monika996 25.11.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 marta czuwasz mówisz???? aco ty robisz,że tak schudłaś!!!!! wow, jaka figura?????? super:yes: na Grand Canarii, albo w okolicach byłaś????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.11.2012 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 ivy Oleńko cholero, przeca pisałam że się nadal inspiruje tak to ta sama kosolka:lol2: już stoi ze dwa tyg. choinki też będziemy miały podobne wykorzystuję was i wasze pomysła a, co mi zrobicie macie dobry gust,a ja mam ciężki czas, a żyć i kończyć dom trzeba nadal A niby taka nie szczęśliwa, teraz będzie, a tu wyszło, że przebiegła lisica:p Dzięki laseczko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 25.11.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Moje pomysły ,jeśli Ci tylko przypadną do gustu ,możesz wykorzystywać do woli .Tyle ,ile ja zerżnęłam lub mam w planach zerżnąć z Twojego domu ,to ho ho .Także ,jeśli mogę się przydać ,w tym ciężkim dla Ciebie okresie ,to będzie mi bardzo miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 25.11.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 marta trzymam kciuki za powrot do normalności:hug: kochana z ciebie dziewczyna i dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.11.2012 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 (edytowane) O Martuś . Ach te problemy, trzymają się Ciebie i trzymają. Poszłyby se już Tego Ci życzę i czekam na come back. Ps. Zapomniałam skomentować zdjęcia. Fantastyczna z Ciebie Laska Wrócę, niech tylko poskładam się z powrotem marta czuwasz mówisz???? aco ty robisz,że tak schudłaś!!!!! wow, jaka figura?????? super:yes: na Grand Canarii, albo w okolicach byłaś????? Monia nie chciałabyś tej diety cud zwanej po prostu ,życie'' Poważnie! jedyny plus tej całej historii że zrzuciłam zbędny balast Moniś byłaś blisko- Lanzarote Edytowane 25 Listopada 2012 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.11.2012 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Moje pomysły ,jeśli Ci tylko przypadną do gustu ,możesz wykorzystywać do woli .Tyle ,ile ja zerżnęłam lub mam w planach zerżnąć z Twojego domu ,to ho ho .Także ,jeśli mogę się przydać ,w tym ciężkim dla Ciebie okresie ,to będzie mi bardzo miło No to będziemy kwita ufff:lol2: wykorzystujmy się w takim razie nadal jak gdyby nigdy nic:D marta trzymam kciuki za powrot do normalności:hug: kochana z ciebie dziewczyna i dasz radę Kochana i naiwna niestety Moni, zapomniałam a na grand canarii miałam między lądowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.11.2012 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 A mój synuś w domu zwany Stachem mi się budzi dzisiaj jak na złość i kursuję góra dół , mało tego mąż wzywa, aż te chłopy to zazdrosne mam:rolleyes: nie dadzą się nacieszyć stęsknionej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.11.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 No nareszcie Martusia Kochana musimy sie spotkać na kawusię koniecznie!!! Moze dasz rade w grudniu ??? A w styczniu jak mała Pola podrośnie to nawiedzimy Lady i jej maleńką księżniczkę Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 26.11.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Wczoraj widzialam zdjecie ale z wrazenia padlam i pisze dopiero dzisiaj wygladasz fantastycznie:jawdrop: Trzymam kciuki zeby wszystko sie dobrze skonczylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 26.11.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 oooojest moja kochana wczasowiczkaa ja ci wczoraj maiika wystosowałam:yes: Martuś fajnie ze konsolka jest już na miejscu czekam na foteczkę i zajrzyj na pocztę oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 26.11.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 O MarJel wróciła na chwilkę, a ja się nawet na zdjęcie nie załapałam szkoda . Pozdrawiam i życzę wytrwałości . Bo chyba wiem co przeżywasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 26.11.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Martusia Ja ponawiam zaproszenie i fajnie ze się odezwałaś czekamy jak wrócisz na stałe Buziaki wielkie i uściski:hug: Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.11.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 marta niech zostanie kochana, naiwna wyrzuć ze słownika/:yes: a wyglądasz zajeb....cie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.11.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 ja sie na fotkę nie załapałam wiec poproszę na piva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 26.11.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 To nie fair!!!!:bash: Wchodziłam tutaj niemal codziennie, czasami kilka razy na dzień Tak jak pisałam, czekałam na Ciebie niczym na ukochanego:D, a tu przegapiłam Twoją wizytę:bash: I zdjęcie:bash: Nie fair nie fair:bash: Proszę na priva jeśli to możliwe :D:yes: Marjelka Cieszę się, że się odezwałaś Mam nadzieję, że wszystkie problemy same się w końcu rozwiążą:yes: Jak już się ze wszystkim uporasz to proszę wróć do nas, potrzebujemy Twoich rad, Twojego gustu i fajnego podejścia do życia :yes: Czekam na zdjęcie:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.11.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Marta Wpadłaś jak po ogień i fotkę tylko na chwilkę zostawiłaś:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.11.2012 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Dziewuszki:hug:, ale mnie do was ciągnie:hug: Przy was zapominam choć na chwilę....i znowu dziś jestem:lol: Karolcia, kawka z Tobą zawsze dawaj tylko znać kiedy Ci pasuję. Ja do 15 jak jestem w pracy, jestem również dyspozycyjna( mogę się wyrwać) i mogę gdzieś na mieście, a po 17 zapraszam do mnie:yes: Sylwię nawiedzimy koniecznie, małą Lady już bym całowała po stópkach, nie wiem czy do stycznia wytrzymam Kasia, nie zawstydzaj mnie dziękuję za komplementy Karolka59, czytałam mailika zaraz odpiszę. Konsolkę obfocę, jak już coś na nią kupię no wiesz jakąś łozdóbkę, bo teraz taka łysiutka pod galeryjką stoi, może masz jakąś propozycję, coby na nią postawić? Daila, Saly, Monia, dziękuję za ciepłe przywitanie i również mocno ściskam wbrew pozorom siłę jeszcze mam Pudzianową Magdzinska, ty mnie zawsze rozwalisz na łopatki :lol2: Byłabym zołza najgorsza jakbym Ci tej fotki nie pokazała, w nagrodę że jesteś dla mnie zawsze taka miła za chwilę wrzucę jeszcze raz i może wyszperam jeszcze jakieś inne wakacyjne z dzieciakami. Tylko to chwilę potrwa. Aneciu, mój prywatny psychologu, najlepsiejszy i najmądrzejszy na świecie :hug: To ja ide szukać tych foteczek, tym razem znowu w roli głównej gospodyni:P, bo znów mi się nie udało dziś obfocić nowości domowych:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.11.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 26.11.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Fajnie ze jestes ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.11.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Martusia, witaj znowu pokazałabyś jeszcze raz swoje zdjęcie, bo się wczoraj na nie nie załapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts