kamiku 27.11.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 tak Martuśka pamiętam, no układy wiekowo - miśkowo - blond - sexi prawie że takie same, no ty zgrabniejsza:lol2::lol2: Reni, Ty tez blondi? dzieciaczki po tacie ciemniejsze wloski maja, czy to Ty masz nabyty blond ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.11.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 kamiku ja tez blondi ale nabyta, moja córka po tacie ma ciemne a syn ma jasne nie wiem po kim:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 27.11.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Ja to sie robie powoli wtorna i do tego platynowa :lol2: generalnie ciemne wlosy mam, tyle ze ostatnio coraz wiecej tych srebrzystych wynajduje :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 27.11.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Reni, a pamiętasz jak Ci mówiłam że przypominacie mi nas? Mąż pączuś, my seks blondyny starsze córki, młodsi synowie, dużo nas łączy Tak jakbym czytała o mojej rodzinie tylko ja coś do tego obrazka nie pasuje, bom blond pączek Martuś, śliczna kosola. A ozdoby na choinkę fantastyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.11.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 bom blond pączek jaki blond i jaki pączek?????????? zgrabna jesteś przecie a i dałabym sobie głowę uciąć że na zdjęciu byłaś brunetką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 27.11.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 jaki blond i jaki pączek?????????? zgrabna jesteś przecie a i dałabym sobie głowę uciąć że na zdjęciu byłaś brunetką Ja brunetką nigdy nie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.11.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 no widzisz jak rzadko zdjęcia wklejasz już zapomniałam jak wyglądasz:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.11.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Martuś, konsolka prezentuje się u Ciebie super, dobrze, ze jej niczym nie załadowałaś Jest elegancko i z klasą. Tak samo wyglądają ozdóbki z AD:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 27.11.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 no widzisz jak rzadko zdjęcia wklejasz już zapomniałam jak wyglądasz:( Bo ich w ogóle nie mam, to nie mam co wklejać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.11.2012 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Takkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:yes: Będzie mi miło proszę Pani, a teraz pędzę robić obiad Edit: Czy ten AD to w Plazie czy gdzieś indziej Marta Ja już po obiedzie Garmażerkowe paszteciki prawie takie dobre jak moje;) W plazie Dalia:yes: Bywasz tam? Ja tez walcze ostanio...Czasami mam wrazenie ,ze z calym swiatem.... Jakos zamiast z gorki to tez pod... Nie znam Twoich szczegolow-jak masz ochote to "wyslucham"-na priva:yes: Ja myslalam ze jestem silna,ale pewne rzeczy chyba mnie przerosly,modle sie tylko dla tych"zyczliwych" zebym sie do kupy nie pozbierala-bo biada im:yes: No a za namiary na farby:lol2::lol2:-DZIEKUJE -kocham moj bialy dom ,ale mysle czy cieplym popielem nie odciac schodow,drzwi i kuchni-ale ostatnio jak nigdy myslenie tez mi ciezko idzie SCISKAM MOCNO-NIE DAJ SIE:hug: No to mamy więcej wojowniczek na fm widzę Nie będę rozdrapywać ran i staram się nie myśleć o tym co było, nie ma o czym opowiadać.... Życzliwych też pogoniłam gdzie pieprz rośnie i wiedzą że z kijem teraz do mnie nie pochodzić Życzę również dużo siły:hug: nie no, spodziewałąm się różowek torebki do różowych klapeczek. Buuu..... A z tą konsolą.... gdzieś mi świta ... gdzieście ją wypatrzyły ? Chyba już kogoś pytałam ale się nie zdecydowałam ....choć jak tak u Ciebie patrzę ... Mirelka konsola z allegro. Chyba różowe japonki z kokardą plus torebka ta sama to za dużo dobrego nie? Dlatego skompletowałam biało-kremowy zestaw:D Sliczne te bombki i piorka jakie super Ja juz tez gromadze ozdoby swiateczne Od Karolki mam sople - pieknesa Konsolka super sie wpasowala i u Ciebie Do mnie tez na jedna sciane bylaby idealna, ale mojemu M te krzyzaki sie nie podobaja no nic, moze zmieni jeszcze zdanie.. A nie jak z emsami, gdzie odpowiedzia bylo kategoryczne 'nie' Paszteciki i barszczyk pychotka - rodzinka nie powinna narzekac :D:D Sopelki od Karoli też mam i uwaga 3 paczki:eek: Mój też o eamsach długo nie chciał słyszeć, ale jakoś go przekonałam;) takie tam kobiece sztuczki tak Martuśka pamiętam, no układy wiekowo - miśkowo - blond - sexi prawie że takie same, no ty zgrabniejsza:lol2::lol2: Nie powiedziałabym żem zgrabniejsza, wydaję mi się że wzrost i wagę mamy nawet podobną A i ty masz lazurowe oczy, a ja zielone- zobacz jak to lazurowe pięknie brzmi:D kamiku ja tez blondi ale nabyta, moja córka po tacie ma ciemne a syn ma jasne nie wiem po kim:lol2: upssss:eek: Tak jakbym czytała o mojej rodzinie tylko ja coś do tego obrazka nie pasuje, bom blond pączek Martuś, śliczna kosola. A ozdoby na choinkę fantastyczne rere, wściekłaś się przecież Cię widziałam:cool: jaki pączek!!!! Kobito!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.11.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 upssss o nie, nie tego to ja jestem pewna,:lol2::lol2: jest podobny do siostry brata, ona naturalna ciemna blondi lazurowe:jawdrop: no bardzo mi miło:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.11.2012 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 o nie, nie tego to ja jestem pewna,:lol2::lol2: jest podobny do siostry brata, ona naturalna ciemna blondi lazurowe:jawdrop: no bardzo mi miło:yes: Reni coś ty kombinujesz:rolleyes: Jak to do siostry brata, czegoś nie rozmumię, do czyjej siostry i którego brata:eek: Reni!!!???? o co cho? Czyżbyśmy o czymś nie wiedziały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.11.2012 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 no mój syn jest bardzo podobny do siostry mojego męża , a ja głupoty cholera wypisuje:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.11.2012 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 no mój syn jest bardzo podobny do siostry mojego męża , a ja głupoty cholera wypisuje:lol2: Ufff, już prawie rozwolnienia dostałam z nerwów No to mamy pewność, a przez chwilę Reni zwątpiłam w Ciebie Spadam na jakiś czas, pakować chłopa na kilku-dniowy wyjazd (niby w celach służbowych ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 27.11.2012 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 W plazie Dalia:yes: Bywasz tam? Kiedyś bywałam częściej, ale teraz bliżej mnie otworzyli galerię i jest zara, więc sama wiesz Choć muszę się wybrać bo mam inna jeszcze sprawę do załatwienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.11.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Marta jak się cieszę że Cię widzę :hug: Na zdjęcia też bym popatrzyła , ale się nie załapałam Konsolę widziałam na żywo i wiem że jest bossssssssssssssssska Świetny zakup Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 27.11.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 zgrabna jesteś przecie a i dałabym sobie głowę uciąć że na zdjęciu byłaś brunetką Czy Wy Dziewczyny juz wszystkie powymienialyscie sie fotkami??? I tylko ja znowu nie jestem w temacie?? :D Marlejka jest pierwsza, ktora ujrzalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 27.11.2012 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Reni coś ty kombinujesz:rolleyes: Jak to do siostry brata, czegoś nie rozmumię, do czyjej siostry i którego brata:eek: Reni!!!???? o co cho? Czyżbyśmy o czymś nie wiedziały? chyba padne :lol2::lol2::rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 27.11.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 no mój syn jest bardzo podobny do siostry mojego męża , a ja głupoty cholera wypisuje:lol2: ach te koligacje rodzinne :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 27.11.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Czy Wy Dziewczyny juz wszystkie powymienialyscie sie fotkami??? I tylko ja znowu nie jestem w temacie?? :D Marlejka jest pierwsza, ktora ujrzalam Nie jesteś sama też się dołączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts