Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Reni, a pamiętasz jak Ci mówiłam że przypominacie mi nas? Mąż pączuś, my seks blondyny ;) starsze córki, młodsi synowie, dużo nas łączy

Tak jakbym czytała o mojej rodzinie tylko ja coś do tego obrazka nie pasuje, bom blond pączek ;)

Martuś, śliczna kosola. A ozdoby na choinkę fantastyczne :)

Takkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:yes::D

Będzie mi miło proszę Pani, a teraz pędzę robić obiad

Edit:

Czy ten AD to w Plazie czy gdzieś indziej Marta

Ja już po obiedzie :) Garmażerkowe paszteciki prawie takie dobre jak moje;)

W plazie Dalia:yes: Bywasz tam?

Ja tez walcze ostanio...Czasami mam wrazenie ,ze z calym swiatem....

Jakos zamiast z gorki to tez pod...

Nie znam Twoich szczegolow-jak masz ochote to "wyslucham"-na priva:yes:

Ja myslalam ze jestem silna,ale pewne rzeczy chyba mnie przerosly,modle sie tylko dla tych"zyczliwych" zebym sie do kupy nie pozbierala-bo biada im:yes:

No a za namiary na farby:lol2::lol2::lol2:-DZIEKUJE -kocham moj bialy dom ,ale mysle czy cieplym popielem nie odciac schodow,drzwi i kuchni-ale ostatnio jak nigdy myslenie tez mi ciezko idzie

SCISKAM MOCNO-NIE DAJ SIE:hug:

No to mamy więcej wojowniczek na fm widzę:hug:

Nie będę rozdrapywać ran i staram się nie myśleć o tym co było, nie ma o czym opowiadać....

Życzliwych też pogoniłam gdzie pieprz rośnie i wiedzą że z kijem teraz do mnie nie pochodzić:cool:

Życzę również dużo siły:hug:

nie no, spodziewałąm się różowek torebki do różowych klapeczek. Buuu.....

A z tą konsolą.... gdzieś mi świta ... gdzieście ją wypatrzyły ? Chyba już kogoś pytałam ale się nie zdecydowałam ....choć jak tak u Ciebie patrzę ...

Mirelka konsola z allegro.

Chyba różowe japonki z kokardą plus torebka ta sama to za dużo dobrego nie? Dlatego skompletowałam biało-kremowy zestaw:D

Sliczne te bombki i piorka jakie super :rolleyes: Ja juz tez gromadze ozdoby swiateczne :yes: Od Karolki mam sople - pieknesa :rolleyes:

Konsolka super sie wpasowala i u Ciebie :yes: Do mnie tez na jedna sciane bylaby idealna, ale mojemu M te krzyzaki sie nie podobaja :( no nic, moze zmieni jeszcze zdanie.. ;) A nie jak z emsami, gdzie odpowiedzia bylo kategoryczne 'nie' :bash:

Paszteciki i barszczyk pychotka :lol2: - rodzinka nie powinna narzekac :D:D:D

Sopelki od Karoli też mam i uwaga 3 paczki:eek:

Mój też o eamsach długo nie chciał słyszeć, ale jakoś go przekonałam;) takie tam kobiece sztuczki :cool:

tak Martuśka pamiętam, no układy wiekowo - miśkowo - blond - sexi prawie że takie same, no ty zgrabniejsza:lol2::lol2::lol2::lol2:

Nie powiedziałabym żem zgrabniejsza, wydaję mi się że wzrost i wagę mamy nawet podobną:yes:

A i ty masz lazurowe oczy, a ja zielone- zobacz jak to lazurowe pięknie brzmi:D

kamiku ja tez blondi ale nabyta, moja córka po tacie ma ciemne a syn ma jasne nie wiem po kim:lol2::lol2::lol2:

upssss:eek:

Tak jakbym czytała o mojej rodzinie tylko ja coś do tego obrazka nie pasuje, bom blond pączek ;)

Martuś, śliczna kosola. A ozdoby na choinkę fantastyczne :)

rere, wściekłaś się przecież Cię widziałam:cool: jaki pączek!!!! Kobito!!!

o nie, nie tego to ja jestem pewna,:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

jest podobny do siostry brata, ona naturalna ciemna blondi

lazurowe:jawdrop: no bardzo mi miło:yes:

Reni coś ty kombinujesz:rolleyes: Jak to do siostry brata, czegoś nie rozmumię, do czyjej siostry i którego brata:eek: Reni!!!???? o co cho? Czyżbyśmy o czymś nie wiedziały?:eek:

no mój syn jest bardzo podobny do siostry mojego męża , a ja głupoty cholera wypisuje:lol2:

Ufff, już prawie rozwolnienia dostałam z nerwów :D No to mamy pewność, a przez chwilę Reni zwątpiłam w Ciebie ;)

Spadam na jakiś czas, pakować chłopa na kilku-dniowy wyjazd (niby w celach służbowych ;)) :)