pasie 20.07.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Cześć pasiulku, ale Ci dobrze, nie dość że na wakacjach, to jeszcze nad morzem i z dostępem na fm:D taaaa niby pełnia szczęścia ale pogody nima:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciaz 21.07.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Płytki nie były jeszcze myte, są zakurzone bardzo, ale wydaję mi się że będą dobre w utrzymaniu czystości. Przy tym całym bałaganie i kurzu który jest teraz w domu, ciągle się błyszczą edit. Oldzia dzięki że mnie zastępujesz:D Czesc, Witam się kolejny raz, kolejny raz gratuluję pięknych wnętrz i chciałam kolejny raz poprosić o pomoc Zamierzam zamówić Twoje płytki Lazio Bianco Poler, pojechałam dzisiaj na "Rusałkę"(koleżanki Lublinianki będą wiedzieły,że to zagłebie wykończeniówki) i Pan mi te płytki szczerze odradzał!!!!że takie ciężkie w utrzymaniu,że wszystko widać, trzeba imregnować....itp. Powiedz(napisz) jak jest naprawdę......Muszę kupić 45m2, więc to nie mała powierzchnia do czyszczenia...... czekam na odp. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.07.2011 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 dorciaz, jak wiadomo gres polerowany ma swoich przeciwników i zwolenników, ja zawsze byłam przeciwniczką i chciałam te same płytki, ale w macie, jednak mąż i mój mój wykonawca mnie namówili na poler. Miałam tak jak ty obawy, jak to będzie z utrzymaniem czystości, na szczęście już mogę stwierdzić, że to był jeden z najlepszych wyborów materiałów które wybraliśmy do domu:yes:. Dzięki temu, że płytka jest w kolorze szaro, kremowo, beżowym- nie widać kurzu, oprócz tego płytki mają takie jakby załamania-mazy, bo jak wiesz kafle są imitacją kamienia, przez co nie widać ewentualnych zachlapań. Oczywiście nikogo nie namawiam bo niby jaki miałabym w tym interes, ale szczerze mówię że jestem zadowolona:D Dodam jeszcze na zachętę, że odwiedzający goście mój jeszcze nie zamieszkały dom pierwsze co chwalą to właśnie podłogę ps. Musiałam trafić na rusałce na innego pana, pożyczałam od nich te płytki aby sprawdzić czy będą pasowały do reszty i nikt mnie nie zniechęcał, ale ostatecznie zamawiałam gdzie indziej:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciaz 22.07.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 dorciaz, jak wiadomo gres polerowany ma swoich przeciwników i zwolenników, ja zawsze byłam przeciwniczką i chciałam te same płytki, ale w macie, jednak mąż i mój mój wykonawca mnie namówili na poler. Miałam tak jak ty obawy, jak to będzie z utrzymaniem czystości, na szczęście już mogę stwierdzić, że to był jeden z najlepszych wyborów materiałów które wybraliśmy do domu:yes:. Dzięki temu, że płytka jest w kolorze szaro, kremowo, beżowym- nie widać kurzu, oprócz tego płytki mają takie jakby załamania-mazy, bo jak wiesz kafle są imitacją kamienia, przez co nie widać ewentualnych zachlapań. Oczywiście nikogo nie namawiam bo niby jaki miałabym w tym interes, ale szczerze mówię że jestem zadowolona:D Dodam jeszcze na zachętę, że odwiedzający goście mój jeszcze nie zamieszkały dom pierwsze co chwalą to właśnie podłogę ps. Musiałam trafić na rusałce na innego pana, pożyczałam od nich te płytki aby sprawdzić czy będą pasowały do reszty i nikt mnie nie zniechęcał, ale ostatecznie zamawiałam gdzie indziej:p .....PRZEKONAŁAŚ MNIE czekalam na Twoją odpowiedz,zeby zamawiać Zamierzam zamawiać http://www.modnalazienka.pl/index.php?main_page=product_info&cPath=69_76&products_id=4107 to jest link z Twojego dziennika ze str.10 Dobrze robie? Ty też tu zamiawiałaś? I proszę napisz jeszcze czy impregnowałaś Lazio dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.07.2011 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 .....PRZEKONAŁAŚ MNIE czekalam na Twoją odpowiedz,zeby zamawiać Zamierzam zamawiać Pięknie teraz w razie nie zadowolenia z płytek będzie na mnie;) Płytki nie impregnowaliśmy, nasz wykonawca się dowiadywał i nie ma takiej potrzeby. dorciaz, praktycznie wszystkie materiały zamawiał mi mój wykonawca, taka była z nim umowa od początku wykończeniówki, on nam kupował w znajomych mu firmach tam gdzie ma jakieś spore rabaty. Szczerze się przyznaję że nawet sama nie kupiłam i nie wniosłam do domu choćby baterii. Ja mu tylko wysyłałam linki co chcę. Także nie wiem niestety gdzie kupował te lazio bianco:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.07.2011 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Na koniec chwalę się jaką kupiłam przed chwilą lampę do sypialni gościnnej, w której dzisiaj zostały złożone mebelki, jak dla mnie wyszło bardzo fajnie, fotek jeszcze brak, ale może na weekendzie pyknę, jak powiesimy lampę oczywiście:D Lampa jest bardzo długa, 75 cm długości, na żywo wygląda stokroć ładniej, jest taka romantyczna:p, te zwisy to łańcuszki, a na końcach wiszą łezki. http://img813.imageshack.us/img813/8680/a10e178ff66854eae03c363.jpg Uploaded with ImageShack.us Dzisiaj piątek? o to ja zmykam na pifffko do sąsiadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciaz 22.07.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Pięknie teraz w razie nie zadowolenia z płytek będzie na mnie;) Takiej opcji nie przewiduję))))))))))) dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 23.07.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 hej MarJeluśJa taka zalatana ostatnio jestem że tylko z ukrycia poczytuje co tam u Ciebie się dzieje.No ale takiej lampy bez komentarza nie mogłam zostawić CUUUUUUDOWNA bardzo mi się podoba Pozdrawiam Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.07.2011 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 (edytowane) Co raz bliżej..... Edytowane 23 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.07.2011 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 (edytowane) We wnęce za regałem będzie szafo garderoba, coś w tym stylu,tylko kurcze podobno nie można już w ikei kupić uchwytów hemnes:( , a mi potrzebne 4 do tej szafy, coby pasowała do reszty:rolleyes: [ Edytowane 23 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.07.2011 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 (edytowane) Sypialnia dla gości:) Dokupię jeszcze jedną szafkę nocną, nie wiem czemu mi się wydawało że się nie zmieści:rolleyes: Edytowane 23 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.07.2011 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 (edytowane) Hol na górze, na podłodze jest parkiet dębowy, teraz może wydawać się chłodny, myślę że po ściągnięciu tektury zrobi się cieplej,na jednej ze ścian będzie galeria zdjęć, balustrada będzie szklana, schody dębowe. Edytowane 23 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.07.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Jerunia Marjel wytłumacz się proszę szybciutko co u Ciebie na holu zwisa (ale zabrzmiało ) to jakaś girlanda? Mi się zawsze marzyło takie coś przy schodach... ale na lampę nie ma miejsca, ani podłączenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.07.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Marjel, gdzie kupowałaś dębowe listwy przypodłogowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 24.07.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 We wnęce za regałem będzie szafo garderoba, coś w tym stylu,tylko kurcze podobno nie można już w ikei kupić uchwytów hemnes:( , a mi potrzebne 4 do tej szafy, coby pasowała do reszty:rolleyes: http://img651.imageshack.us/img651/5466/zdjecieg.jpg MarJel co to za szafa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 24.07.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Są zdjęcia Pokoje czekają już na zamieszkanie a podłogi na ich odkrycie i użytkowanie. Ślicznie, naprawdę super wszystko wygląda, dech zapiera:jawdrop: Kusisz tym pokojem gościnnym;) Już nie mogę doczekać sie całej reszty. Jakie masz parapety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.07.2011 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Venus, ten zwis przy schodach to światłowody zakończone kryształowymi kulkami. Lidzia, listwy dębowe jak i białe zamawiałam tam gdzie drzwi wewnętrzne i zewnętrzne w firmie stolarskiej kozłowski drzwi. Basia, nie wiem co to za szafa, znalazłam gdzieś w necie, szukałam czegoś na wzór mebelków hemnes na ten wzór będzie robił stolarz szafo garderobę u córki w pokoju. marimili, parapety mam marmurowe crema marfil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 25.07.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Basia, nie wiem co to za szafa, znalazłam gdzieś w necie, szukałam czegoś na wzór mebelków hemnes na ten wzór będzie robił stolarz szafo garderobę u córki w pokoju. I wszystko jasne. Dzięki - świetna ta szafa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.07.2011 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 I wszystko jasne. Dzięki - świetna ta szafa Mam nadzieję że uda mu się zrobić podobną, choć moja nie będzie taka zgrabna bo drzwi będą sporo szersze, w każdym bądź razie niebawem się przekonamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 25.07.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 będziemy czekać na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts