MarJel 18.07.2011 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Moje blaty w miejscu, gdzie najczęściej są użytkowane wyglądają obecnie średnio, muszę je lekko zetrzeć papierem i ponownie zaolejować. No właśnie mirelko ja bym zaraz olała sprawę, albo przekładała na jutro i doprowadziła że blaty byłby do wymiany. A gdzie się urlopowało, chwal się mi się tu szybciutko:D My się nie możemy zdecydować gdzie w tym roku wyruszyć, a chcemy za nie całe dwa tyg. Marzy mi się jakaś wyspa Hiszpańska:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.07.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Marjel ja też właśnie chciałam zrobić drewniany blat ze wzgledu na cenę granitu, ale mąż powiedział, że woli z czego innego zrezygnowac a granit kupic, jedna z lepszych decyzji w naszym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.07.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 lady własnie gdzie twój pikny domek, ja tez czakam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.07.2011 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 No właśnie mirelko ja bym zaraz olała sprawę, albo przekładała na jutro i doprowadziła że blaty byłby do wymiany. A gdzie się urlopowało, chwal się mi się tu szybciutko:D My się nie możemy zdecydować gdzie w tym roku wyruszyć, a chcemy za nie całe dwa tyg. Marzy mi się jakaś wyspa Hiszpańska:rotfl: Ja odpoczywam na wsi nad morzem. W mojej galerii wkleiłam zdjęcie pokazujące jak się zabawiałam . Potrzebuję ciszy, spokoju, koni, dobrego jedzenia, pustej plaży. A że zbieramy na wykończeniówkę więc zamknęłam się w 2 tysiącach za całą rodzinę. W przyszłym roku powtórka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 19.07.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Ja chciałam tylko tak nieśmiało zapytać gdzie Twoja galeria, co!? No gdzie ja się pytam:P A tu : http://forum.muratordom.pl/showthread.php?183109-domek-w-mie%C5%9Bcie-zapraszamy-w-nasze-skromne-progi-%29&p=4817513#post4817513 Trochę się wstydzę,bo się rozczarujecie . Buziole! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 19.07.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 lady własnie gdzie twój pikny domek, ja tez czakam Reni! Zapraszam serdecznie.Tylko nie oczekuj zbyt dużo,bo u mnie w porównaniu z Tobą naprawdę banalnie .Kurcze-przeżywam tą galerię jak żaba okres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 19.07.2011 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Ktoś kiedyś zdjęcia obiecywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.07.2011 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 A tu : http://forum.muratordom.pl/showthread.php?183109-domek-w-mie%C5%9Bcie-zapraszamy-w-nasze-skromne-progi-%29&p=4817513#post4817513 Trochę się wstydzę,bo się rozczarujecie . Buziole! aaaaaaaa jessu już lecę do Ciebie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.07.2011 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Ktoś kiedyś zdjęcia obiecywał Właśnie, kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 19.07.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Właśnie, kto? I co zadecydowałaś w kwestii wyspy, granit idzie tylko na blat czy boki też. Ja chyba zrobiłabym samą górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.07.2011 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 I co zadecydowałaś w kwestii wyspy, granit idzie tylko na blat czy boki też. Ja chyba zrobiłabym samą górę. Dzisiaj mam spotkanie ze stolarzem i dogadamy wszystkie szczegóły. Póki co skłaniam się że kamień tylko na blat, a boki białe:yes: Mam nadzieję że mi coś jeszcze doradzi. Coś nowego w domku się pokazało, postaram się pyknąć trochę fotek na dniach. Aha wczoraj miałam spotkanie ze stolarzem od schodów, w ostatnim tygodniu lipca ma zacząć montować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.07.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Matra, wkleiłam nowe fotki kuchni u mnie komentach, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.07.2011 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Matra, wkleiłam nowe fotki kuchni u mnie komentach, zapraszam ooo biegnę już do Ciebie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 20.07.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 (edytowane) Trzymam za słowo i czekam na foty balustradę przy schodach będziesz miała szklaną? wiesz może jaki koszt? Edytowane 23 Lipca 2011 przez joliska Używaj przycisku "Edytuj post" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia76 20.07.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 MarJel i u Ciebie pieknymi wnetrzami powiewa musze jeszcze caly watek przleciec, ale juz na poczatku zgapilam umywalke, bodajze w wc pozdrawiam, gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.07.2011 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 balustradę przy schodach będziesz miała szklaną? wiesz może jaki koszt? Tak balustrada szklana montowana na rotulach, dostałam pierwszą wycenę u mnie jest ok. 10m balustardy i tak : szkło 12mm hartowane 13500zł natomiast szkło podwójne (8 + 8 ) i po między folia wyszło 16500zł Decydujemy się na tą drugą i niestety droższą, ale bezpieczniejszą wersję. Mam nadzieję jeszcze negocjować cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.07.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 MarJel i u Ciebie pieknymi wnetrzami powiewa musze jeszcze caly watek przleciec, ale juz na poczatku zgapilam umywalke, bodajze w wc pozdrawiam, gosia Dziękuję Gosiu i zapraszam jak najczęściej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.07.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 wpadłam prosto z wybrzeża zaległości nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.07.2011 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 wpadłam prosto z wybrzeża zaległości nadrobić Cześć pasiulku, ale Ci dobrze, nie dość że na wakacjach, to jeszcze nad morzem i z dostępem na fm:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia76 20.07.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Dziękuję Gosiu i zapraszam jak najczęściej:D chetnie, chetnie a wiesz, ze jak tu pare dni temu pierwszy raz zagladnelam to chyba pierwszy Twoj watek lyknelam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts