Magdzinska 28.11.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Kurcze to ja nie odchodzę od kompa dopóki nie zobaczę fotek, mąż znowu będzie psioczył że tak późno do łóżka przychodzę:lol2: A może pstryknij od razu fotki salonu, na karnisze nie będe patrzeć Chociaż jestem pewna, że "zwyklaki" też wyglądają super z Twoimi cudownie drogimi zasłonami:yes: Moja mama zamówiła mi w prezencie 4 zasłony do salonu i nie chcę myśleć ile zapłaci;) Moje fotki będą tzn domku, bo swojego aktualnego to nawet nie mam:D Jak byłam blondi to się śmiałam, że fryzurą (ale podkreślam, tylko fryzurą) przypominam Kożuchowską Teraz jak jestem bardziej w brązie to chyba bliżej mi do K. Zielińskiej:lol2: \ :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.11.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Ano pamiętam, jakieś to były takie pogaduchy odnośnie planowania płci chyba....przyznaj się planowałaś płeć!? A to się tak rzeczywiście da? My planowaliśmy i wyszło odwrotnie Byłam tak przekonana, że można zaplanować płeć (i że nam się to udało, skoro postępowaliśmy zgodnie z wytycznymi), że przez pierwszy trymestr jadłam same słodycze i owoce, pewna, że to dziewucha Siła sugestii jest ogromna Dopiero jak na ekranie zobaczyłam co i jak, wróciłam do domu i ugotowałam żeberka - od tego czasu zamiast pomarańczy jem kiełbasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.11.2012 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Nie wklejałam na razie fotek, bo czekałam aż któraś przyjdzie z popcornem a Wy mnie olałyście tzn. foty i focha strzeliłam Madziu zaraz Ci odpiszę, a ty w tym czasie idź po popcorn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.11.2012 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Ja nie wiem co to się z wami porobiło:eek: Kiedyś jak było hasło fotki to wszystkie się zlatywały z popcornem, a teraz! na diecie jesteście, czy o co chodzi:lol2: Kurcze to ja nie odchodzę od kompa dopóki nie zobaczę fotek, mąż znowu będzie psioczył że tak późno do łóżka przychodzę:lol2: A może pstryknij od razu fotki salonu, na karnisze nie będe patrzeć Chociaż jestem pewna, że "zwyklaki" też wyglądają super z Twoimi cudownie drogimi zasłonami:yes: Moja mama zamówiła mi w prezencie 4 zasłony do salonu i nie chcę myśleć ile zapłaci;) Moje fotki będą tzn domku, bo swojego aktualnego to nawet nie mam:D Jak byłam blondi to się śmiałam, że fryzurą (ale podkreślam, tylko fryzurą) przypominam Kożuchowską Teraz jak jestem bardziej w brązie to chyba bliżej mi do K. Zielińskiej:lol2: \ :hug: Madziula zasłony do syna plus te szare na dół na trzy okna,( czyli 4 okna) razem kosztowały mniej niż moje jedne w sypialni, więc cudów się nie spodziewaj:D Dawaj te nie aktualne focie:cool: Mi kiedyś mówili że do Grażyny Torbickiej (jak miałam grzywkę) A to się tak rzeczywiście da? My planowaliśmy i wyszło odwrotnie Byłam tak przekonana, że można zaplanować płeć (i że nam się to udało, skoro postępowaliśmy zgodnie z wytycznymi), że przez pierwszy trymestr jadłam same słodycze i owoce, pewna, że to dziewucha Siła sugestii jest ogromna Dopiero jak na ekranie zobaczyłam co i jak, wróciłam do domu i ugotowałam żeberka - od tego czasu zamiast pomarańczy jem kiełbasę Tu chyba bardziej należy zwracać uwagę na dni owulacji.... u mnie w obu przypadkach się sprawdziło:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 28.11.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Lecę z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.11.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Tu chyba bardziej należy zwracać uwagę na dni owulacji.... u mnie w obu przypadkach się sprawdziło:yes: Ano właśnie u mnie nie, a staraliśmy się z kalendarzykiem w ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 28.11.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 ja czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 28.11.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 MarJel-bardzo dziekuje za cieple slowo i Tobie tez duzo pozytywnej energii przesylam!!!!!!I oczywiscie uracz nas jakimis cudnosciami od siebie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.11.2012 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 (edytowane) W pokoiku u młodego nic się nie zmieniło przez ten rok. Odziedziczone po siostrze mebelki jak stały tak stoją Z drugiej strony on tam tylko śpi, w bawialni jest większość zabawek , a siedzi z nami w salonie:lol2: Były takie: http://img823.imageshack.us/img823/1385/dsc0972ia.jpg Uploaded with ImageShack.us a teraz są: http://img713.imageshack.us/img713/1236/dsc0167xt.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img19.imageshack.us/img19/4112/dsc0168lv.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img571.imageshack.us/img571/387/dsc0169pc.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img837.imageshack.us/img837/9913/dsc0171wlq.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img708.imageshack.us/img708/3386/dsc0172kopia.jpg Uploaded with ImageShack.us Jak tak patrze teraz to wielkiej zmiany chyba nie ma:P Edytowane 26 Grudnia 2012 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 28.11.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Ano właśnie u mnie nie, a staraliśmy się z kalendarzykiem w ręce U mnie tez z kalendarzykiem i z zegarkiem w reku:lol2:-a wyszedl nam jak ta malowana lala:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 28.11.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 No dobra-zerwe troszke nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 28.11.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Moze wielkiej zmiany nie ma:lol2:,ale zdecydowanie drugie bardziej eleganckie:yes:Czy sa to gotowce czy szyte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.11.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 MarJel, niebo a ziemia moim zdaniem Chociaż nie zauważyłabym, że są takie se, gdyby nie druga fota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 28.11.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Witam ja również może po raz pierwszy załapię się na zdjęcia od niedawna buszuję na fm, przeleciałam cały blog w tempie ekspresowym - o niektórych widokach tylko poczytałam bo zdjęć juz nie było no to może tą razą się załapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 28.11.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 :popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 28.11.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 a miały być jeszcze zdjęcia altanki dzisiaj no chyba że już były a ja jak zwykle się zgapiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 28.11.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Kolor podobny, ale różnica jest ogromna:yes: Te drugie są sztywniejsze, ładniej się układają i nie walają się (jak to sama ujęłaś) po podłodze:D A do tego na pewno łatwiej się przesuwają i później lepiej jest je ułożyć po zsunięciu z powrotem na boki Baldzio ładnie :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 28.11.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Moim zdaniem zmiana na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.11.2012 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Miło że zauważyłyście różnicę w zasłonach isa dziś tylko fotki zasłon u syna. Altanki też będą , aleeee nie dziś ponieważ: zanim wkleję zdjęcie altanki, chciałabym wrzucić kilka fotek ogrodu, kawałek domku i ogrodzenia, oraz drewutnie którą pan dziś skończył, a wróciłam jak juz było ciemno i fotek niet. A dlaczego tak to sobie wymyśliłam? Otóż, chciałam żebyście doceniły jak ja to wszystko pięknie dobrałam i co autor miał na myśli:rotfl: jakbym wrzuciła ot tak tylko altankę to nie byłoby tak ciekawie i nie będzie pytań typu, a dlaczego taka altanka, a nie inna, bo jak zobaczycie całość to mnie zrozumiecie:rolleyes: O! tak to sobie wymyśliłam:wiggle: Wytrzymacie jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 28.11.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Marjelka jutro na priv OBIECUJĘ wyślę Ci moją fotkę MAm nawet taką jedną na której jakoś wyglądam:lol2:, z wesela szwagra. Ale tak jak pisałam- nieaktualna, bo już mam inny kolor włosów A fotki altany,ja już się tego popcornu ojadłam, a mąż i tak pewnie już śpi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts