pasie 29.11.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 doberek Gaduły:) fajnie, że Martuśka wróciła:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 29.11.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Pani właścicielko wysłałam wiadomość na priva:yes: A gdzie Ty się podziewasz??:popcorn::popcorn::popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 29.11.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 A ja tam myślę, że plany planami a jak się dzieci rodzą to kocha się je bezgranicznie bez względu na wszystko...i tak naprawdę żadna z nas z perspektywy czasu niczego by nie zmieniła, ja również:Dnie wyobrażam sobie, żeby mój Łukaszek miał być Łukasią a Mania Marianem:Di chociaż bez dzieci przeżyliśmy blisko dekadę to już nawet nie pamiętamy jak to było zanim się pojawiły:Dmiłość jest śleba, nie tylko ta partnerska:yes::rotfl:grunt to zdrowie , cała reszta jest do przyjęcia:D AMEN:yes: oprocz tesciowej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 29.11.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Foty!!!!!please!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.11.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 chyba się nie doczekam:) a pobudka przed 6 - zazdroszczę tym której mają własny interes i są sobie Panią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.11.2012 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 To te same zaslony tylko inaczej przeszyte? Jesli tak to jednak upiecie robi znaczaca roznice -wybieram do siebie wersje nr 2 :no: to zupełnie nowe zasłony, szyte na tak zwaną miarę Dzień dobry sąsiadko;) Nasz domek się wykańcza, ale jakieś tempo ma strasznie powolne:lol2: Na razie jest na etapie może do świąt Bożego Narodzenia się wyrobimy , więc źle nie jest:) Zasłonki wyglądają o wiele lepiej:yes: Mi się podobają To i ja czekam na fotki:popcorn: PS. Privek:cool: Żubrówko z tego co doczytałam to jesteśmy baaaardzo bliskim sąsiadkami 4-5 min pieszo:cool: O! to lada moment przeprowadzka, będzie jakaś galeryjka na fm. może???? Chętnie bym zobaczyła twoje włości Na privka odpowiem.... Gaduły:hug: Czyli focie dzisiaj będą???Marta ale Masz plana:D Co do płci to moja 2 planowana , płeć też z tego co mi wiadomo "sposób na Marysię " i u naszej Lady się sprawdził:lol2: U mnie się sprawdziło w obu przypadkach Nie wiem co z tymi fociami bo coś dziś padam na ry..ek:roll: MarJelka - jak się z gumisiową spotkasz to i ja swój tyłek przywlekę na spotkanko (ale bez P. ). A chuop se poradzi . Interesa rozkręcił to do domu nie dojedzie ? Najwyżej mu kompas kup Kompas mu kupię na mikołaja, dzięki za pomysł bo właśnie miałam dylemat co kupić Spotkanko?Jestem na tak:D fajnie byłoby sie spotkac....kurcze, moze cos wymyslimy w ferie, np? A ...jaki jest sposób na Marysie?:)Bo my baaaaardzo powoli (ale jednak) dojrzewamy do tego.... (AAAA nie wierze, ze to powiedziałam:eek:) EDIT: Martusia,ja juz nie jestem rudzielec- znów mam jasny braz:p Jasny brąz eeeee kochanieńka ładnemu we wszystkim ładnie...to pewnie pięknie wyglądasz Ja teeeez:hug: Moze uda sie powtórzyc to niesamowite spotkanie, które było u Ali?Tylko jak, gdzie i kiedy? Myślę, że się znajdzie taka druga bohaterka jak nasza Alusia która pół forum zaprosi do domu, chyba że się mylę jest jakiś chętny? marta nosek dla mnie ok, ja widzę , bo też mam nochala i zwracam uwagę na nosy innych. twoj jest ladny, pzrecie widziałam bez googli:lol2: zasłony:popcorn::popcorn: kolor taki sam prawie. a fajnie wyglądają bez szeleczek ala z nią rozmawiala na pewno chętnie też by was zobaczyła dziewczynki:yes: auto przerysowane ma nadkole:( narazie m zabawił sie w lakiernika. po zimie się zrobi( wgniecenia nie ma). poarkin g mial być monitorowany. już drugie auto mi tam załatwili. za radę pPinacolady staranuje kilka aut własciciela -----rowerem( bo moich mi już szkoda:lol2:) To jest pomysł A nochal mam i kropka:D Właśnie coś naszej Alicji mało na fm ostatnio:( Masz piękny dom, Marjel Taki wypieszczony w każdym calu - ale słyszałaś i czytałaś takie słowa już setki razy... Choć czytam i oglądam Twoją galerię od dawna, ujawniam się teraz, bo : z Modlina najbliżej masz do Targówka. Byłaś już w Domotece (przy Ikea Targówek)? Jeśli nie to ostrzegam, że może Cię tam wciągnąć czarna dziura A z Ikea Targówek masz rzut beretem do CHTargówek, gdzie jest ZARA. Nie wiem tylko czy masz na myśli Zara z ciuszkami czy Zara Home. W CHTargówek jest Zara odzieżowa. Oba centra są naprawdę blisko siebie. Ostatnio z jednego do drugiego, poza godzinami szczytu, jechałam jakieś 3 min. merenwen , dziękuję b. mi miło że się u mnie podoba, proszę się rozgościć i wpadać częściej Bardzo dziękuję za instrukcję, w ikea na targówku byłam w domotece też, ale się nie orientowałam gdzie bliżej z Modlina i czy zara ciuchowa jest gdzieś w pobliżu. Także dzięki:hug: MArtuśkaaaaaaaa prywek!!!!!!!!! Odpiszę Venusku.... Witam Mirela i Gumisiowa - to Wy z moich stron jesteście. Nie wiem czy Marjelka nie będzie zła że tu u niej taką prywatę odwalam ale nie mam gdzie ludzi zapoznawać bo bezdomna na fm jestem Mirela, a skąd dokładnie jesteś? bo że Gumisowa z B-B to widzę Nie będzie :no: pisać sobie do woli, nawet o du..ie marynie;) Marjelko, jak dzisiaj fotek nie będzie to się przywlokę i jutro, i pojutrze i po po po..... i strasznie mi się podoba ten pomysł żeby oprócz altanki wrzucić zdjęcia ogrodu, domku i ogrodzenia szczerze powiem, że nie liczyłam już na to, a strasznie mi się Twój domek z zewnątrz podoba ( a właściwie to co udało mi się podejrzeć a nie był to domek w całości) - całkiem w moim stylu - coś takiego właśnie chcę u siebie zrobić tzn przede wszystkim kolorystyka bo mój projekt jest całkiem inny Pokarzę wszystko, obiecuję, ale mi się dziś już nic nie chce :cry: może by tak to na jutro przełożyć Martuś, zmiany in plus . Zapomniałam powiedzieć DZIEŃ DOBRY GOSPODYNI:D:D Dobry wieczór Madziu:) A gdzie jest Martunia??:hug: A tu, a ku ku [quote=agawi74;5654104 Martuś zasłonki ekstra:rolleyes: Widać zmianę, widać dzięki Aguś Zasłonki bardzo fajne ,ale ja tu od wczoraj czekam na te salonowe ,a Ty się opierdzielasz moja droga Te salonowe, naprawdę bez brawury, przecież jakby były superaśne to dawno już byście je widziały MarJel jesteś usprawiedliwiona Dziękuję Wysoki Sądzie Na privka odpiszę.... Martita Ty kochana nie kręć, nie wykręcaj sie obowiazkami tylko prosze nas fotkami zasypać Dziewczynom się to należy, bo nic nie widziały, a mi..... rówinież bo ja chociaż chyba miesiac temu u Ciebie byłam, to się napatrzeć nie mogłam i chce powtórki Ooooooo przecież ja zasłon w salonie nie widziałam, bo jak byłyśmy z Saly to jeszcze nie było............. no to ...... FOTKI, FOTKI, FOTKI, FOTKI, FOTKI, FOTKI,FOTKI, FOTKI, FOTKI,FOTKI, FOTKI, FOTKI!!!!!!!!!!!!!! :popcorn: ( no i żebym tu długo nie musiał czekać, bo mi od tego popcornu dupsko jeszcze większe urośnie a nie po to zrzuciłam 6kg ( musze jeszcze ze 12kg ) żeby w jeden wieczór nadrabiać ) Kręt to moje drugie imię a Martita mnie na studiach zwali Karolcia!!!! daleko masz do mnie !!!??? szybciej byś podjechała i zobaczyła na żywo, przecież widzisz, że łachę robię z tymi fotami i ciągle coś wymyślam Kurna no dzisiaj mam lenia i co zrobie:D Marta Wać Panna odpiszę??? Odpisałam :popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn: Smacznego Zapisze Anetki sposob na Manie na przyszlosc mam Synka wiec teraz chcialabym coreczke ale jak bedzie Synek to tez plakac nie bede najwazniejsze zeby zdrowe Malenstwo bylo Moja siostra ma 3 corki i dopiero za czwartym razem udal sie synek ja nie mam zamiaru tyle razy probowac, chociaz maz chce najmniej 3 dzieci Martusia zwarta i gotowa czekam na zdjecia :popcorn: Tyle że ja mniej dzisiaj zwarta... Co do tematu który się dzisiaj u mnie przewijał Przepis na płeć....śmiesznie to brzmi, ale ja wierzę Może dlatego, że mi się udało. Dwoiłam się i troiłam, testy owulacyjne pół roku przed już robiłam, łóżko w sypialni na północ południe przestawiłam, pomidory żarłam, mąż kawę wypił przed( żeby te mniejsze plemniki- czyli męskie) były jeszcze szybsze:lol2: Specjalne pozycje (mamy już po 22? ) i długo by opowiadać......I jest mój Stanisław kochany- Bartuś, wymarzony, wyczekany. Przy nim była większa spinka bo on ten drugi, a ja chciałam dwoje dzieci i zawsze, całe swoje życie, moim największym marzeniem było mieć syna:D I mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.11.2012 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Znowu naklepałyście To ja uciekam bo coś czuję że zraz będzie opie..ol:rotfl: A tak w ogóle to nie będę wchodziła w paradę Admete, u niej dzisiaj foty Chodżmy dziewczyny dziś do niej , o! i to jest pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 29.11.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 U Agi juz widzialam zdjecia teraz czekam na Twoje:cool: ale moge poczekac i do jutra poniewaz wiem ze jest na co czekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 29.11.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Martuśkaaaaaaaa wracajjj.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.11.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Jasny brąz eeeee kochanieńka ładnemu we wszystkim ładnie...to pewnie pięknie wyglądasz Myślę, że się znajdzie taka druga bohaterka jak nasza Alusia która pół forum zaprosi do domu, chyba że się mylę jest jakiś chętny? :rotfl::lol2: Noooo, może byc cięzko:lol2::lol2: Martita...tak nazywam jedna z moich przyjaciółek, Martę własnie. Co do tych metod....podałas receptę na pisiolka a jak ja chcę dziewuszkę...to kawę pić...po,tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.11.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 łóżko przestawiała wariatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.11.2012 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 łóżko przestawiała wariatka :lol2: Martuś http://www.sherv.net/cm/emoticons/jobs/mailman-smiley-emoticon.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.11.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Marta nożesz Ty Jędzo:P wczoraj padłam ale byłam pewna, że rano focie będą i co???normalnie tyłek Ci zleje za te obiecanki cacanki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 30.11.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 matko ... łóżko przestawiała. Co to się teraz wyprawia w tych sypialniach. Ale kochana miałaś 50% szansy, że się uda. I 50% że się nie uda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 30.11.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 No to nadrobiłam, ale z Was niezłe kombinatorki , i żeby łóżka jeszcze przestawać co to się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.11.2012 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 doberek Gaduły:) fajnie, że Martuśka wróciła:yes: Część Paśku:hug: Pani właścicielko wysłałam wiadomość na priva:yes: A gdzie Ty się podziewasz??:popcorn::popcorn::popcorn::popcorn: popcorn prażę bo zaraz foty Foty!!!!!please!!!! zara będą chyba się nie doczekam:) a pobudka przed 6 - zazdroszczę tym której mają własny interes i są sobie Panią a dziękuję U Agi juz widzialam zdjecia teraz czekam na Twoje:cool: ale moge poczekac i do jutra poniewaz wiem ze jest na co czekac nie ma czym się chwalić ale skoro nalegacie:rolleyes: Martuśkaaaaaaaa wracajjj.............. już się do was przyturlałam :rotfl::lol2: Noooo, może byc cięzko:lol2::lol2: Martita...tak nazywam jedna z moich przyjaciółek, Martę własnie. Co do tych metod....podałas receptę na pisiolka a jak ja chcę dziewuszkę...to kawę pić...po,tak? Pić herbatę, a łóżko wschód-zachód :lol2: łóżko przestawiała wariatka :lol2: Martuś http://www.sherv.net/cm/emoticons/jobs/mailman-smiley-emoticon.gif matko ... łóżko przestawiała. Co to się teraz wyprawia w tych sypialniach. Ale kochana miałaś 50% szansy, że się uda. I 50% że się nie uda . No to nadrobiłam, ale z Was niezłe kombinatorki , i żeby łóżka jeszcze przestawać co to się dzieje. :P:P:P Marta nożesz Ty Jędzo:P wczoraj padłam ale byłam pewna, że rano focie będą i co???normalnie tyłek Ci zleje za te obiecanki cacanki:yes: Już, już po co te nerwy z rana;) obiecuję szybką poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 30.11.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Czyli fotki zaraz bendom:cool::popcorn: Cześć dziewczonki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.11.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 to ja czekam niecierpliwie helloł wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 30.11.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 helloł wszystkim helloł Ci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.11.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Martuś dawaj:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts