Magdzinska 29.11.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Zapomniałam powiedzieć DZIEŃ DOBRY GOSPODYNI:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.11.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Aneta S ja sobie skopiuję te informację, może się kiedyś przyda:P Mam syna, córa tez może by się kiedyś przydała:p Choć ja raczej nie z tych co koniecznie muszą mieć parkę i córę, żeby w kokardki ubierać Ja bardzo lubię chłopców i myślę, że jak dziecko ma fajny charakter i dobry kontakt z rodzicami, to na starość tez pomoże i poda tą przysłowiową szklankę wody:P:P (bo to jest najczęstrzy powód podawany przez wszystkich czemu warto mieć córkę) Aczkolwiek, informacje zachowam, a nóż się uda:P:P :hug: ja nie wybiegam tak w przyszłość...poprostu chciałam mieć i syna i córkę....pierwszym razem "pracowaliśmy" nad synem ale do dnia narodzin nie znaliśmy płci bo nie chcieliśmy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 29.11.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 ja nie wybiegam tak w przyszłość...poprostu chciałam mieć i syna i córkę....pierwszym razem "pracowaliśmy" nad synem ale do dnia narodzin nie znaliśmy płci bo nie chcieliśmy.... Ja napisałam o tym "pomaganiu na starość", bo jak byłam w ciąży i już znałam płeć dziecka, to często słyszałam od życzliwych osób, że dziewczynki są bardziej pomocne itd. Dziecko to dziecko, nie ważne czy z siusiakiem czy bez:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.11.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 masz rację jak wychowacie, takie dzieciaki będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 29.11.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 masz rację jak wychowacie, takie dzieciaki będą. :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 29.11.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 A gdzie jest Martunia??:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 29.11.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Ja uważamjak już kiedyś pisałam że te wszystkie porady i przepisy można sobie w d... wsadzić ja dwa razy planowałam córkę( stosowałam się do wyżej zalecanych zabiegów i nic z tego) a mam dwóch synówkocham ich nad życie nie zamieniłabym ich na córcie oj nie i też jestem zdania że nie po to się ma córkę żeby na starość podcierała dupsko( takie teksty często słyszę )wszystko zależy od wychowaniamój teściu super sie spisywał kiedy jego mama złamała nogę potrafił jej nawet zmienić pampersa:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.11.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Ja uważam jak już kiedyś pisałam że te wszystkie porady i przepisy można sobie w d... wsadzić Zgadzam się siostra mojego lubego ma 4 córki, a za każdym razem planowali chłopca:rotfl: a mam dwóch synów kocham ich nad życie nie zamieniłabym ich na córcie oj nie Eeee tam Karolka bajdurzysz. Miałabyś dwie córki to pisałabyś to samo:lol2: Najfajniej to chyba mieć parkę i różne doświadczenia:wiggle: Martuś zasłonki ekstra:rolleyes: Widać zmianę, widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 29.11.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Zasłonki bardzo fajne ,ale ja tu od wczoraj czekam na te salonowe ,a Ty się opierdzielasz moja droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.11.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 A ja tam myślę, że plany planami a jak się dzieci rodzą to kocha się je bezgranicznie bez względu na wszystko...i tak naprawdę żadna z nas z perspektywy czasu niczego by nie zmieniła, ja również:Dnie wyobrażam sobie, żeby mój Łukaszek miał być Łukasią a Mania Marianem:Di chociaż bez dzieci przeżyliśmy blisko dekadę to już nawet nie pamiętamy jak to było zanim się pojawiły:Dmiłość jest śleba, nie tylko ta partnerska:yes::rotfl:grunt to zdrowie , cała reszta jest do przyjęcia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.11.2012 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Polatałam dziś trochę po waszych domkach wreszcie i tak jeszcze nie do wszystkich dotarłam, ale po półrocznej przerwie nazbierało mi się trochę zaległości więc wybaczcie U siebie teraz już nie zdążę odpisać, bo za chwilę jadę odebrać ze Stachem, Mańkę z dyskoteki andrzejkowej:cool: ciekawe czy był Mikołaj Także, powrócę pewnie późnym wieczorkiem, bo teraz jako słomiana wdowa mam tkj. więcej obowiązków....wtedy też odpiszę tu i na privki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 29.11.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 MarJel jesteś usprawiedliwiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 29.11.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Martita Ty kochana nie kręć, nie wykręcaj sie obowiazkami tylko prosze nas fotkami zasypać Dziewczynom się to należy, bo nic nie widziały, a mi..... rówinież bo ja chociaż chyba miesiac temu u Ciebie byłam, to się napatrzeć nie mogłam i chce powtórki Ooooooo przecież ja zasłon w salonie nie widziałam, bo jak byłyśmy z Saly to jeszcze nie było............. no to ...... FOTKI, FOTKI, FOTKI, FOTKI, FOTKI, FOTKI,FOTKI, FOTKI, FOTKI,FOTKI, FOTKI, FOTKI!!!!!!!!!!!!!! :popcorn: ( no i żebym tu długo nie musiał czekać, bo mi od tego popcornu dupsko jeszcze większe urośnie a nie po to zrzuciłam 6kg ( musze jeszcze ze 12kg ) żeby w jeden wieczór nadrabiać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.11.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 :popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 29.11.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Eeee tam Karolka bajdurzysz. Miałabyś dwie córki to pisałabyś to samo:lol2: Najfajniej to chyba mieć parkę i różne doświadczenia:wiggle: Prawda jest taka że chciąłm mieć córkę i syna ale się nie udało:bash: niestety ale to nie koncert życzen płakać nie będę ale jak sie nie ma co się lubi to sie lubi- kocha co się ma i tez nie wyobrażam sobie gdyby mój najmłodszy miałby być dziewczynką choć przyznać muszę że ma fajną delikatną urodę a charakterek typowo babski- obraza się i wiecznie ma fochy :lol2: Marta Wać Panna odpiszę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.11.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Fochy mnie rozwaliły Martaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.11.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Fochy mnie rozwaliły Martaaaaaaaa no co, bywają mężczyzni z fochem:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 29.11.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Zapisze Anetki sposob na Manie na przyszlosc mam Synka wiec teraz chcialabym coreczke ale jak bedzie Synek to tez plakac nie bede najwazniejsze zeby zdrowe Malenstwo bylo Moja siostra ma 3 corki i dopiero za czwartym razem udal sie synek ja nie mam zamiaru tyle razy probowac, chociaz maz chce najmniej 3 dzieci Martusia zwarta i gotowa czekam na zdjecia :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 29.11.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 A ja tam myślę, że plany planami a jak się dzieci rodzą to kocha się je bezgranicznie bez względu na wszystko...i tak naprawdę żadna z nas z perspektywy czasu niczego by nie zmieniła, ja również:Dnie wyobrażam sobie, żeby mój Łukaszek miał być Łukasią a Mania Marianem:Di chociaż bez dzieci przeżyliśmy blisko dekadę to już nawet nie pamiętamy jak to było zanim się pojawiły:Dmiłość jest śleba, nie tylko ta partnerska:yes::rotfl:grunt to zdrowie , cała reszta jest do przyjęcia:D Święte słowa Super tu ujęłaś:rolleyes: :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.11.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 co z tymy zasłonamy i moim prywkem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts