reni1980 30.11.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 eeee kupisz se ładniejsze, nie wiadomo czy długosć i szerokość by u ciebie pasowała. jak byś była chętna to ja takze, długość nie problem a szerokość pasuje, jak ci się odwidzi to daj znać, a myslę że jak pomyslisz to ci się odwidzi, Martuśka przecie ty 100% baba jesteś:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 30.11.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Moim zdaniem u Ciebie pasuja czarne lub szare zaslony biale odpadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.11.2012 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Martuśka - mam pytanko - ten stoliczek się rysuje ??? E tam, u ciebie tak ślicznnie . że nie widzę w czym problem. Troszkę się rysuje, stąd ten obrusik ale teraz zastanawiam czy biale beda pasowaly pod czarna tapete:D Ano właśnie, szare chyba jednak zostaną, ewentualnie tkanina inna:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.11.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 dziewczyny co wy bierzecie . przez 10 minut 2 strony:jawdrop: Marta mnie szare się podobają i bym dala ciemniejsze, w kolorze twojej inspiracji. ale zostawilabym nowoczesne proste, trochę takie dłuższe, ale nie marszczone:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 30.11.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Kurcze, czyli jednak lakierowanie stoliki odpadają . Muszę ewentualnie nad takim pomyśleć i szybą go przykryć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.11.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 szyba też niemiłosiernie się rysuje i pod słońce wygląda okropnie, chyba ze będziesz ja wymieniać jak będzie paskudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.11.2012 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Dziewuszki żeby nie znikać po angielsku to ja się chwilowo żegnam bo mam trochę pracy, wieczorkiem się pojawię, mam nadzieję, chyba że mnie porwą kosmici ---Reni pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 30.11.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 kuźwa to jakie wy macie stoliki kawowe ? Ja palisandrowego nigdzie pewnie nie znajdę, inne drzewo mi nie pasuje .... to co mam kurna dać ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 30.11.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 a lakobel też się rysuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.11.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Dziewuszki żeby nie znikać po angielsku to ja się chwilowo żegnam bo mam trochę pracy, wieczorkiem się pojawię, mam nadzieję, chyba że mnie porwą kosmici ---Reni pozdrawiam myślałam ze nie doczytałaś mojego dowcipa:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.11.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Kurcze, czyli jednak lakierowanie stoliki odpadają . Muszę ewentualnie nad takim pomyśleć i szybą go przykryć.... dobry pomysł!!! ja mam szklany, rysuje się , ale mało.( ja mam schizę na punkcie rysek - nienawidzę ich. i uwierzcie mi ,że szklany jest idealny)mam na nim fajne podkladki- biezniki z tk maxa ( podobne byly w Duce i jest super) aha duży stol tez mam szklany - czarny. Jak jemy zawsze mamy podkladki filcowe, albo materialowe:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.11.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 a lakobel też się rysuje?? tego nie wiem, a stolarz nic nie zrobi? Ja mam czarny fornir i mało sie rysuje, ale też bardzo dbam, pod szklanki podkładki zawsze!!!!Nawet moje dzieci pamiętają, na pewno trafisz na palisandrowy fornir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.11.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 super te zasłony wyglądają!Białych tam nie widzę - te idealne pod względem koloru. Tak się zastanawiałam - widziałam inspirację, którą Marjel wkleiła /te czarne gniecione/ są extra - tylko jak one się będą ukladać na tym oknie przy jadalni gdzie jest karnisz nad oknem? hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 30.11.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 reni ale u mnie ciemna podłoga - biały by ładniej wygladał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 30.11.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Marta-jak zawsze pieknie-nie wiem co ty chcesz zmieniac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 30.11.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Marta,w dooopie Ci się poprzewracało ,ot co ! Piękne są te zasłony i nie wiem,co Ci się w nich nie widzi .Ale jeżeli masz taką potrzebę ,to kupuj te wymarzone .Tylko broń Boże ,nie białe .Szare albo czarne Bużka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 30.11.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 No i jak tam robota poszła stolarzom? Martuska, za jakis tydzien powinno byc wszystko skonczone, to wstawie fotki i bedziesz mogla ocenic Generalnie jestem poki co zadowolona, chociaz jest kilka drobiazgow na 'ale'.. tylko, ze ja sie lubie czepiac szczegolow - detalistka ze mnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 30.11.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Mój też o eamsach długo nie chciał słyszeć, ale jakoś go przekonałam;) takie tam kobiece sztuczki zdradz pls jakie to sztuczki, tez bym sprobowala.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 30.11.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 no co, bywają mężczyzni z fochem:yes: Oj taaak sama znam takiego jednego :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 30.11.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 MarJel Mówta, co chceta ale mnie się BARDZO podobają zasłony:yes: Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts