Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

marta nosek dla mnie ok, ja widzę , bo też mam nochala i zwracam uwagę na nosy innych. twoj jest ladny, pzrecie widziałam bez googli:lol2:

zasłony:popcorn::popcorn::popcorn::popcorn: kolor taki sam prawie. a fajnie wyglądają bez szeleczek

ala z nią rozmawiala na pewno chętnie też by was zobaczyła dziewczynki:yes:

auto przerysowane ma nadkole:( narazie m zabawił sie w lakiernika. po zimie się zrobi( wgniecenia nie ma). poarkin g mial być monitorowany. już drugie auto mi tam załatwili. za radę pPinacolady staranuje kilka aut własciciela -----rowerem( bo moich mi już szkoda:lol2::lol2:)

Dziewczynki linkuję "przepis na Marysię ", Lady go opisała http://forum.muratordom.pl/showthread.php?183109-domek-w-mieście-zapraszamy-w-nasze-skromne-progi-)/page12&highlight=lady ja od siebie dodam tylko, że warto się zaopatrzyć w aptece w testy owulacyjne:yes::D no to Dziewczynki do roboty, robótka przyjemna więc chyba nie będziecie narzekać:lol2:

na robotę nie - ale na nieprzespane noce i pierwszy rok chyba już tak.

Moje ma 1 rok i 8 m-c i zdecydowanie wolę dziecię po roku:)

a kto ma w planach jeszcze zaciążenie? w sumie pasuje mi działać od maja-sierpnia a rodzić na wiosnę :)

aaaa i w końcu nie będzie tego PRLowskiego określnie - pierworódka :)

Edytowane przez Magda_lena85

Masz piękny dom, Marjel :) Taki wypieszczony w każdym calu - ale słyszałaś i czytałaś takie słowa już setki razy...

Choć czytam i oglądam Twoją galerię od dawna, ujawniam się teraz, bo :

z Modlina najbliżej masz do Targówka. Byłaś już w Domotece (przy Ikea Targówek)? Jeśli nie to ostrzegam, że może Cię tam wciągnąć czarna dziura :D

A z Ikea Targówek masz rzut beretem do CHTargówek, gdzie jest ZARA. Nie wiem tylko czy masz na myśli Zara z ciuszkami czy Zara Home. W CHTargówek jest Zara odzieżowa. Oba centra są naprawdę blisko siebie. Ostatnio z jednego do drugiego, poza godzinami szczytu, jechałam jakieś 3 min.

Marjelko, jak dzisiaj fotek nie będzie to się przywlokę i jutro, i pojutrze i po po po.....:welcome:

i strasznie mi się podoba ten pomysł żeby oprócz altanki wrzucić zdjęcia ogrodu, domku i ogrodzenia :lol2:

szczerze powiem, że nie liczyłam już na to, a strasznie mi się Twój domek z zewnątrz podoba ( a właściwie to co udało mi się podejrzeć a nie był to domek w całości) - całkiem w moim stylu - coś takiego właśnie chcę u siebie zrobić tzn przede wszystkim kolorystyka bo mój projekt jest całkiem inny

Dziewczynki linkuję "przepis na Marysię ", Lady go opisała http://forum.muratordom.pl/showthread.php?183109-domek-w-mieście-zapraszamy-w-nasze-skromne-progi-)/page12&highlight=lady ja od siebie dodam tylko, że warto się zaopatrzyć w aptece w testy owulacyjne:yes::D no to Dziewczynki do roboty, robótka przyjemna więc chyba nie będziecie narzekać:lol2:

To my jakieś ślamazary jesteśmy, bo i testy owulacyjne były :lol2:

No nic, teraz się cieszę, chociaż ostatniego słowa jeszcze nie powiedziałam i koniecznie muszę mieć dziewuszkę (najwyżej będziemy próbować do czterech jak Beckhamowie ;))

hazeleyes, dziękuję :)

No nic, teraz się cieszę, chociaż ostatniego słowa jeszcze nie powiedziałam i koniecznie muszę mieć dziewuszkę (najwyżej będziemy próbować do czterech jak Beckhamowie ;))

też mi się marzy dziewczynka i te słodkie ubranka.

Przy czym nie ma co - przyzwyczaiłam się do małego siusiorka i jakoś dziwnie wyglądałby pampers bez :)

Ilonko może niecierpliwi:lol2: grunt to "niepoprawiać" bo może się okazać , że dzidzia będzie miała siusiaka:lol2:

u nas Łukaszek "wyszedł" od razu, nad Manią 6 miesięcy pracowaliśmy:lol2::lol2::lol2:

Oczywiście , że 100% gwarancji nie ma ale ja znam już całkiem sporo par, którym się "udało":lol2:

Aneta S ja sobie skopiuję te informację, może się kiedyś przyda:P

Mam syna, córa tez może by się kiedyś przydała:p Choć ja raczej nie z tych co koniecznie muszą mieć parkę i córę, żeby w kokardki ubierać:rolleyes: Ja bardzo lubię chłopców i myślę, że jak dziecko ma fajny charakter i dobry kontakt z rodzicami, to na starość tez pomoże i poda tą przysłowiową szklankę wody:P:P (bo to jest najczęstrzy powód podawany przez wszystkich czemu warto mieć córkę:p)

Aczkolwiek, informacje zachowam, a nóż się uda:P:P

:hug::hug: