Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

Moje blaty w miejscu, gdzie najczęściej są użytkowane wyglądają obecnie średnio, muszę je lekko zetrzeć papierem i ponownie zaolejować.

No właśnie mirelko ja bym zaraz olała sprawę, albo przekładała na jutro i doprowadziła że blaty byłby do wymiany.

A gdzie się urlopowało, chwal się mi się tu szybciutko:D

My się nie możemy zdecydować gdzie w tym roku wyruszyć, a chcemy za nie całe dwa tyg. Marzy mi się jakaś wyspa Hiszpańska:rotfl:

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No właśnie mirelko ja bym zaraz olała sprawę, albo przekładała na jutro i doprowadziła że blaty byłby do wymiany.

A gdzie się urlopowało, chwal się mi się tu szybciutko:D

My się nie możemy zdecydować gdzie w tym roku wyruszyć, a chcemy za nie całe dwa tyg. Marzy mi się jakaś wyspa Hiszpańska:rotfl:

Ja odpoczywam na wsi nad morzem. W mojej galerii wkleiłam zdjęcie pokazujące jak się zabawiałam :). Potrzebuję ciszy, spokoju, koni, dobrego jedzenia, pustej plaży. A że zbieramy na wykończeniówkę więc zamknęłam się w 2 tysiącach za całą rodzinę. W przyszłym roku powtórka.

Ja chciałam tylko tak nieśmiało zapytać gdzie Twoja galeria, co!? No gdzie ja się pytam:P

A tu :p:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?183109-domek-w-mie%C5%9Bcie-zapraszamy-w-nasze-skromne-progi-%29&p=4817513#post4817513

Trochę się wstydzę,bo się rozczarujecie :(.

Buziole!

I co zadecydowałaś w kwestii wyspy, granit idzie tylko na blat czy boki też. Ja chyba zrobiłabym samą górę.

Dzisiaj mam spotkanie ze stolarzem i dogadamy wszystkie szczegóły. Póki co skłaniam się że kamień tylko na blat, a boki białe:yes: Mam nadzieję że mi coś jeszcze doradzi.

Coś nowego w domku się pokazało, postaram się pyknąć trochę fotek na dniach.

Aha wczoraj miałam spotkanie ze stolarzem od schodów, w ostatnim tygodniu lipca ma zacząć montować:D

balustradę przy schodach będziesz miała szklaną? wiesz może jaki koszt?

Tak balustrada szklana montowana na rotulach, dostałam pierwszą wycenę u mnie jest ok. 10m balustardy i tak :

szkło 12mm hartowane 13500zł

natomiast szkło podwójne (8 + 8 ) i po między folia wyszło 16500zł

Decydujemy się na tą drugą i niestety droższą, ale bezpieczniejszą wersję.

Mam nadzieję jeszcze negocjować cenę :sick: