hazeleyes1982 29.11.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 hazelko - baaardzo bym chciała Cię zobaczyć Ja teeeez:hug: Moze uda sie powtórzyc to niesamowite spotkanie, które było u Ali?Tylko jak, gdzie i kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.11.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 trzeba by pomyśleć. Ktoś rzucił kiedyś hasłem: góry, rodzina ... może by jakiś weekend się udał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.11.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 marta nosek dla mnie ok, ja widzę , bo też mam nochala i zwracam uwagę na nosy innych. twoj jest ladny, pzrecie widziałam bez googli:lol2: zasłony:popcorn::popcorn: kolor taki sam prawie. a fajnie wyglądają bez szeleczek ala z nią rozmawiala na pewno chętnie też by was zobaczyła dziewczynki:yes: auto przerysowane ma nadkole:( narazie m zabawił sie w lakiernika. po zimie się zrobi( wgniecenia nie ma). poarkin g mial być monitorowany. już drugie auto mi tam załatwili. za radę pPinacolady staranuje kilka aut własciciela -----rowerem( bo moich mi już szkoda:lol2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.11.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Gaduły:hug: Czyli focie dzisiaj będą???Marta ale Masz plana:D Co do płci to moja 2 planowana , płeć też z tego co mi wiadomo "sposób na Marysię " i u naszej Lady się sprawdził:lol2: Aneta zdradź sposób - bo jednego Karolka już mam - może się skusze na drugie przed 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.11.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Mirelka,fajnie byłoby z rodzinami ale....babskie spotkanie marzy mi sie przede wszystkim:lol: Szatanski plan....co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.11.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Dziewczynki linkuję "przepis na Marysię ", Lady go opisała http://forum.muratordom.pl/showthread.php?183109-domek-w-mieście-zapraszamy-w-nasze-skromne-progi-)/page12&highlight=lady ja od siebie dodam tylko, że warto się zaopatrzyć w aptece w testy owulacyjne:yes: no to Dziewczynki do roboty, robótka przyjemna więc chyba nie będziecie narzekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.11.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 (edytowane) na robotę nie - ale na nieprzespane noce i pierwszy rok chyba już tak. Moje ma 1 rok i 8 m-c i zdecydowanie wolę dziecię po roku:) a kto ma w planach jeszcze zaciążenie? w sumie pasuje mi działać od maja-sierpnia a rodzić na wiosnę aaaa i w końcu nie będzie tego PRLowskiego określnie - pierworódka Edytowane 29 Listopada 2012 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merenwen 29.11.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Masz piękny dom, Marjel Taki wypieszczony w każdym calu - ale słyszałaś i czytałaś takie słowa już setki razy... Choć czytam i oglądam Twoją galerię od dawna, ujawniam się teraz, bo : z Modlina najbliżej masz do Targówka. Byłaś już w Domotece (przy Ikea Targówek)? Jeśli nie to ostrzegam, że może Cię tam wciągnąć czarna dziura A z Ikea Targówek masz rzut beretem do CHTargówek, gdzie jest ZARA. Nie wiem tylko czy masz na myśli Zara z ciuszkami czy Zara Home. W CHTargówek jest Zara odzieżowa. Oba centra są naprawdę blisko siebie. Ostatnio z jednego do drugiego, poza godzinami szczytu, jechałam jakieś 3 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.11.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 MArtuśkaaaaaaaa prywek!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 29.11.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Witam Mirela i Gumisiowa - to Wy z moich stron jesteście. Nie wiem czy Marjelka nie będzie zła że tu u niej taką prywatę odwalam ale nie mam gdzie ludzi zapoznawać bo bezdomna na fm jestem Mirela, a skąd dokładnie jesteś? bo że Gumisowa z B-B to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 29.11.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Marjelko, jak dzisiaj fotek nie będzie to się przywlokę i jutro, i pojutrze i po po po..... i strasznie mi się podoba ten pomysł żeby oprócz altanki wrzucić zdjęcia ogrodu, domku i ogrodzenia szczerze powiem, że nie liczyłam już na to, a strasznie mi się Twój domek z zewnątrz podoba ( a właściwie to co udało mi się podejrzeć a nie był to domek w całości) - całkiem w moim stylu - coś takiego właśnie chcę u siebie zrobić tzn przede wszystkim kolorystyka bo mój projekt jest całkiem inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.11.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Martuś, zmiany in plus . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.11.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Dziewczynki linkuję "przepis na Marysię ", Lady go opisała http://forum.muratordom.pl/showthread.php?183109-domek-w-mieście-zapraszamy-w-nasze-skromne-progi-)/page12&highlight=lady ja od siebie dodam tylko, że warto się zaopatrzyć w aptece w testy owulacyjne:yes: no to Dziewczynki do roboty, robótka przyjemna więc chyba nie będziecie narzekać To my jakieś ślamazary jesteśmy, bo i testy owulacyjne były No nic, teraz się cieszę, chociaż ostatniego słowa jeszcze nie powiedziałam i koniecznie muszę mieć dziewuszkę (najwyżej będziemy próbować do czterech jak Beckhamowie ) hazeleyes, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.11.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Ja tam uważam, że takie sposoby nie są skuteczne. Tzn. to że wyszło nie znaczy, że dzięki temu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.11.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 To my jakieś ślamazary jesteśmy, bo i testy owulacyjne były No nic, teraz się cieszę, chociaż ostatniego słowa jeszcze nie powiedziałam i koniecznie muszę mieć dziewuszkę (najwyżej będziemy próbować do czterech jak Beckhamowie ) hazeleyes, dziękuję też mi się marzy dziewczynka i te słodkie ubranka. Przy czym nie ma co - przyzwyczaiłam się do małego siusiorka i jakoś dziwnie wyglądałby pampers bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.11.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 isa ja spod Pszczyny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.11.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Ja tam uważam, że takie sposoby nie są skuteczne. Tzn. to że wyszło nie znaczy, że dzięki temu . Oczywiście , że 100% gwarancji nie ma ale ja znam już całkiem sporo par, którym się "udało":lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.11.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 To my jakieś ślamazary jesteśmy, bo i testy owulacyjne były No nic, teraz się cieszę, chociaż ostatniego słowa jeszcze nie powiedziałam i koniecznie muszę mieć dziewuszkę (najwyżej będziemy próbować do czterech jak Beckhamowie ) hazeleyes, dziękuję Ilonko może niecierpliwi:lol2: grunt to "niepoprawiać" bo może się okazać , że dzidzia będzie miała siusiaka:lol2: u nas Łukaszek "wyszedł" od razu, nad Manią 6 miesięcy pracowaliśmy:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 29.11.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 łoo Mirela, to prawie po sąsiedzku bo ja kiedyś (mam nadzieję że szybko ale to pobożne życzenia) będę mieszkać koło Tychów a właściwie z boku - a do Pszczyny to już rzut beretem mamy zamiar ruszyć z fundamentami na wiosnę, tylko szkoda że nie mamy nawet jeszcze PnB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 29.11.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Oczywiście , że 100% gwarancji nie ma ale ja znam już całkiem sporo par, którym się "udało":lol2: Aneta S ja sobie skopiuję te informację, może się kiedyś przyda:P Mam syna, córa tez może by się kiedyś przydała:p Choć ja raczej nie z tych co koniecznie muszą mieć parkę i córę, żeby w kokardki ubierać Ja bardzo lubię chłopców i myślę, że jak dziecko ma fajny charakter i dobry kontakt z rodzicami, to na starość tez pomoże i poda tą przysłowiową szklankę wody:P:P (bo to jest najczęstrzy powód podawany przez wszystkich czemu warto mieć córkę) Aczkolwiek, informacje zachowam, a nóż się uda:P:P :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts