Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

Najdroższe, Najlepsze na świecie, Najpiękniejsze i Najmądrzejsze moje foremki, tfu :eek: forumki :lol2:(lizus :D) Dzisiaj odpisuje na privki, oczy mam juz na zapałki, a jutro ciężki dzień przede mną...Rano zanim wyjadę do W-wy mam jeszcze misję do spełnienia, potem podróż, zakupy, znowu podróż, witanie męża--- spełnianie małżeńskiego obowiązku ;) (mąż stęskniony po delegacji)Trza się wyspać!

Zrobiłam listę do ikea, i co? jestem załamana:sick: chyba do zary nie zdążę :sick: :rotfl:

Przepraszam że dziś nie odpiszę na Wasze posty w temacie mych zasłon, ale nadrobię i odpowiem....

Dziś jeszcze! nowe fotki??? oj :no::no: dziś były zasłony:P

:hug::goodnight:

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zasłony są rewelacyjne,bardzo ładne:yes:.Ja nie wiem co ci sie w nich nie podoba ;)Nie dawaj żadnej zasłony lejącej,gdyż moim zdaniem bedzie za bogato.

Ja myslę ,że tą szarą zasłonkę,którą powiesiłaś jest super.Sama taka bym sobie kupiła wiesz :p,ale na razie będę musiła się zadowolic samymi żaluzjami :) Podasz mi namiary na ta zasłonkę:wiggle:

Hej Martuś,

wpadłam zobaczyć te Twoje zasłonki:wiggle:

I chyba nic nowego już nie powiem na ich temat, bo wszystko zostało powiedziane:lol2:

- są bardzo ładne, ale nie wyróżniają się za bardzo- wpisały się we wnętrza

- kolorek super

- jeżeli mają grać główne skrzypce, to musisz uszyć nowe- na bogato:lol2:

- zawsze możesz je sobie zostawić jako zapasowe:wiggle:

Widzę, że decyzję już i tak podjęłaś- będą nowe, ha?:p Ja swoje obfocę- obiecuję w weekend- jak wszystkie zawisną.:rolleyes:

Mam nadzieję, że do tego czasu jednak jajka nie zniesiesz:rotfl:

Miłej wyprawy i udanych weekendowych zakupów:hug: