lady in red 25.07.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Hej Marjelko! Widzę,że do przeprowadzki jeden krok Twój przedpokój nieodmiennie robi na mnie wrażenie,pokój córci słodki,sypialnia gościnna rewelacyjna:)Swoją drogą widzę,że ZNÓW coś takiego samego mamy -tym razem ikeowski hemnes A teraz zmiana tematu-Kiedy wreszcie my się spotkamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.07.2011 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Hej Lady A w którym pokoju masz hemnesa moja droga bom ciekawa? pokażesz? Lady ja Cię bardzo proszę pyknij mi zdjęcia swoich krzeseł w jadalni, wiem że masz chyba takie jakie ja planuję, chcę zamawiać, a ciągle mam wątlipowości. Spotkanie chwilowo odpada,ja ten tydzień uziemiona z dziećmi, D wyjeżdża na parę dni w sprawach służbowych, a babcia ma gości więc pewnie z podrzucaniem dzieci będzie gorzej:rolleyes: W domu też gwarno, chłopcy robią garaż, który do tej pory służył za magazyn budowlanych sprzętów, po za tym kończymy wszystko w środku. Boziu jak ja Ci zazdroszczę że już mieszkasz:) Zaczynamy wreszcie również robić kostkę i ogrodzenie, na tą w chwilę w około domu mamy bagno:eek: Lady jesteśmy na bieżąco w kontakcie więc jak troszkę u mnie się uspokoi to od razu dam znać i się umówimy:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 25.07.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 (edytowane) Marjelko! Za chwilę wrzucę SPECJALNIE DLA CIEBIE zdjęcia z jadalni :)Krzesła są zwyczajne,klasyczne-zresztą sama zobaczysz A komodę hemnesa-mamy w pokoju którego jeszcze nie pokazywałam.To pokój wolny na razie-gościnny w miarę potrzeb (lecz mam cichę nadzieję,że może wyprodukujemy jakiegoś mieszkańca/mieszkankę do tego pokoju )Na razie mamy tam "skład rzeczy niepotrzebnych' Czekam więc z niecierpliwością na spotkanie :)My teraz znów wolniejsi jesteśmy.Młody wrócił z kolonii,przepakowaliśmy walizkę i pojechał teraz nad jezioro .My do Niego jeżdzimy na weekendy Buziole! Edytowane 25 Lipca 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.07.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Witaj Marjel . Byłam tu u Ciebie juz wczesnej, ale za kazdym razem za szybko, zeby cos napisac. Chciałam sie wiec oficjalnie przywitac:welcome: Twoje wnetrza sa jednymi z moich ulubionych na fm, ale te białe drzwi, które dzis pokazałaś po prostu mnie zabiły...sa ...boskie. Gratuluje efektu-jak z magazynu wnętrzarskiego i to takiego z górnej półki. Czy mogę zapytac, jaki to producent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.07.2011 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 hazeleyes1982, dziękuję bardzo za takie miłe komplementy:oops: i witam cieplutko:) Drzwi zamawiałam w w firmie stolarskiej Kozłowski Drzwi, są drewniane i robione pod wymiar, ale one są tak proste że pewnie każdy stolarz by zrobił Zadowolona jestem z wykonania i współpracy, kilka par drzwi od razu na początku odrzuciłam bo miały jakieś nie wielkie uszczerbki, zabrali bez mrugnięcia okiem poprawili i jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.07.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 oh jak ja Ci tych światłowodów zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 25.07.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 oh jak ja Ci tych światłowodów zazdroszczę ja też,ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.07.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Marta, a pamiętasz może ile wyszedł metr dębowych listw przypodłogowych ? Może być na PW. Dostałam ofertę na listwy z firmy, w której robiłam swoje drzwi, ale wydają mi się dość drogie, chociaż z drugiej strony, to wybarwiliby mi je pod kolor drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.07.2011 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Marta, a pamiętasz może ile wyszedł metr dębowych listw przypodłogowych ? Może być na PW. Dostałam ofertę na listwy z firmy, w której robiłam swoje drzwi, ale wydają mi się dość drogie, chociaż z drugiej strony, to wybarwiliby mi je pod kolor drzwi Lidzia nie wiem:oops:, ale się dowiem i napiszę. Tak z czystej ciekawości, można wiedzieć na ile Tobie wycenili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.07.2011 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 (edytowane) Kolejna porcja zdjęć c.d.n. Edytowane 23 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.07.2011 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 (edytowane) Łazienka dzieci, wreszcie zamontowana umywalka, brak frontów w szufladach pod umywalką. Edytowane 23 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.07.2011 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 (edytowane) Lampy w jadalni, pod nimi będzie stół - na dniach abażury wymieniam na białe, te są ecru, ale przy zapalonym świetle jak dla mnie zbyt żółte.Białe chyba będą lepsze?????? Czy się mylę????? Edytowane 23 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.07.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 super łazienki się prezentują A listwy zaproponowali mi w cenie 21 zł/m - barwione na ciemno, a jasny dąb tańszy, ale nie pamiętam za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.07.2011 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 (edytowane) Początki sypialni dzieciów Edytowane 23 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.07.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 lampy chyba rzeczywiście za żółte do twojego domu. Białe będą lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.07.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 pokoje dzieciów śliczne szczególnie córeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.07.2011 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 super łazienki się prezentują A listwy zaproponowali mi w cenie 21 zł/m - barwione na ciemno, a jasny dąb tańszy, ale nie pamiętam za ile Mi na ten moment jedynie świta że cena u mnie wahała się między 20zł a 30zł/m, także pewnie jakoś wyjdzie podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.07.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Mi na ten moment jedynie świta że cena u mnie wahała się między 20zł a 30zł/m, także pewnie jakoś wyjdzie podobnie. dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.07.2011 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 lampy chyba rzeczywiście za żółte do twojego domu. Białe będą lepsze Jeszcze w ciągu dnia wyglądają jak cie mogę, ale wieczorem zapalone masakra żółta:eek: Dzisiaj wymęczyłam panią żeby mi wymieniła, choć 10 dni upłynęło dwa miesiące temu;), a taki był warunek, na szczęscie są opakowane w folii orginalnie i pani wyjątkowo sie zgodziła, oczywiście pod warunkiem że dotrą nie naruszone. A byłam już skłonna kupić dodatkowo białe , a tu dzisiaj mnie paniusia mile zaskoczyła:cool: Na białe trzeba niestety dłużej poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.07.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Martusia już tylko się wprowadzać ci pozostało, wszystko pięknie i cudnie ale te lampy w jadalni nie teges i kolor ale to juz wiesz ale i ten ksztalt mi się nie widzi, tzn gdyby ona nie zwężała się ku górze i była szersza po obwodzie to byłaby super, ale to może być tylko moje odczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts