kamiku 27.11.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 No i się zaczęło:bash: wszystko leży i kwiczy a MarJelka klika I bardzo dobrze, bo dawno Cie tu nie bylo.. wszystkie sie stesknilysmy wiec teraz nadrobic musisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.11.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 taszka to po śląsku torebka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.11.2012 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Martus, zeby nie zasmiecac Twojego watku zerknij do mnie O tu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?208455-Domek-na-Kaszubach-czyli-u-K-amp-M/page8 Właśnie wróciłam od Ciebie:D I bardzo dobrze, bo dawno Cie tu nie bylo.. wszystkie sie stesknilysmy wiec teraz nadrobic musisz Nie było mnie, nie było dużo się zmieniło.....razem z m 30 kilo mniej, on więcej siwych włosów, ja o połowę mniej:lol2: Alle jestem i mi tu z Wami dobrze:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.11.2012 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 taszka to po śląsku torebka A wiesz że tak się domyślałam mój tata całą młodość na Śląsku spędził i zaraził mnie miłością do tych rejonów, ale nie nauczył gwary:D Moja czarna z kremową kokardą http://img43.imageshack.us/img43/8152/smallbowikonbag18644963.jpg Uploaded with ImageShack.us http://www.tedbaker.com/home.aspx tu lepsze fotki i stronka sklepu, niestety w Londynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 27.11.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Właśnie wróciłam od Ciebie:D Widzialam, widzialam ..i dziekuje za odwiedziny e, nie było dużo się zmieniło.....razem z m 30 kilo mniej, on więcej siwych włosów, ja o połowę mniej:lol2: Alle jestem i mi tu z Wami dobrze:hug: i oby bylo juz tylko lepiej Zebys sie zawsze mogla tak usmiechac jak na tych fotkach wyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 27.11.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 no ...Marta jakby wróciła:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.11.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 eee.... myślałam, że różowa do klapeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.11.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 helloł wiedziałam kiedy przyjść, rodzinka:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: a ty cudna babeczka, jaka młodziutka i seksowna córka piękna i piękne ma włosy, synuś mało go widać a mężusz, no przystojny pączuszek:lol2::lol2: , miałaś rację bardzo podobny do mojego miśka:lol2::lol2::lol2: jeszcze raz się powtórzę, piękna rodzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 27.11.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 O a mnie znów nie było i tak późno nie będzie bo o tej godzinie co Wy zasiadacie to ja młodemu bajki czytam na dobranoc, a później to sama często zasypiam. Pozdrawiam i aż miło czytać Twój znów zwariowany wątek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.11.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 i mnie nie było Marta nie załapałam się na nic..... ani ciebie w rózu, ani dzieciakow , ani M nic:( i jeszcze tyle naklepałyście.... rany kobity:lol2::lol2: ale choć jedno widzialam i wiesz ,że mi się podobałaŚ NA NIM:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.11.2012 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 (edytowane) : i oby bylo juz tylko lepiej Zebys sie zawsze mogla tak usmiechac jak na tych fotkach wyzej Mam nadzieję, że to nie cisza przed burzą.....I będzie już tylko dobrze:) no ...Marta jakby wróciła:lol2::lol2: :rotfl: i zraz znowu będą fotki:lol2: eee.... myślałam, że różowa do klapeczek co eee, co eeee, do klapeczek przecież tylko czarnych z kremową kokardą, przeca pisałam, że mam dwie pary:D helloł wiedziałam kiedy przyjść, rodzinka:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: a ty cudna babeczka, jaka młodziutka i seksowna córka piękna i piękne ma włosy, synuś mało go widać a mężusz, no przystojny pączuszek:lol2::lol2: , miałaś rację bardzo podobny do mojego miśka:lol2::lol2::lol2: jeszcze raz się powtórzę, piękna rodzinka Reni, a pamiętasz jak Ci mówiłam że przypominacie mi nas? Mąż pączuś, my seks blondyny starsze córki, młodsi synowie, dużo nas łączy czy nie:hug: O a mnie znów nie było i tak późno nie będzie bo o tej godzinie co Wy zasiadacie to ja młodemu bajki czytam na dobranoc, a później to sama często zasypiam. Pozdrawiam i aż miło czytać Twój znów zwariowany wątek . Daila, ale przecież mnie już gdzieś kiedyś na fotach widziałaś? Czy się mylę i nie wiesz z kim gadasz? Wrzucę w takim razie fotki konsoli, którą zna całe forum, połowa zamówiła lub zamawiać będzie:D Dzięki Wam dziewczynki ją mam, bo przyznam szczerze że sama jej nie wyniuchałam. Natomiast zawsze takiej szukałam, przy tych moich szklanych drzwiach, szklanej balustradzie i szklanej kompozycji kwadratów na ścianie wpasowała się dość fajnie, chyba:rolleyes: http://img716.imageshack.us/img716/7791/dsc0162qf.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img138.imageshack.us/img138/9326/dsc0164ua.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img402.imageshack.us/img402/5580/dsc0166hc.jpg Uploaded with ImageShack.us Jak widać galeria zdjęć wciąż nie skończona....przez rok udało mi włożyć kilka zdjęć A i jeszcze wczorajszy zakup, na choinkę z AD resztę zobaczycie już na choince, dużo nowości w tym roku będzie od Karolki, polecam tą Panią, pełen profesjonalizm pod każdym względem:yes: http://img404.imageshack.us/img404/5750/dsc0160i.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img196.imageshack.us/img196/2236/dsc0161gh.jpg Uploaded with ImageShack.us A własnie Karolka ja Ci jeszcze nie odpisałam!!!!!:eek: Edytowane 26 Grudnia 2012 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.11.2012 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 (edytowane) O a mnie znów nie było . i mnie nie było Chcecie ten róż na pw? Edytowane 27 Listopada 2012 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 27.11.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Czesc Marjelka-piekna kobitka z Ciebie:yes:Ciesze sie ze znowu jestes!!!I Zycze aby prywatne zawirowania odeszly jak najszybciej w niepamiec!!!!!!Czasem los nam plata figle,ktorych sobie nie zyczymy...Oczywiscie dom jak zawsze zjawiskowy i forumowa konsolka:lol2: wpasowuje sie idealnie!!! Czy bylabys uprzejma i napisala jaki masz kolor scian na pietrze i ewentualnie jesli pamietasz nr. lub symbol farby!! POZDRAWIAM I ZYCZE WSZYSTKIEGO DOBREGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.11.2012 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Cześć Gumisia:hug: Oj tak , ale teraz wiem przynajmniej na co mnie stać i ile wstanie jestem znieść....Chwilowo zrzuciłam zbroje i miecz, jedną walkę wygrałam, ale to nie koniec wojny... Gumisiu tam są trzy-cztery odcienie szarości; Ściana przy schodach Para P522 1-24 Reszta ścian Para P5221-14 Sufit P5204-14 Sufit obniżony P522 1 24 Ma się tą pamięć Dziś mam wolne....obiadu nie ma...., a ja klikam.... trzeba już odebrać jedno dziecko ze szkoły, może by tak o garmażerkę zahaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.11.2012 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 No to dziś będą paszteciki z mięsem i czerwony barszczyk:lol: jadę po obiad i po moją nastolatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 27.11.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Chcecie ten róż na pw? Takkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:yes: Będzie mi miło proszę Pani, a teraz pędzę robić obiad Edit: Czy ten AD to w Plazie czy gdzieś indziej Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 27.11.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 (edytowane) Cześć Gumisia:hug: Oj tak , ale teraz wiem przynajmniej na co mnie stać i ile wstanie jestem znieść....Chwilowo zrzuciłam zbroje i miecz, jedną walkę wygrałam, ale to nie koniec wojny... Gumisiu tam są trzy-cztery odcienie szarości; Ściana przy schodach Para P522 1-24 Reszta ścian Para P5221-14 Sufit P5204-14 Sufit obniżony P522 1 24 Ma się tą pamięć Dziś mam wolne....obiadu nie ma...., a ja klikam.... trzeba już odebrać jedno dziecko ze szkoły, może by tak o garmażerkę zahaczyć? Ja tez walcze ostanio...Czasami mam wrazenie ,ze z calym swiatem.... Jakos zamiast z gorki to tez pod... Nie znam Twoich szczegolow-jak masz ochote to "wyslucham"-na priva:yes: Ja myslalam ze jestem silna,ale pewne rzeczy chyba mnie przerosly,modle sie tylko dla tych"zyczliwych" zebym sie do kupy nie pozbierala-bo biada im:yes: No a za namiary na farby:lol2::lol2:-DZIEKUJE -kocham moj bialy dom ,ale mysle czy cieplym popielem nie odciac schodow,drzwi i kuchni-ale ostatnio jak nigdy myslenie tez mi ciezko idzie SCISKAM MOCNO-NIE DAJ SIE:hug: Edytowane 27 Listopada 2012 przez GUMISIOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.11.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 nie no, spodziewałąm się różowek torebki do różowych klapeczek. Buuu..... A z tą konsolą.... gdzieś mi świta ... gdzieście ją wypatrzyły ? Chyba już kogoś pytałam ale się nie zdecydowałam ....choć jak tak u Ciebie patrzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 27.11.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Sliczne te bombki i piorka jakie super Ja juz tez gromadze ozdoby swiateczne Od Karolki mam sople - pieknesa Konsolka super sie wpasowala i u Ciebie Do mnie tez na jedna sciane bylaby idealna, ale mojemu M te krzyzaki sie nie podobaja no nic, moze zmieni jeszcze zdanie.. A nie jak z emsami, gdzie odpowiedzia bylo kategoryczne 'nie' Paszteciki i barszczyk pychotka - rodzinka nie powinna narzekac :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.11.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 tak Martuśka pamiętam, no układy wiekowo - miśkowo - blond - sexi prawie że takie same, no ty zgrabniejsza:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts