monika996 02.12.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 :rotfl::rotfl:A pochwal sie czym chcesz,niech nam zal bedzie:rotfl::rotfl::rotfl: zzzzzzzzzzebyśmy ze stolkow nie pospadały jak Matra zacznie się chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.12.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 :rotfl::rotfl:A pochwal sie czym chcesz,niech nam zal bedzie:rotfl::rotfl: Martiata no chwal sie bo zaraz tu padnę :lol2::lol2: Ty to lubisz budować napięcie, ja musze sie chyba rozładować Artur usypia Julkę wiec lece po lekkiego dribeczka i czekam na relację , bo na trzeźwo wytzrymać będzie ciężko http://img850.imageshack.us/img850/9045/drineczki.jpg Dziewczyny jak macie ochote to sie częstujcie Dziś drineczki zamiast tuczącego popcornu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 02.12.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Dziekuje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 02.12.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Trza se jakoś ulżyć Zabieram jednego Dzięki Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 02.12.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 I ja się chętnie poczęstuje:D Dzięki Karolcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.12.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 (edytowane) Martita czeka aż nam procenty w gółwkach zaszumią na tyle ,ze padniemy Ale my po weekendzie andrzejkowym zahartowane wiec tak łatwo sie nie poddamy nowa dostawa http://img811.imageshack.us/img811/3457/30173033.jpg Edytowane 2 Grudnia 2012 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 02.12.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Waryjatki :rotfl: To i ja się poczęstuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 02.12.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 i ja chętnie się napiję :yes::yes: i czekam w napięciu co nam takiego Martuśka opowie:D:D:D:D Może być wszystko, co tylko chce:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.12.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Co to za impreza bez szefowej?!http://emotikona.pl/emotikony/pic/niegrzeczny.gif Zaraz się będę chwalić tylko towarzycho (dzieci)mi jeszcze szalejehttp://emotikona.pl/emotikony/pic/035.gif Ogarniam się i wracam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 02.12.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 O Marjelka wrocila z kregielni:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.12.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 częstuję sie bluuuu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 02.12.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Wróciła i od razu z kijem na nas :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 02.12.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 :popcorn::popcorn::popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.12.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 02.12.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Wróciła i od razu z kijem na nas :P:P Dyscyplina musi być :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.12.2012 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Zanim dojdę do sedna sprawy- zakupy i witanie męża, przede wszystkim to drugie widzę Was najbardziej interesuje odpowiem tak ogólnie w sprawie tych nieszczęsnych zasłon. W ogóle to dziękuję za cenne uwagi, pochwały krytykę też przyjęłam ze stoickim spokojem na klatę kamiku, zasłony zamówiłam w Lublinie w Anvo http://www.anwo.com.pl/ Anetko na bogato w sensie takie jak na inspiracji, źle się wyraziłam, wzorki na pewno nie:no: wystarczy tapeta w wzory. Korolka- Lublin z którym moim fachmanem się spotkałaś ??? mów bom ciekawa. Karolek, wiem przeca że żeby było na bogato to inna tkanina lejąca, błyszcząca, lub taka gnieciona jak z inspiracji i oczywiście inna taśma, ta tkanina którą wybrałam jest ok. fason zasłon też, tyle że jestem zła na siebie, że nie poszłam w stronę na bogato Nic się jednak nie dzieje bo to tylko zasłony, fortunę nie kosztowały, a fajnie też mieć na zmianę. Po za tym teraz już łyse okna nie wkurzają i już nie muszę na szybcika szukać bo coś tam wisi. Na spokojnie będę nadal szukać swojej idealnej tkaniny na zasłony Magdzińska strasznie mi miło że byłam ta pierwsza Venusik, chcesz mi powiedzieć że w mojej jadalni wiochą powiało, oż ty No są podkładki, wolę je niż obrus, wiem, że urodą nie grzeszą i wiem, że powinnam je kłaść tylko do posiłków, ale chronię mój stół przez cały dzień, przed moją szarańczą i patałachami. Choć i tak to nic nie daje, bo jak stawiają kubek na stole to i tak obok podstawki:bash: Może faktycznie je ściągnę? Masz rację co do chwostu przy tarasowym oknie, oczywiście przy innej tkaninie:yes: też o tym myślałam. Z karnisza przy suficie zrezygnowałam, gdyż pomyślałam że lepiej będą wyglądały wszystkie zasłony jednej długości. agawi idę sprawdzić czy som u ciebie focie zasłon:cool: bo weekend się powoli kończy , a obiecałaś Przepraszam że tak ogólnie i nie wszystkim odpowiedziałam , ale wiadomo że chodzi o zasłony, to ile się będziemy nad nimi modlić? jak i tak będą drugie To za chwilę relacja z jutrzejszego dnia :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.12.2012 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 To za chwilę relacja z jutrzejszego dnia :lol: Boże!!! z wczorajszego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 02.12.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Dobre Już myślałam, że ze mną coś nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 02.12.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 no to dajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.12.2012 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Czy ja zawsze się muszę zgubić w stolycy? z nawigacją na dodatek? Na pierwszym lepszym ślimaku żle wjechałam i zonk, chwila wycieczki krajoznawczej zaliczyłam Słucham w między czasie radia s w-wa i coś mówią że dziś impreza na placu zamkowym(w tym czasie jak błądzę) ubieranie choinki, Natalia Kukulska ma śpiewać No ja niby do Modlina po męża na lotnisko, miałam jechać jakąś obwodnicą, a tu pałac kultury już widzę:lol2:, może zaraz na ten plac zamkowy niechcący dotrę Myślę sobie mam jeszcze 40 min. zapasu hmmm może by jeszcze imprezę zaliczyć?jak już tak zabłądziłam. Jakimś cudem zrobiłam zawrotkę w dobrym miejscu i udało się dojechać do celu, przed czasem, czekałam na m:P Plan zakupów miałam dzień wcześniej opracowany...pierwsza musiła być zara bo ta do 21, a ikea do 22. No to jedziemy.... W zarze kupiłam sobie kurtkę, dwie pary spodni, koszulę i 4 bluzki, mężowi dwie kurtki i golfik:rolleyes: i troszkę dzieciom. W ikea....zgadnijcie kto był ostatni przy kasie? ochrona za nami szła i nas popędzała, a ja z tą listą latałam jak nawiedzona:rolleyes:, nie zdążyłam kupić wszystkiego:P Najważniejsze jednak mam:p W domu byliśmy o 24.30 na witanie siły nie było po drodze jeszcze zaliczylismy jakubową chatę, tam szybka późna kolacja. Ale zaaaato wolna chata, nie ma bólu dzieci u babci rano nadrobimy i tu-rano.............2xS... pierwsze s to sauna drugie wiadomo:p:rotfl: Potem mieliśmy iść do kina, bo po dzieci mieliśmy być koło 15, ja wystrojona w nowe ciuszki, zrelaksowana- sauna, wyżyta- drugie S:P i w ogóle w dobrym humorze. Jednak zrezygnowaliśmy z kina i pojechaliśmy kupować mikołajkowe prezenty dla dzieciaków bo to ostatni dzwonek, a wczoraj nie wszystko się udało kupić... No i chyba na tyle by było:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts