mariomili 28.11.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Cześć Martuś. Venuskowa konsolka ( bo to od niej wszyscy ściągają ) super wpasowala sie pod galerie. Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 28.11.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Najczęściej się cholery umawiają w środku nocy, ale warto czekać bo wtedy foty są ciekawsze No moze kiedys uda mi sie trafic na takie nocne spotkanie Poki co ciesze sie, ze mam tu dla Was wiecej czasu i moge sie wiecej poudzielac 2 dni wolnego wzielam na pilnowanie stolarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 28.11.2012 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 witam z kawa konsolka super, teraz sie lepiej przyjrzalam obmyslam juz czy daloby sie u mnie wpasowac na gorze ale jeszcze mam czas ozdoby piekne wyobrazam sobie jak cudna bedzie choinka nie wiem, dlaczego zniknelas z forum, bo nie zagladalam wtedy zbyt czesto, ale tez sie ciesze, ze wrocilas schody i hol mam w inspiracjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.11.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 marta dostala cudeńka:yes: Matrta jaki ty masz piekny nosek:yes: zazdraszczam. ja już rano na nogach, bo mialam alarm ranny, ktoś mi wczoraj na parkingu przetrysował auto dziecka:eek: i on rano zszokowany zrobił pobudkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 28.11.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 (edytowane) Chcecie ten róż na pw? A ja nic nie dostałam Edit: Dostałam już No Boziu słów brak Piekkkkkkkkkkkkkknie:jawdrop: Dzieci przesłodkie, no mowę mi odebrało idę jeszcze pooglądać. P.S. Ale Ty masz nogi Ja Cię kiedyś widziałam u Madzi ZZZ, ale teraz inaczej wyglądasz Edytowane 28 Listopada 2012 przez Daila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 28.11.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 MarJelka dziekuję bardzo, tak mi się właśnie wydawało że dach jest czarny, myślałam że ogrodzenie też, a nie pamiętasz może producenta tego klikieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 28.11.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Czesc Martusia :hug:Strasznie sie ciesze ze wrociłas:)Załapałam sie na foty i powiem szczeze ze najzwyczajniej w swiecie Ci zazdroszcze -gdybym tak wygladała wcale nie kasowałabym fotek Wygladasz przeslicznie Pamietam Cie ze spotkania u monsanbi ale tam byłas w okresie zimowym wiec nie dane było podziwiac modelowych nog:) Martus ciesze sie ze ogarnelas swoje osobiste sprawy i wierze ze zrobilas to idealnie -niektore osoby lepiej ogladac jedynie na starych fotkach Cała rodzinka wyglada fantastycznie a corka faktycznie staje sie juz kobietka i tatus bedzie musial niezle pilnowac kawalerow (ile Maja ma lat?) Jestem chyba masochistka ale poprosze o fotke altanki chociaz wiem ze pozniej znow bede truc mezowatemu dlaczego takiej nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 28.11.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 A i jeszcze wczorajszy zakup, na choinkę z AD resztę zobaczycie już na choince, dużo nowości w tym roku będzie od Karolki, polecam tą Panią, pełen profesjonalizm pod każdym względem:yes: Zgadzam sie w 100% z tym co napisalas o Karolce zakupy u Niej to sama przyjemnosc moja paczuszka czeka na mnie u Rodzicow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 28.11.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 lea , kupiona na allegro, ale nie wiem czy mam prawo dawać namiar, bo jest tu trochę chętnych do jej kupna i żeby potem nie było na mnie, że dla tych pierwszych nie wystarczy:eek: karolek59 rozdawał namiar to może poproś ją żeby nie było na mnie:lol2: Spokojnie,spokojnie,na początek musze zapytac o zgode męża Gdyby coś to dopiero w przyszłym roku bym ją kupiła,o ile jeszcze będą Jasne zapytam karolek59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.11.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Nieskromnie potwierdzę słowa Mariomilii, że to ja wygrzebałam tego sprzedawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.11.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Marjelhoooooo gdzie jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.11.2012 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Marjelhoooooo gdzie jesteś? Nawet nie pytać Wróciłam właśnie:evil: Jestem zła Zaraz opowiem:evil: Ochłonę , zapalę , zrobię kawę i wracam do Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.11.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Cześć Martuśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.11.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Nawet nie pytać Wróciłam właśnie:evil: Jestem zła Zaraz opowiem:evil: Ochłonę , zapalę , zrobię kawę i wracam do Was Ło matko:o A co się stało Martuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.11.2012 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 (edytowane) Jak miło Cię Martuś znów widzieć Nawet na zdjęcia przypadkiem się załapałam, co przy moim permanentnym braku czasu należy uznać za cud Ależ z Ciebie laska! I zostań już z nami Heloł Anulka:hug: Ja tam się czuję jakbym w ogóle się z Wami nie rozstawała, w każdej wolnej, spokojnej chwili zaglądałam do moich ulubionych dziewczynek...Byłam też przy Twojej przeprowadzce i kibicowałam z ukrycia. Wiem że późno może troszkę ale gratuluję i ogromnie się cieszę Aniu z Twoich jakże udanych czterech kątów. Cześć Martuś. Venuskowa konsolka ( bo to od niej wszyscy ściągają ) super wpasowala sie pod galerie. Miłego dnia! Achaaaaaa to Venuska jest tym sprawcą Padnę jej do stóp przy najbliżej okazji No moze kiedys uda mi sie trafic na takie nocne spotkanie Poki co ciesze sie, ze mam tu dla Was wiecej czasu i moge sie wiecej poudzielac 2 dni wolnego wzielam na pilnowanie stolarzy No i jak tam robota poszła stolarzom? witam z kawa konsolka super, teraz sie lepiej przyjrzalam obmyslam juz czy daloby sie u mnie wpasowac na gorze ale jeszcze mam czas ozdoby piekne wyobrazam sobie jak cudna bedzie choinka nie wiem, dlaczego zniknelas z forum, bo nie zagladalam wtedy zbyt czesto, ale tez sie ciesze, ze wrocilas schody i hol mam w inspiracjach Ta konsola jest tak uniwersalna, że wpasuję się na pewno w wiele różnych wnętrz:yes: Wróciłam i cieszę się chwilą z Wami mam nadzieję to będzie bardzo długa chwila.... marta dostala cudeńka:yes: Matrta jaki ty masz piekny nosek:yes: zazdraszczam. ja już rano na nogach, bo mialam alarm ranny, ktoś mi wczoraj na parkingu przetrysował auto dziecka:eek: i on rano zszokowany zrobił pobudkę Monia ja nosek???? ja mam nochal i go nie cierpię coś musiało Ci soę przewidzieć O rany! mam nadzieję że to niewielka ryska! A ja nic nie dostałam Edit: Dostałam już No Boziu słów brak Piekkkkkkkkkkkkkknie:jawdrop: Dzieci przesłodkie, no mowę mi odebrało idę jeszcze pooglądać. P.S. Ale Ty masz nogi Ja Cię kiedyś widziałam u Madzi ZZZ, ale teraz inaczej wyglądasz Daila dziękować Może dlatego inaczej bo 9 kilo mniej? MarJelka dziekuję bardzo, tak mi się właśnie wydawało że dach jest czarny, myślałam że ogrodzenie też, a nie pamiętasz może producenta tego klikieru isa, klinkier Roben Czesc Martusia :hug:Strasznie sie ciesze ze wrociłas:)Załapałam sie na foty i powiem szczeze ze najzwyczajniej w swiecie Ci zazdroszcze -gdybym tak wygladała wcale nie kasowałabym fotek Wygladasz przeslicznie Pamietam Cie ze spotkania u monsanbi ale tam byłas w okresie zimowym wiec nie dane było podziwiac modelowych nog:) Martus ciesze sie ze ogarnelas swoje osobiste sprawy i wierze ze zrobilas to idealnie -niektore osoby lepiej ogladac jedynie na starych fotkach Cała rodzinka wyglada fantastycznie a corka faktycznie staje sie juz kobietka i tatus bedzie musial niezle pilnowac kawalerow (ile Maja ma lat?) Jestem chyba masochistka ale poprosze o fotke altanki chociaz wiem ze pozniej znow bede truc mezowatemu dlaczego takiej nie mamy Kaka my lovely:hug: aleś mi na słodziła , dziękuję baaardzo!!!! A Ciebie kotenieńku (tak czasami oglądam Julke na tvnie:lol2:) też coś malutko na fm? Sporadycznie Cię widuję. mam nadzieję że wszystko w porządalu z tobą i twoimi chłopakami? Wrzucę altanę, może dziś mi się uda, a jak nie to jutro Ale cudów nie ma, natomiast bardzo pasuje do ogrodu domku i ogólnie otoczenia:yes: Zgadzam sie w 100% z tym co napisalas o Karolce zakupy u Niej to sama przyjemnosc moja paczuszka czeka na mnie u Rodzicow :yes::yes: Ja już też paczuszkę dostałam, niebawem spodziewam się od karolki kolejnej:D Spokojnie,spokojnie,na początek musze zapytac o zgode męża Gdyby coś to dopiero w przyszłym roku bym ją kupiła,o ile jeszcze będą Jasne zapytam karolek59 A to było tak od razu, że dopiero w przyszłym roku:D W taki razie tobie jedynej:lol: wyślę tego privka może reszta mnie nie udusi Nieskromnie potwierdzę słowa Mariomilii, że to ja wygrzebałam tego sprzedawce Padam do Twych stóp Królowo ma:lol: Cześć Martuśka Ania!!!!! I też Cię pewnie nie zdziwi, że wiem o małym chłopczyku na którego czekacie i niebawem pojawi się na świecie:hug::hug: Ogromnie się Cieszę!! Tym bardziej że to będzie chłopiec, a z tego co pamiętam jak kiedyś u mnie pisałaś, że w Twojej rodzinie przewaga dziewczynek, ach będzie rozpieszczany rodzyneczek:D Aniu wyślę Ci privka jak ogarnę towarzycho w domu...rozumiesz siku kopa, piciu, jeść, pobaw się aaaaaaa sama za chwilę poczujesz te uroki:lol2: Ło matko:o A co się stało Martuś? Aguś zabrzmiało to groźnie, ale to nic takiego, już ochłonęłam.....bzdetka ale potrafiła mnie z równowagi wyprowadzić ( tym bardziej, że jestem przed..) Opowiem niebawem bo właśnie młody wchodzi na drabinkę i ściąga mi zasłony Rany! skąd on wziął drabinę?! Edytowane 28 Listopada 2012 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.11.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Martuś, strasznie się cieszę, że tak na czasie jesteś! I jaka pamięć :o:o. U nas dużo dziewczynek, ale nasz maluch będzie drugim chłopcem w ferajnie nie udało mi się siostry wyprzedzić (żartuję oczywiście ). Buziak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 28.11.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Daila dziękować Może dlatego inaczej bo 9 kilo mniej? Ja już na zimę przytyłam, chyba zapas tłuszczyku robię , przydałby się schudnąć ze 3 kg:cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 28.11.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Martunia u mnie po staremu ale faktycznie we wrzesniu mialam inne rzeczy na glowie i troche nie bywalam na forum.Pozniej zaczelam zagladac ale tez nie udzielam sie zbyt czesto bo o czym mam pisac skoro u mnie wykonczeniowka stanela i nie wiem kiedy ruszy W tygodniu jestem taka zalatana ze wieczorkeim tylko zdazam zagladnac do ulubionych forumek ale w weekend postaram sie wygospodarowac wiecej czasu i skrobne Ci privka co tam u mnie dokladniej slychac Bede meczyc tez o dokladne wytyczne odnosnie diety bo tez chce miec taka figure (chociaz watpie czy potrafie sie zmusic do jakiejs dyscypliny ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żubrówka 28.11.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Hej MarJel:bye: Podglądam twoją galerię ( gdy ją odkryłam zrobiłam tak:jawdrop::jawdrop::jawdrop:) od jakiegoś czasu z ukrycia:cool: Ale dzisiaj postanowiłam się ujawnić, bo podobno jesteśmy sąsiadkami:D Ja tylko chwilowo w tych rejonach (na czas wykończeniówki), ale super, że w okolicy są tak piękne urządzone domy, w świetnym guście i dopieszczone w każdym calu:yes: Gratuluję tych cudownych wnętrz. Będę zaglądać (jeśli można;)) i się inspirować. Pozdrawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.11.2012 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Martuś, strasznie się cieszę, że tak na czasie jesteś! I jaka pamięć :o:o. U nas dużo dziewczynek, ale nasz maluch będzie drugim chłopcem w ferajnie nie udało mi się siostry wyprzedzić (żartuję oczywiście ). Buziak! Ano pamiętam, jakieś to były takie pogaduchy odnośnie planowania płci chyba....przyznaj się planowałaś płeć!? Ja już na zimę przytyłam, chyba zapas tłuszczyku robię , przydałby się schudnąć ze 3 kg:cool:. Pamiętam jak ja w maju planowałam schudnąć 3kg i wyszło 3ale x3 Martunia u mnie po staremu ale faktycznie we wrzesniu mialam inne rzeczy na glowie i troche nie bywalam na forum.Pozniej zaczelam zagladac ale tez nie udzielam sie zbyt czesto bo o czym mam pisac skoro u mnie wykonczeniowka stanela i nie wiem kiedy ruszy W tygodniu jestem taka zalatana ze wieczorkeim tylko zdazam zagladnac do ulubionych forumek ale w weekend postaram sie wygospodarowac wiecej czasu i skrobne Ci privka co tam u mnie dokladniej slychac Bede meczyc tez o dokladne wytyczne odnosnie diety bo tez chce miec taka figure (chociaz watpie czy potrafie sie zmusic do jakiejs dyscypliny ) Kakuś, czekam na privka w takim że razie:hug: A co do diety...to takowej w sumie nie było, to chyba życie moje ostatnie się do tego przyczyniło, i mi się schudło tak szybko:cool: Choć nie powiem nawyki żywieniowe mi się zmieniły, ale to bardziej przy mężowej diecie, powstrzymywałam się od smażenia kotletów czy kupowania chrupiących bułeczek żeby go nie denerwować. pewnie i to też miało wpływ na kg. teraz u mnie zdrowiej, regularnie w miare i mniej. Hej MarJel:bye: Podglądam twoją galerię ( gdy ją odkryłam zrobiłam tak:jawdrop::jawdrop::jawdrop:) od jakiegoś czasu z ukrycia:cool: Ale dzisiaj postanowiłam się ujawnić, bo podobno jesteśmy sąsiadkami:D Ja tylko chwilowo w tych rejonach (na czas wykończeniówki), ale super, że w okolicy są tak piękne urządzone domy, w świetnym guście i dopieszczone w każdym calu:yes: Gratuluję tych cudownych wnętrz. Będę zaglądać (jeśli można;)) i się inspirować. Pozdrawiam:hug: Żubrówka witaj:welcome: ale takimi bliskimi sąsiadkami ??? Dziękuję za komplementy:) A Twój domek się już buduje, czy już mieszkacie? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Miałam wam opowiedzieć czego wróciłam taka wściekła.....ale mi się chyba nie chce bo tu nie ma o czym mówić a ja zrobiłam z igły widły:lol2: W zasadzie przede chwilą powiesiłam nowe zasłony u młodego, te ikejowskie do tej pory nie skróciłam i mi się walały po podłodze, a i jakos tak wygladały nie za ciekawie. Zaraz wam wkleję bo pyknęłam od razu focie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts