kakusek 19.08.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Martunia juz chyba bedziesz powoli wracac z tych wakacji Jak tam altanka -bedzie przygotowana na jesienne grilowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.08.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Martusia sie wakacjuje i jeszcze troche jej nie będzie Nadrobi napewno po przyjeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 20.08.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Martusia sie wakacjuje i jeszcze troche jej nie będzie Nadrobi napewno po przyjeździe Karolcia dobrze, że to napisałaś bo już zaczęłam się o nią martwić :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 27.08.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam, :welcome: jestem nową forumowiczką idopiero zaczynam ale muszę Ci powiedzieć że jestem pod wrażeniem całego domy no i oczywiście Twojego dziennika budowy. Co za precyzja i fachowość. Szczerze sie przyznam ze obejrzalam calosc i zaczynam jeszcze raz od poczatku. Bede zadawac pytania a jak sie zmobilizuje to sama zaczne pisac o swojej budowie. Dopiero jestem na etapie wstawiania okien wiec jeszce nie ma o czym pisac. Ale przy urzadzaniu sie zacznie Jeszcze raz PEŁEN SZACUN za CAŁOŚĆ Edytowane 27 Sierpnia 2012 przez gosia-goja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 27.08.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Marta a Ty jeszcze sie wczasujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janiela 29.08.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Marjelko, Saly proszę o pomoc. Ekipa położyła nam pół salonu płytek LAZIO bo w trakcie okazało się, że niesamowicie się rysuj,ą zwykłe położenie poziomicy pozostawiało rysy jestem załamana , aż nie możliwe. Złożyliśmy reklamacje, czekamy, ale wstępnie powiedzieli, że tak się rysują, ŻE TO GRES POLEROWANY I NIESTETY W KONTAKCIE Z PIASKIEM ITD TAK SIĘ ZACHOWUJE, czy to możliwe nic o tym nie pisałyście . Pod światło rysy są bardzo widoczne. Chłopaki zerwali te płytki bo zdecydowali z moim M, że po pół roku będą nadawały się do wymiany Nie wiem która pierwsza odpisze ale bardzo proszę o opinię. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 29.08.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 MarJel a czy mozesz mi powiedziec jakie to płytki w łazience te sliczne czarne w paski i biale we wzorki? Jak moge prosic to takze wymiary i cene łóżka bialego z sypialni bo namiary na 'stanucha" juz mam tylko nie wiem jakie ma ceny sypialnia rewelacja ja tylko zamienie na czarne tapety. Jestem pod totalnym wrazeniem i tak jak mowilam czytam od poczatku po kolei :) pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 31.08.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Wracając do zasłon będą wisiały na trzech oknach, w każdym po dwie, czyli 6 sztuk;) W dużym balkonowym- z wyjściem na taras, w gabinecie otwartym na salon, oraz w tym dużym podwójnym w salonie ( za kanapą) i te będą na szynie wychodzące z wnęki, reszta na tradycyjnych karniszach, wszystkie szyte na jednej tej samej taśmie edit. dorzucę foto, żeby wszystko było jasne( wszystkie czy-3 )widoczne łyse okna http://img444.imageshack.us/img444/9205/dsc0997x.jpg Uploaded with ImageShack.us W kuchni i jadalni zostają rolety rzymskie, przez lato, na zimę planuję do kupuić dodatkowy komplet na zmianę http://img29.imageshack.us/img29/9581/dsc1000l.jpg Uploaded with ImageShack.us powiedz proszę czy wygodne te eamsy.z podłokietnikami i czy te czarne ładnie wyglądają. mogę jakiś namiar na sklep dostać? poza tym piękne wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 01.09.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Marjelko i ja poproszę namiary na sklep z eamsikami.Normalnie chyba sie w nich zakochałam ,szkoda że mój małżonek nie rozumie tej mojej nowej miłości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.09.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 z czasem zrozumie skoro mój mąż pokochał ghosty to wszystko jest możliwe + rozważa kupno eamsa dla siebie - pozazdrościł mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 02.09.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 obys miała racje.Dz\ięki za wsparcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.09.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Podbijam watel zebys Martus mogla sie odnalezc po powrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 02.09.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Martuś, ale masz długaśne wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 03.09.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Tęsknimy-ja bardzo :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 11.09.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 MarJel no normalnie doopsko Ci skopać to mało :P:P.I nie tłumacz się ,że się urlopujesz ,bo Maja już przecież do szkoły chodzi Wracaj do nas ,bo tęsknię bardzo :( Zgadzam się z Olą w 100000% :yes::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.09.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Martuś, bo i ja już czekam z bacikiem:evil:. Wraaaacaaaj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata2 11.09.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Witam serdecznie gratuluje pięknego domu! Prosiłabym o podanie nazwy czarnych płytek w łazience:)są prześliczne:) z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.09.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Marjeluuuuuuuuuchnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 17.09.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Dziewczyny macie jakieś wieści od Marty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.09.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts