lidszu 26.11.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 A co to za konsolka, o której tak piszesz, bo ja szukam do mojego hallu na górze i nic nie mogę znaleźć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.11.2012 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 ivy, E&co, Lidzia Już szukam foteczek ale cięzko coś wybrać bo większość w bikini zaraz coś wybiore mniej zbreźnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.11.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 no to ja się nie ruszam:) , pójdę spać jak focie zobaczę:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 26.11.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Jestem i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.11.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Matko kochana, weszłam na minutkę wysłać maila, patrzę i oczom nie wierzę:o Martusia wróciłahttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_happygroup.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_cheerleader.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_egyptian.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_cheerleader.gif Trzymam kciukasy, żeby wszystko wróciło do normy:hug:i... czekam na fotki, bo poprzedniej nie widziałam:mad::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 26.11.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Ja tam wybredna nie jestem, moze byc w bikini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 26.11.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Martus, jak fajnie, ze sie odezwalas.. stesknilam sie za Twoimi wpisami, zdjeciami domku Tym bardziej ciesze sie, ze mam to szczescie zastac Cie tu online, bo ja tylko na minutke wpadlam.. A ze jestes dla mnie pierwsza i najwieksza inspiracja na tym forum, co pewnie widac chociaz po czesci mojego domku.., to radosc jest tym wieksza :lol2::lol2: Trzymam kciuki za to, zeby sie u Ciebie, to co sie wyprostowac powinno. Duzo wytrwalosi, wewnetrznej sily i wiary, ze bedzie dobrze, bo BEDZIE Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.11.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Ja tam wybredna nie jestem, moze byc w bikini tak...ja tez nie będę marudzić:DMartuś dawaj zdjęcia, nioooooooo:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 26.11.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Ja juz mialam isc sie uczyc ale w takim razie poczekam na zdjecia:cool: nauka nie zajac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.11.2012 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 (edytowane) Uwaga! Teraz będzie różowo i kolorowo i pewnie ciężko uwierzyć że to kobieta po przejściach:lol2:, ale na czas urlopu przywdziałam szatę nie wiem jak to się stało ale fotki mam albo roznegliżowane albo w rózowym!!! :eek: Na szczęście 4 różowe sukienki plażowe zostawiłam w Egipcie- w łazience( na wakacjach rodzinnych-z dziećmi), zapomniałam znaczy się o nich:lol2: Natomiast na wyspach( wypad z m, bez dzieci) żeby było sprawiedliwie w łazience zostawiłam depilator:lol2:, ale ładowarkę zabrałam :lol2: Blondina Tu w stroju motyla;), próbująca wzbić się do nieba ------------------------------------------------------------- Tu zrezygnowana, próbująca rzucić się do oceanu , a potem w rózowych klapeczkach zejść nie mogła ---------------------------------------------------------------- Tu w ramionach tej brzydszej połowy:P -------------------------------------------------------------------- Egipt z dzieciakami ------------------------------------------------------------------------ Tu bez okularów ------------------------------------------------------------------------- uffff wyszłam z wprawy z wklejaniem zdjęć :rolleyes: Edit. koniec fotek Edytowane 27 Listopada 2012 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 26.11.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 O ty cholero, jaka laska z Ciebie. Super was widzieć , zadowoleni, uśmiechnięci. Piękna rodzinka. Fajnie ze jesteś, aż mi humor sie poprawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 26.11.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Kurcze, i mama i corka :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 26.11.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Super z Was Rodzinka Synek przystojniak, Coreczka sliczna i nie moge uwierzyc ze masz tak duze dzieci bo wygladasz mlodziutko MarJelko wygladasz naprawde fantastycznie a figure masz idealna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 26.11.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Haha torebkę mam taka sama:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.11.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Martuś, lasencja z ciebie niesamowita A rodzinka cudna - dzieciaki słodziaki i mąż też słodziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.11.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Marta wyglądasz kwitnąco:jawdrop::jawdrop:, REWELACJA Kochana! Miło mi poznać całą Rodzinkę:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.11.2012 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Lidzia to ta sama konsola którą ma Karolek59 czarna szklana na metalowych skrzyżowanych nóżkach z dwiema szufladkami śliczna i nie droga. Agusia, witaj Kochana po latach :hug: Rere nie przesadzaj z popcornem :hug: Kamiku, nioooo widziałam Twoje łazienki, aż męża zawołałam strasznie to miłe że jestem inspiracją Cudnie się urządziłaś O patrzcie! stringi i cycki chcą oglądać, phi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 26.11.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Pięęęęęęęęęęęknie Ale Maja jest podobna do mojej siostry :jawdrop:(jak była w jej wieku ofkors,teraz ma 22).Jak znajdę fotkę ,to Ci podrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 26.11.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Sliczna kobieta z Ciebie i dzieciaczki jakie ladne :rolleyes: Meza celowo omine, bo ja poza moim innych facetow nie widze, wiec.. Fotki tryskaja szczesciem Zycze Ci Martus, abys zawsze mogla byc taka usmiechnieta i radosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.11.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Martuś http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_likeualot.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_likeualot.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_likeualot.gif Cudna rodzinka, Ty jesteś laska nie z tej ziemi:Phttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_shock.gif a córcia to cały tatuś Ja bym już ją pilnowała na Twoim miejscu:rotfl: Dzięki za cudne focie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts