isa99 30.11.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 załapałam się na fotki super wyglądają te karnisze chowane w podwieszanym suficie tzn zasłonki na nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 30.11.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Znowu naklepałyście To ja uciekam bo coś czuję że zraz będzie opie..ol:rotfl: A tak w ogóle to nie będę wchodziła w paradę Admete, u niej dzisiaj foty Chodżmy dziewczyny dziś do niej , o! i to jest pomysł Oj naklepalyscie.. :lol2: i u Ciebie Martus, i u reszty dziewczyn tez.. probuje to teraz ogarnac, a nie bylo mnie tylko jeden dzien :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.11.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Martuś nie pamiętałam inspiracji:lol2: mnie się te gnieciuszki z inspiracji podobają, kolor też a uściślij proszę co według Ciebie znaczy "bardziej na bogato":lol2: chcesz gnieciuszki z jakimś wzorkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 30.11.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 piękny materiał i kolor i mnie by taki pasował Dokladnie , mi tez Martus, skad je masz? u mnie w salonie tez mam zabudowe na karnisz i szukam czegos fajnego, co nie bedzie kosztowalo fortuny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 30.11.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 zdradz pls jakie to sztuczki, tez bym sprobowala.. u mnie to samo. JA tak długo zwlekałam z kupnem, że mój P. zgodził się w końcu na wszystko - byle jakieś krzesła były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 30.11.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 , na pewno trafisz na palisandrowy fornir Jest na 100% Ostatnio wybieralam fornir do szafki rtv i w probniku widzialam tez palisandrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 30.11.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Martusia ja tak na szybko Mam spotkanie z jednym z Twoich fachowców Moim zdaniem załony pasuja baaardzo! I jak by były jakieś wzorzaste albo bardzo "na bogato" to przy tapecie która jest na bogato i innych pięknistych rzeczach w salonie to było by za duzo dobrego Buziaki i proszę pokazywać ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.11.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 reni ale u mnie ciemna podłoga - biały by ładniej wygladał. to kupuj biały szklany . z podkladkami pod kubki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.11.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Oj taaak sama znam takiego jednego :D:D i ja:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 30.11.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Marta zasłony są bardzo ładne delikatne tylko według mnie nie skupiają na sobie uwagi po prostu wpasowały sie we wnętrze przeszły bez echa myślę ze tapeta mocno je przyćmiła Jeśli chciałaś osiągnąć efekt WOW coś ale twoja inspiracja to przede wszystkim zła tkaninę wybrałaś powinna być bardziej lejąc coś jak mam ja lub Agawi mocno zmarszczoną kolor jest oki i myślę ze co byśmy ci nie napisały ty i tak je wymienisz przeca czuc na odległość ze ich nie kochasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.11.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Marta zasłony są bardzo ładne delikatne tylko według mnie nie skupiają na sobie uwagi po prostu wpasowały sie we wnętrze Jestem tego samego zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żubrówka 30.11.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Hej Marta, mi też bardzo się podobają te zasłony, ale ja lubię takie proste więc może dlatego;) Ale skoro Tobie coś w nich nie pasi to szukaj dalej wymarzonych:yes: ps. czekam na odp na priwka, bo chyba zapomniałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.11.2012 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Kotenieńki, jestem, jestem, ale wybaczcie , robię listę zakupów do ikea i przeglądam stronkę zary z ciuszkami , bo jutro będę miała tylko 3 godzinki żeby obskoczyć te dwa sklepy na szybko, a więc muszę być przygotowana:cool: Odpiszę jeszcze dziś, na privki też nie nerwować mi się tu:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.11.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 o rany to jutro masz bieg krotkodystansowy z płotkami:lol2::lol2: drżyjcie ekspedientki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 30.11.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Martuśka -tak jak napisała Ola U w pupie Ci się poprzewracało:yes: Zasłonki super się wpasowały do Waszego bogatego salonu:yes: Bogata tapeta, bogate kanapy, bogaty kominek, bogaty żyrandol, bogaty stolik:lol2 i....delikatne, subtelne, wtapiające się w salon zasłony:yes: Kolor odpowiedni, czarne też byłyby fajne (zawsze możesz zakupić na zmianę). Ja w sumie będę mieć podobne takie szare, tylko od góry będą trochę wywinięte i to już będzie w graficie:yes: My dziś byliśmy w Ikea w Łodzi:D Wzieliśmy combi teścia i wróciło załadowane, ale dodatkowo transport z Ikea też wzieliśmy:lol2:, bo kupiliśmy szafę i łóżko:D Powodzenia jutro na zakupach:yes: Czekam na fotki ogrodu. Nie wysłałam Ci normalnych zdjęć, bo nie mam aktualnie nic ciekawego na moim laptopie, a nie chciałam wyjść na niesłowną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.11.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Oki to teraz ja Podobają mi się zasłonki bardzo ładnie się wpasowały, natomiast : - na oknie tarasowym karnisz dałabym pod samym sufitem (niepotrzebnie teraz skraca pomieszczenie) - kolor może być szary, biały, czarny - te przy oknie tarasowym przewiązałabym chwostem - ale musi być inna tkanina P.S. Marta zabiję za te wszystkie podkładki na stole i stoliku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 30.11.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Ja przyszlam niesmialo zapytac czy dzisiaj beda fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 30.11.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 AAA zapomniałam napisać, że ostatnio uświadomiłam sobie że minął rok odkąd jestem na forum (taka moja mała rocznica:D), ale co ważniejsze- mój pierwszy wpis był właśnie u Ciebie Martuśka:yes::D Niezmiennie jestem Twoją wierną fanką, a Ty moim guru (jak Cię kiedyś nazwałam:)) :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 30.11.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Oki to teraz ja Podobają mi się zasłonki bardzo ładnie się wpasowały, natomiast : - na oknie tarasowym karnisz dałabym pod samym sufitem (niepotrzebnie teraz skraca pomieszczenie) - kolor może być szary, biały, czarny - te przy oknie tarasowym przewiązałabym chwostem - ale musi być inna tkanina P.S. Marta zabiję za te wszystkie podkładki na stole i stoliku dokładnie to samo sobie pomyślałam - zasłony przy salonie są idealne, te przy drzwiach tarasowych spróbowałabym podpięte albo zawieszone asymetrycznie tylko po jednej stronie i też podpięte co do koloru to jest super dobrany do całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 30.11.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Ja przyszlam niesmialo zapytac czy dzisiaj beda fotki? no ja nawet już nie mam śmiałości pytać, ale today is friday więc :popcorn: można siedzieć do północy albo i dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts