Magdzinska 28.11.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 No nie wiem czy dam radę czekać do jutra, ale jak mus to mus:D:D Dobrej nocki :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.11.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 :popcorn::popcorn: I jeszcze buziaki wiesz za co, moja Laseczko w uroczych klapeczkach:hug: Co do zasłon...gdy widziałam wczesniej te pierwsze-myslala, ze nie moze byc piekniej ale zmieniam zdanie-MOZE:yes: Moge małą prywatę? Ilonko, gratuluję Kochana! EDIT: No doooobra, wytrzymamy-mamy inne wyjscie? Cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 28.11.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Jak mus to mus:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 28.11.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 no to ja jutro się melduję i cierpliwie będę czekać na fotki a teraz zmykam bo mi mąż nad uchem brzęczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 28.11.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Ja rowniez cierpliwie poczekam na zdjecia do jutra ale mam nadzieje ze to bedzie wieczorem bo ja w czwartki mam kurs i na forum mam czas dopiero po 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.11.2012 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Madzia czekam na focie i żeby mi tu znowu obiecanki cacanki nie były:mad: Oluś, widze popcorn dla wszystkich przyniosłaś Cześć rudzielcu kochany:hug: Gumisia, isa, kasia, no ja nic nie wspominałam chyba że to jutro, ale skoro tak ustaliłyście no to nie śmiem się sprzeciwiać Kasiu, wieczorem:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 28.11.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Jak nie dzis to jutro i basta:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 28.11.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Trza się w takim razie uzbroić w :popcorn: bo będzie co oglądać Już się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.11.2012 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Mam pytanko: z serii przyjemne z pożytecznym Warszawianki pewnie będą bardziej zorientowane... Wybieram się w sobotę po odbiór męża z lotniska w Modlinie ok. 18 go odbieram i tak sobie pomyślałam Mieszkam na wichurze zary i ikea u mnie nie ma:no: (od kilku lat w planach) dawno też w tych sklepach nie byłam.... Gdzie najbliżej Modlina jest ikea i zara i czy od godziny 18 (nie wiem do której w sobotę otwarte te sklepy) zdążyłabym się obkupić????? W którą mańkę mam się kierować żeby te dwa sklepy były dość blisko siebie oraz tego całego Modlina? Oświecicie mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 28.11.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 MarJelka-a nie moze meza ktos inny odebrac?:DMy mamy W Bielsku taka piekna galerie handlowa Sfera i tam jest Zara a pozniej umowimy sie na najlepsza czekolade do picia w Belgijskiej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 28.11.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Heyka potwierdzam ze to Venuska wyszperała nasza konsolkę i w tajemnicy się ze mną podzieliła namiarem Marta zmiana u młodego na plus widać gołym okiem że zasłony sa znacznie porządniejsze i lepiej sie układają skrobnęłam maila idz no odpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 28.11.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 W takim razie jutro wpadam wieczorem na zdjecia Niestety nie pomoge ze sklepami w poblizu Modlina. Ostatnio duzo samolotow tam nie mogla ladowac z powodu mgly i ladowaly w Warszawie. Ja pierwszy raz na tym lotnisku mam ladowac 14 grudnia i mam nadzieje ze wszystko bedzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.11.2012 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 MarJelka-a nie moze meza ktos inny odebrac?:DMy mamy W Bielsku taka piekna galerie handlowa Sfera i tam jest Zara a pozniej umowimy sie na najlepsza czekolade do picia w Belgijskiej:D Cholerka kusząca propozycja:cool: Tyle że chętnych nie ma żeby po niego jechać i co mam zrobić? zostawić tam chłopa samego na pastwe losu? Heyka potwierdzam ze to Venuska wyszperała nasza konsolkę i w tajemnicy się ze mną podzieliła namiarem Marta zmiana u młodego na plus widać gołym okiem że zasłony sa znacznie porządniejsze i lepiej sie układają skrobnęłam maila idz no odpisz Karolcia a ja dzisiaj siedziałam i na wszystkie zaległe privki odpisywałam i zapomniałam że ja maila jeszcze mam:D Lecę czytać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 28.11.2012 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Jak sie nie da,to sie nie da:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 28.11.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 To te same zaslony tylko inaczej przeszyte? Jesli tak to jednak upiecie robi znaczaca roznice -wybieram do siebie wersje nr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żubrówka 29.11.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Dzień dobry sąsiadko;) Nasz domek się wykańcza, ale jakieś tempo ma strasznie powolne:lol2: Na razie jest na etapie może do świąt Bożego Narodzenia się wyrobimy , więc źle nie jest:) Zasłonki wyglądają o wiele lepiej:yes: Mi się podobają To i ja czekam na fotki:popcorn: PS. Privek:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.11.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Gaduły:hug: Czyli focie dzisiaj będą???Marta ale Masz plana:D Co do płci to moja 2 planowana , płeć też z tego co mi wiadomo "sposób na Marysię " i u naszej Lady się sprawdził:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.11.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 MarJelka - jak się z gumisiową spotkasz to i ja swój tyłek przywlekę na spotkanko (ale bez P. ). A chuop se poradzi . Interesa rozkręcił to do domu nie dojedzie ? Najwyżej mu kompas kup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.11.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 (edytowane) Spotkanko?Jestem na tak:D fajnie byłoby sie spotkac....kurcze, moze cos wymyslimy w ferie, np? A ...jaki jest sposób na Marysie?:)Bo my baaaaardzo powoli (ale jednak) dojrzewamy do tego.... (AAAA nie wierze, ze to powiedziałam:eek:) EDIT: Martusia,ja juz nie jestem rudzielec- znów mam jasny braz:p Edytowane 29 Listopada 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.11.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 hazelko - baaardzo bym chciała Cię zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts