kamiku 26.11.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Kamiku, nioooo widziałam Twoje łazienki, aż męża zawołałam strasznie to miłe że jestem inspiracją Cudnie się urządziłaś no co zrobic, skoro Twoje mi sie taaak bardzo podobaly..? Przynajmniej do jednej lazienki wybor plytek byl latwy Cudnie, to Ty masz urzadzony domek, my poki co nadal walczymy Jutro montaz schodow, podejscie drugie.. Jako, ze pierwsze pierwszy stolarz musial zrywac, bo spitolil nam zabieg na maksa, mam mocne obawy.. prosze, trzymaj za mnie kciuki, zebym nerwowo wytrzymala.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 26.11.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Piękne fotki Ale Ty śliczna jesteś,a dzieciaczki urocze !!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.11.2012 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 mariomili,E&co, Kasia, Anetko, Lidzia, Oluś, Aguś, Kamiku Wy to potraficie wciskać kity i prawić komplementy :hug: Ola chcę tą fotkę Aguś ona, moja Maja, podobno ma już pierwszą randkę za sobą Mikołaj ma na imię Kamiku w takim razie za schody trzymam &&&& jak najmocniej się da:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.11.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 MarJel, ale z Ciebie laska Te nogi A córka to rzeczywiście piękność Witam się po długiej przerwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.11.2012 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Piękne fotki Ale Ty śliczna jesteś,a dzieciaczki urocze !!! Pozdrawiam Fotoszop, odchudziłam trochę uda, ale zapomniałam powiększyć biust Dzięki lea:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.11.2012 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 MarJel, ale z Ciebie laska Te nogi A córka to rzeczywiście piękność Witam się po długiej przerwie Witaj Ilonko i przy okazji gratulacje serdeczne składam przyszłej mamie, cudowna wiadomość!!!! a i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.11.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Aguś ona, moja Maja, podobno ma już pierwszą randkę za sobą Mikołaj ma na imię Juuuuużżżż? No się zaczęło:lol2: Smycz musisz kupić Martuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 26.11.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Piękna z Was rodzinka. Radość ze zdjęć bije. Aż trudno uwierzyć, że masz tyle na głowie. Córa tatusiowa, synuś mamusi, ale to już kiedyś tutaj stwierdziłyśmy. Martuś, a Ty cudna, zjawiskowa, super laska. Figurę masz rewelacyjną. Zazdoszczę troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.11.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Również dziękuję Super, że tym razem załapałam się na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 26.11.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Jutro podeślę Ci na pw ,bo mam na płycie ,płyta w sypialni ,a m już śpi ,więc nie będę się teraz tłukła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 26.11.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Aż mnie zatkało:yes::yes: Musiałam obejrzeć zdjęcia kilka razy, bo nie wiedziałam co napisać:lol2: Ślicznotka z Ciebie, nie ma co:D:D Jestem w szoku, tym bardziej, że jeśli dobrze pamiętam z ostatniego zdjęcia, nie ma Cię teraz dobrych parę kilogramów Oczywiście wcześniej też wyglądałaś super, ale teraz to jest FIUFIUUUU nie pogadasz :lol2: Córa przecudna, poważnie pilnuj jej:yes: Synka mało widać, ale widać że strasznie urósł od ostatnich zdjęć które ja widziałam (kiedyś z parku ze spaceru) O mężu się nie wypowiadam, bo nie wypada (bo mój śpi u góry:lol2:) Ale największe wrażenie to robisz Ty i naprawdę nie słodzę i nie kłamię jak Bozię kocham:D Patrząc na Twoje zdjęcia, myślę że też muszę znowu wrócić do blondu (mój naturalny kolor:D) Pozdrawiam i proszę zaglądaj częściej:hug: Jakoś tak radośniej z Tobą na forum:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.11.2012 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Juuuuużżżż? No się zaczęło:lol2: Smycz musisz kupić Martuś A żeby się cholera jeszcze przyznała sama Zapomniała wyłączyć fb na kompie a klikała z telefonu na górze ze swojego pokoju, a my z m na dole czytamy i się cucimy na wzajem Piękna z Was rodzinka. Radość ze zdjęć bije. Aż trudno uwierzyć, że masz tyle na głowie. Córa tatusiowa, synuś mamusi, ale to już kiedyś tutaj stwierdziłyśmy. Martuś, a Ty cudna, zjawiskowa, super laska. Figurę masz rewelacyjną. Zazdoszczę troszkę Dokładnie jak piszesz, Maja( w domu Mania:D) buzia taty reszta moja, Bartuś( w domu Staś) na odwrót. Również dziękuję Super, że tym razem załapałam się na zdjęcia Jak tak specjalnie Ilonka czekałam żebyś świeciła się na zielono i trafiła na focie, coby mnie myszy nie zalęgły się w domu Jutro podeślę Ci na pw ,bo mam na płycie ,płyta w sypialni ,a m już śpi ,więc nie będę się teraz tłukła Spoczko Oluś nie rozbudzaj mężusia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.11.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Lidzia to ta sama konsola którą ma Karolek59 czarna szklana na metalowych skrzyżowanych nóżkach z dwiema szufladkami śliczna i nie droga. myślałam raczej o białej, ale muszę zobaczyć tą czarną w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.11.2012 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Aż mnie zatkało:yes::yes: Musiałam obejrzeć zdjęcia kilka razy, bo nie wiedziałam co napisać:lol2: Ślicznotka z Ciebie, nie ma co:D:D Jestem w szoku, tym bardziej, że jeśli dobrze pamiętam z ostatniego zdjęcia, nie ma Cię teraz dobrych parę kilogramów Oczywiście wcześniej też wyglądałaś super, ale teraz to jest FIUFIUUUU nie pogadasz :lol2: Córa przecudna, poważnie pilnuj jej:yes: Synka mało widać, ale widać że strasznie urósł od ostatnich zdjęć które ja widziałam (kiedyś z parku ze spaceru) O mężu się nie wypowiadam, bo nie wypada (bo mój śpi u góry:lol2:) Ale największe wrażenie to robisz Ty i naprawdę nie słodzę i nie kłamię jak Bozię kocham:D Patrząc na Twoje zdjęcia, myślę że też muszę znowu wrócić do blondu (mój naturalny kolor:D) Pozdrawiam i proszę zaglądaj częściej:hug: Jakoś tak radośniej z Tobą na forum:yes: Madzia konam :lol2::lol2: Nio ja też jakoś przy was zapominam o całym świecie :rolleyes: Ja też lubię swój blondzik jakoś tak odmładza jasny kolor, a ja jakie już kolory na łbie miałam , ostatnio chciałam ciutkę przyciemnić i siwa babcia wyszłam z własnego salonu co najlepsze Madziula postaram się w miarę możliwości zagladać ale pod jedynym warunkiem kiedy ja zobaczę jakieś fotki z twojego domu co??!!! a przynajmniej swoją byś mi wysłała cwana gapo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.11.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 a my z m na dole czytamy i się cucimy na wzajem Już widzę Wasze miny:lol2: Mała dobrze kombinuje:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 26.11.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Wchodzę i oczom nie wierzę ... MARTA na fm wróciła i jakie piękne fotki pokazała ... no no Piękną blondynkę nastolatkę na tych zdjęciach widzę, aż trudno uwierzyć, że masz już taką " dorosłą " córę Zaglądaj częściej do nas ... Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.11.2012 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 myślałam raczej o białej, ale muszę zobaczyć tą czarną w takim razie Jeszcze Lidziu w tej wersji jest srebrna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.11.2012 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Już widzę Wasze miny:lol2: Mała dobrze kombinuje:rotfl: Ma to w genach po ......tatusiu A jakby tego było mało to mu- Mikołajowi jeszcze pisze: Maja-Co porabiasz? Mikołaj- nudzę się a Ty? Maja- udaję że się uczę :jawdrop: Szkoda że tu nie widziałaś naszych min:D:evil: Wchodzę i oczom nie wierzę ... MARTA na fm wróciła i jakie piękne fotki pokazała ... no no Piękną blondynkę nastolatkę na tych zdjęciach widzę, aż trudno uwierzyć, że masz już taką " dorosłą " córę Zaglądaj częściej do nas ... Buziaki zostawiam Witaj Majeczko:hug: A tak sobie pomyślałam że wy tak fotki uwielbiacie, mnie tyle nie było przeprosiny nie wystarczą to Wam wrzuciłam troszkę słońca w ten obrzydliwy listopadowy czas:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 26.11.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 I super pomysl z tymi fotkami Martusia Ciesze sie, ze moglam zobaczyc wlascicielke domku, ktory podoba mi sie do tego stopnia, ze nawet raz mi sie przysnil :lol2::rotfl: Zwiedzalam Twoje wnetrza, ba.. to Ty mi je pokazywalas :lol2::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 26.11.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Martuśka ja podobnie jak Ty- miałam już wszystkie kolory na głowie, nawet kiedyś prawie czarny:lol2: A jestem książkowa blondyna:yes: Fotki będą (Karolcia i Ola U. tez mnie ścigają) Tylko niech ogarnę ten bałagan i pościągam folie, kartony itd. Za tydzień przyjeżdza moja mama i planujemy razem wysprzątać ten cały bajzel Bo na BN chcemy być już u siebie:D Idę spać, ale jutro masz tu być bo jak nie to......:D :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts