Venus_m 27.11.2012 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 EJ poproszę fotki na priv, bo tęskniłam najbardziej na całym świecie. Konsolka rewelacja moje szperanie nie poszło na marne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 27.11.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Daila, to znaczy ze nie jestem jedyna, ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 27.11.2012 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Wysłałam Ci privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.11.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Czy Wy Dziewczyny juz wszystkie powymienialyscie sie fotkami??? I tylko ja znowu nie jestem w temacie?? :D Marlejka jest pierwsza, ktora ujrzalam gdybyś tak dużo czasu spędzała na fm jak my to byś nas widziała:lol2::lol2:a tak na serio to raz na jakiś czas w którymś watku wklejamy swoje fotki, tylko trza mieć cynk, kiedy, gdzie i u kogo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.11.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Chcecie ten róż na pw? proszę [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 27.11.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Chyba wpadłam po uszy i zakochałam się w konsoli .Moge zapytac jakie ma wymiary,gdzie kupiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.11.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 I znów jestem w tyle:( 3 strony plotek.... dziewczyny:D piekne ozdobki- będzie biała choinka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.11.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Co tu się dzieje Marjelko, czy to na pewno Ty powrociłas :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 27.11.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Cześć MarJel, ja tu nowa na fm jestem jakbym mogła prosić o odpowiedź, bo wysłałam na priv ale cóś tam się pokasowało przewinęło się tu przez blog zdjęciątko Twojego domku z przodu (a właściwie kawałeczek ) z kawałeczkiem ogrodzenia - całkiem w moim stylu, właściwie to już zdecydowana jestem na takie, prawie już zamawiam - taka napalona jestem jedynie mi brakuje wiedzy czy to czarne czy grafitowe (ogrodzenie) i kolorek dachu jeszcze, plisss (a najlepiej to producenta:cool:) Jakbym mogła mieć taką prośbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 27.11.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Ale mnie Pani pięknie zareklamowała:lol2::hug: reszta poszła na mailika Ekstra ta nasza wspólna konsolka:lol2: wpasowała się idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 27.11.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 gdybyś tak dużo czasu spędzała na fm jak my to byś nas widziała:lol2::lol2:a tak na serio to raz na jakiś czas w którymś watku wklejamy swoje fotki, tylko trza mieć cynk, kiedy, gdzie i u kogo:D Reni, to ja poprosze o ten cynk Fakt faktem, chcialabym wiecej czasu spedzac , ale w pracy nie zawsze jest jak, a w domu tez najczesciej masa wazniejszych rzeczy czeka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 27.11.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Ale mnie Pani pięknie zareklamowała:lol2::hug: Karolka, bo zaslugujesz i trzeba reklamowac Ekstra ta nasza wspólna konsolka:lol2: wpasowała się idealnie No piekna jest.. Oby M sie zgodzil.. tez widze u nas miejsce dla niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.11.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Maaartusia:hug: .....zatkało mnie....ocucisz mnie fotkami, na które sie nie załapałam?plis,plis,plis: [email protected] Doczytałam o Mikołaju...hmm...koledze Córci:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 27.11.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Ale naklepałyście stron od wczoraj Widać, że Marjelka wróciła :D Zdjęcia będą- Tobie kolejnej już obiecuję więc muszę coś tam pokazać, mimo że nasz dom jeszcze długo nie będzie skończony:( Konsolka super, chwaliłam ją już u Oli U. Dekoracje też śliczne:yes: Ja nadal czekam na zdjęcia salonu z zasłonami, altanki i ogrodu również, ale ten salon to mnie skręca, tak jestem ciekawa:lol2: Ja powoli dochodzę do momentu znieczulicy na drobne defekty budowlane, wnętrzarskie:( Niekiedy uwielbiam nasz dom, a nieraz widzę tylko jakieś błędy i ewentualne niedoróbki Może to już takie przesilenie i czas najwyższy się wprowadzić i pozwolić mojemu małemu dekoratorowi wnętrz (21 miesięcy) urządzić wszystko po swojemu :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.11.2012 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 EJ poproszę fotki na priv, bo tęskniłam najbardziej na całym świecie. Konsolka rewelacja moje szperanie nie poszło na marne Venusia!!! To która w końcu znalazła dla mnie tą konsolkę, co? się pogubiłam, nie wiem komu dziękować Zara wyślę focie:yes: Wysłałam Ci privka Już czytałam i oglądałam , ogarnę się tu chwilkę i odpiszę. proszę [email protected] Monia wyślę na priwka od razu hurtem Chyba wpadłam po uszy i zakochałam się w konsoli .Moge zapytac jakie ma wymiary,gdzie kupiona? lea , kupiona na allegro, ale nie wiem czy mam prawo dawać namiar, bo jest tu trochę chętnych do jej kupna i żeby potem nie było na mnie, że dla tych pierwszych nie wystarczy:eek: karolek59 rozdawał namiar to może poproś ją żeby nie było na mnie:lol2: I znów jestem w tyle:( 3 strony plotek.... dziewczyny:D piekne ozdobki- będzie biała choinka???? Monia, choinka będzie też biała:yes: troszkę czarna, srebrna z kropelką czerwonego? Sama jeszcze nie wiem:D Co tu się dzieje Marjelko, czy to na pewno Ty powrociłas :hug: Alunia!!!! Ja pierwsze co to padam na kolana przed tobą i przepraszam bo ja ci chyba w końcu na tego esemesika odnośnie czajnika nie odpowiedziałam?:oops: Ale to co mi wysłałaś to chyba nie była seria brillante, tylko ta klasyczna czy ja nie dowidziałam??? Cześć MarJel, ja tu nowa na fm jestem jakbym mogła prosić o odpowiedź, bo wysłałam na priv ale cóś tam się pokasowało przewinęło się tu przez blog zdjęciątko Twojego domku z przodu (a właściwie kawałeczek ) z kawałeczkiem ogrodzenia - całkiem w moim stylu, właściwie to już zdecydowana jestem na takie, prawie już zamawiam - taka napalona jestem jedynie mi brakuje wiedzy czy to czarne czy grafitowe (ogrodzenie) i kolorek dachu jeszcze, plisss (a najlepiej to producenta:cool:) Jakbym mogła mieć taką prośbę Witaj isa, ups to chyba między innymi Twojego privka skasowałam, albo mam deżawi:D Ogrodzenie jest grafitowe tzn. klinkier na pewno, przęsła też chyba:rolleyes: grafitowe, jeszcze za dnia sie jutro upewnię Dach na pewno Meyer- Holsen, kształt dachówki Vario Junior Zwilling , kolor głęboka czerń. Ale mnie Pani pięknie zareklamowała:lol2::hug: reszta poszła na mailika Ekstra ta nasza wspólna konsolka:lol2: wpasowała się idealnie Pani pięknie zareklamowała, bo Pani liczy na rabacik przy ostatecznym rozliczeniu ( żarcik) Prawdę powiedziałam, jesteś urodzona bizneswomen:D Reni, to ja poprosze o ten cynk Fakt faktem, chcialabym wiecej czasu spedzac , ale w pracy nie zawsze jest jak, a w domu tez najczesciej masa wazniejszych rzeczy czeka.. Najczęściej się cholery umawiają w środku nocy, ale warto czekać bo wtedy foty są ciekawsze Maaartusia:hug: .....zatkało mnie....ocucisz mnie fotkami, na które sie nie załapałam?plis,plis,plis: [email protected] Doczytałam o Mikołaju...hmm...koledze Córci:lol2: Oluchna!!! też się stęskniłam. Mamy widzę wiele wspólnego z tym pojawianiem się i znikaniem co? Zaraz wyślę na privka. A ja miałam takie piękne plany:rolleyes: powrzucać Wam focie ogrodu ( stare fotki jeszcze z lata) do tego altankę, żeby powoli nadrobić zaległości. Oprócz tego zostawić u Was jakiś ślad, bo z czytaniem jestem w miarę na bieżąco, ale zostawię sobie to na jutro, a teraz zajmę się privkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.11.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 to zmykam spać jak mnie fotki nie ucieknommmmmmm żadne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.11.2012 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Marta jak się cieszę że Cię widzę :hug: Na zdjęcia też bym popatrzyła , ale się nie załapałam Konsolę widziałam na żywo i wiem że jest bossssssssssssssssska Świetny zakup Buziaki Oj Aguś, zgubiłam Cię gdzieś po drodze Witaj kochana:hug::hug: nasza bohaterko:D Jak ty to wszystko wspaniale ogarniasz, szok!!! i jeszcze każdy szczególik przemyślany, przez pół nocy Warto bo efekty już widać. Krzesełka mapa, holik przy schodach na dole, ogrodzenie- BAJKA! Co do tralek....naprawdę ciężka sprawa, to że proste mi nie przeszkadza, ale czy mat czy połysk? sama mam dylemat i nie wiem co podpowiedzieć:rolleyes: Sorki że tak u mnie i nie pofatygowałam się do Ciebie, ale nie wiem czy dziś zdążę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.11.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 marta to czekam na ten foto- hurt:yes: ja też zmykam spać ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.11.2012 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Ale naklepałyście stron od wczoraj Widać, że Marjelka wróciła :D Zdjęcia będą- Tobie kolejnej już obiecuję więc muszę coś tam pokazać, mimo że nasz dom jeszcze długo nie będzie skończony:( Konsolka super, chwaliłam ją już u Oli U. Dekoracje też śliczne:yes: Ja nadal czekam na zdjęcia salonu z zasłonami, altanki i ogrodu również, ale ten salon to mnie skręca, tak jestem ciekawa:lol2: Ja powoli dochodzę do momentu znieczulicy na drobne defekty budowlane, wnętrzarskie:( Niekiedy uwielbiam nasz dom, a nieraz widzę tylko jakieś błędy i ewentualne niedoróbki Może to już takie przesilenie i czas najwyższy się wprowadzić i pozwolić mojemu małemu dekoratorowi wnętrz (21 miesięcy) urządzić wszystko po swojemu :hug: Madzia skończony, nieskończony, ale będzie własny, wymarzony, wyczekany, Tak!? Ciebie skręca żeby zobaczyć u mnie to czy tamto? To co ja mam powiedzieć, ani nie widziała ciebie, ani choćby wucecika w domku Kochana, znieczulica...ech u mnie już od dawna, kto by się teraz przejmował że karnisz zwyczajny i nie błyszczy jak kinkiet obok:rolleyes: a na początku ile nocy nie przespanych o byle durny szczegół Mały dekorator...dobre może nie będzie tak źle:p to zmykam spać jak mnie fotki nie ucieknommmmmmm żadne W takim razie i do juterka marta to czekam na ten foto- hurt:yes: ja też zmykam spać ...... Dostała? bo wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Jak miło Cię Martuś znów widzieć Nawet na zdjęcia przypadkiem się załapałam, co przy moim permanentnym braku czasu należy uznać za cud Ależ z Ciebie laska! I zostań już z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts