka nie ma granic". Przykro tylko, że jakiś miałki zazdrośnik potrafił narobić problemów :hug:

A propos zazdrośników majątkowych to też kiedyś u siebie pisałam o takich dziwnych odwiedzinach i np. opukiwaniu blatu, czy aby na pewno to kamień :D Poza tym zero komentarza... dopiero po jakimś czasie dostałam maila, że w sumie to całkiem fajnie sobie urządziliśmy, ale i tak jeszcze tyyyyle kasy trzeba, żeby to wykończyć :cool: słodko-gorzki komplement ;) jakbym sama o tym nie wiedziała :)

Jak ktoś jest pierwszy raz w domu i nic nie mó∑i to znaczy ,że zżera go zazdrość ,a co do zawiści bo ktoś ma dobrze to wiem ,że są tacy ludzie ,i mogą nieźle namieszać,ale to prymitywy ,najgorsze jak znajdzie się taki wśród rodziny.Na szczęście mnie,albo ja nie mam takiego znajomego,albo za mało mam:)

Jeśli chodzi o ogród, to dopasowany do domu,dopracowany w każdym szczególe,Super

Ale fajowo że już jesteś :wave::hug:

Ogród mistrzostwo

A z zazdrosnymi znajomymi to chyba wszędzie tak samo

Moja koleżanka przyjechała do mnie 3 dni po wprowadzinach zamiast docenić ile udało mi się w te parę dni

że nasza chatka zaczeła wyglądać domowo To ona: ,, A tutaj macie ryskę , tu Wam chyba nie wyszło? ładniejszych grzejników to nie było?

generalnie szukała jakiś nie dociągnięć

A najlepszy był tekst ,, O ta łązienka to Wam nawet wyszła;),,

oczywiście następnego zadzwoniła wypytać o projekt i takie tam

Cóż tu wiecej gadać Samo życie