lea1719506104 25.10.2012 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 joliska wczoraj widziałam tu w watku-ale juz link usuniety niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 25.10.2012 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Usunięty, na szczęście Czymś innym jest wklejanie zdjęć przez właściciela domu, a czymś innym przez osoby trzecie... Zwłaszcza, kiedy właściciel, chcąc chronić swoją prywatność, pokazuje i usuwa zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 25.10.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Dobrze ,że tak sie stało, że link został usuniety:yes:.MarJelka jak bedzie chciała pochwalic sie swoim ogrodem to zrobi to sama:) Napisze tu jeszcze raz kochana MarJelko masz cudny,bajeczny ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.10.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Martusiu cieszę się że wszystko w porządku. I ja tęsknię A ogród ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ale bym zobaczyła Chyba muszę przyjechać http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif Buziaki zostawiam jeśli zaglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 25.10.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Dobrze, że usunięty bo MarJel kiedyś pisała, że nie pokazuje na forum domu z zewnątrz. A swoją drogą ogród bardzo piękny i pasujący do otoczenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 25.10.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Czyli miałam nosa pisząc, że może Marjelka nic nie wie o tych zdjęciach:rolleyes: Dobrze, że się wyjaśniło bo już miałam donosić do osób mających z nią kontakt (czyt. Karolcia:)) Pozytyw z tej całej sytuacji jest taki, że wygląda na to że nas czytasz, i wpadasz na fm - tak więc Dzień dobry Martuśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 25.10.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Hmmm Dziewczyny ja tez jestem za tym aby to właściciel wklejał swoje zdjęcia i się nimi chwalił Nie róbmy tego za kogoś (czyt. dobre obyczaje forum) Pozdrawiam PS Jak ktoś ma zamiar wklejać zdjęcia mojego domu niech próbuje tak dla jasności jestem prawnikiem Dobrze wiedzieć Saly:rolleyes: Wiesz, Bełchatów niedaleko Łodzi, więc w razie czego wiem gdzie szukać dobrego prawnika;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.10.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Martaaaaaa łer ar ju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.11.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 zajrzyjcie tutaj koniecznie, proszę - chodzi o spalony dom naszej forumowej Nelci http://forum.muratordom.pl/showthread.php?208966-Nelli-Sza-splonal-dom-(&p=5605358#post560535 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 05.11.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Marjkea odwiedza inne dzienniki a o swoim zapomniała :P Wybaczam, bo mam słabość do blondynek Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku. Będę czekać cierpliwie, niczym na ukochanego :rolleyes: :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.11.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 słabość do blondynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 14.11.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 słabość do blondynek Venuska Ty się tu nie chichraj ze mnie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 17.11.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Martuś ,łobuzie wracaj http://emotikona.pl/emotikony/pic/0acute.gif,dwa tygodnie już minęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 18.11.2012 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Wracaj wracaj :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.11.2012 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Marta wróci i na pewno znowu nas powali swoją dekoracją świąteczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 25.11.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Venuska masz nadzieję, że masz rację Może Martuśka zrobi nam prezent na święta i się pojawi chociaż na chwilkę :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.11.2012 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 (edytowane) Kochane me:) Żyję, żyję ale co to za życie.... ciągle na bombie zegarowej, w pogotowiu.... Nie będę się jednak użalać nad sobą i nad swoim losem bo nie po to się dziś ujawniłam żeby biadolić Jednak w ramach wytłumaczenia- musicie się jeszcze uzbroić w cierpliwość zanim wrócę na stałe, a wrócę obiecuję!, ale jeszcze nie teraz. Tak to tajemniczo wszystko brzmi, wiem:rolleyes:, ale uwierzcie trochę się działo- dzieje. Więź z fm- z Wami jest na tyle silna,że zaglądam regularnie do Was tyle, że się nie udzielam jak dawniej bo tak jak wyżej wspomniałam jestem zbyt pochłonięta swoimi sprawami- problemami. Także uwierzcie śledzę Was na bieżąco, przeżywam Wasze dylematy, cieszę się z sukcesów, podziwiam nowe zakupy, dodatki,ozdoby świąteczne, metamorfozy, ciąże, narodziny, nadal się inspiruję....a więc ciocia MarJelka wbrew pozorom cały czas czuwa nad Wami Co w domku: (będą fotki jak zrobię) -altana zrobiona, ogród też - sauna zrobiona -nowa konsola zakupiona na górnym holu pod galerią zdjęć stoi (pozdrawiam Karolcię ) - zasłony na dole, szare som:) -ozdóbki świąteczne, kupione i zamówione (pozdrawiam Karolcię ) - drewutnia będzie we wtorek (tym sposobem zewnątrz domu skończone) Nadal szukam szafki rtv i bufetu do salonu-jadalni Co jeszcze chciała powiedzieć?:rolleyes: chyba jestem zbyt podniecona że znowu tu piszę i skupić się nie mogę Dlatego wrzucę Wam na zamydlenie oczu fruwającą w obłokach MarJelkę czekającą na lepsze jutro....zdjęcie sprzed kilku dni, udało mi się wyrwać na cudowną wyspę by móc naładować moje wyczerpane baterie. ----------------------------------------------------------------------------------------- Bardzo proszę wszystkie osoby piszące do mnie prywatne wiadomości z pytaniami związanymi z domem o powtórzenie pytania-jeśli nadal aktualne (najlepiej nie na priv, a tutaj, tak mi będzie prościej) gdyż się pogubiłam i nie wiem komu odpisałam, a część pytań już skasowałam Całuje Was wszystkie i wybaczcie że tak pojawiam się i znikam. Mam nadzieję, do szybkiego... Edytowane 25 Listopada 2012 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.11.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 :hug: czekamy :yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 25.11.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Martucha,lasencjo :jawdrop:,Ty moja kochana :hug:.Cieszę się ,że jesteś ,choć na chwilkę .Wyglądasz zaj..........,o tak :jawdrop:.I co ja czytam Karolkowa konsolka ,to Cię informuję ,że będę mieć taką samą ,już wkrótce :lol:Ozdoby też mam od Karolki :lol2: Czekam na więcej fotek .Trzymam kciukasy za rozwiązanie wszystkich problemów ,buziaki ,pa pa :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.11.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 O Martuś . Ach te problemy, trzymają się Ciebie i trzymają. Poszłyby se już Tego Ci życzę i czekam na come back. Ps. Zapomniałam skomentować zdjęcia. Fantastyczna z Ciebie Laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts